|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XII
10.12.2013 11:16:33   
suncica83
sto su priznali nalaze iz slovenije me ne cudi :) a da li ce meni priznati iz konzilijuma..valjda hoce..sestra sa naucnog na gaku mi je rekla da priznaju

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 151
10.12.2013 11:19:04   
degu
Nema zašto da ne priznaju, jedino spermogram što obično traže da bude od njih, ne priznaju iz svih laboratorija.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu suncica83)
Direktna veza do poruke: 152
10.12.2013 11:27:09   
suncica83
ma nema veze, ako nesta budu trazili da se uradi kod njih..ponovicu nalaz..samo da dodjem do toga..ja jos necu ni za mesec dana stici do prve komisije

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 153
10.12.2013 12:21:28   
mishulin

IZVORNA PORUKA: Skijasica

Drage zene,

evo gledam jutarnji program. gost je dr sa Jevremove. Kaze da je osam privatnih klinika proslo tender za VTO. Nada se da ce vec sada od decembra krenuti da pozivaju parove. user posted image

Supeeeeer :) ja ne mogu da dočekam više da krenu sa pozivima!!!

(odgovor članu Skijasica)
Direktna veza do poruke: 154
10.12.2013 14:54:02   
ivanicasale
Ja sam danas radela ogtt i rezultati su sutra u 13h.
Sve su me izboli i ovako su mi vene lose jedva mi izvadili krv.Pozdrav devojke...

Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji
I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47
II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06
III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014
beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41...
IV pokusaj-FET Leskovac 5.02

(odgovor članu mishulin)
Direktna veza do poruke: 155
10.12.2013 14:56:36   
Ninnochka
Prekosutra idemo na konsultacije. Sad su me nazvali i rekli da ponesemo fotokopije svih nalaza koje smo nosili na komisiju, upute i resenje komisije. Imam neverovatnu tremuuser posted image Preturila ove godine preko glave operaciju mioma, oporavak, komisiju jednu, pa drugu, pa cekanje na poziv i sad kad je konacno sve tako blizu, ubi me trema.

IZVORNA PORUKA: suncica83

tsh 2.738...ref.v 0.350-4.940 tebi je bio ispod 2.5...nacula sam da tolerisu do 2.5...ali to je ne proverena informacija... mada moram nesta uraditi po tom pitanju

Meni je TSH bio 3 i na komisiji su mi rekli da pokusam da, dok cekamo na poziv ga spustim na 2 bar, zbog uspesnosti vto. Nisu pravili nikakav problem, a TSH mi se sam spustio na 1,6 u razmaku od par meseci.

(odgovor članu mishulin)
Direktna veza do poruke: 156
10.12.2013 15:15:50   
suncica83
ninochka a kako si spustila tsh

(odgovor članu Ninnochka)
Direktna veza do poruke: 157
10.12.2013 16:00:50   
Ninnochka
Spustio se sam od sebe... U aprilu je bio 3, a u septembru 1,6.

Direktna veza do poruke: 158
10.12.2013 16:09:07   
suncica83

IZVORNA PORUKA: Ninnochka

Spustio se sam od sebe... U aprilu je bio 3, a u septembru 1,6.

i meni tako seta..uzimaj selen 0.5 mg svaki dan

Direktna veza do poruke: 159
10.12.2013 16:15:59   
g.a.g.a
hej,bez treme....samo hrabrouser posted image

nase zlato je na putu..nasa radost,nasa suza...nase sve ..volimo te mrvice nasa

Direktna veza do poruke: 160
10.12.2013 16:19:20   
g.a.g.a
ivanice drzim ti palceve,i navijam za tebeuser posted image

nase zlato je na putu..nasa radost,nasa suza...nase sve ..volimo te mrvice nasa

(odgovor članu ivanicasale)
Direktna veza do poruke: 161
10.12.2013 16:39:02   
NoraBo
Ninnochka, draga bez treme. Ja sam bila na kosultacija u petak, bilo je puno žena, i to sve prebačene iz Višegradske. Procedura je sledeća, predaješ im svu dokumentaciju u kopiji, urade ti uz, izračunaju bmi, muž da uzorak za spermogram, i onda imaš konsutacije sa lekarom (sve to je trajalo od 8 do 13:30, pa spremi vodu i grickalice user posted image ) Kako je meni taj dr tražio dopunu dokumentacije, tj. mišljenje endokrinologa da smem raditi vto jer imam hašimoto i povišen prolaktin, zakazali su mi sutra da im donesem to mišljenje. Kad sam pitala kad da očekujem proces, isti dr mi je rekao da svima zakazuju nove konsultacije za kraj januara, pa će nam tada reći u kojem ciklusu radimo vto, a kako on reče to će biti u periodu između februara i maja. Eto tako je bilo kod mene, sutra idem da predam mišljenje endokrinologa i tada će mi dati datum da se javim u januaru. Sve devojke koje su bile taj dan, ili su trebale još nešto da donesu, ili su im odmah tada rekli kada u janauru da se jave na nove konsultacije. Piši kako si ti prošla, i bez treme user posted image

mogu osvojiti svijet jednom rukom, ako me ti držiš za drugu.

Direktna veza do poruke: 162
10.12.2013 16:44:01   
ivanicasale
Hvala g.a.g.a. nadam se uskoro jednoj user posted image zasluzili smo.
Svima zelim barem po jednu user posted image

Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji
I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47
II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06
III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014
beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41...
IV pokusaj-FET Leskovac 5.02

(odgovor članu g.a.g.a)
Direktna veza do poruke: 163
10.12.2013 18:15:33   
PalcicaBg
Ninocka srecno na konsultacijama,da sto pre zapocnes postupak user posted image
Wiwern kako prodje danas?

Direktna veza do poruke: 164
10.12.2013 19:05:41   
Snekile7
Hvala devojke NA podrsci, ne znam ni sama, najgore je ovo cekanje i iscekivanje. Bas nista ne osecam, jedino me malo, bas malo, blago pred jutro bolucka donji deo stomaka kao blagi menstrualni bolovi, i malkice su mi bradavice osetljive na dodir, boluckaju. To je cini mis e sve od progesterona, stavljam vaginalete 2 puta po 400mg dnevno. Videcemo.
Wivern sta bi danas?

(odgovor članu PalcicaBg)
Direktna veza do poruke: 165
10.12.2013 19:37:38   
Ninnochka
IZVORNA PORUKA: NoraBo

Ninnochka, draga bez treme. Ja sam bila na kosultacija u petak, bilo je puno žena, i to sve prebačene iz Višegradske. Procedura je sledeća, predaješ im svu dokumentaciju u kopiji, urade ti uz, izračunaju bmi, muž da uzorak za spermogram, i onda imaš konsutacije sa lekarom (sve to je trajalo od 8 do 13:30

Cek, sad mi nesto nije jasno tu...To su nama radili sve na drugostepenoj komisiji, BMI, spermogram, pregledali dokumentaciju itd. Danas kada su me nazvali iz NF rekose mi da mi suprug ne treba da ide sa mnom (on ce naravno ici, ali nije potreban njima), kako onda spermogram tada traze ponov, to su nam vec sve uradili u septembru,kao i ultrazvuk i merenje i to ostalo sto si navela. user posted image

< Poruku je uredio Ninnochka -- 10.12.2013 19:39:12 >

(odgovor članu NoraBo)
Direktna veza do poruke: 166
10.12.2013 21:05:43   
NoraBo
E pa onda si ti mozda u nekoj drugoj grupi, ja sam bila na drugostepenoj u oktobru u Visegradskoj i nju sam i birala za vto Ako si ti radila drugostepenu u Frontu, verovatno vec imaju tvoje podatke i muzev spermogram. Mi smo drugostepenu prosli u Visegradskoj i tamo se radi samo uz i bmi, a muz nije davao spermogram. Svakako, posto smo sve mi koje smo bile u petak na konsultacijama prebacene iz Visegradske u Front, u Frontu su nam po prvi put otvarali istoriju i kartone, pa su zbog toga radili sve ovo. Jedna devojka je dosla bez muza, jer su joj tako rekli u RFZO kad su je zvali, i onda je muz naknadno morao da dolazi... Ako su ti rekli da nece davati uzorak, onda ce tako biti user posted image Svakako srecno i da te sto pre stave na program user posted image Ja idem sutra pa cu videti koji datum ce mi u januaru dodeliti za nove konsultacije... Snekile znam kako je grozno ovo cekanje do bete, ali ga iskoristi da gledas serije (to je neka od devojaka pisala, da je dok je cekala betu odgledala sve sezone serija koje nije uspela dok je radila) resavaj ukrstenice ili sudoku (to ja uvek radim, i vreme samo leti user posted image ) Ljubim te i drzim fige za velikuuuu beteteinu user posted image

Direktna veza do poruke: 167
10.12.2013 21:11:35   
suncica83
jao ja sam mislila da to sve ide mnogo brze..ne razumem zasto ponavljaju te konsultacije

(odgovor članu NoraBo)
Direktna veza do poruke: 168
10.12.2013 21:15:22   
NoraBo
Suncice nemam pojma... ja sam se bas razocarala, ponadala sam se da je sve brze i da cu uskoro biti na programu, ali eto, na pitanje kad da ocekujem da cu biti na programu dr Djordjevic mi je rekao pa izmedju februara i maja, do maja cete sigurno proci vto???? A ja u petak isla sa nadom da ce to biti sad u decembru ili u najgorem slucaju u januaru.... user posted image

Direktna veza do poruke: 169
10.12.2013 21:18:21   
NoraBo
Ninnochka nemoj me pogresno shvatiti, nisam htela da mracim. To je bilo moje iskustvo, sto ne znaci da ces i ti isto proci

(odgovor članu NoraBo)
Direktna veza do poruke: 170
10.12.2013 21:18:56   
suncica83

Suncice nemam pojma... ja sam se bas razocarala, ponadala sam se da je sve brze i da cu uskoro biti na programu, ali eto, na pitanje kad da ocekujem da cu biti na programu dr Djordjevic mi je rekao pa izmedju februara i maja, do maja cete sigurno proci vto???? A ja u petak isla sa nadom da ce to biti sad u decembru ili u najgorem slucaju u januaru.... user posted image

stvarno uzas! pa hoce li do tad isteci rezultati? a mozda ce se i ubrzati posto je nekoliko privatnih ordinacija proslo tender, pa ce i kod njih raditi o trosku fonda

(odgovor članu NoraBo)
Direktna veza do poruke: 171
10.12.2013 21:23:26   
NoraBo
ma da rezultati ce mi sigurno isteci, ako bude tako kako rece dr Djordjevic. Valjda ce se ubrzati... Sutra im nosim misljenje endokrinologa, pa cu videti sta ce mi reci, ko zna mozda se zbune i kazu ``ma ajte vi odmah`` ajajajajjaja user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 172
10.12.2013 21:26:21   
suncica83
verovatno je bilo puno parova..ali u beogradu je pocelo vise od 5 privatnih ordinacija da radi...sad ce da ide brze.. uvek kad su radile i privatne o trosku fonda islo je jako jako brzo. to znam sigurno jer je u zadnje dve godine moja najbolja drugarica radila nekoliko vto...

Direktna veza do poruke: 173
10.12.2013 21:28:50   
suncica83

ma da rezultati ce mi sigurno isteci, ako bude tako kako rece dr Djordjevic. Valjda ce se ubrzati... Sutra im nosim misljenje endokrinologa, pa cu videti sta ce mi reci, ko zna mozda se zbune i kazu ``ma ajte vi odmah`` ajajajajjaja user posted image user posted image

ja sam sto posto sigurna da ces ako ne u januaru onda u februaru... nelogicno je da toliko cekas..ovaj put je najvise privatnih klinika koje isto rade o trosku fonda

(odgovor članu NoraBo)
Direktna veza do poruke: 174
10.12.2013 21:30:31   
suncica83
na sajtu kod radulovica pise da svi parovi koji su prosli komisiju i koji su se opredelili za njegovu kliniku mogu odmah da krenu u postupak...da su kao spremni da primaju sve parove koji su na cekanju

Direktna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?
U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...
Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?

Anketa

Ime za decaka
cvećka

Dodala bih jos i Sergej, Luka i Vuk, ali ne mogu da stanu (: ala smo neodlucni ((:

Aleksej (16%)

Mateja (22%)

Ognjen (16%)

Danilo (15%)

Todor (8%)

Maksim (22%)

Ukupan broj glasova: 372

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here