|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XII
10.12.2013 0:43:47   
17 joka
Dani draga, jesi li mislila na rezultat sa Torlaka?

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 126
10.12.2013 0:48:16   
Dani.kv
Da

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 127
10.12.2013 0:51:04   
17 joka
stiglo danas konacno
Antispermatozoidna antitela nisu nadjena user posted image muka mi više da je sve u redu a nema uspeha

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 128
10.12.2013 7:32:45   
tillia
wivern,
srecan put i puno uspeha!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 129
10.12.2013 7:37:03   
tillia
Snekile7,znam da ne vredi pricati,ni ja ni ja nisam slusala,ali simptomi nista ne znace!
Ja isto ama bas nista nisam osecala,a beta ogromna!tako da ne brines!
zelim ti srecu!

(odgovor članu Snekile7)
Direktna veza do poruke: 130
10.12.2013 7:38:21   
Trcosava
Wiki dobro mi došla user posted image

Srećno svima koje čekinjaju poz. betu user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu tillia)
Direktna veza do poruke: 131
10.12.2013 8:58:10   
Skijasica
Drage zene,

evo gledam jutarnji program. gost je dr sa Jevremove. Kaze da je osam privatnih klinika proslo tender za VTO. Nada se da ce vec sada od decembra krenuti da pozivaju parove. user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 132
10.12.2013 9:03:09   
suncica83
jel mi za mm treba ureaplazma, mikoplazma i hlamidija.....spermogram i spermokultura... jel nisam nesta propustila sto se briseva tice

(odgovor članu Skijasica)
Direktna veza do poruke: 133
10.12.2013 9:36:52   
Skijasica
Suncice,

njegov izabrani lekar mu daje upute za bris uretre ( Chlamydiae, Mycoplasma, Ureaplasma). Takodje i za spermogram i spermo kulturu. Preporucujem da uzmete i uput, ako vec niste, za serologiju: HCV, HIV, HBs Ag, RPR.

(odgovor članu suncica83)
Direktna veza do poruke: 134
10.12.2013 9:48:46   
suncica83
on je tsrani drzavljanin..pa sve placa..zato i ne znam tacno sta treba za njega.. to sto si pobrojala smo izvadili..danas cu briseve...idem u konzilijum...koliko sam razumela treba mi za njega ureaplazma, mikoplazma, hlamidija...onda cu drugi dan spermogram i spermokulturu..interesovalo me samo sto se briseva tice da li je to sve..urea, miko, hlamid.

Direktna veza do poruke: 135
10.12.2013 10:00:46   
Skijasica
Suncice,

jeste sve. znaju oni svi kada im kazete za sta vadite rezultate sta sve treba. Nadam se da znate da kada radi spermogram treba da apstinira 3-5 dana (da nemate odnose) da bi mu spermogram bio ok.

Direktna veza do poruke: 136
10.12.2013 10:10:22   
suncica83
Skijasica hvala ti...ja imam ureaplazmu, verovatno ce i on imati..dok to sve izlecimo nadam se da cemo stici do kraja januara da predamo sva dokumenta

Direktna veza do poruke: 137
10.12.2013 10:13:27   
suncica83
sh mi je 2.8..mozda ce mi i to praviti problem na komisiji..moram izvaditi jos jednom hormone u nadi da ce biti nizi...zadnjih godinu dana mi je uglavnom bio oko 1... eto to su mi uvek govorili da je visociji tsh problem..pa kod mene ni u za godinu dana nije bilo nista iako je tsh bio oko 1...govorili su mi da se antitela stitne ne mogu spustiti nego kad ih imate onda ih imate. ja sam ih pre imala a sada su mi u granici normale.

Direktna veza do poruke: 138
10.12.2013 10:14:52   
suncica83
mislim tsh..nisam dobro ukucala. ovo sve pisem u nadi da ce nekome znaciti, jer meni ovi forumi zaista znace. Ringeraja je najbolja od svih

Direktna veza do poruke: 139
10.12.2013 10:23:02   
Skijasica
Opet ja,
koje su ti ref vrednosti za tsh?
Meni je tsh bio 2.34ulU/ml ref. vred. 0.35 - 5.5
Nisu pravili problem na komisiji.

Direktna veza do poruke: 140
10.12.2013 10:28:21   
suncica83
sad mi drugarica koja je prosle godine radila vto kaze da mi za mm treba ureaplazma, hlamidija, mikoplazma i bris uretre...ona nije imala taj bris uretre pa su je vracali

Direktna veza do poruke: 141
10.12.2013 10:33:59   
Skijasica
Da, kada radis ostale briseve oni odrade i taj. Vidis negde treba da naznacis, zato sam ti i rekla kada radite da kazete za sta vam treba da bi vam odradili sve. Mene su iz higijenskog vracali kada sam radila serologiju da mi doktorka naznaci sta mi treba. Ona mi dala uput i napisala skracenice za sve analize, morala je da mi razdvoji.

Direktna veza do poruke: 142
10.12.2013 10:35:21   
suncica83
tsh 2.738...ref.v 0.350-4.940 tebi je bio ispod 2.5...nacula sam da tolerisu do 2.5...ali to je ne proverena informacija... mada moram nesta uraditi po tom pitanju

Direktna veza do poruke: 143
10.12.2013 10:36:37   
suncica83
da da..naglasicu za sta mi treba...hvala ti :)

Direktna veza do poruke: 144
10.12.2013 10:38:13   
Štetica
Suncice treba ti 4 brisa za muza a to su: Bris uretre(bakterioloski),mikoplazma,ureaplazma i hlamidija. Spermogram a za spermokulturu neznam sta da ti kazem,mi nismo radili i nisu pravili problem,tj nisu je ni trazili.
A pozovi socijalno ili kliniku gde idete na drugostepenu i raspitaj se kako ide sa stranim drzavljanima jer ti za komisiju treba uput za muza za spermogram.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

Direktna veza do poruke: 145
10.12.2013 10:41:56   
suncica83
stetice isto cemo da platimo taj nalaz spermograma kao i sve do sad. Ja sam pitala hoce li biti problem jer je mm stranac..rekli su mi da nece samo sto ce on morati sve analize da placa i to je to...ako se ne nadje neko da mi pravi problem.

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 146
10.12.2013 10:42:44   
Štetica
Suncice sa tim rezultatom TSH prolazite komisiju sigurno,jer je u granicama vrednosti. Ali ponovi ga zbog sebe jer kad udjes u postupak trebalo bi da bude oko 2,povezuju ga sa uspesnoscu vto i trudnoce. Mada su zene ostajale trudne i sa mnogo vecim tsh i sve se zavrsilo dobro.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 147
10.12.2013 10:44:12   
degu
Spermokultura ne treba, treba samo ono što piše na sajtu rfzo.
Za tsh ne brini, moj je bio preko 3 i prošla sam komisiju bez problema.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

Direktna veza do poruke: 148
10.12.2013 10:51:11   
suncica83
hvala vam puno :) da da vodicu racuna o tsh..samo mi je bilo bitno da li cu proci komisiju.. ja cu posle toga..pred postupak da ga kontrolisem pa da vidim sta da radim vezano za to

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 149
10.12.2013 11:12:26   
Dani.kv
Suncice i moj muz je stranac. Priznali su sve analize iz Slo s tim da smo smermogram radili na Gak-u. Kostao je nesto malo

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

Anketa

Voda
Snelle

Da li ste svojoj bebi, dok ste je dojili, a pre uvodjenja čvrste hrane, davali vodu?

Pokušala sam, ali ju je odbijala (37%)

Da i prihvatila ju je bez problema (50%)

Ne, po savetu pedijatra (13%)

Ukupan broj glasova: 164

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here