|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat]
5.12.2013 11:51:30   
Ksenix
Von, a kolika ti je lutealna inace? To bi moglo vec biti kasnjenje, a testovi nisu bas 100% pouzdani user posted image
Majo, meni se desavala tolika T, pa nista nije bilo...sto ne mora da znaci da tebi nece! user posted image
I meni se ovih dana zagreva glava, levo uvo se zajapuri...ali, ne merim T, ne mogu da dodajem pritisak...ili ce biti ili nece! Samo me nervira kad kasni!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 126
5.12.2013 11:54:50   
vonavoj
pojma nemam....sad prvi put merim!user posted image

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 127
5.12.2013 12:09:28   
Maja1309
i meni se inače dešava ta visoka temp a ne bude trudnoće, znam i sama Ksenix :)

Nego pitam ima li još tko takvis situacija, to nas drma progesteron :)

ksenix progesteron 7dpo 36,6 jel to ok?

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 128
5.12.2013 12:30:55   
Ksenix
Majo, moram da ti priznam da pojma nemam...samo taj progesteron nikad nisam proveravala... Verujem, draga, da znas i sama, ali, eto, nadamo se...to je normalno i tako treba da bude! user posted image
Von, sigurna si da je 15. dp? Meni je uvek bila 14 dana dok sam pratila...ako ti ne dodje do pon, vadi ti betu, pusti test user posted image

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 129
5.12.2013 14:15:48   
vonavoj
grudi me ceo dan peckaju,boluckaju..a nema user posted image

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 130
5.12.2013 14:36:05   
srculence25

IZVORNA PORUKA: degu

Danas sam baš gledala na discovery-u oplođenje, do jajne ćelije stigne svega 10 najjačih i najbržih plivača, a svi ostali izginu usput, da sam se opet zapitala kako sam ja uopšte zatrudnela user posted image

user posted image ludice bitno da si ti sada nama user posted image a ostalo je nevazno user posted image
Sama sebe zamisljam kako cu biti trudna ali nekako u podsvesti neverujem da ce se to desiti.Spontani sam imala pre tacno 4 godine na danasnji dan pa sam mozda i zato u bedaku.Godine prolaze nista se nedesava.Jutros nisam mogla da dobijem ni uput za betaniju a kamoli upute za analize.Mm jede ono sa medom videcemo hoce li biti napredka

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 131
5.12.2013 14:38:33   
vonavoj
degu,jesi caricauser posted image
srculence,i podsvest je cudo! bice puno user posted image

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 132
5.12.2013 14:47:22   
misika
malo sam poludela, pa sam htela da vas pitam da li sam stvarno luda..
slucajno sam videla neku staru temu da lh trakice mogu detektovati ranu trudnocu ali da je ta sama cinjenica malo kontraverzna...
i uglavnom ja imam lh trakice kuci i trenutno sam sama.. danas mi je 22dc
i uradim ja test kad ono pozitivan i to lepo pozitavan, doduse nije crtica tamnija ali je recimo jednaka..
inace O sam imala vec ovog meseca prosli ponedeljak-utorak
i nemam pcos..
i zasto ja sad prosto ne mogu da sedim strpljena jos nedelju dana user posted image
nego se sad jos nasekiram lh trakicama!!!
sakrila sam sve dokaze za sobom user posted image
mm ne sme da zna koliko sam luda..

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 133
5.12.2013 14:59:49   
degu
IZVORNA PORUKA: vonavoj

grudi me ceo dan peckaju,boluckaju..a nema user posted image

Von pa zar nema ni svetla crtica? Ma nemoguće, gledam tvoj graf i ne kontam koji bi drugi dan mogla biti ovulacija.
Srculence, mi smo pokušavali 5 godina, imali 3 iui i ništa. Al sad sam znala da ću biti trudna, da nema dalje user posted image iako sam imala paničan strah od vto.

Misika hm, samo si sebe nasekirala lh trkicama user posted image istina je da mogu biti nekad pozitivne kod trudnoće. Koji ti je dpo, mislim da je jako rano i za betu, ipak ćeš morati da čekaš user posted image

< Poruku je uredio degu -- 5.12.2013 15:01:30 >

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 134
5.12.2013 15:41:17   
misika
dpo bi rekla 8.. ili 9..
znam da je rano.. mozda sad vec kad sam se spetljala da probam lh ujutru da uradim, recimo prekosutra ili mozda sutra user posted image
bolje sledeci ciklus sebi da zabranim ringeraju..
mada pisala sam i ranije ovo mi je prvi ciklus nakon HSG i nekako od ovog meseca ocekujem najvise... zato sam i ovako luda
juce-prekljuce mi je treperilo u maloj karlici, a danas me bolucka

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 135
5.12.2013 16:58:42   
madre
IZVORNA PORUKA: vonavoj

kakvo je kod tebe stanje?

stanje nepromenjenouser posted image menstruacije nema... danas prolazi 15. dan od kako je dr uocila da je prosla O, a rekla je da ce proci najvise 14... tako da ne znam sta da mislimuser posted image od 28novembra smo imali nezasticene odnose tako da mi ne preostaje nista nego da se i sama nadamuser posted image danas mi je 51. dc!

< Poruku je uredio madre -- 5.12.2013 16:59:45 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 136
5.12.2013 17:00:43   
madre
odoh da uradim jos jednu LH trakicu, cisto da se igramuser posted image bas me zanima sta ce da kazeuser posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 137
5.12.2013 17:14:25   
vonavoj
madreuser posted image 51dc!user posted image
degu,nista mi nije jasno..ali nista..grudi me bole,a inace ne bole..a od crtice ni c! jedino da nije O bila 2 dana kasnije...bas sam tad bila bolesna..pojma nemam! i dalje cekam!

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 138
5.12.2013 17:28:05   
madre
da, da, 51. dc! ali sta se cudis kada sam vam rekla da je bogi napravljen 56dc... ma sou sa mnom!
pa nista, cekamo tvoje crte, ako ne bude, onda u januaru zajedno idemo u prvo tromesecje, cisto da te obavestimuser posted image
svasta imam da uradim po kuci, a ja sela da popijem kafuuser posted image bogi spava, prehladjen je pa nocu lose spava, pa sam ga pustila da sada odvali do kada hoce.
von, ima li jos nesto od simptoma?

< Poruku je uredio madre -- 5.12.2013 17:29:12 >

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 139
5.12.2013 17:44:04   
Maslacak15
Madre s obzirom da ti je LH malo veci ja msilim da je tebi najbolje da pedantno meris temperaturu a kad vidis sift onda 5-7 dana posle toga proveri progesteron. Znam temperatura je nezgoda jel daje informaciju retroaktivno kad je O vec prosla ali ne preostaje vam drugo nego da stalno budete vredniuser posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 140
5.12.2013 17:52:53   
madre
maslacak, izvini da te pitam, sta kazes ti, je l ja treba da se pomirim sa tim da ce mi ciklusi uvek biti ovakvi i da se opustim? mislis da tu nista ne moze da se ucini? ako je tako, onda u redu, jer ja vec godinama kao sredjujem cikluse, doktori samo daju kontraceptive u te svrhe, ali mi oni ne resavaju problem. pitam te ovo nevezano za bebuuser posted image
pa kud kupih onda ovo najvece pakovanje trakica?user posted image
inace imam neka ziganja u jajnicima i kao neki ostar (nejak) bol u materici, sta to moze da znaci?

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 141
5.12.2013 19:05:46   
Maja1309
madre jesi radila lh trakicu? user posted image

zna li netko kakava je razlika između boli pred vješticu i boli u ranoj trudnoći. ja kad sam bila trudna i kad me bolilo maternica jajnici točno sam znala da to nije menstruaciska bol, al tada sam znala da nisam trudna.
a sada evo boli me desni jajnik, i općenito me dole sve nešto žigucka, nisam prehlađena radila sam nalaze prošli tjedan krv i urin. 9dpo je.
bol je ko tupa, sijevanje, pritisak neki.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 142
5.12.2013 19:23:11   
misika
maja mene isto tako zigucka i isto mi je 8 ili 9 dpo
a juce i prekljuce mi je treperilo u materici, onako kao kad pocne oko da ti igra bez razloga...
no treba sacekati sledecu nedelju user posted image

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 143
5.12.2013 19:54:12   
Maslacak15
Madre draga znam da lekari prepisuju stalno samo kontraceptive. I da oni su mogli da smanje privremeno LH. PCOS je jako kompleksna stvar, tako da ne mogu napamet da ti kazem da li moras da se pomiris sa tako dugim ciklusima. Sta si te sve proveravala od hormona? Najvaznije je naravno da si vec iznela zdravu trudnocu pa ocekjem da ces opet zatrudniti cim potrefite ovulaciju. Pozdravljam te.

(odgovor članu misika)
Direktna veza do poruke: 144
5.12.2013 20:38:23   
madre
radila sam sve hormone, sad sam trazila tamo u temi, ali izgleda da nisam napisala najnovije rezultate iz oktobra... pisacu kasnije. meni se cini da je sve u redu osim LH i FSH... to je ono sto me degu zeza, ona kaze da ja imam PCOS, ali doktori mi nisu dali tu dijagnozu.
znaci postoji mogucnost da ce kod mene to uvek tako biti, da se ne bakcem ja vise time bez potrebe?! to ne moze da pravi neke probleme kasnije, je l?
izvini, ja sam se sada bas navrzlauser posted image user posted image

< Poruku je uredio madre -- 5.12.2013 20:39:56 >

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 145
5.12.2013 21:25:37   
godo
Beta danas 140,6...user posted image lije kao luda pa smo doktorka i ja zakljucile da je biohemijska...user posted image Verovatno ce sledeci put biti bolje jer je verovatno bitno da je pocelo user posted image .Von iste simptomcice imam jos uvek tako da ces uskoro morati ti da potrazis prasinu za nas ostale!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 146
5.12.2013 21:28:09   
vonavoj
madre,zeludac ne prestaje da me boli,vec 3 dana ne veceravam...grudi isto...stvarno sam sludjena!
maja,isto sam imala da ziguckanja u jajnicima,i nemam menstrualan bol...user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 147
5.12.2013 21:34:34   
Maja1309
Šta mislite mogu li ta žiguckanja, pritisan, napuhanost biti od vira, pijem ga 4 dana 3 puta po 2,5 dcl?

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 148
5.12.2013 21:39:02   
madre
godo, bas mi je zaouser posted image nije moralo tako da bude! ali kazu da je posle biohemijske zena bas plodna i da brzo dolazi do trudnoce, valjda sam dobro to shvatilauser posted image
von, pa ne znam sta da ti kazem! ti ces svakako sve znati prekosutra, je l tako? je l te inace muce bolovi u stomaku preduser posted image
mene evo upravo menstrualno boli, komesa mi se u stomaku...
majo, ne znam, pitaj tamo na temi o caju, trebalo bi da tamo znaju. ja sam ga pila, ali se ne secam da sam to osecala.

< Poruku je uredio madre -- 5.12.2013 21:40:55 >

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 149
5.12.2013 22:07:45   
vonavoj
godo,bas mi je zao..ali znas na cemu si! jel sad moras da pratis i betu?
madre,uglavnom me boli i stomak..sad samo zeludac! svakako cu znati prekosutra,samo sto sutra imam neki seminar,ako budem bila ovakva,bice veselo...sva sam i naduvena!
uh,za caj ne znam nista...

(odgovor članu godo)
Direktna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here