Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.11.2013 22:09:47
|
|
|
|
milicicak
|
Spagete sa mlevenim mesom i cimet keks sa brusnicom... sutra na meniju riba
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.11.2013 22:10:11
|
|
|
|
New Mom
|
Večera - sendviči (majonez, šunkarica, kuvano jaje, rendani sir i kiseli krastvaci). Mogla bih sto takvih da pojedem. Iako se sadržaj presipa.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 1.12.2013 12:23:38
|
|
|
|
New Mom
|
Supa, junece meso i zelen iz supe i paradajz sos.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 1.12.2013 17:15:47
|
|
|
|
minnica
|
supa od juče, krompir paprikaš sa dimljenim kobajama, salata
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 1.12.2013 17:19:44
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Supa, junece meso i zelen iz supe i paradajz sos. NM,reci rinflajs! ja sam pekla ribu i pomfrit,a i kuvala pasulj,za sutra!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 1.12.2013 17:39:00
|
|
|
|
vikiveki
|
Mi smo danas imali nedeljnu klasiku...supa,sos od paradaiza,kuvano meso iz supe...a sada pravim štrudlu sa makom,specijalno po Viktorovoj želji
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 1.12.2013 19:49:16
|
|
|
|
milicicak
|
Brancin na dalmatinski nacin, cimet keksici Kuva se supa a tikvice se pohuju u rerni, posle cu da slozim musaku :)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.12.2013 13:38:06
|
|
|
|
Alexxa
|
Za bebu čorbicu sa puno povrća i piletinom, pečeno pileza mene makarone s tunjevinom i medenjake!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.12.2013 14:48:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Za dorucak bio burek una jela u vrticu za rucak giros iz rerne, domace tortilje, malopre pravila, i bice neka salata... za dezert imam tortu seherezadu za veceru videcemo...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.12.2013 14:53:26
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Mi smo danas imali nedeljnu klasiku...supa,sos od paradaiza,kuvano meso iz supe.. klasika za srem :D . mi isto to juce a svega je ostalo i za danas
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.12.2013 15:06:54
|
|
|
|
vikiveki
|
Da bubulence,klasika je to za Sremce...a danas nisam ništa pravila jer do sada nisam imala struje a bez struje ništa nemogu ,vezane mi ruke,nisam ništa u kući uradila
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.12.2013 7:16:24
|
|
|
|
New Mom
|
Za danas u planu musaka od karfiola i mlevenog mesa.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.12.2013 7:27:00
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama , domace tortilje, Ako već ne postoji, stavi molim te recept kako se prave
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.12.2013 7:27:50
|
|
|
|
soni
|
danas neku corbicu sa piletinom i povrcem, beba i ja smo same i to ce biti dosta :) Juce sam spremala telece snicle i krompir, stavila u kesu za pecenje, nego su mi ispale dosta suve ..a nadala sam se da ce u toj kesi biti mekane i socne..gde sam pogresila?? pekla sam na oko 180
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.12.2013 7:27:57
|
|
|
|
Lu
|
Kod mene danas mahune dinstane (posne) i fileti oslića.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.12.2013 7:30:29
|
|
|
|
Lu
|
Soni pa ja nisam nikad šnicle stavljala u vrećicu, predpostavljam da ispadnu suhe. Tu ide nešto što pušta sok, masnoću, npr. teleća rebarca.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.12.2013 7:31:52
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Lu IZVORNA PORUKA: Unina mama , domace tortilje, Ako već ne postoji, stavi molim te recept kako se prave Bem ti "pametne telefone"! Ne znam link da kopiram ovde, prosledih ti moj recept na fb.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.12.2013 7:33:29
|
|
|
|
adulence
|
Soni ja u zoj kesi pravim svinjski vrat mada i bataci dobro ispadnu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.12.2013 7:33:58
|
|
|
|
soni
|
pa ja teletinu ili junetinu uglavnom kuvam, pa sam htela da probam i eto suveee
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.12.2013 7:41:32
|
|
|
|
mama micki
|
Kod mene danas sarma i plazma torta
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.12.2013 7:44:45
|
|
|
|
soni
|
mama miciki eto me ..obozavam sarmu a ne mogu da nadjem kiseli kupus ovde :/
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.12.2013 7:49:52
|
|
|
|
daca77
|
Danas kuvani kiseli kupus i ako stignem da napravim proju.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.12.2013 7:53:17
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam mislila da danas napravim grašak ali videću da li ću stići,sve zavisi kada ću se vratiti sa komisije.Rezerna solucija su špagete
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.12.2013 10:10:30
|
|
|
|
Jole84
|
Za danas svinjske šnicle od šola,pohovane tikvice,dinstan krompir i šargarepa i salata od paprika iz turšije
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 3.12.2013 10:10:52
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
ja sam juce one camcice od tikvica Dunji su se svideli. A danas nemam pojma evo trazim sta ste vi pravile pa cu valjda nesto smisliti. Izvadila sam pilece belo meso iz zamrzivaca pa cu nesto s njim
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.