Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.11.2013 11:12:54
|
|
|
|
adulence
|
Hehe eeto pomoci....
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.11.2013 11:36:30
|
|
|
|
New Mom
|
Za nas ostaje sarma za danas, za klince supa iz kesice i slani stapici, povracaju.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.11.2013 11:46:37
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Ima li neka od vas neki lep recept za slatke mafine? Ima li neko da da recept
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.11.2013 12:55:02
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Kod nas ce biti spagete sa mlevenim mesom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.11.2013 13:30:18
|
|
|
|
Torbica
|
Kod mene przeni fileti soma u prezli, krckavi, prilog pirinac i zelena i kupus salata. Viviveki imas temu mafini, ukucaj u pretrazivac, ja sam pravila Olgine mafine i super su
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.11.2013 13:31:55
|
|
|
|
isidora88
|
belo meso seckano na kockice, udinstano sa lukom
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.11.2013 13:50:41
|
|
|
|
jole82
|
Lignje i krompir salata sa posnim tartar sosom by me
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.11.2013 13:56:25
|
|
|
|
minnica
|
Danas supa, kuvano meso i paradajz sos i posni kolač od Figaro 88 iz RR kuhinje. Ukućani kažu da je lep.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.11.2013 14:00:43
|
|
|
|
nata11
|
Nikog nema kuci tako da cu za veceru lisnatu pogacu da umesim i posluzim sa sirom i ajvarom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.11.2013 14:36:32
|
|
|
|
dijana1*
|
Ovo sam videla na fcb i mnogo mi je bilo smesno Draga, sta ima za rucak? Nista, mili moj! Pa i juce je bilo NISTA!? E pa skuvala sam za dva dana!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.11.2013 14:48:02
|
|
|
|
Olga75
|
bareni pirinac i sargarepa , kuvani krompir ,supa iz kesice - hello kitty po zelji donosioca ove benge , suvi perec i stapici veselo nam
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.11.2013 14:48:11
|
|
|
|
anajid
|
Spagete i sos bolonjez.Za veceru kiflice slane i slatke.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.11.2013 16:16:52
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam ipak na kraju napravila palačinke sa tikvicama slane i mafine ,super su ispali
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.11.2013 17:17:28
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Ovo sam videla na fcb i mnogo mi je bilo smesno Draga, sta ima za rucak? Nista, mili moj! Pa i juce je bilo NISTA!? E pa skuvala sam za dva dana!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.11.2013 17:21:23
|
|
|
|
adulence
|
Meracim se da pravim pitu sa pecurkama...samo da mm donese pecurke...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.11.2013 17:53:27
|
|
|
|
Lu
|
Danas pileća prsa u vrhnju i šarene makaronice. Sutra bi kuhala kiseli kupus sa suhim mesom a onda trebam nešto posebno za R pošto on to ne voli.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.11.2013 18:29:32
|
|
|
|
Jole84
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Ovo sam videla na fcb i mnogo mi je bilo smesno Draga, sta ima za rucak? Nista, mili moj! Pa i juce je bilo NISTA!? E pa skuvala sam za dva dana! I ja sam kuvala za dva dana
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.11.2013 18:45:51
|
|
|
|
viking
|
Viki, mislim da imaš celu temu za mafine. IZVORNA PORUKA: vikiveki IZVORNA PORUKA: vikiveki Ima li neka od vas neki lep recept za slatke mafine? Ima li neko da da recept
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.11.2013 18:53:52
|
|
|
|
vikiveki
|
Znam Viki videla sam i napravila sam one mafine sa seckanom čokoladom...super su ispali,deca su sve pojela nisam ni stigla da ih uslikam. Ja htela da slikam i stavim sliku ali ostah i bez slike i bez mafina
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.11.2013 18:55:25
|
|
|
|
jovana jojo
|
Danas sam pravila grašak a sada pravim palačinke
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.11.2013 19:14:44
|
|
|
|
nata11
|
Lisnata pogaca mi nije ispala Mleko mi je bilo vrelo, najverovatnije sam tu pogresila
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.11.2013 21:53:40
|
|
|
|
Torbica
|
Nato . Ja sam primetila kad u pekaricu stavim bas toplu vodu - manje naraste. Najbolje je mlako. Ja sam danas nobles! Mi smo za veceru imali sendvice sa dimljenim lososom i maslinama, mm i ja smo se bas najeli. Na raznim keterinzima, poslovnim ruckovima bude, a veceras sam nas castila. I sad pijuckamo vino, sve mi je lepo!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.11.2013 21:56:21
|
|
|
|
jovana jojo
|
Torbice baš znate da uživate...ako ako tako i treba
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.11.2013 22:03:15
|
|
|
|
Torbica
|
Jovana Sutra mislim da cu spanac sa ribljim pljeskavicama, a moram i pire krompir. Zelena salata svakako i imam grasak corbice. Najmladji nesto nije odusevljen spanacem, sto mi je cudno, jer niko nije izbirac..
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.11.2013 22:06:58
|
|
|
|
isidora88
|
sutra idem na rucak, jedva cekam
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.