Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 1.12.2013 13:39:33
|
|
|
|
Maslacak15
|
Baby deluje kao jasan slucaj ovulacionog sifta, kao sto i grafik kaze ukoliko ne pijes vise cikloproginovu. Posto mislim da je merenje bazalne neopouzdano ako se pije ciklo posto tablete za drugi deo ciklusa sadrze progesteron. Gago nadam se da se vestica ovog puta nece pojaviti.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 1.12.2013 15:08:27
|
|
|
|
vonavoj
|
maslacak,za moj nemas komentar
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 1.12.2013 16:19:56
|
|
|
|
Maslacak15
|
Izvini vonavoj nisam obratila paznju, nekad preletim na brzinu temu pa mi promaknu stvari Pa mislim da je ovulacija najverovatnije bila tad kad je i program obelezio, 15 og dana ciklusa.Ali vidim imas i mnogo praznih kruzica sto znaci meris u razlicito vreme, ili posle malo spavanja? To sve moze da promeni rezultat. Ipak mislim da je ovulacije sigurno bilo, posto je grafik jasno dvofazan. Pozdravljam te.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 1.12.2013 16:50:25
|
|
|
|
vonavoj
|
to kad su kruzici,bilo je 8,a inace merim u 7,jer nisam radila tih dana ... bitno mi je da znam da mi je sad O na 15 dana,jer je pre bila na 20,i ciklusi su mi bili duzi pre porodjaja! a sad su tacni!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 1.12.2013 20:22:15
|
|
|
|
lalojedac
|
evo i mog,help...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 1.12.2013 21:08:26
|
|
|
|
lalojedac
|
zene ne mogu da nadjem neku temu koja bi mogla da mi pomogne oko trenutnog problema,pa moram ovde da pitam,naime od juce osecam neku neprijatnost dole i nikako da proverim,malopre sam resila da konacno pogledam o cemu se radi i videla sam da imam bubuljicu sa leve strane klitorisa,kad se napipa isti je osecaj kao podkozna bubuljica i vidi se sicusna bela tackica u sredini,nije crveno,naduveno,nista,samo neprijatno i iskreno nije mi svejedno,da li moram hitno na pregled ili da sacekam par dana?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 1.12.2013 21:25:40
|
|
|
|
amelia
|
Hvala ti sreca na odgovoru kupila sam juce digitalni toplomer...znaci najbolje je ujutru nakon budzenja... veliki pozdrav
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 2.12.2013 1:05:32
|
|
|
|
srculence25
|
drage ja se bas nesnalazim sa graficem tj nije mi bas engleski tecan pa se ne snalazim bas.Sta znaci ono dole zeleno ispod
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 2.12.2013 8:28:34
|
|
|
|
vonavoj
|
My Ovulation Chart lalo,ja bi pratila,ne bih odmah kod dr! mozda i jeste bubuljica,pa ce se povuci!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 2.12.2013 8:34:59
|
|
|
|
vonavoj
|
srculence,od kog dana si merila? brzo ti je obelezena O? inace,to zeleno su dani ovulacije!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 2.12.2013 9:02:24
|
|
|
|
madre
|
von, sta kaze ovaj tvoj graf, valja si ovo?
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 2.12.2013 9:17:07
|
|
|
|
vonavoj
|
pojma nemam ne znam da ga citam,samo merim i upisujem,bitno mi je bilo da znam da mi je sad O oko 15og dana,pre je bila 20og!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 2.12.2013 9:34:26
|
|
|
|
Jole84
|
IZVORNA PORUKA: lalojedac zene ne mogu da nadjem neku temu koja bi mogla da mi pomogne oko trenutnog problema,pa moram ovde da pitam,naime od juce osecam neku neprijatnost dole i nikako da proverim,malopre sam resila da konacno pogledam o cemu se radi i videla sam da imam bubuljicu sa leve strane klitorisa,kad se napipa isti je osecaj kao podkozna bubuljica i vidi se sicusna bela tackica u sredini,nije crveno,naduveno,nista,samo neprijatno i iskreno nije mi svejedno,da li moram hitno na pregled ili da sacekam par dana? Lalo meni se to jednom desilo,ali je bilo puno bubuljica a ne jedna,moj dr je mislio da su kondilome ali posle par mišljenja ispalo je da sam se osula hormonski. Valjda je telo bilo prezasićeno. Posle par dana se povuklo samo,ipak proveri da budeš mirna,neka te pogledaju kolposkopski. Von bogami sitno brojiš,sutra testić?
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 2.12.2013 9:38:15
|
|
|
|
vonavoj
|
ne jos testic,rano je...7.12.ne treba da dobijem,pa tek ako kasni
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 2.12.2013 9:47:57
|
|
|
|
Jole84
|
Aaa strpljivo,svaka čast
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 2.12.2013 10:02:17
|
|
|
|
Maja1309
|
lalo jel misliš na Bartholinova žlijezde, meni se bila upalila desna isto tako ko tebi. Ja sam dobro oprala ruke uzela maramicu između prstiju i to iscjedila da ne dodirne gnjoj nigdje okolo. i sve se povuklo za dan vremena, negdje sam tada pročitala da se mora očistiti. zaguglaj Bartholinova žlijezda pa iščitaj mislim da je to to i nije strašno
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 2.12.2013 10:06:39
|
|
|
|
vonavoj
|
Majo,gde je tvoj graf?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 2.12.2013 10:12:26
|
|
|
|
Maja1309
|
evo mog grafa, nešto su mi niske ove temp.. ima li gage i grafa
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 2.12.2013 10:37:25
|
|
|
|
vonavoj
|
nisu ni moje bolje...ljudi,mnogo hladno! meni na poslu hladno,a relativno dobro sam obucena!-slabo grejanje! majo,a kako ti izadje tako veliki graf,sta ti znace donji brojevi stats?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 2.12.2013 11:52:31
|
|
|
|
lalojedac
|
hvala zenice,ne znam,moja dr mi se ne javlja pa sam malo nervozna. Čitala sam o ovoj zlezdi,možda je to,nemam pojma,ne znam da li da cedim? malo me strah,videću ako mi se ne javi do večeras potražiću drugog dr. pa još mi kasni 3 dana,obično stiže 30 a sad je nema,mada je O bila kasnije pa možda zbog toga. Uh,izludecu viseeee,muka mi je od ginekologije!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 2.12.2013 11:52:57
|
|
|
|
lalojedac
|
hvala zenice,ne znam,moja dr mi se ne javlja pa sam malo nervozna. Čitala sam o ovoj zlezdi,možda je to,nemam pojma,ne znam da li da cedim? malo me strah,videću ako mi se ne javi do večeras potražiću drugog dr. pa još mi kasni 3 dana,obično stiže 30 a sad je nema,mada je O bila kasnije pa možda zbog toga. Uh,izludecu viseeee,muka mi je od ginekologije!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 2.12.2013 14:01:04
|
|
|
|
babby
|
Maslacak hvala ti puno na odgovoru a ciklo sam pocela ponovo da pijem evo sad 24 sam popila poslednju a sta to znaci oada za moj jadni grafic
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 2.12.2013 14:23:52
|
|
|
|
vonavoj
|
babby ti si bas topla ,da li je zbog lekica ili ,videcemo!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 2.12.2013 14:51:08
|
|
|
|
Maslacak15
|
Ne znam baby, to je tesko pitanje. Zato sto smedje tablete sadrze progesteron, tako da od dana kad predjes sa bele na smedje moze da se desi skok temperature samo od njih. U princip, bi ti trebalo da potvrdis ovulaciju nekako u ciklusu pre nego sto uzmes smedje tablete, jel ako ih uzmes prerano one ce blokirati oslobadjanje jajne celije.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 2.12.2013 18:05:15
|
|
|
|
lalojedac
|
sta mislite o mom grafu...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?