Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 28.11.2013 15:28:58
|
|
|
|
Minja23
|
Drage moje nijeme bilo par dana,pa pre svega zelim da cestitam sancici ,bravoooo!!!zelim ti laku trudnocu i da se ta cistica resi sto pre :) Necete verovati ja dobila 53.dc haos u mozgu :/ nebitno je sto sam dobila iako toliko zelim ,nego me brine sto je toliko kasnilo,e sad ide bukvalno kao da si cesmu pustio...mozda je neuspela ko zna...mada bi beta pokazala...ali ovako nikad nije bilo,to je neki pritisak da zidovi wc solje budu crveni ...cim prodje idem kod dr.,a narucila sam i LH tracice pa cemo pratiti :)
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 28.11.2013 20:02:00
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: degu Nema moramo da budemo originalne i efikasne da povučemo Šteticu, Dacu, Joku i ostale devojke A ja preumorna procitas da povuces Serpicu. Pa mi prolete odmah pa zena se jos nije oporavila od porodjaja Minja bas bzvz .
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 28.11.2013 22:45:36
|
|
|
|
amelia
|
Ja sam se ovog puta bas ponadala da cu dobiti grudi su mi narasle i bolele me kao nikad do sad i mislila sam dae to too imala sam blage vrtoglavice i mucnine ali sam malo pre dobila ... idem dalje u nove pobjede . pozdrav za sve trudilice i da sto pre ugledamo
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 29.11.2013 6:49:12
|
|
|
|
hanka
|
Serpi,ovo Nata ima izgleda neki lep predosecaj,cisto da znas Amelia,Minja
< Poruku je uredio hanka -- 29.11.2013 6:50:01 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 29.11.2013 9:22:28
|
|
|
|
vonavoj
|
gde ste crtice,dobro jutro,moze jedva sam ustala!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 29.11.2013 9:32:15
|
|
|
|
misika
|
Drage crtice, da podelim moje cekanje sa vama. Ovo mi je prvi ciklus posle HSG i racunam da su mi ovaj mesec najbolje sanse do sada jer sam sveze produvana. Koristila sam lh trakice i bila vredna i sad ne cekam oko 10. dec.. Nakon O ne samo da su me boleli jajnici nego i neki cudan linijski bol u materici, mada mi je sve cudno nakon tog HSGa.... Uglavnom zaprasite me i zapljunite i sama cu da se zapljunem i sve redom.. hihihihi
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 29.11.2013 9:36:26
|
|
|
|
vonavoj
|
navijam misika! ja sam bez ikakvih simptoma
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 29.11.2013 10:10:52
|
|
|
|
misika
|
thanks vonavoj ipak mislim da su mi ti simptomi od hsg, rano bi bilo za bilo za bilo kakav osecaj sobzirom da mi je ovulacija bila ponedeljak-utorak.. ali navijam!!!!!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 29.11.2013 10:48:35
|
|
|
|
Jole84
|
Mišika srećno,da uspe odmah kad si sveže "produvana" Nato skoro je još neko pomešao Šteticu sa Šerpicom,izgleda je to neki predosećaj Ljubim vas sve
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 29.11.2013 11:34:14
|
|
|
|
Maja1309
|
drage moje kako ste mi. evo meni prošla ovulacija, sad iščekujem šta će biti, ovo je 7 ciklus nakon kiretaže, isto toliko ih je bilo prije trudnoće. nekako sam tužna tužna sma jer nema bebe, oko mene najbliže rodice i prijateljice sve imaju malu bebu, kuće mirišu na bebe, da nisam imala spontani, sad bi možda i ja držala svoju bebu tužno je to... trudiš se a bebe nema, imam sve u životu, divnu obitelj, predivnog supruga, svi smo zaposleni u obitelji, imamo svoju kuću, auto, predivan odnos pun ljubavi, samo nam fali jedna mala beba kojoj bi pružili od života najbolje... Nekako sma općenito bezvoljna, nemam volje ni za što, depresivna sam, tuga je golema, svjesna sam da ovo što sam imala spontani nije toliko loše s obzirom na to što sve žene prođu, al tužna sam. Oprostite što vam se jadam, al došlo mi
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 29.11.2013 11:59:07
|
|
|
|
vonavoj
|
majo tu smo i da se izjadamo! moja kuma i najbolja prijateljica se muce vec 5 godina,isto imaju sve uslove,tuga,divni ljudi..kumi je jedina nada vto i to drzavno,jer nema jajovode (morala da ih izvadi)..a za drugaricu postoji sansa posle laparaskopije!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 29.11.2013 11:59:57
|
|
|
|
nata11
|
Maja razumem te.A jos teze je sada kada krenu praznici, pa pakujem paketice za rodjake ali... sta ces.. iz ove koze se nemoze
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 29.11.2013 12:02:42
|
|
|
|
vonavoj
|
bice majo,lako je reci,strpljenja puno treba,i sad i posle za sve u zivotu....evo ja se mucim sa cerkom,uspeli smo da zakazemo operaciju treceg krajnika,ali tek za 18.2..a do tad treba izdrzati i nadati se da nece biti puno bolesna!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 29.11.2013 12:07:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Majo, glavu gore! Mnogo nas je imalo spontani, pa posle dobili po jednu ili vise lepih, zdravih beba, dobices i ti! Gledaj to ovako - ako si imala spontani, znaci da mozes da zatrudnis
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 29.11.2013 12:19:24
|
|
|
|
vonavoj
|
lepo si joj rekla!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 29.11.2013 12:37:43
|
|
|
|
Jole84
|
Majče ja sam čekala 2 godine posle spontanog i 2 pre toga,vreme ko puž...a sad je hvala Bogu sve u redu,bebac je sve prepreke prevazišo. Samo glavu gore,čeka tebe tvoja beba,samo bira pravi trenutak
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 29.11.2013 12:41:42
|
|
|
|
madre
|
drugari evo i ja ocekujem menstruaciju za koji dan, danas mi je 45 dc! bole me grudi, naduvena sam kao zaba, jedem sve pred sobom, ugojila sam se 5kg! za novu godinu ocekujem ovulaciju, a mozda i srpsku ng majo, drzi se, bas osecam tugu u tvojim recima, ali nadajmo se da nece ni doci! von, boli li zeludac? minja, evo stizem te u duzini ciklusa, ali to kod mene nije nista neobicno, i ja sam kupila lh trakice, ali tek za nekih 35 dana ja mogu da pocnem sa koriscenjem, pa se nadam da cu ubosti
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 29.11.2013 13:18:06
|
|
|
|
vonavoj
|
ne boli zeludac,ali zigaju jajnici...ali ne znam da li sam .ili od hladnoce! ruke su mi ledene! imam debele cizme,ali mi je na poslu hladno,a dobro sam i obucena!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 29.11.2013 13:20:13
|
|
|
|
vonavoj
|
ali sumnjam,cim nema bola,mislim da nema nista ni od
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 29.11.2013 13:27:16
|
|
|
|
madre
|
a kada cemo saznati da li je uspelo? ne oslanjaj se na zeludac, ko zna koje te simptom sada ( u sledecoj trudnci )ceka...
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 29.11.2013 14:19:17
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Da se danas otarosim kondiloma pa za 2-3 meseca u akciju!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 29.11.2013 14:23:49
|
|
|
|
vikiveki
|
Ivanka nisam znala da planiraš još dece ...lepo
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 29.11.2013 14:26:24
|
|
|
|
vonavoj
|
madre, 6.12.ne treba da dobijem,ima jos vremena!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 29.11.2013 14:41:34
|
|
|
|
mamica3
|
dobar dan moje vjerne drugarice,odem ja danas kod dr na folikulometriju i samo se .. 12dc enometrij trolinijski 7,6,uz to anehogena cista na janiku velika,a ja se nadala folikulu, dala mi dabroston od 15-25 dana i kad dobijem da dodjem ponovo najviše me zbunilo sto je rekla vi imajte odnose preko vikenda
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 29.11.2013 14:42:03
|
|
|
|
vonavoj
|
inace,opet me je steglo grlo,sad me vrat boli,kao da sam se prehladila u tom delu! a ispila sam antibiotike! jedva gutam,ali kao da nije samo grlo,nego ceo vrat! a od kad je zima nosim rolku i sal..ali kad mi je taj deo jaaaaaaaakooo osetljiv!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?