Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 3.7.2012 13:05:20
|
|
|
|
tijatija
|
Meni je od 4 samo jedno pogodili , cist promasaj ( barem kod mene )
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 3.7.2012 18:29:15
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: marince IZVORNA PORUKA: n i n a Sa Mihajlom mi je pogodio,ali meni je sad ovulacijabila između marta i aprila, tako da je ili M ili Ž Videćemo uskoro! hahaha bice ili decak ili devojcica A probaj po mesecu kad je bila zadnja menstruacija Pa ne može treće Po menstruaciji je dečak, a čak smo se zezali i sa onom burmom na koncu i ona isto pokazala batu. E pa sad je red na medicini da potvrdi ove vračke
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 14.9.2012 10:29:58
|
|
|
|
jole82
|
Ovaj RR kineski kalenadar mi je pogodio!! Bice devojcica
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 14.9.2012 10:31:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Ovulirala definitivno u aprilu (po veličini bebe) i pun pogodak-curica
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 31.10.2012 15:12:35
|
|
|
|
ivekpivek
|
neznam jel tacan ovaj kineski kalendar u obe trudnoce mi je pogodio bili decki ,sad ga pratim nebili mi potrefila curaaa,boze pomozi
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 31.10.2012 15:14:05
|
|
|
|
ivekpivek
|
super nina
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 1.11.2012 10:39:08
|
|
|
|
ivbo
|
kod mene promašaj
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 1.11.2012 11:44:35
|
|
|
|
lady_b
|
Meni nije pogodio, po tabeli je curica a dr je juce potvrdila je je djecak
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 6.8.2013 18:13:16
|
|
|
|
meyo
|
meni pogodio za oba puta da su djecaci.. sad idem da se kockam za djevojcicu
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 21.8.2013 14:40:35
|
|
|
|
ksenija81
|
Sad sam naisla na ovaj site pa me zanimaju vasa misljenja :) http://whoisborn.com/
< Poruku je uredio ksenija81 -- 21.8.2013 14:41:45 >
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 21.8.2013 14:53:23
|
|
|
|
jole82
|
Znam tacan datum kad mi je bila O kad sam zatrudnela, pa mogu reci (ponovo) da mi je RR kalender pogodio, ovaj sto je stavila Olgic isto pogodio, a ksenija81 taj je omanuo... I ja sam bas sprovela neko svoje mini istrazivanje...u trudnickim danima dosadjivanja ...i na googlu trazila sve moguce kalendare kineske te za odredjivanje polova..i mogu vam reci da kad pogledam skor svih kalenadara dobijem pola pola ...dakle koji je sad "pravi"...posto ima onih koji traze tacan datum i datume roditelja, do onih koji racunaju samo po mesecu zaceca/poslednje m. Tako da opet dodjosmo do zakljucka...sto bi n i n a rekla...bice ili M ili Z
< Poruku je uredio jole82 -- 21.8.2013 14:55:59 >
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 21.8.2013 15:21:10
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: ksenija81 Sad sam naisla na ovaj site pa me zanimaju vasa misljenja :) http://whoisborn.com/ Пошто за Луку свуда стоји да је дечак, а и не знам тачан датум кад сам остала трудна, то нисам проверавала. За Марка сам мерила базалну температуру и знам кад сам остала трудна, за њега сам проверила, и по овоме је девојчица. Тако да, није тачно.
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 21.8.2013 15:31:43
|
|
|
|
viking
|
Ma gluposti, kao da ima 500 polova pa će kalendar sad da ti otkrije veliku istinu... Mislim, šanse da pogode su 50:50
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 21.8.2013 15:40:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Slazem se sa Viking, ali da se upisem da mi i ksenijin i od olgic, omasili za prvo dete, jer pokazuje musko, a ja vec imam devojcicu, tako da...a, za drugo, videcemo
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 21.8.2013 15:45:05
|
|
|
|
ksenija81
|
Pa u pravu ste male su sanse, ali bar se zanimam malo... Nego ona kineska tabela nije omasila nikom u mom okruzenju cak ni mojoj mami
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 21.8.2013 15:49:00
|
|
|
|
Anoniman
|
E, kineska tabela iz prvog posta, jes' vala, i meni pokazala za prvo G, sad sam proverila za kumu, njena oba pogodila....videcemo jos...
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 21.8.2013 16:16:34
|
|
|
|
jole82
|
Molim lepo...moje mini istrazivanje je potrdilo 50-50 Uostalom kako se racuna onda za blizance
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 21.8.2013 17:39:49
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: jole82 Znam tacan datum kad mi je bila O kad sam zatrudnela, pa mogu reci (ponovo) da mi je RR kalender pogodio, ovaj sto je stavila Olgic isto pogodio, a ksenija81 taj je omanuo... I ja sam bas sprovela neko svoje mini istrazivanje...u trudnickim danima dosadjivanja ...i na googlu trazila sve moguce kalendare kineske te za odredjivanje polova..i mogu vam reci da kad pogledam skor svih kalenadara dobijem pola pola ...dakle koji je sad "pravi"...posto ima onih koji traze tacan datum i datume roditelja, do onih koji racunaju samo po mesecu zaceca/poslednje m. Tako da opet dodjosmo do zakljucka...sto bi n i n a rekla...bice ili M ili Z Mudro zboris
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 24.11.2013 18:43:17
|
|
|
|
New Mom
|
Meni svuda gde sam proveravala stoji za Kaću da je trebalo da bude dečak, a za Kolju da je trebalo da bude devojčica. Sad kaže svuda da je devojčica. Videćemo hoće li ijednom pogoditi.
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 24.11.2013 18:53:39
|
|
|
|
vikiveki
|
NM i meni je tako za sve tri trudnoće pisalo suprotno od onoga što sam dobila
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 24.11.2013 18:59:15
|
|
|
|
minnica
|
I meni je oba puta pokazao obrnuto. Možda se odnosi samo na Kineze.
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 24.11.2013 19:08:05
|
|
|
|
vikiveki
|
Ili je samo kod nas sve obrnuto
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 27.11.2013 20:55:50
|
|
|
|
pocahontas
|
meni je prosli put pogodio, a ovog puta omasio...
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 27.11.2013 21:00:00
|
|
|
|
Moiraina
|
Prvi put promašio, drugi put "pogodio".
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Anketa
anketejelenadunjaDa li ima kraja glupim anketama?da (
24%)
ne (
76%)
Ukupan broj glasova: 136Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!