Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 10.8.2011 13:00:18
|
|
|
|
maslackic
|
meni je pre mesec dana kalendar na RR pokazivao da je decak,a sad pokazuje da je devojcica...nista od podataka nisam menjala...:) sad cu bas opet da proverim Evo sad je opet decek... videcemo...
< Poruku je uredio maslackic -- 10.8.2011 13:02:54 >
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 10.8.2011 13:35:23
|
|
|
|
tijatija
|
Meni kaze decak a uz u 20 ned. najverovatnije devojcica.... potvrdicemo da je deojcica jer ja to tako osecam za koji dan
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 10.8.2011 15:26:55
|
|
|
|
*boka*
|
Meni pogodio
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 10.8.2011 15:39:06
|
|
|
|
Verus
|
meni kaze decak po tabeli...videcemo za koju nedelju; a ja bas nesto mislim da je devojcica , a vec imam i ime
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 10.8.2011 15:46:56
|
|
|
|
bea83
|
I mi imamo žensko ime pripremljeno, a ako se ispostavi da ovi kinezi budu u pravu onda ćemo da većamo za muško ime Mada mm od početka govori da neće biti potrebe za tim, možda on zna nešto što kinezi ne znaju
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 10.8.2011 15:48:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Verus, Bea...Deder ispljunite ta imena
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 10.8.2011 15:51:40
|
|
|
|
bea83
|
Ispljunula ja već u temi Trudnice jeste li izabrale ime? a čini mi se da će ti biti poznato ovo žensko ime
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 10.8.2011 15:55:36
|
|
|
|
Verus
|
Ne smem dok se ne utvrdi sa mm=mada, ja sam izabrala Helena Klara, a za ovo mu se svidja "prvo" ali ne i "drugo" tj. srednje ime... za musko nemam nista, sva su mi gadna IZVORNA PORUKA: verolino Verus, Bea...Deder ispljunite ta imena
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 10.8.2011 16:02:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni je lepo Klara
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 10.8.2011 16:06:25
|
|
|
|
Verus
|
Nismo hteli a joj dajemo srednje ime, ali sam to ime usnila, i morala sam da joj dam. Nesto mi "reklo"
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 6.9.2011 21:33:28
|
|
|
|
New Mom
|
Za prvo je trebalo da bude (po svim bogovetnim tabelama koje sam našla), a došlo . Sad (opet po svim) treba da bude . Videćemo za koji mesec.
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 6.9.2011 23:00:24
|
|
|
|
pepeljuga
|
Pocele ste da obrcete krug Meni ova tabela nije pogodila prvi put, i na osnovu cega ja sad da natempiram da rodim devojcicu?!?!
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 6.9.2011 23:07:06
|
|
|
|
ivaj
|
pepeljugo,poslacu ti mog muza i stvar resena
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 6.9.2011 23:08:41
|
|
|
|
pepeljuga
|
ikikikiki
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 6.9.2011 23:42:08
|
|
|
|
mikica sa
|
meni je pogodio. rekao i bilo tako. mada sam ja sanjala i mastala o ali sad ga ne bih dala ni za jednu pisuljicu slatku malu na svijetu
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 6.9.2011 23:45:22
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ne valjaaaa za Taru mi kaze da je decak...a sad je pogodilo da je devojcica...ehhh\ Pa i corava koka nekad ubode
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 6.9.2011 23:59:27
|
|
|
|
bajkica
|
meni pogodilo da je devojcica
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 10.9.2011 17:57:20
|
|
|
|
ikacc
|
hahaha, meni jednom kaze decak, sada devojcica.... inace, na uz , smo videli da je devojcica , jos malo pa cemo se uveriti ...
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 10.9.2011 17:59:17
|
|
|
|
Verus
|
Moram reci da je meni pogodio decaka.
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 10.9.2011 18:26:24
|
|
|
|
Lilla
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR Moram reci da je meni pogodio decaka. E sad u potragu za imenom I meni pogodilo djecaka.
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 10.9.2011 18:49:16
|
|
|
|
cockic
|
meni je pogodilo i za prvo a sad kaze devojcica i kad mi je termin i kad sam ostala.znaci popisuljica kao sto mi fazlagicka vec rece. ali cekam jos dve nedelje pa da zvanicno saopstim
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 10.9.2011 20:03:59
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Meni prorekao dečaka, rodila se diiiivna devojčica
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 12.9.2011 11:26:50
|
|
|
|
magnetic
|
Evo ja saopstavam da su mi kinezi opet pogodili,bice curica
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 12.9.2011 15:28:26
|
|
|
|
bea83
|
I kod mene kinezi pogodili - dečko
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 13.9.2011 13:06:08
|
|
|
|
maca821
|
Bea bravo za decaka
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Velicina grudi posle dojenjalola78Da li su vam grudi ostale iste posle dojenja, ili su manje/vece nego pre trudnoce i dojenja?Manje (
32%)
Vece (
22%)
Iste su (
20%)
Iste su, samo opustenije (
25%)
Ukupan broj glasova: 139Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!