Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 13.9.2011 13:32:59
|
|
|
|
bea83
|
Hvala maco
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 10.11.2011 21:39:07
|
|
|
|
New Mom
|
Meni ovo stvarno ne radi. Kažu prošli put da će doći dečak, a došla devojčica. Sad kažu devojčica, a eto ga dečak. Nešto je ovde pokvareno.
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 10.11.2011 21:41:50
|
|
|
|
Maya21
|
meni je prvi put omasio a drugi pogodio
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 16.11.2011 22:38:52
|
|
|
|
crazymama
|
meni su prvo za termin rekli da ce biti 25.04. i kad to ukucam ispada devojcica... posle su mi po ultrazvuku rekli da je beba naprednija i da se porodjaj ocekuje 19.04. kad to ukucam ispada decak
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 16.11.2011 23:42:49
|
|
|
|
mikica sa
|
meni su pogodili iako sam bila ljuta i ubijedjena da su slagali, posto sam potajno zeljela djevojcicu a sad ga ne bih dala ni za milion cujica
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 16.11.2011 23:51:24
|
|
|
|
afra
|
U mom i u slucaju moje rodjake je tacan kineski kalendar.
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 17.11.2011 10:39:40
|
|
|
|
Sesilija 83
|
Ja mislim da to vazi u slucaju kineske dece A kod nas slabo
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 17.11.2011 10:43:45
|
|
|
|
maslackic
|
kinezi i tako citaju naopako,tako da ako kaze vojcica onda znaci da je decak..
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 18.11.2011 20:11:05
|
|
|
|
kliklik
|
Meni su omanuli.
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 18.11.2011 20:24:30
|
|
|
|
vukosava
|
Meni su pogodili
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 18.11.2011 21:53:39
|
|
|
|
ivaj
|
Sad shvatam da su meni zapravo pogodili-Jeca je trebala da bude musko,po tom kalendaru i sad joj se svi obracaju u muskom rodu Zato sto ima kratku kosu jos niko nije provalio iz prve da je devojcica.
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 15.2.2012 13:07:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Kazu decak , videcemo
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 15.2.2012 13:10:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni pogodili. Devojcica.
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 15.2.2012 13:11:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Sad sam gledala za Petru , nisu pogodili , znaci ima sanse da ova beba bude devojcica
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 14.6.2012 18:48:09
|
|
|
|
Honey
|
Meni kalendar kaze da je devojcica, a i na zadnja dva UZ su nam rekli da je devojcica, tako da izgleda da su pogodili kinezi
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 14.6.2012 19:31:14
|
|
|
|
Anoniman
|
meni su kinezi pogodili iako je prvi uz rekao da je decak, a posle se nije znalo, ispala devojcica.
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 14.6.2012 21:49:35
|
|
|
|
nina26
|
i meni su pogodili, devojcica
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 14.6.2012 21:53:46
|
|
|
|
cockic
|
ja mislim da se ovde gleda datum zadnje .ili mozda gresim meni je tacno samo ako se tako gleda po datumu zadnje u oba puta mi je onda pogodjeno
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 15.6.2012 8:52:12
|
|
|
|
Mama 78
|
I meni je ispalo tačno:)
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 15.6.2012 10:44:23
|
|
|
|
nina26
|
ja mislim da se ovde gleda datum zadnje pa tamo pise, mesec kad se desilo zacece, a ne zadnja
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 3.7.2012 8:36:26
|
|
|
|
jole82
|
Na googlu ima vise tih kalendara...neki su podeseni da ukucas datume po nasem kalendaru, a neki po kineskom..(kineski lunarni mesec ima 29 dana)..moje realne godine trenutno su 29, a po kineskom 31...zacece bilo u maju, a po lunarnim mesecima 4 mesec (april)... E sad po svim tim kalendarima razliciti su rezultati..neki kazu decak, neki devojcica... u proseku 50-50 % Jos uvek ne znam, naravno, kog smo pola...ja imam neki osecaj da je decak, mozda zato sto potajno to zelim, al naravno i ako je devojcica...najbitnije je da bude ziva i zdrava,a se ostalo je nevazno.... Kad budem saznala javljam koji od ovih kalendara je bio u pravu.. Inace RR kalendar kaze devojcica
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 3.7.2012 9:16:25
|
|
|
|
marince1
|
Ako u tabeli uzmem godine u momntu zaceca i mesec poslednje menstruacije pogodili su oba puta
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 3.7.2012 9:26:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Sa Mihajlom mi je pogodio,ali meni je sad ovulacijabila između marta i aprila, tako da je ili M ili Ž Videćemo uskoro!
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 3.7.2012 12:32:44
|
|
|
|
dAKi89
|
Meni su zeznuli!
|
|
|
|
RE: Kineski kalendar za određivanje polova 3.7.2012 13:00:40
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: n i n a Sa Mihajlom mi je pogodio,ali meni je sad ovulacijabila između marta i aprila, tako da je ili M ili Ž Videćemo uskoro! hahaha bice ili decak ili devojcica A probaj po mesecu kad je bila zadnja menstruacija
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sve što treba da znate o gestacionom dijab...Gestacioni dijabetes je privremeni oblik dijabetesa koji se može javiti u trudnoći. To je stanje koje nastaje kada zbog ...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
detebukimukida li vase dete ide uvek u isto vreme na spavanjeda uvek (
25%)
uglavnom (
75%)
Ukupan broj glasova: 32Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!