|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/13 [chat]
26.11.2013 21:02:11   
Misha i Ljisha
Viki drago mi je da te nasmejemuser posted image . Nego ja od sramote jer sam rekla vama da ne jedem posle pet nisam sad jelauser posted image jddscu ujutru hladne cvarke. Smrc smrc.

Alexxa ne znam sta da ti kazem tvoje dete je císt primer da agresija stvara agresiju tako da ne bi vredelo da je ti ujedes.

Ja danas odlepila zbog par stvari na svoju sveki. Pocela i óna da mi trubi kako treba Dunju da vodam da bi hodala,njen Misha je sa 11 meseci sam vec trčao. e onda je uzela varjaču(dunji cesto dam rekvizite iz kuhinje da se zanima) i pocela da udara Dunjinu lutku po "guzici" i onda pocela i Dunja. A ja Dunji stalno kazem,hajde ljubi medu,hajde ljubi bebu , tigra i td. I ona ljubi svoje igracke (a njenog tatu je samo jednom poljubila). I sta ja sad da radim? Odmah sam ja rekla sveki da je ne uci to al kao da pricam u prazno

(odgovor članu Alexxa)
Direktna veza do poruke: 1526
26.11.2013 21:10:47   
adulence
Dobro vece...mi smo danas imali bas jedan lep dan ,druzili se u toploj kucici svo troje,posle sam otisla sa drugaricama na kafu,kada sam se vratila mm vec spremio ivicu,okupao je jos malo se izmazili i spavanjac,mm i ja se ostrimo da gledamo neki film...pozdrav mame kuckamo se ujutru...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1527
26.11.2013 21:22:47   
Sanjica26 RR
Vikiveki sad mi je sestra sve objasnila. Rekla mi je da zahvalim.Bogu sto ce dr da mi radi u totalnoj.anesteziji. Traje proces dva minuta. Bolje da mi to odradi nego da se nesto iskomplikuju. Normalno se ponasam, ali nece moci tada da me puste kuci jer moraju da me nagledaju
U cetvrtak ce da me puste ako bude ok na ultrazvuku. Uvek bude ok.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 26.11.2013 21:24:11 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1528
26.11.2013 21:47:03   
Anck Su Nmaun
Joooj sve se beli...uzasss! Ja ujutru moram dete da vozim u savetovaliste i to s letnjim gumama po ovom vremenu... ima da krenem u 5 user posted image od kad vozim Mrrrrrzzziiiim sneeeeeeg!!!!!

(odgovor članu Alexxa)
Direktna veza do poruke: 1529
26.11.2013 21:51:02   
Misha i Ljisha
Ajte sto ste takvi. I ja sam vozač pa volim sneg

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1530
26.11.2013 21:55:51   
Anoniman
Cao mame kako ste?
Kod nas pada sneg,mi uzivamo u toploj kuci.Mama mi je u gostima pa me nema ovih dana al vas pratim redovno.
Ljubim vasuser posted image

Direktna veza do poruke: 1531
26.11.2013 21:56:18   
Rosita
Juhu.
Danas D bas odspavao, komiralo ga vreme. Pravio je dosta velike pauze izmedju jela, sve mi to neobicno. Polako, ali sigurno smanjujemo upotrebu blendera, jeee :)
Sanja, srecno!
Prijo, fala na savetu, kuckam poruku kad odem na lapatopa.
Dame i gospodze, nemam vam nista vise mudro za reć.Ajd laka vam noćca.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1532
26.11.2013 22:00:13   
Sanchy
I ja volim sneg,,dvoriste mi se beliiiuser posted image ..,mm je jutros zamenio gume ,inace kazna je 3000 po gumi ako niste stavili zimske,,tako nam rekose,,ja ne volim da vozim po snegu jer masa ljudi nema pojma da vozi po takvom kolovozu tako da je dzabe i ako imas ok kola,dobre gume i relativno dobro vozis..,ne zazirem od prevoza,masu puta brze i stignem pogotovu tramvajima..Mi jos M.nismo kupili sanke sad bas nesto razmisljamuser posted image ,cizme jesmo,ski pantalone,jakne,,nisam ljubitelj skafandera,sta znam.,cini mi se da se u tome krecu ko roboti,mozda gresim

Direktna veza do poruke: 1533
26.11.2013 22:07:51   
Torbica
Mi imamo zimske gume, nego je uvek guzva oko vrtica, sa parkingom....user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1534
26.11.2013 22:10:43   
jole82
Dobro veče mameuser posted image
T se fascinirala snegom...ladno je plezila jezik i dahtala i treptala ko kučenceuser posted image a vetar joj duva u facu...majko mila...i ceo dan je drkić mali...bože koliko se rasplakal kod babe kad se probudila, pa gorke suze lije, nešto je valjda sanjala, pa se smiri na 3 sekunde, pa se opet baci u jedan veliki jastuk i ko tinejdžerka neka plače i mlati nogama, pa digne glavu, pa opet zabod...kuku meni....da l je u krizi identiteta što je počela da se diže da noge user posted image pa je sva zbunjena..ko će ga znati...al smešna mi je kad se tako baca i buaaahaha..user posted image

Sanjice biće to dobro sigurna sam user posted image bolje i to nego da posle bude problema a ti već otpuštena...i najbolji je total..sve ukupno to traje 5 min...javi nam se i sutra..

Enyoj the silence!

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1535
26.11.2013 22:11:38   
Misha i Ljisha
Jao kaze mm da skripi pod nogama. On sad isao da nalozi vatru. Jao jedva cekam da vidim Dunjinu facu kad budemo radile dobro jutro sutra(obozava dadizemo roletnu zajedno i da joj ja bar pet puta kazem dobro jutrouser posted image )

Rosita moja D ima dane kad ne trazi da jede i kad se sama ne bi setila da je gladna.
i poseban pozdrav za derana

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1536
26.11.2013 22:15:33   
Torbica
Koliko sam primetila topio se oko pola devet kad sam se vracala kuci pa se sve nadam da se nece zadrzati. Ovaj je mokar, ne skripi. Znaci ujutro decica u cizmice a jos malo pa i u skaandere. Cerka ce da trazi cebe u autu! Za celih par minuta do vrtica, ona se pokrije cebetom. Jutros je trazila rukavice user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 1537
26.11.2013 22:19:45   
vikiveki
Sanjice ipak sam onda bila upravu jer idr ti je rekla da se zahvališ bogu ali pre će biti tvojoj doktorici što će ti raditi u totalnoj anesteziji jer ništa nećeš ni osetitiuser posted image a ima onih kojima to rade bez anestezije.Samo ti uživaj u svojoj Sofiji i što više je sisaj,polako doći će i četvrtak a do tada imaš RR da čitaš i da se razgovaramo kada ti bude teškouser posted image
Ja okupala moj trio i sada ih uterujem u krevet a oni samo begajuuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

Direktna veza do poruke: 1538
26.11.2013 22:22:59   
srna001
Sanjice to je dobro što će ti odraditi i to pod totalnom.To se radi pod plitkom ginekološkom anestezijom nije kao za CR već kao kad rade kiretažu.Meni su na živo stiskali matericu da izbace jedan poveći ugrušak i sve sam zvezde videla tako da je mnooogo bolje da ti to odrade dok spavaš.Mislim da neće trajati duže od 10-ak min ali tebi je sve jedno kad se probudiš kao da si tek oči zatvorila.Ne sekiraj se, dobro je što su to primetili na vreme nego da te šalju kući pa ne daj bože da dobiješ temperaturu i da dođe do infekcije.Ljubim te ne sekiraj se!

< Poruku je uredio srna001 -- 26.11.2013 22:23:32 >

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1539
26.11.2013 22:29:11   
Sanjica26 RR
Hvala ti Srna puno! Oni rekose da traje 2 minuta i gotovo. Mozda da bi me utesili. Javljam.vam.se sutra kad se vratim u sobu. Sad cekam Sifiju na podoj. Vec mi.jako nedostaje. Teodora mi se razbolela, pa brinem i za nju.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu srna001)
Direktna veza do poruke: 1540
26.11.2013 22:31:11   
Torbica
Sanjice, navijam da brzo prodje i da ides kuci sa svojom princezom i da uzivate svi zajedno.
Odoh zene, ljubim vas

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1541
26.11.2013 22:32:37   
vikiveki
Ja moje sutra neću voditi u vrtić,žao mi da ostaju baš ceo dan jer nemogu ja da ih dovodim peške po ovoj hladnoći,a mm radi do 15 i 30...tako da ćemo se do kraja sedmice družiti po ceo dan...a šta ćemo raditi i kojih igara ćemo se igrati e to ćemo sutra smislitiuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu srna001)
Direktna veza do poruke: 1542
26.11.2013 22:42:19   
jole82
viki znači žurka sutrauser posted image

Žene odoh i ja u zimski sanuser posted image
Lepo spavajte user posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1543
26.11.2013 22:48:05   
Janncica
Moji svi spavaju.Vidim i ovde se spremate za krevet.Odoh onda i ja. user posted image
Nesto mi se manta u glavi,a merila sam pritisak i dobar je.Ko ce ga znati sta i je sad. Bolje da bezim u krevet.
Laku noc drugari.

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1544
26.11.2013 22:59:27   
Sanchy
Blago vama,ja pravac peglanjeeeuser posted image

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1545
26.11.2013 23:18:52   
mtajcica83
laku noc i od mene.user posted image

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1546
26.11.2013 23:34:43   
vikiveki
Ja sam moje uspela da uspavam a sada malo da kuckam pošto mi se ne spava,valjda je ostala još koja mama da nije zaspalauser posted image

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 1547
27.11.2013 0:06:36   
viktori
Moje dete je ODUSEVLJENO snegom! Nije hteo normalno da drzi glavu, vec je onako iskrenut vijao da smaze pahuljice. Isti je ja. Ja obozavam sneg i bas se radujem sto mu se svidja. Nismo dugo bili, natrontala sma ga i jedva mu stavila rukavice koje ni ja ne volim, pa sam mu stavila moj sal preko lica ma sou a on samo viri ispod njega i vreba pahuljice. Ako ga ja imao pola minuta na nosu i to je dovoljno.
Vidim Jole da je i snajka u tom fazonu. Jao pubertet ahahhah ti si sasava.
Sanjice javi kako je proslo mislimo na tebe.

< Poruku je uredio viktori -- 27.11.2013 0:12:49 >

Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1548
27.11.2013 0:13:14   
vikiveki
Moj najmlađi se probudio ,pa sad neznam šta da radim sa njim...nikada se nije budio u ovo vreme.Poludeću

(odgovor članu viktori)
Direktna veza do poruke: 1549
27.11.2013 0:20:42   
viktori
pa jel posle moze lako da se uspava?
meni n opet rano legao videcemo kad je mala sirena i budjenje

< Poruku je uredio viktori -- 27.11.2013 0:22:51 >

Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here