Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 24.11.2013 15:57:09
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sugavo sugavooo vreme, nigde ne moyemo da mrdnemo
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 24.11.2013 15:58:30
|
|
|
|
Torbica
|
Mm je hteo da idemo u dvoriste, meni se nije dalo....da presvlacimi ubundavam decu...A evo i mraka u 16h
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 24.11.2013 16:00:14
|
|
|
|
Ana RR
|
Kod nas se spustila neka odvratna magla.. baš je fuj.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 24.11.2013 16:09:10
|
|
|
|
jole82
|
Izem ti noć kad je 4 popodne
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 24.11.2013 22:43:41
|
|
|
|
mtajcica83
|
Vode u kupatilo se od popodne nije stvarala ,napokon sam dozvala majstora..Pita me po mojoj procjeni sto milsim odakle toci ...Doci ce sutra popodne.. E ali sto mrzim pitanja a kada cete drugo dijete, pa vrijeme leti, pa godine ..[sm=hudicek1.gi
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 25.11.2013 7:10:40
|
|
|
|
adulence
|
Napolju mrak,pljusti i sivilo ima li gore?
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 25.11.2013 7:53:59
|
|
|
|
Biserce
|
Sve me nervira!!!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 25.11.2013 7:57:40
|
|
|
|
vikiveki
|
Vreme je bezveze pa se tako i ja osećam,sve mi je nešto sumorno i neznam na koga sam ljuta
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 25.11.2013 8:00:18
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ispred vrtica lokva nemoze se uci, i svi besniii, a ja autom stala pored bare pa me svi pickaraju... neee..ja cu sad da stanem na kraj reda posle 20 auta sama s njih dve, u rukama oba ranca,pelene i kisobran, nemogu ni decu uhvatiti za ruku... pa dok bi usli mogli bi nas cediti a da ne pricam kako jurcaju kolima i autobusima pored vrtica
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 25.11.2013 20:16:56
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja besna na samu sebe i na malog vragolana,digao mi adrenalin...em se sav usipao sa jogurtom pa trči traži zaštitu od taje,em je sad seo na krevet i zaspao a nisam ga ni spremila za spavanje...a mene drma pms
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 25.11.2013 21:26:18
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam trenutno samo za ovu temu...pms me toliko drma ,mislim da se i očima da videti koliko se pušim od besa i neke nervoze
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 25.11.2013 21:47:40
|
|
|
|
isidora88
|
ludim vise, cimamo se oko kredita vec 2 meseca i kao bice odobren samo dok ovo donesemo, pa ono i sad izlgeda nije odobren, pa daj vise a problem je jer je mm bio zirsant budali i kasnio sa otplatom 3 godine, tek onda su mm javili i sad kad je isplatio opet problem, dodje mi da ubijem tu budaletinu
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 25.11.2013 21:53:49
|
|
|
|
vikiveki
|
Isi došla si na moju temu...ja se javljam dobrovoljno da umlatim tu budaletinu imam višak negativne energije pa da usmerim tamo gde treba
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 25.11.2013 21:57:36
|
|
|
|
isidora88
|
ma sta da ti pricam, besna sam kao ris, nemam pojma sta dalje, ovo ce nas u svemu usporiti, niti cemo kupiti veci stan ili kucu narednih 5 godina, niti auto, a i jedno i drugo nam je neophodno, i tako lepo drugo dete cu roditi sa 35 godina ako uopste budem mogla da zatrudnim s obzirom na moje bolesti, bas je lep ovaj svet nista u zivotu ne moze da mi ide kako treba, vecito sam bila baksuz, mm je jos veci, kud se i spojismo takvi, imam utisak da samo nazadujemo u zivotu, nikako nesto da krene napred, ocajna sam vise
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 25.11.2013 22:02:15
|
|
|
|
mtajcica83
|
Majstor vodoinstalater bio, posto se opet lokva vode pojavila dana...odakle niko nema pojma...kad se obrise lokva provjeravao je o oko kade, wc solje, vodokotlica, lavaboa, po coskovima itd...Na kraju je opet izvuko masinu i pod njom je bio vode i na onoc cijebvi tj ventilu od vode koji je po njemu bio malo olabavljen pa se niz to sliva itd..tako pravi lokva, ali ipak da ja ne zoves bar jos sutra majstora za masinu da vidimo jeli bas to...da ja pratim ..Eto opet se nista nije sredilo..
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 25.11.2013 22:14:33
|
|
|
|
vikiveki
|
Ma Isidora verujem ti....da zbog nekog drugog plaćaš dugove...ja mislim da bi pukla..pa šta vam kaže taj što vas je tako prevario
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 25.11.2013 22:17:53
|
|
|
|
isidora88
|
napustio posao i zapalio negde u bosnu jer je napravio neko krivicno delo, mm nema pojma ni gde je ni kako da ga nadje, ludnica
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 25.11.2013 22:57:33
|
|
|
|
vikiveki
|
Joj Isidora baš je to gadna situacija,pa jeste li bar uspeli sve da isplatite mislim jesu li bile velike pare u pitanju
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 25.11.2013 23:01:06
|
|
|
|
Torbica
|
Ajoj Isidora.... Mm inace ne dozvoljava nikakve varijante rata, otplata, ziranata, bilo cega, bas zbog toga. Ma nemam ni dozvoljeni minus. Lepo on meni kaze - kad dobijes platu rasporedi...nikakvi dugovi i to... Ali znam da je tesko bez toga, nekome je to jedini nacin
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 26.11.2013 13:10:25
|
|
|
|
isidora88
|
ma haos zivi, mm je to uradio jos 2006, medjutim dok je on saznao vec je bilo veliko kasnjenje, poludecu sada, niti mozemo auto uzeti, niti veci stan, lepo ne znam sta vise da radimo da ustedim pare za auto i da kupim za kes nema sanse, tj ima ako stedim 2, 3 godine, sto nema sanse
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 26.11.2013 13:11:50
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Joj Isidora baš je to gadna situacija,pa jeste li bar uspeli sve da isplatite mislim jesu li bile velike pare u pitanju otplatili smo sve, 4000 eura i 120000 dinara zatezne kamate, mislim uzas, umesto da smo kupili auto mi smo placali tudje i sada kad nama treba ne moze kredit
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 26.11.2013 13:18:11
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Mm inace ne dozvoljava nikakve varijante rata, otplata, ziranata, bilo cega, bas zbog toga. Ma nemam ni dozvoljeni minus. Lepo on meni kaze - kad dobijes platu rasporedi...nikakvi dugovi i to... Ali znam da je tesko bez toga, nekome je to jedini nacin I mene su mojicitav zivot tako ucili, i ceo zivot sam na to pazila, ali sad je situacija skroz bzvz... nemozemo da se poklopimo bez minusa i rata
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 26.11.2013 14:06:11
|
|
|
|
Anoniman
|
bas sam se smorila. Na pocetku skolske godine sam prihvatila 3 ucenice za privatne casove (posle ih je jos nekoliko zvalo i njima sam rekla da ne mogu vise da prihvatim) i to trecu ucenicu sam prihvatila samo zato sto se znamo od ranije jer su kao ove prve dve htele dva puta nedeljno, a nisam znala ni koliko cu casova imati u skoli. Prvo je prestala jedna da dolazi i tu sam i odahnula jer mi je za njene casove trebalo dosta pripreme, a pritom je stalno otkazivala i to me nerviralo. Sad me zove i druga i kaze da ce morati ili da prestane, ili u najboljem slucaju da imamo samo jednom nedeljno (da se razumemo i od ova dva casa koja smo u teoriji imali, cesto se barem jedan otkazivao). a u skoli na kraju imam samo jednu grupu. Eto to je Marfi. Najvise je casova bilo onda kad mi je bilo najteze da ih drzim - kad sam bila trudni i kad sam se porodila.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 26.11.2013 15:12:59
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Krenem po ceru u vrtic i naravno auto ne upali Morala sam komsiju da angazujem jer ici gradskim i to sa Hanom Hahhaha..kakav vic!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 26.11.2013 18:40:23
|
|
|
|
sneza24
|
Zove me brat danas da mi kaže da će doći kod nas da nam donesu pozivnicu za rođendan (kao da baš mora danas) i ništa ne spominje. Malo kansije se čujem sa mamom i ona mi kaže da joj je snaja rekla kako su deca juče ceo dan imala proliv. Divno I uvek dođu kasno kad ja treba decu da spremam za spavanje jer oko 8-9 oni spavaju a njihova ne spavaju pre pronoći. Evo još nisu došli i nadan se i da neće doći samo mi sve poremete kad dođu kasno.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
da li?sandrinaDa li ste dale novac ginekologu i babici posle porodjaja?da (
63%)
ne (
37%)
Ukupan broj glasova: 147Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!