|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - I...
24.11.2013 15:57:09   
Anck Su Nmaun
Sugavo sugavooo vreme, nigde ne moyemo da mrdnemo user posted image

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 2276
24.11.2013 15:58:30   
Torbica
Mm je hteo da idemo u dvoriste, meni se nije dalo....da presvlacimi ubundavam decu...A evo i mraka u 16h user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 2277
24.11.2013 16:00:14   
Ana RR
Kod nas se spustila neka odvratna magla.. baš je fuj.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 2278
24.11.2013 16:09:10   
jole82
Izem ti noć kad je 4 popodne

Enyoj the silence!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2279
24.11.2013 22:43:41   
mtajcica83
Vode u kupatilo se od popodne nije stvarala ,napokon sam dozvala majstora..Pita me po mojoj procjeni sto milsim odakle toci user posted image ...Doci ce sutra popodne..
E ali sto mrzim pitanja a kada cete drugo dijete, pa vrijeme leti, pa godine ..[sm=hudicek1.gi

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 2280
25.11.2013 7:10:40   
adulence
Napolju mrak,pljusti i sivilo ima li gore?

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 2281
25.11.2013 7:53:59   
Biserce
Sve me nervira!!!

Ako si bogat samo onim sto lopovi mogu ukrasti i moljci pojesti....sa cim ces ostati ako lopovi zbilja ukradu i moljci pojedu???

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 2282
25.11.2013 7:57:40   
vikiveki
Vreme je bezveze pa se tako i ja osećam,sve mi je nešto sumorno i neznam na koga sam ljuta

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Biserce)
Direktna veza do poruke: 2283
25.11.2013 8:00:18   
Anck Su Nmaun
Ispred vrtica lokva nemoze se uci, i svi besniii, a ja autom stala pored bare pa me svi pickaraju... neee..ja cu sad da stanem na kraj reda posle 20 auta sama s njih dve, u rukama oba ranca,pelene i kisobran, nemogu ni decu uhvatiti za ruku... pa dok bi usli mogli bi nas cediti a da ne pricam kako jurcaju kolima i autobusima pored vrtica user posted image user posted image

(odgovor članu Biserce)
Direktna veza do poruke: 2284
25.11.2013 20:16:56   
vikiveki
Ja besna na samu sebe i na malog vragolana,digao mi adrenalin...em se sav usipao sa jogurtom pa trči traži zaštitu od taje,em je sad seo na krevet i zaspao a nisam ga ni spremila za spavanje...a mene drma pmsuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

Direktna veza do poruke: 2285
25.11.2013 21:26:18   
vikiveki
Ja sam trenutno samo za ovu temu...pms me toliko drma ,mislim da se i očima da videti koliko se pušim od besa i neke nervozeuser posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 2286
25.11.2013 21:47:40   
isidora88
ludim vise, cimamo se oko kredita vec 2 meseca i kao bice odobren samo dok ovo donesemo, pa ono i sad izlgeda nije odobren, pa daj viseuser posted image
a problem je jer je mm bio zirsant budali i kasnio sa otplatom 3 godine, tek onda su mm javili i sad kad je isplatio opet problem, dodje mi da ubijem tu budaletinuuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 2287
25.11.2013 21:53:49   
vikiveki
Isi došla si na moju temu...ja se javljam dobrovoljno da umlatim tu budaletinuuser posted image imam višak negativne energije pa da usmerim tamo gde treba

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 2288
25.11.2013 21:57:36   
isidora88
ma sta da ti pricam, besna sam kao ris, nemam pojma sta dalje, ovo ce nas u svemu usporiti, niti cemo kupiti veci stan ili kucu narednih 5 godina, niti auto, a i jedno i drugo nam je neophodno, i tako lepo drugo dete cu roditi sa 35 godina ako uopste budem mogla da zatrudnim s obzirom na moje bolesti, bas je lep ovaj svetuser posted image user posted image
nista u zivotu ne moze da mi ide kako treba, vecito sam bila baksuz, mm je jos veci, kud se i spojismo takvi, imam utisak da samo nazadujemo u zivotu, nikako nesto da krene napred, ocajna sam viseuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 2289
25.11.2013 22:02:15   
mtajcica83
Majstor vodoinstalater bio, posto se opet lokva vode pojavila dana...odakle niko nema pojma...kad se obrise lokva provjeravao je o oko kade, wc solje, vodokotlica, lavaboa, po coskovima itd...Na kraju je opet izvuko masinu i pod njom je bio vode i na onoc cijebvi tj ventilu od vode koji je po njemu bio malo olabavljen pa se niz to sliva itd..tako pravi lokva, ali ipak da ja ne zoves bar jos sutra majstora za masinu da vidimo jeli bas to...da ja pratim ..Eto opet se nista nije sredilo..user posted image

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 2290
25.11.2013 22:14:33   
vikiveki
Ma Isidora verujem ti....da zbog nekog drugog plaćaš dugove...ja mislim da bi pukla..pa šta vam kaže taj što vas je tako prevario

Direktna veza do poruke: 2291
25.11.2013 22:17:53   
isidora88
napustio posao i zapalio negde u bosnu jer je napravio neko krivicno delo, mm nema pojma ni gde je ni kako da ga nadje, ludnica

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 2292
25.11.2013 22:57:33   
vikiveki
Joj Isidora baš je to gadna situacija,pa jeste li bar uspeli sve da isplatite mislim jesu li bile velike pare u pitanju

Direktna veza do poruke: 2293
25.11.2013 23:01:06   
Torbica
Ajoj Isidora.... Mm inace ne dozvoljava nikakve varijante rata, otplata, ziranata, bilo cega, bas zbog toga. Ma nemam ni dozvoljeni minus. Lepo on meni kaze - kad dobijes platu rasporedi...nikakvi dugovi i to... Ali znam da je tesko bez toga, nekome je to jedini nacin user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 2294
26.11.2013 13:10:25   
isidora88
ma haos zivi, mm je to uradio jos 2006, medjutim dok je on saznao vec je bilo veliko kasnjenje, poludecu sada, niti mozemo auto uzeti, niti veci stan, lepo ne znam sta vise da radimouser posted image
da ustedim pare za auto i da kupim za kes nema sanse, tj ima ako stedim 2, 3 godine, sto nema sanseuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 2295
26.11.2013 13:11:50   
isidora88

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Joj Isidora baš je to gadna situacija,pa jeste li bar uspeli sve da isplatite mislim jesu li bile velike pare u pitanju

otplatili smo sve, 4000 eura i 120000 dinara zatezne kamate, mislim uzas, umesto da smo kupili auto mi smo placali tudje i sada kad nama treba ne moze kredituser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 2296
26.11.2013 13:18:11   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: Torbica
Mm inace ne dozvoljava nikakve varijante rata, otplata, ziranata, bilo cega, bas zbog toga. Ma nemam ni dozvoljeni minus. Lepo on meni kaze - kad dobijes platu rasporedi...nikakvi dugovi i to... Ali znam da je tesko bez toga, nekome je to jedini nacin user posted image

I mene su mojicitav zivot tako ucili, i ceo zivot sam na to pazila, ali sad je situacija skroz bzvz... nemozemo da se poklopimo bez minusa i rata user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 2297
26.11.2013 14:06:11   
Anoniman
bas sam se smorila. Na pocetku skolske godine sam prihvatila 3 ucenice za privatne casove (posle ih je jos nekoliko zvalo i njima sam rekla da ne mogu vise da prihvatim) i to trecu ucenicu sam prihvatila samo zato sto se znamo od ranije jer su kao ove prve dve htele dva puta nedeljno, a nisam znala ni koliko cu casova imati u skoli. Prvo je prestala jedna da dolazi i tu sam i odahnula jer mi je za njene casove trebalo dosta pripreme, a pritom je stalno otkazivala i to me nerviralo. Sad me zove i druga i kaze da ce morati ili da prestane, ili u najboljem slucaju da imamo samo jednom nedeljno (da se razumemo i od ova dva casa koja smo u teoriji imali, cesto se barem jedan otkazivao). a u skoli na kraju imam samo jednu grupu.
Eto to je Marfi. Najvise je casova bilo onda kad mi je bilo najteze da ih drzim - kad sam bila trudni i kad sam se porodila.

Direktna veza do poruke: 2298
26.11.2013 15:12:59   
Anck Su Nmaun
Krenem po ceru u vrtic i naravno auto ne upali user posted image
Morala sam komsiju da angazujem jer ici gradskim i to sa Hanom Hahhaha..kakav vic!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2299
26.11.2013 18:40:23   
sneza24
Zove me brat danas da mi kaže da će doći kod nas da nam donesu pozivnicu za rođendan (kao da baš mora danas) i ništa ne spominje. Malo kansije se čujem sa mamom i ona mi kaže da joj je snaja rekla kako su deca juče ceo dan imala proliv. user posted image Divno
I uvek dođu kasno kad ja treba decu da spremam za spavanje jer oko 8-9 oni spavaju a njihova ne spavaju pre pronoći.
Evo još nisu došli i nadan se i da neće doći samo mi sve poremete kad dođu kasno.

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

Direktna veza do poruke: 2300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

da li?
sandrina

Da li ste dale novac ginekologu i babici posle porodjaja?

da (63%)

ne (37%)

Ukupan broj glasova: 147

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here