Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 10.12.2013 11:51:08
|
|
|
|
Anoniman
|
sikter, bre!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.12.2013 8:34:51
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sramota i strahota! Svaki oglas na NSZ je namesten ali svaki!!!!!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.12.2013 14:02:40
|
|
|
|
vonavoj
|
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.12.2013 14:17:08
|
|
|
|
Nimfa
|
Bogami ja danas imam strasnu negativnu energiju,ja i muz smo trenutno u njegovoj kuci koja je totalno ne sredjena i treba se uloziti mnogo da bi imali osnovne uslove za zivot. Trazili smo stanove po svim oglasima i ili su preskupi ili uzasni. Vise zaista ne znam sta da radimo,a najvise bih volela da sredimo kuci
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.12.2013 14:22:46
|
|
|
|
NadaR
|
Imam previse posla I nista ne stizem ! Mm veceras ide za Bec , vraca se tek oko petka . Ja do tada imam Deda Mraza , tri slave I sve ostalo sa M koji u zadnje vrijeme uopste nije raspolozen za saradnju.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 12.12.2013 16:57:23
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Zub me boli vec 5 dana a kod dr idem tek sutra uvece...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 18.12.2013 11:36:44
|
|
|
|
Štetica
|
Mrzim neodgovorne ljude kojima je uvek kriv neko drugi za sve njihove probleme,a oni su jadni ni krivi ni duzni sto im se neke stvari desavaju. GGGGRRRRR
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 18.12.2013 18:13:50
|
|
|
|
NadaR
|
Haos sam napravila sa onim novogodisnjim sprejom Prvo se razlilo ispod sablona pa onda ono sto se osusilo uzasno tesko skida . Strugala sam nozicem
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 18.12.2013 21:38:46
|
|
|
|
mtajcica83
|
Ide mi se megdje, cisto da promjenim malo sredinu, tako je dosadno ovdje haos...Sve isti ljudi, ista prica bllala...Posla bih negdje samo da mogu
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 20.12.2013 17:49:15
|
|
|
|
jole82
|
Svima je danas na poslu uplaćena plata...samo meni nije Verovatno opet postoji neko "logično objašnjenje"...i neću je ni primiti jer se NE DEŠAVA NIKADA da nekom uplate, a nekom ne..dešavalo se duplo da uplate ugovorcima, ali ovo ne...27.12. mi ističe porodiljsko dok me ponovo prešaltaju, a 13. janura otvaram ponovo bolovanje...eto meni plate negde u martu..jbm lim sve što i imaju..jbla ih bela kuga i prednost trudnicama i majkama sa malom decom... a da ne pričam koliko me izluđuje činjenica da se PORODILJSKO otvara dok si još trudna-ZAŠTO? ..i zašto mesec dana ranije..nek lepo otvore retroaktivno sa listom iz porodilišta ..a neeee to ne može..a mogu diplome da se dobijaju retroaktivno i zvanja vanrednih profesora isto tako retroaktivno, da bi se na brzaka neko izabrao u redovnog..pu....sad ja moram da majmunišem i otvaram fake bolovanja jer T ne primaju u jaslice pre navršene prve godine što je 1. februara...a sledeći petak treba da se javim inače na posao...ha ha...kako divan sistem...i zašto nisam primila platuuuuu
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 20.12.2013 19:31:29
|
|
|
|
Moiraina
|
Mrzim, mrzim, MRZIM petarde
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 21.12.2013 0:56:48
|
|
|
|
mama kukunka
|
mtajcice, divna vam je jelka na trgu, i odlican program u gradu za NG! rado bih se menjala sa tobom :) a iste ljude i iste cakule rado vidjala i slusala
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 21.12.2013 2:26:12
|
|
|
|
Dani.kv
|
Ne mogu vise da lezim na levoj strani. Hocu da svisnem od ove kiselincine
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 21.12.2013 2:29:53
|
|
|
|
Nimfa
|
Verujem ti Dani,evo ja ustala ne mogu vise da lezim koliko ubija kiselina. Danas mi je svekrva rekla da probam da progutam jedno zrno pasulja,nisam probala jer trenutno nemam ali cu sigurno sutra probati jer je ne izdrzivo
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 21.12.2013 8:53:54
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Nimfa Verujem ti Dani,evo ja ustala ne mogu vise da lezim koliko ubija kiselina. Danas mi je svekrva rekla da probam da progutam jedno zrno pasulja,nisam probala jer trenutno nemam ali cu sigurno sutra probati jer je ne izdrzivo Nimfa, probaj pirinac ako nemas pasulj, isti je ucinak.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 21.12.2013 9:03:43
|
|
|
|
Trcosava
|
Jel znate onu ''bež'te deco s puta, ide baba ljuta'' e to važi sad za mene. Nema neki poseban razlog odnosno sve mi se skuplja danima, sitnica na sitnicu i sada pucam po svim šavovima.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 21.12.2013 9:31:12
|
|
|
|
Dani.kv
|
Nimfa za mene nema leka apoteka. Sve sam probala. Sad samo molim Boga da jos neki dan izdrzimo pa nek se rode i u osmom
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 22.12.2013 19:26:32
|
|
|
|
Ivanka 75
|
1. ustala sam rano, nenaspavana sam 2. glava pocela da boli oko 10h i jos uvek boli 3. mm naglo zakocio ja glav udarila u prednje sediste, glava jos vise boli 4. izdrala se na mm pred njegovima, ja ispala kriva 5. svi me ignorisu a glava mi puca 6. popila tabletu protiv bolova, toliko je jaka da ne smem do ponoci jos jednu, glava me razbija 7. olacem od bolova a niko ne vidi... mm je totalno neosetljiv 8. zao mi deteta
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 22.12.2013 19:29:29
|
|
|
|
dunja RR
|
Uf Ivenčice
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 22.12.2013 20:02:53
|
|
|
|
doktorkakristal
|
IVANKA a da popijes jedan bromazepam ?
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 22.12.2013 20:49:45
|
|
|
|
mtajcica83
|
IZVORNA PORUKA: mama kukunka mtajcice, divna vam je jelka na trgu, i odlican program u gradu za NG! rado bih se menjala sa tobom :) a iste ljude i iste cakule rado vidjala i slusala Mama kukunka ja tek sada vidim ovo..Ma smori sve..Valjda sto je ovo mala sredina i kad se iyadje nedje uvijek sretnem iste ljude, na istim mjestima, itd... Ako nije tajna odakle si ti ti?? Ili mi odgovori u PP.Kad znas ove izraze cakula itd..ili si zivjela ovdje ili si odavde??
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 22.12.2013 20:50:45
|
|
|
|
mtajcica83
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Jel znate onu ''bež'te deco s puta, ide baba ljuta'' e to važi sad za mene. Nema neki poseban razlog odnosno sve mi se skuplja danima, sitnica na sitnicu i sada pucam po svim šavovima. Ovako se upravo ja osjecam, uh
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 22.12.2013 20:54:07
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: doktorkakristal IVANKA a da popijes jedan bromazepam ? Mislim da mi ne bi pomogao, ipak je ovo meni dobro poznati napad migrene, popila sam Amigren, pocinje pooolako da deluje, ladi mi se glava A i nemam Bromazepam... mozda ima sveki...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 22.12.2013 21:00:00
|
|
|
|
doktorkakristal
|
IVANKA ja patim od migrene od svoje 9 godine ,meni lekovi protiv bolova ne pomazu ako nisu u kombinaciji sa cenim za smirenje,ja obicno popijem pola bromazepama od 3 da me ne bi mnogo osamutio
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 22.12.2013 21:03:40
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: doktorkakristal IVANKA ja patim od migrene od svoje 9 godine ,meni lekovi protiv bolova ne pomazu ako nisu u kombinaciji sa cenim za smirenje,ja obicno popijem pola bromazepama od 3 da me ne bi mnogo osamutio Ja od 13te... nikad mi niko nije rekao da kombinujem, probacu sl put, ili koliko jos sutra ako ne popusti nocas, ma ko slogirana sam, i jos pecem palacinke, na oci ne vidim.
|
|
|
Anketa
PrevaraDa li bi ste oprostile partneru prevaru ?ne (
63%)
da (
10%)
mozda (
13%)
zavisi (
15%)
Ukupan broj glasova: 380Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!