Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 21.11.2013 15:48:02
|
|
|
|
jovicaa
|
new mom .... ne znam sta da ti kazem... pregruracete nekako, a posle ce ostati samo secanje na los period... izgleda da nam se svima crno pise u ovoj zemlji
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 21.11.2013 15:52:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja uvek kazem bice bolje i zato glavu gore!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 21.11.2013 18:51:48
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Boli me glava, poludecu a ono komsijsko kuce ne prestaje da laje
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 21.11.2013 19:03:05
|
|
|
|
vikiveki
|
New mom znam kako ti je,i kod nas je od pare koji mesec tako, od kako neprimamo više roditeljski dodatak
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 21.11.2013 19:35:07
|
|
|
|
Anoniman
|
hteli smo da izadjemo u subotu, ali devojka koja ju je prosli put cuvala ne moze smorila sam se...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 21.11.2013 20:07:47
|
|
|
|
Torbica
|
Ma sto se tih socijalnih davanja tice treba napraviti hara kiri.... A zar nedavno nije donet zakon da trudnice i porodilje kao i deca do 18 god imaju pravo na zdr knjizicu bez obzira na sve? Ili je to jos jedna u nizu lazi ovih lopova mamicu im bezobraznu Ja sam sa mojom mamom jos od juna strogo poslovno i tek po neki SMS... Danas mi je u poruci napisala - duso.... pa sam se oduzela, sta joj bi...A najvise me boli sto nije dosla cerki na priredbu za bake i deke prosli petak u vrtic....Ali dosao je deda barem, svekar...
< Poruku je uredio Torbica -- 21.11.2013 20:10:04 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 21.11.2013 20:46:09
|
|
|
|
New Mom
|
Ma ne znam, sve mi se skupilo. Sad gomila stvari koje treba platiti i za trudnocu. Sve cesce se razmisljam jesmo li pogresili za ovo trece. Najgora je ta strepnja koja ne pusta.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 21.11.2013 20:59:15
|
|
|
|
Anoniman
|
New Mom, samo polako! Bice to treca sreca! Okrenuce se nesto na bolje!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 21.11.2013 23:16:35
|
|
|
|
Torbica
|
NM, niste pogresili, nemoj tako. Najzad, sta je - tu je i mora posle kise sunce. Svi mi zivimo i zavisimo od novca, slazem se... I za trudnocu treba novca, ali kad se rodi bebac, jedan dobar period neces ga ni osetiti. Bukvalno je tako kod nas bilo. Sve vec imas, bice roditeljski a i onaj dodatak za trece, nemoj se brinuti.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 21.11.2013 23:31:08
|
|
|
|
vikiveki
|
New mom , kako kaže Torbica gledaj stvari sa pozitivne strane i biće dobro....i mene tako nekad uhvati frka u zadnje vreme sve češće zbog para...desi se da ostanemo bez para a do plate još 2 dana prvo me uhvati nervoza a onda se sve kockice slože i dobijem tako neke pare kojima se nisam nadala.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 22.11.2013 11:46:43
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Pitam se pitam se.... zasto me neki ljudi nerviraju iz dana u dan... i zasto me to svaki put pogodi iako znam kakvi su Ljutim se na sebe zbog toga....
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 22.11.2013 14:52:35
|
|
|
|
nata11
|
I dodje tako vreme.... Ljudima koji rade na reklamacijama treba dati beneficirani radni staz. Zar je toliko tesko shvatiti da se jednostavno nesto nemoze resiti odmah, iste sekunde, da taj ko ti se javio na telefon mora da pita sefa, a ovaj dalje direktora.. ... samo malooooo strpljenja!!
< Poruku je uredio nata11 -- 22.11.2013 14:53:07 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 22.11.2013 22:50:53
|
|
|
|
vikiveki
|
Poludela sam nisam znala kako da okupam decu dok su gosti tu, a oni nikako da odu
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 22.11.2013 23:00:25
|
|
|
|
Torbica
|
Viviveki, ja se ne obazirem ni na koga, krenem sa svojim aktivnostima i kazem ako hoce da sacekaju.. Secam se dok smo jos podstanari bili, moj drugar zaseoooo a ja uredno obukla pidzamu i rekoh, izvini ja sutra radim, ti sedi sa mm...Kakvi, digao se odmah... Ja sam ljudi samlevena, bas sam se umorila danas...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 22.11.2013 23:12:02
|
|
|
|
vikiveki
|
Torbice znam ja to ali nekako to nemogu da uradim, a upravu si. A što sam se tek napunila negativne energije na savetu roditelja....meni svaki put posle saveta roditelja u osnovnoj školi bude teško...kada čujem šta sve deca u osnovnoj školi rade i kako se ponašaju zapitam se kakvo će društvo biti sutra kada su deca takva još u O.Š...koga tu kriviti teško je reći
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 23.11.2013 15:18:17
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Toliko neg stvari za jedno prepodne.... ali.... sad je sve ok...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 23.11.2013 17:44:50
|
|
|
|
big mum
|
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Poludiću načisto.danas sam odgovorila na jedno 1000000000 pitanja i ustala isto toliko x.Mama ovo mama ono,,evo ih sad jedno mi visi oko vrata a drugo leži na stolu od računara. Vrište,svađaju se.Dok ne skočim i postrojim ih,već sam na rubu
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 24.11.2013 10:51:18
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Divno jutro.... krenem malopre da izduvam nos i malo jace dunem, pocne da mi se vrti u glavi, soba ideeeeeee vrti seeeee, nekako dodjem do kupatila i ispovracam se! Nisam bila ovoliko prehladjena ima deset godina!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 24.11.2013 14:08:57
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam od jutros poludela ko šta radi ja samo idem za decom i sklanjam ...a oni se samo tuku....i ne čuju me šta im pričam a kad dreknem onda nastaje tajac ali ja posle nemogu da progovorim 10 minuta
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 24.11.2013 14:28:25
|
|
|
|
mtajcica83
|
Vec par dana voda se stvara u kupatliu, izmedju solje i ves masine..Pratim odakl se skuplja nema trika da vidim i da znam..Zovnem majtora juce kaze doce jutros u 7 jer polsije ima posla.Ok nije problem, ko za baksuz preko noc ni kap vode se na to mjesto nije pojavila.Dosao majstor rano, gleda kaze ma nije ovo wc solja ni cijevi ovo ti toci iz ves masine, sigurno..Ok,zovem majstora za masinu kaze on kad operes robu vidi jeli toci ispod i ako se pjavi ja dolazim, medjutim ja danas nisam prala robu jer nemam punu, uglavnom u zadnjih 2 sata sam 2 peskira 3 [uta iscijedila jer se opet stvara voda...Zovem ovog vodoinst.ne javlja se... A svrco je od ovoga vremena posasavio u kucu, prosto nezna vise ni on kako da se zabavi, a i meni ideje ponestaju i zivci
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 24.11.2013 15:01:24
|
|
|
|
vonavoj
|
da ne pusta veze izmedju wc solje i kazanceta? tu je meni curilo! inace,mm me uzasno nervira
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 24.11.2013 15:06:53
|
|
|
|
Torbica
|
Moj Djole se navukao na crtace! Njace ako mu ne pustim, to mi cerka nije radila....
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 24.11.2013 15:09:03
|
|
|
|
vonavoj
|
moja njace na sve,ako nije po njenom..ako slucajno sednem za laptop,evo je i trazi Mama voli bebu,ili Pink pantera..i to mora istog momenta da se pusti..inace krece ludilo
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 24.11.2013 15:13:32
|
|
|
|
vikiveki
|
Ma o crtaćima da ne govorim moj čim ustane,ovaj najmlađi, samo sedne za komp. itraži da mu pustim ili Pink Pantera ili Mr Beena,jedva da zna da govori a zna da kaže ,,Pusti Bina,, i sad od skoro traži da mu pustam Kinder jaja,neki tip otvara 20 kom kinder jaja,i on to pomno gleda
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 24.11.2013 15:19:14
|
|
|
|
mtajcica83
|
Kinder jaja,neki tip otvara 20 kom kinder jaja,i on to pomno gleda E ovo je i svrcco volio kao manji, i sada ponekada gleda...Ima i ona cars jaja,malo veca, pa svakakva moguca jaja...
|
Anketa
šta vam je pomoglo ?vladimir_nsKo vam je više pomogao u lečenju neplodnostiLekari (
66%)
Travari (
7%)
Vračevi (
0%)
Bioenergetičari (
8%)
Iskustva sa foruma (
20%)
Ukupan broj glasova: 76Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!