|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/13 [chat]
25.11.2013 14:56:05   
viktori
Ja sma bila cr i svih 5 dana sam primala u stomak neke injekcije sta i kako su mi dali pojma nemam a i ne verujem da bih upamtila u tom trenutku

Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)

(odgovor članu reve84)
Direktna veza do poruke: 1426
25.11.2013 15:15:27   
Sanjica26 RR
Bebica kao bombonica. Teodora nije volela da sisa, a,Sofija izgleda voli. Samo.ih dohranjuju, pa su uspavane.
Reve na trecem spratu. Soba 303. Sutra sam na spisku da izadjemo, ali ko zna u koje vreme.
Cekam te

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 25.11.2013 15:17:50 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu reve84)
Direktna veza do poruke: 1427
25.11.2013 15:19:25   
vikiveki
Bravo Sanjice samo neka sisa...sutra će Sofi znači već biti kući u svom toplom domu sa sekom ,tatom i mamomuser posted image
Ja se vratila ,dovela decu iz vrtića...smrzli smo se koliko je napolju hladno...razmišljam šta za sutra da radim da li da ih vodim u vrtić ili da ih nevodim,jer nam je problem ko će ih izvesti...ili možda da opet zamolim moju kumu da ode sa kolima po njihuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1428
25.11.2013 15:25:28   
jole82
Super Sanjice za bekanu i što ćete uskoro svojoj kućiciuser posted image
Ni moja Teodora nije mogla sisu da vidi očima, al bukvalno user posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1429
25.11.2013 15:33:23   
Sanjica26 RR
Ali zato znam da je tvoja vrca Teodora po tvojim postovima ista moja Teodora.
Tako su mi rekli za izlazak. Nadam se da ce sutra sve biti ok.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1430
25.11.2013 16:04:38   
vikiveki
Biće sve Ok Sanjice
Ja evo igram glavnu ulogu u filmu"Peglanje" 2 deo,borba na jednoj strani ja a na drugoj gomilica veša

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

Direktna veza do poruke: 1431
25.11.2013 16:05:28   
Misha i Ljisha
Uf sad mi je bas bilo tesko da je uspavam. Trazi sisu pa trazi sisu, ubi se jadna od plakanja. Nas dve same. mm je otisao po sveki nista zivo radila nisam osim sto sam kuvala i zezala se s Dunjom.

Jovice nemoj da idesuser posted image . Mislim da ovde neki ljudi vrlo licno shvataju neke stvari koji su po meni u vecini slucajeva generalizovane. Mislim svako moze da se uvredi za nesto ali prosto ja to gledam ovako. Ziva rec je ziva rec, tj drugacije je kad sa nekim pricas u 4 oka i diskutujes pa vidis mimiku lica i ostalo, a drugacije je kad samo citas redove a ne znas ni boju glasa tvog sagovornika. Zato je jako lako naljutiti se i shvatiti nesto pogresno. JA eto idem u drugu krajnost, ja kazem mene na rr niko nikad nije naljutio. Mislim mozda je neko i hteo za nesto da me proziva ali ja to tako ne shvatam. Ovo je razonoda za mame. Eto sta bih ja sad radila a moram da se sunjam po kuci. Citala bih nesto ili eventualno gledala film. Kad bih uzela da citam i meni bi se prispavalo sigurno, pogotovo kad je ovakav dan a necu da spavam, kad bih uzela da gledam neki film na tv zapucao bi mi se IPTVuser posted image . KAd bih uzela nesto da radim lupila bih necim sigurno od silne paznje da budem sto tisa da ne probudim dete. Znaciiiii...rr je idealna zabava. Plus meni je ovo kao da sam se sita nadivanila, pogotovo sto cesto ne vidim zivu dusu po ceo dan osim svoje Dunje a nema nekog preteranog feebacka osim djodjo dudu i slicnouser posted image Pa pobenavila bih da nemam rr

Direktna veza do poruke: 1432
25.11.2013 16:25:02   
Misha i Ljisha
sta je ovo mame pa gde ste? Samo moje dete spava oko pola 4 ?

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1433
25.11.2013 16:31:06   
viktori
evo moje je jelo, bilo u dubku, setalo sa mamom i sad uziva na podu gleda crtac i maltretira neke mekane kocke baci ih pa ide do njih i tako po celom dnevnom user posted image . Vec je dva puta spavao. Nece valjda opet onako rano da legne hmmm

Direktna veza do poruke: 1434
25.11.2013 16:37:23   
Misha i Ljisha
mozda ti nece izdrzati do uvece posto je rano spavao. Tako moja D ako se slucajno nesto poremeti pa zaspi popodne ranije, jedva izdrzi do uvece jadna. Ma tad je i kupam ranije jer vidim ja po njoj da ne moz ona to da izgura

(odgovor članu viktori)
Direktna veza do poruke: 1435
25.11.2013 16:43:11   
viktori
legao mi sinoc u pola sedam, imala sam malu sirenu pored uveta u pola pet jutros! nemma pojm akoliko ce jos moci da izdrzi

Direktna veza do poruke: 1436
25.11.2013 16:47:42   
Misha i Ljisha
hehehe pa da klasika i moja Dunja tako nekad. Al dobro sta je tu je. Neka su se oni naspavali samo, a i ti lezi ranije. Ja pre neko vece legla u 9 hihihi

(odgovor članu viktori)
Direktna veza do poruke: 1437
25.11.2013 16:49:06   
jole82
Joj moja je slabo spavala juče preko dana..tj samo jednom..i zaspala malo posle 8..al je zato spavala jutos do 10..
Pa oko 13 (spavala samo 20 min) i evo pre 15 min opet zaspala..valjda će sada malo da produži..

Enyoj the silence!

(odgovor članu viktori)
Direktna veza do poruke: 1438
25.11.2013 16:56:02   
viktori
kao sto neko rece danas ovde stvarno ovo vreme zbunilo i nas i njih

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1439
25.11.2013 16:57:51   
Olga75
ma deca su prave meteropate
secam se kad je zver bila beba , kad je ovakvo vreme one se zakucavala i spavala po cele dane a kad je budna onda je bilo kukanja , gundjanja i dranja
i sad se kmezi kad je ovako smrljavo user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu viktori)
Direktna veza do poruke: 1440
25.11.2013 16:58:22   
Misha i Ljisha
S obzirom na to da je uglavnom moja Dunja najzbunjenijauser posted image ovde na rr, cudi me da se i ona nije poremetila

ps:ja prosto ne mogu da verujem da sam na forumu kad ima nekog. Obicno ja ispisem sta imam da pitam ili sta smo radile i nema nikog da chatujemo. hehehe...sve mi cudno.

< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 25.11.2013 16:59:49 >

(odgovor članu viktori)
Direktna veza do poruke: 1441
25.11.2013 17:01:42   
vikiveki
Moji se lepo naručkali pa se molo strasti smirile,veći gledaju po običaju Minimax a mali se tu mota oko njih kao gleda i on.On je spavao u podne u vrtiću ali obično odspava turu i kada dođe kući a danas još nijwe ispunio tu kvotu...pa čekam da vidim da li će leći, on kad mu se spava sam legne na prvi slobodan krevet i zaspi.A i ja se najela pa mi se sad spava,ali se borim....to je zato što sam sinoć do 3 čitala knjigu

(odgovor članu viktori)
Direktna veza do poruke: 1442
25.11.2013 17:18:14   
Sanjica26 RR
Torbice ajde molim te kad budes slobodna napisi mi u pp ono sto si pisala za ispiranje nosica aa fizioloskim kod beba. Trebace mi sigurno.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1443
25.11.2013 17:27:42   
jole82
Jes Olga...ovo moje čudo ceo dan samo čantra i zapomaže i prati me ko prilepak...a nije takva inače user posted image
Ljišo ćuti dok je Dunjica dobra..ne prizivajuser posted image
Ja sam sad kao ručala....Šampinjone... pa turila ozgo kečap, kolutić masline, kockicu kačkavalja i u rernu...user posted image Iiii nema višeee..

Enyoj the silence!

Direktna veza do poruke: 1444
25.11.2013 17:58:04   
vikiveki
Jedino je kod Ljišine Dunje vreme pozitivno uticalo,kod moje dece ovo vreme je sve poremetilo,najmlađi još nije zaspao....ali je makar dobar,igra se sa starijim bratom prodavnice on drži kasicu prasicu a bata Viktor u nju ubacuje pare,pa Stefan prospe pa onda iz početka Viktor puni....Ja popeglala veš i sad malo sela, a glava mi pada...još malo pa ću se povreditiuser posted image udariću glavom o sto

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1445
25.11.2013 18:05:21   
viktori
moj zaspao obucen, bez uspavljivanja, muzike, nosanja, ma nista, i sad gledam kako da ga presvucem i do kada ce ovako spavati

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1446
25.11.2013 18:09:55   
Sanchy

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Jedino je kod Ljišine Dunje vreme pozitivno uticalo,kod moje dece ovo vreme je sve poremetilo,najmlađi još nije zaspao....ali je makar dobar,igra se sa starijim bratom prodavnice on drži kasicu prasicu a bata Viktor u nju ubacuje pare,pa Stefan prospe pa onda iz početka Viktor puni....Ja popeglala veš i sad malo sela, a glava mi pada...još malo pa ću se povreditiuser posted image udariću glavom o sto

I kod M.,,spavao je do pola dvanaest jutros,,pisah na prethodnoj strani...mi se vrnuli iz setnje,rucali i sad se igramooouser posted image ..malo ja,malo tata.malo baba

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1447
25.11.2013 18:24:39   
jole82
Hehehe viki ..dobri su sa prodavnicomuser posted image kad sam se ja to igrala sa mlađim bratom, redovno je ostajao bez parauser posted image
viktori pusti čoveka da dremneuser posted image viš da te poštedeo nosanja i pevanja

Enyoj the silence!

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1448
25.11.2013 18:47:28   
Rosita
Vecer zenske. Mi se standardno javljamo iz fotelje. D drema, ja telefon prebiram. Kod nas u Svedskoj 'ladno, al standard :)
Joj, nama neizlazak napolje remeti spavanje i zato se patimo 15 min na terasi pod punom ratnom opremom, da se nadisemo da bi bilo dremke. Je l vi idete van svaki dan?
Ljish, ljubi mi snašu blago svekrvi (ahaha, baš je ružna ta reč svekrva, evo tek vidim kad zamislim sebe u toj ulozi :)

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1449
25.11.2013 18:57:50   
vikiveki
Rosita i meni ružno zvuči to svekrva,a ja ću biti duplauser posted image lepši mi je izraz koji se koristi ovde na RR sveki
Ma umorila sam se pored peglanja,celo posle podne jurim za Stefanom i nudim ga da piški,hoću da mu skinem pelenu jer se žali da ga boli kad mu je oblačim,a kad treba da piški nikad na vreme ne kaže, nego uvek pusti malo u gaćice pa tek onda sedne na nošu i piški.user posted image

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako roditelji mogu da znaju da je njihova...
Pa, tako što vide da njihova beba odobrava ono što roditelji rade i/ili proizvode koje roditelji biraju za njih.
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here