Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 25.11.2013 11:49:23
|
|
|
|
vikiveki
|
Joj ja treba još malo da krenem po moje vragolane da ih dovedem iz vrtića a nisam pametna šta da radim i kako da ih dovedem kada ovde toliko duva...strašno,više bi volela da samo pada kiša a da nema ovog prokletog vetra
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 25.11.2013 12:24:34
|
|
|
|
viktori
|
ola mamitas! n spava drugu dremku. Totalno je izgubio ritam! Ostao je puno sa tatom, a kod mm sve je polako nekako bas ga mazi. I nije spavao juce, a tacno znam i zasto on ga vozao nesto da zavrsi, ovaj mali u autu kad je brblja mase svima razgleda ma kakvo crno spavanje. I sinoc kad sma ja dosla mazio se sikio i bup zaspao u pola sedam onda mozete misliti kad se probudio! mm ga non stop stavlja kod nas jer je njemu to slatko al se n lepi za mene i ja ne spavam po celu noc i onda ja ga stavim u krevetac mm izvadi i sve ce tako biti dok meni ne pukne film cini mi se. Svaka mama zna svoje dete, svako dete ima svoju narav vec u stomaku. Ja se secam sa ovim zenama kad smo pricale u tromesecjima i vidim sad kad kuckate to je to. A primetila sma da kad je malo sasaviji dan a ja njemu sou pravim kao i mm. Sinoc spava i smeje se ahhaha tacno sanja tj obradjuje sta se desilo e da i ovde je uzas vreme cak ni ja danas ne mogu nista lepo da nadjem da bismo isli napolje! dolazi zima brrrrrrrr
< Poruku je uredio viktori -- 25.11.2013 12:26:47 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 25.11.2013 12:28:57
|
|
|
|
vikiveki
|
Ma ovo vreme utiče na sve , i na decu i na odrasle...tačno kada se vreme menja i oni počinju da luduju...ja još malo uživam sama...razmišljam da li da popijem kafu sama ili da pozovem komšinicu...
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 25.11.2013 12:31:47
|
|
|
|
jovicaa
|
zene pozdrav od mene lepo smo se druzile, neke od vas ce mi bas nedostajati, ali brisem profil. dosta mi je nerviranja zbog ringeraje, kog je bilo bas dosta u par navrata ranije.. glupo mi je da odlazim bas bez ijedne reci posle ovoliko godina, a ovo mi je neka univerzalna tema, pa eto jedan za sve
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 25.11.2013 12:41:15
|
|
|
|
Olga75
|
eto ti ga sad Jovice mislim sta se desilo odjednom ?
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 25.11.2013 12:50:49
|
|
|
|
vikiveki
|
Jovice,šta bi sad odjednom znam za ono od pre kada si možda i bez ikakvog osnova bila napadnuta ali neshvatam šta je sad Tu smo da se družimo i iznosimo svoja mišljenja koja znaju biti oprečna ali to nije razlog da se nerviraš...i ja sam se nekoliko puta osetila prozvanom ali prešla sam preko toga jer to nije vredno mojih živaca. družimo se i to je to Meni došla devojčica iz škole pa sad priča šta su radili u školi to nam je već neka rutina
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 25.11.2013 13:01:44
|
|
|
|
Sanchy
|
Dobar dan....M.rastu obe petice desno,gore i dole,,,jednom se probudio oko tri,hoce mleko,jeo ,okrenuo se i zaspao,,opet se probudio oko devet,popio mleko,okrenuo se i zaspao i probudio u pola dvanaest:)....sad se igra pa idemo do Delte malo...,Jovicee sta bi?.,,,ajde,koliko su mene napadali u trudnoci,o o,mozda se i secas,pa sam opet tu,,jes da me mnogi ne vole bas al,ne dotice me:):)...proci ce te ljutnja sta god da je....pozzzz
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 25.11.2013 13:16:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Moram da pitam ovde. Pregledali su me i ostali su mi ugrysci. Dali su mi inekciju i veceras ce da bi izbacila. Da li je nekoj od vas tako bilo? Rekla mi je dr da malo vise setam. Da li ta inekcija razbija ugruske?
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 25.11.2013 13:19:04
|
|
|
|
Olga75
|
ja ne znam sta si dobila ? obicno daju inekciju za skupljanje materice pa ce mozda kontrakcija da izbace ugruske stvarno ne znam , zavisi sta si dobila
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 25.11.2013 13:23:35
|
|
|
|
vikiveki
|
Meni su te ugruške odmah posle porođaja regulisali e sad neznam tačno da ti kažem da li su mi odmah posle porođaja dali inekciju za to ili su meni ugrušci sami izašli...sećam se samo dok sam na porođajnom stolu ležala onih dva sata posle porođaja da su non stop gledali i kontrolisali da li imam ugrušaka a jednom mi je babica opet malo rukom unutra pročačkala da izađe sve što je preostalo od ugrušaka.Neznam da li ti je to od pomoći Takvo je moje iskustvo sa zadnjeg porođaja
< Poruku je uredio vikiveki -- 25.11.2013 13:24:27 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 25.11.2013 13:23:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Olga to sam dobila u porodjajnoj sali. A sad su pomenuli inekciju.za izbacivanje ugrusaka.
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 25.11.2013 13:25:33
|
|
|
|
jovicaa
|
sanjice probaj da setas sto vise, da bi ti ugrusci mogli da izadju. nadam se da ce izaci. posto nece da mi obrisu profil odoh samo na jedan duzi odmor od rr... izgleda da cu vas jos smarati. vikiveki, sanchy
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 25.11.2013 13:26:43
|
|
|
|
Olga75
|
i ja sam dobila posle porodjaja u sali i jos dva dana za skupljanje a meni je ostao deo posteljice pa su to drugi dan posle porodjaja konstatovali na UZ i uradili mi reviziju , ja sam trazila da bude u totalnoj a za neke ugruske mi nisu nista rekli nemam pojma , nadam se da ce sami da izadju Sanjice
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 25.11.2013 13:27:56
|
|
|
|
jole82
|
Pa jedino ako ima neka injekcija baš za to..mislim za "izbacivanje", a možda time misle i na tu za skupljanje, pa što kaže Olga, kontrakcije materice će da odrade posao... Ne znam jel se daje fraxiparin/heparin posle porođaja..mislim on je za razbijanje ugrušaga i njihovu prevenciju...al opet krvarenje...možda ipak ponavljaju tu za skupljanje...
< Poruku je uredio jole82 RR -- 25.11.2013 13:29:24 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 25.11.2013 13:29:28
|
|
|
|
mama micki
|
Sanjice ja sam primila 2 inekcije za razbijanje tih ugrušaka i sve se sredilo. I davali su mi uveče nešto u rame, ali ne mogu da se setim kako se zove. Već posle prve inekcije počela sam više da krvarim i na kontrolnom pregledu, sve je bilo ok. Nisam mnogo čitala, jesi li se porodila prirodno, ako jesi, onda je lakše razbiti ugruške? Pozdrav za tebe i bebu!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 25.11.2013 13:32:56
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: jole82 RR Ne znam jel se daje fraxiparin/heparin posle porođaja..mislim on je za razbijanje ugrušaga i njihovu prevenciju...al opet krvarenje...možda ipak ponavljaju tu za skupljanje... mislim da se ne daje rutinski nego samo kod potvrdjenih pacijenata
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 25.11.2013 13:38:20
|
|
|
|
jole82
|
Pa to...znam da ne ide rutinski..nego da li uopšte sme da se daje.. Al vidis mama micki dobila u rame..i pojačalo se krvarenje...onda moguće da je fraxi
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 25.11.2013 13:47:42
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja nisam ništa dobila u rame onda mi najverovatnije nisu davali tu inakciju. Ja vas za sada pozdravljam idem u nemoguću misiju da dovedem dečake iz vrtića....ponela sam svu potrebnu opremu,šaleve , kape,i pun novčanik pošto nešto mora i da se kupi smokiii
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 25.11.2013 13:51:05
|
|
|
|
jole82
|
Fraxi može u stomak, butinu i rame.. Bitno je Sanjice da će ti dati neku terapiju da se to sredi..slušaj šta ti kažu i biće to dobro Ljubi nam Sofiju
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 25.11.2013 13:53:47
|
|
|
|
Anoniman
|
ne znam kakve su to injekcije protiv ugrusaka, ja sam dobijala nesto protiv zgrusavanja, al ne znam da li je to to, mislim da sam dobijala dva puta dnevno nekoliko dana (davao mi mm kad smo izasli iz bolnice)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 25.11.2013 14:02:37
|
|
|
|
jole82
|
Pa to je to kseno..fraxiparin/ heparin...zavisi kako se zove od proizvođača..
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 25.11.2013 14:03:54
|
|
|
|
mama micki
|
Jole ja sam dobijala po jednu u rame 3 dana i dve u zadnjicu poslednja dva dana. Izvinjavam se na izrazu...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 25.11.2013 14:27:06
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja sam dobila u guzu, a gde cu veceras ne znam Ma, setam kao blesava.
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 25.11.2013 14:32:07
|
|
|
|
jole82
|
Ako si ti nama vesela Kako ste ti i beba?
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 25.11.2013 14:37:27
|
|
|
|
reve84
|
Sanjice samo setaj... Znam dok sam sad lezala na odeljenju da fraxiparin daju svim trudnicama koje idu na carski ali ne i na prirodni sem ukoliko ne procene da za tim ima potrebe. Imala sam jednu cimerku kojoj su se stvorili ti ugrusci i da je morala da seta ali je sve bilo OK posle na kontrolnom pregledu. Trebalo bi da ti na listi pise sta su ti dali mislim ako mozes da procitas rukopis. Bice sve super! LJubi beku i za mene! P.S. Na kom si spratu da dodjem da te obidjem sutra...:)
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako roditelji mogu da znaju da je njihova...Pa, tako što vide da njihova beba odobrava ono što roditelji rade i/ili proizvode koje roditelji biraju za njih.
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?