|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo
6.11.2013 15:24:56   
alex88
joko user posted image

(odgovor članu Fibi82)
Direktna veza do poruke: 226
6.11.2013 20:45:13   
Brbljivica
juhu ,sutra mi je prvi UZ ...

ja --"76...hsg-ok,ureaplazma-kako kad...
oktobar 2013,histeroskopija-otkolnjen septum
mm--"72.oligospermija i ureaplazma -non stop od 2008 god! (otac dvoje dece!)
1.vto KC.Nis-2010god.--spontani u 2mesecu
2. vto KC Nis 2013-beta 0...

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 227
6.11.2013 20:48:22   
Lepterija
Juhu, s tobom sam Brbljivice, zelim ti moju srecu, moze i vecu user posted image user posted image

(odgovor članu Brbljivica)
Direktna veza do poruke: 228
6.11.2013 20:49:16   
Brbljivica
ehe tu si ...cekaj ,kako bese da te nadjem na fejsu ...sad cu da te trazim...
p.s probala sam ..imas pp....

< Poruku je uredio Brbljivica -- 6.11.2013 20:54:10 >

(odgovor članu Lepterija)
Direktna veza do poruke: 229
6.11.2013 22:42:03   
Fibi82
Srecno Brbljivice sutra..

Direktna veza do poruke: 230
7.11.2013 11:19:51   
ivanicasale
Meni je Endokrinolog povecao dozu Estrofena.Jedan dan 25 a jedan 50 mikrograma i tako u krug jer treba da pijem Mikroginor od 14 valjda cu tada da dobijem.Mada me grudi bole od pre nedelju dana mnogo,a to mi se nije desavalo ranije.Bole pre nego da dobijem dan dva,ali ovoliko ranije nije se desavalo do sada....????
Joko kako si?Da li si se oporavila malo?Ti nam trebas na temama,ne vidim razlog zasto bi odlazila.user posted image te
Brblivice srecno danas u Spebu na uz.

Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji
I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47
II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06
III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014
beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41...
IV pokusaj-FET Leskovac 5.02

(odgovor članu Fibi82)
Direktna veza do poruke: 231
7.11.2013 12:03:10   
mala_82
Svim zenicama koje se spremaju za postupak i one koje su u postupku zelim srecu i da oset_e ovo lepo iskustvo, verujte borite se i neodustajte gurajte do kraja verujte vredi user posted image

(odgovor članu ivanicasale)
Direktna veza do poruke: 232
7.11.2013 12:12:23   
alex88
Ivanice zezni VTO i nemoj da dobijes narednih 9 meseci.Pre par dana sam ti mozda naslutila nesto,stigla mi poruka od osobe za koju sam mislila da si ti(imate isto ime ),kako je drma temperatura nekoliko dana samo uvece,a ja odgovorila da nisi mozda trudna,i kad mi je stigla poruka jer ti znas s kim se dopisujes ukapirala da nisi ti.

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 233
7.11.2013 13:16:20   
ivanicasale
user posted image Ali znaci krasno sam se nasmejala stvarno si ludauser posted image i sta kaze ta osoba da nije mozda trudna????user posted image .Znas da bi najvise volela da je tako,ali ne verujem.Meni se to ne desava,nikad i nije za sve idem uvek trnovitim putem.Daj boze da bude tako,iz tvoja usta u njegove usi.Javicu ti za oko nedelju dana kad treba da dobijem.

< Poruku je uredio jole82 RR -- 7.11.2013 13:21:24 >

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 234
7.11.2013 13:56:42   
alex88
nije ta osoba trudna,samo me pitala jer znam s kim se dopisujem,jer sam je zbunila pitanjem!lepo bi bilo da za nedelju dana javisuser posted image ,ali svakako ces uskoro javiti dal za neki dan ili mesec videcemo.

Direktna veza do poruke: 235
7.11.2013 15:23:42   
ivanicasale
user posted image user posted image user posted image Hvala ti user posted image te

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 236
7.11.2013 20:37:12   
Lepterija
Sta li nam je s Brbrljivicom, mora da se umorna vratila iz Leskovca!?

Direktna veza do poruke: 237
7.11.2013 22:31:27   
Brbljivica

zdravo cure ...konacno stigoh kuci pre sat vremena ...stvari stoje ovako ...malerno sve ,al ko zna.
jutros krenem busom u Le u 2.45h (to mi je jedini bus za Le ),,,druskam se ja tako ,,,i na svaki 20km cini mi se da sam zapitkivala vozaca autobusa da stane nebi li se ja upi....pi pi,..
dal nervoza ,dal hladnoca,dal meca ...neznam ..ali bilo mi glupo ,al sta cu.
na 2,3 km od Nisa bus poceo da trucka i kraj voznje ...povuci ,potegni ...dalje ne ide. vec 7.30h ....ja i jos 5oro ljudi u busu.i bus krene jos 1km i opet truc.popravka,cimanje -ma nista.poceli ljudi da se bune ,ja izasla ,stopirala ,stao momak i dovezo me do autobuske stanice u Nisu.vec je bilo 8h ,a u 9h moram da sam u Le.srecom nasla bus koji ide do Le ,krece u 8.10 .i tako ja u 9.05h stigne u Le ,uhvatim taksi i dodjem konacno do Speba .
pregledase sestre opet dokumetaciju i aj da vadim hormone .cini mi se da su bila tri hormona e2,lh,fsh.doktor me primio i evo sta smo se dogovorili.dakle ja sam stavila odah akcenat na to -Sta cemo sa ureaplazmom ,ako je ne izlecimo a pocinjemo bocke ?-a doca kaze ovako:-Imas 2 solucije ,jer ja nemogu da znam daali ces ti ocistiti bakteriju ili ne ?! Dakle
1:ili cemo da pocnemo danas sa stimulacijom i da dodjes u ponedeljak da uradimo bris,pa ako je ok-da nastavimo sa terapijom,a ako nije da obustavimo sve (stim sto bih morala bocke i sve dotle da platim)?
2: ili ces da se izlecite prvo i da odlozimo za decembar sve ?-
izasla sam da se cujem sa mm ,i definitivno je on moj glas razuma.sagledali smo stvari sa svih strana i odlucili da ipak odlozimo sve dok ne bude test negativan .
doktor me sacekao i pitao sta smo odlucili ,ja sam pitala sta bi on uradio i dali to zaista moze toliko da smeta vto.doktor je reko da moze da smeta i da bi on na mom mestu to odlozio.dogovorili smo se da sledece nedelje kad prestane meca uradimo briseve tj samo ureaplazmu.i da do kraja meseca novembra tj do pocetka stimulacije budemo na terapiji antibioticima (verovatno ne non stop ,ali o tom potom )
reko je da od 10og novembra krenem sa mikroginonom do 30 novembra ,posto trebam da je dobijem1 decembra i da se 4 novembra javim na kliniku,dotle imam fore da izlecimo ureaplazmu.nadam semolitva
hormone mi nisu naplatili ,ali se setra setila da ja imam povisen prolaktin ,pa kad sam vec dala krv -kaze doca da mi provere prolaktin i tsh. s obzirom da mi glava pucala od 4h ujutru ,ne verujem da ce mi ti hormoni biti ok.al aj sad.planira se aspiracija oko 15og decembra ,ako je sve ok.UZ nije bio potreban da se sada radi.
eto drage moje ,,,upoznala sam nasu SOJU ,prelepu ,prirodnu devojcicu, koja me je upoznala sa Leskovcem...uprkos mojim mukama oko vto ,busa (brinula sam dali ce se taj isti bus popraviti i vratiti me kuci ),uprkos konstantnim tel razgovorima u vezi mog posla sa doticnim celnicima kompanije ,Soja se trudila da i ulepsa dan i sa njom mi je bilo zadovoljstvo caskati .predivno jedno stvorenje !cmoka
Sto se tice mog posla ,u pravu ste ..ali ,,potegla je uveliko svoje veze i vezice ,pa ce me izgleda prebaciti i firmu u koju sam bila vec na ispomoc ,tj u zoo vrtu (ali tu nema Garalejicke i ostale kompanije ) b
mozda je to jedina najbolja solucija ,tu bih dobila ugovor o radu i mogla bih da otvorim bolovanje onda kada mi treba (dok sam na ovom ugovoru koji sam dosad imala ,morala da sve stelujem i da mi kompanija izadje u susret jer nemam prava na bolovanje ).ja radim vec 7 dan ,nisam nikakv ugovor potpisala i nemam pojma nista.
sada i je najbitnije da izlecimo ureaplazmu.stigoh kuci oko 20h i otisla da kupim ulje divljeg origana ,mozda moze to dami malo pomogne....to je moj danasnji izvestaj.jesam li dobro postupila sto sam odlozila ?

Direktna veza do poruke: 238
7.11.2013 22:59:08   
Lepterija
Brbljivice, i ja bih tako uradila, dok ne bude sterilno. rekla sam ti, posavetuj se sa dr. Brzo ce proci mesec dana. I ja cu pocetkom decembra na ultrazvuk u Spebo.

Direktna veza do poruke: 239
7.11.2013 23:04:54   
Brbljivica
pisala sam na temi o ureaplazmi,,,ako saznate za neki lek ..pisite mi sto pre

Direktna veza do poruke: 240
7.11.2013 23:19:50   
Dani.kv
Brbljivice odgovoricu ti ovde ne mogu da trazim temu, muka mi je. Ja sam je godinama lecila bez uspesno. Na kraju sam otisla kod lekara u Slo i za 7 dana izlecila. Lek je DOKSIDERMA. Tabletice su u pitanju. Kazu da su jake al evo par godina je vec nema

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 241
7.11.2013 23:25:54   
Fibi82
Brbljivice, mnogo si se namucila danas koliko citam.. I ja bih isto odustala da sam na tvom mestu. Moj muz nema vise ureaplazmu, pio je dovicin i hemomicin i za 10 dana kada smo otisli na kontrolu, ono ok. Ja je nikada nisam ni imala i to mi je jako cudno. Pa sam razmisljala, posto su mu vadili bris, niko nije rekao koliko pre toga ne sme u wc, sat i po pre brisa je bio i nasli ureaplazmu. Posle toga mu rekli da ne ide 3 sata pre brisa i sad je ok, mozda je to uzimanje para bilo u pitanju sto se tice prvog puta, ne znam.. Bris na ureaplazmu 2 800 din.. Meni je isto prolaktin i tsh skocio garant jer sam se bila iznervirala, videcu sad na kontrolu 19-og.. A ja smatram Brbljivice da batalis posao dok ne resis pitanje trudnoce, ako ikako mozes. Danas posao bez stresa ne postoji.. Bar je to moje misljenje, ko ne mora da radi da ne radi dok se ne prodje vto..

Direktna veza do poruke: 242
8.11.2013 15:25:38   
Brbljivica
zvali me i rekose da je tsh i prolaktin ok...
poso mi treba jer mi trebaju novci za vto.. i ja mislim da je dobro sto smo odlozili.

(odgovor članu Fibi82)
Direktna veza do poruke: 243
8.11.2013 18:53:31   
Beba2012
Брбљивице, испашће да само коментаришем твоје постове, а то ми није намера, морам ти рећи да је добро што си одложила поступак. Тако сам ти и рекла прошлог пута,ја нисам имала проблем са бактеријама, једном ми се појавила нека, али је лечење кратко трајало. Немој да дајеш новац узалуд док то не завршиш. То је мој савет!

Direktna veza do poruke: 244
8.11.2013 19:14:51   
Brbljivica
dajte savet kako da izlecim ureaplazmu---

(odgovor članu Beba2012)
Direktna veza do poruke: 245
9.11.2013 18:37:29   
Beba2012
Нисам имала неко искуство са бактеријама и не могу ништа да ти предложим. Жао ми је, можда неко буде од веће помоћи.

Direktna veza do poruke: 246
9.11.2013 19:06:16   
zece
Јас ја излечив уреоплазмата и микоплазмата со кларитромицин и еве веќе една година ја ненМам

(odgovor članu Beba2012)
Direktna veza do poruke: 247
9.11.2013 19:29:40   
Brbljivica
zece bas sam mislila na tebe ...ko ti preisao klaritromicin ,doktor ?meni nikad nisu prepisali to ...

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 248
13.11.2013 17:47:26   
ivanicasale
Evo ja da javim da od danas pocinjem sa Mikroginonomuser posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 249
13.11.2013 17:55:27   
imperial
Srećnouser posted image

Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Ime
Maja85bgd

Da li vam se svidja ime Viktor?

Da (58%)

Ne (42%)

Ukupan broj glasova: 207

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here