Brbljivica
|
zdravo cure ...konacno stigoh kuci pre sat vremena ...stvari stoje ovako ...malerno sve ,al ko zna. jutros krenem busom u Le u 2.45h (to mi je jedini bus za Le ),,,druskam se ja tako ,,,i na svaki 20km cini mi se da sam zapitkivala vozaca autobusa da stane nebi li se ja upi....pi pi,.. dal nervoza ,dal hladnoca,dal meca ...neznam ..ali bilo mi glupo ,al sta cu. na 2,3 km od Nisa bus poceo da trucka i kraj voznje ...povuci ,potegni ...dalje ne ide. vec 7.30h ....ja i jos 5oro ljudi u busu.i bus krene jos 1km i opet truc.popravka,cimanje -ma nista.poceli ljudi da se bune ,ja izasla ,stopirala ,stao momak i dovezo me do autobuske stanice u Nisu.vec je bilo 8h ,a u 9h moram da sam u Le.srecom nasla bus koji ide do Le ,krece u 8.10 .i tako ja u 9.05h stigne u Le ,uhvatim taksi i dodjem konacno do Speba . pregledase sestre opet dokumetaciju i aj da vadim hormone .cini mi se da su bila tri hormona e2,lh,fsh.doktor me primio i evo sta smo se dogovorili.dakle ja sam stavila odah akcenat na to -Sta cemo sa ureaplazmom ,ako je ne izlecimo a pocinjemo bocke ?-a doca kaze ovako:-Imas 2 solucije ,jer ja nemogu da znam daali ces ti ocistiti bakteriju ili ne ?! Dakle 1:ili cemo da pocnemo danas sa stimulacijom i da dodjes u ponedeljak da uradimo bris,pa ako je ok-da nastavimo sa terapijom,a ako nije da obustavimo sve (stim sto bih morala bocke i sve dotle da platim)? 2: ili ces da se izlecite prvo i da odlozimo za decembar sve ?- izasla sam da se cujem sa mm ,i definitivno je on moj glas razuma.sagledali smo stvari sa svih strana i odlucili da ipak odlozimo sve dok ne bude test negativan . doktor me sacekao i pitao sta smo odlucili ,ja sam pitala sta bi on uradio i dali to zaista moze toliko da smeta vto.doktor je reko da moze da smeta i da bi on na mom mestu to odlozio.dogovorili smo se da sledece nedelje kad prestane meca uradimo briseve tj samo ureaplazmu.i da do kraja meseca novembra tj do pocetka stimulacije budemo na terapiji antibioticima (verovatno ne non stop ,ali o tom potom ) reko je da od 10og novembra krenem sa mikroginonom do 30 novembra ,posto trebam da je dobijem1 decembra i da se 4 novembra javim na kliniku,dotle imam fore da izlecimo ureaplazmu.nadam semolitva hormone mi nisu naplatili ,ali se setra setila da ja imam povisen prolaktin ,pa kad sam vec dala krv -kaze doca da mi provere prolaktin i tsh. s obzirom da mi glava pucala od 4h ujutru ,ne verujem da ce mi ti hormoni biti ok.al aj sad.planira se aspiracija oko 15og decembra ,ako je sve ok.UZ nije bio potreban da se sada radi. eto drage moje ,,,upoznala sam nasu SOJU ,prelepu ,prirodnu devojcicu, koja me je upoznala sa Leskovcem...uprkos mojim mukama oko vto ,busa (brinula sam dali ce se taj isti bus popraviti i vratiti me kuci ),uprkos konstantnim tel razgovorima u vezi mog posla sa doticnim celnicima kompanije ,Soja se trudila da i ulepsa dan i sa njom mi je bilo zadovoljstvo caskati .predivno jedno stvorenje !cmoka Sto se tice mog posla ,u pravu ste ..ali ,,potegla je uveliko svoje veze i vezice ,pa ce me izgleda prebaciti i firmu u koju sam bila vec na ispomoc ,tj u zoo vrtu (ali tu nema Garalejicke i ostale kompanije ) b mozda je to jedina najbolja solucija ,tu bih dobila ugovor o radu i mogla bih da otvorim bolovanje onda kada mi treba (dok sam na ovom ugovoru koji sam dosad imala ,morala da sve stelujem i da mi kompanija izadje u susret jer nemam prava na bolovanje ).ja radim vec 7 dan ,nisam nikakv ugovor potpisala i nemam pojma nista. sada i je najbitnije da izlecimo ureaplazmu.stigoh kuci oko 20h i otisla da kupim ulje divljeg origana ,mozda moze to dami malo pomogne....to je moj danasnji izvestaj.jesam li dobro postupila sto sam odlozila ?
ja --"76...hsg-ok,ureaplazma-kako kad... oktobar 2013,histeroskopija-otkolnjen septum mm--"72.oligospermija i ureaplazma -non stop od 2008 god! (otac dvoje dece!) 1.vto KC.Nis-2010god.--spontani u 2mesecu 2. vto KC Nis 2013-beta 0...
|