Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 3.11.2013 20:45:44
|
|
|
|
alex88
|
Mako zao mi je,secam se da si radila malo pre mene vto.Zelim ti sledecu uspesnu gde god radila i naravno dobro se informisi sta treba od analiza da odradis,mozda mozes da kontaktiras kliniku gde bi radila vto i pitas sta treba od analiza.Srecno
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 3.11.2013 23:49:51
|
|
|
|
Fibi82
|
Mako, ja sam imala hydrosalpinx pa mi je laparoskopijom izvadjen levi jajovod u martu ove godine. Desni nisu uspeli da prociste , kazu da imam mnogo priraslica unutar jajovoda od operacije slepog creva. Ostaje nam jedino vto, pa smo se odlucili za Spebo..
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 4.11.2013 21:07:37
|
|
|
|
Brbljivica
|
ja ulazim polako u postupak ,,,cekam mecu posle mikorginona i bas se plasim.... maki ,zao mi je ...verujem da si revoltirana ,,,..zato me i strah svega ....neznam .... neznam sta je to hidrosal.... (to sto ti imas )... meni su napisali da uradim kariotipe i histeroskopiju ...pa sam to i uradila ...nasli mi bili septum...to je sve .
ja --"76...hsg-ok,ureaplazma-kako kad... oktobar 2013,histeroskopija-otkolnjen septum mm--"72.oligospermija i ureaplazma -non stop od 2008 god! (otac dvoje dece!) 1.vto KC.Nis-2010god.--spontani u 2mesecu 2. vto KC Nis 2013-beta 0...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 4.11.2013 21:18:37
|
|
|
|
Fibi82
|
Hydrosalpinx je neprohodnost levog jajovoda, saktosalpinx desnog jajovoda. Uvecanje od upala, priraslica itd..
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 4.11.2013 21:27:23
|
|
|
|
Brbljivica
|
to se sve vidi na hsg ,jel tako ? ja sam to radila jos 2009 i sve je bilo ok... valjda ne treba opet hsg ? rekli bi da treba jel da ? jos nesto cure ,,,nek mi neka iskusnija (starija pacijentkinja u spebu ) kaze ,sta misli da ce da odrade u spebu ukoliko se ispostavi da imamo ureaplazmu tj da je nismo izlecili posle njihove terapije ? a krenem sa bockama .to mi nije jasno ,rekli su mi da ne brinem -kada sam ih to pitala.
< Poruku je uredio Brbljivica -- 4.11.2013 21:29:23 >
ja --"76...hsg-ok,ureaplazma-kako kad... oktobar 2013,histeroskopija-otkolnjen septum mm--"72.oligospermija i ureaplazma -non stop od 2008 god! (otac dvoje dece!) 1.vto KC.Nis-2010god.--spontani u 2mesecu 2. vto KC Nis 2013-beta 0...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 4.11.2013 21:49:15
|
|
|
|
jole82
|
IZVORNA PORUKA: Fibi82 Hydrosalpinx je neprohodnost levog jajovoda, saktosalpinx desnog jajovoda. Uvecanje od upala, priraslica itd.. Hidrosalpinx je isto što i sactosalpinx! Sac-vrećica (sacto-vrećast, sa vrećom) Salpinx-tuba (jajovod) A pošto je ta "vrećica" (džep) najčešće ispunjena tečnošći/krvlju, ustalio se izraz hidrosalpinx, gde je hidro-tečnost Na latinskom levo-sinistri, a desno-dextri Tako da bi "neprohodnost" npr. levog jajovoda bila- Hidrosalpinx lateralis sinistri (skraćeno- lat. sin)
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 4.11.2013 22:51:30
|
|
|
|
Fibi82
|
Brbljivice, Jole82 lepo objasnila strucno.. Neprohodnost se vidi putem HSG-a, pa ako ne uspeju da ih produvaju, onda se ide na laparoskopiju, sto je meni uradjeno...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 5.11.2013 0:36:39
|
|
|
|
maka...
|
Drage moje ja sam bila od onih 'sto manje znam to bolje' da se ne bih nervirala ali to mi nije donelo trudnocu. Samo mi znamo kako nam je,koliko se borimo i koliko zelimo bebicu i koliko svaki postupak kosta zivaca,zdravlja i para. Da su malo bolje pregledali papire i uklazali mi na problem koji imam do sada bih mozda bila tudna a ovako sam na pocetku. Moj savet zenicama da pre vto odrade sve moguce analize pa tek onda uci s verom u postupak. Da se razumemo ja ne kazem da oni nisu dobri,oni rade svoj posao odlicno u skladu sa svojim mogucnostima i mnogo zena su imale srece kod njih,ja jednostavno nisam.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 5.11.2013 10:21:43
|
|
|
|
Štetica
|
Maka mila zao mi je sto si prosla ponovo krooz neuspeh. Moje misljenje je da bi prvo trebalo da posetis nekoga od ginekologa koji ce te uputiti na laparoskopiju da se resis tog hidrosalpsinga.A tek onda kod hematologa da ti da uput za dodatne analize,imas temu imunoloski faktori i vto,pa pogledaj sta su mnoge od nas radile,to su vecinom neke osnovne analiza pa ako se tu pojavi problem rade se i dodatne. Deo toga moze na uput da se odradi u zavodu za trensfuziju a ako resis to privatno da radis onda racunaj da ce ti trebati 300-400 e.
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 5.11.2013 11:28:03
|
|
|
|
Brbljivica
|
ja dobila! u cetvrtaka pada prvi UZ ,Kkod njih ....videceo sta ce reci po pitanju slucajno ponovljene bakterije ...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 5.11.2013 14:53:26
|
|
|
|
Fibi82
|
Zakazana mi je prva konsultacija za 25.novembar kod profesora Stojkovica.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 5.11.2013 15:36:32
|
|
|
|
alex88
|
Brbljivice,Fibi srecno
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 5.11.2013 16:47:53
|
|
|
|
Fibi82
|
Hvala Alex..
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 5.11.2013 17:36:05
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Fibi82 Zakazana mi je prva konsultacija za 25.novembar kod profesora Stojkovica. Srecno! Imam jedno pitanje jel svakome ko pozove zakazuju automatski kod profesora ili mozes da biras da li ces kod Stojkovica ili dr. Nebojse_
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 5.11.2013 17:40:23
|
|
|
|
Brbljivica
|
da ,mozes da biras ~ slobodno ...samo zovi i kazi kod koga zelis da zakazes .
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 5.11.2013 17:52:51
|
|
|
|
nata11
|
Stvarno neznam za koga da se odlucim. Za Stojkovica kazu da se vise interesuje za genetiku (sto meni neigra neku ulgu jer idem na iui), dok je Nebojsa taj koji radi konkretne preglede i procese. A jel mogu kod oboje?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 5.11.2013 17:56:33
|
|
|
|
Brbljivica
|
ja sam po preporuci mojih 2 druagrice koje su kod njih uspele ,zakazala prvu konsultaciju kod stojkovica .a onda sam na prvom uz tj histeroskopiju radila kod nebojse i on je pogledao isto moj karton.on posle sve vodi... e sad ,kako ti mislis ,,tako uradi.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 5.11.2013 18:06:02
|
|
|
|
nata11
|
Pa upravu si. Kada vec krecem kod njih mogu da cujem i Stojkovicevo misljenje ionako ce posle drugi dr sve voditi. Tnx
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 5.11.2013 18:34:24
|
|
|
|
Brbljivica
|
jel si prvi put kod njih ? videces ....stojkovic je bas strucnjak ,a nebojsa ume da te opusti.mada sam ja vodila racuna da dobro pogleda moje analize ,cak sam mu dala i da pogleda papire sa prvom vto u kojoj je bio spontani.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 5.11.2013 18:41:33
|
|
|
|
Beba2012
|
Драге моје, нисам имала времена да уђем на форум, имала сам обавезе. Јуче је мој син напунио годину дана, па смо били у ро ђенданкој еуфорији. Данас сам на Првој у Ексклузиву чула да је глумица Љиљана Јакшић, популарна Салвета из Курсаџија, у другом стању, а ускоро ће прославити 52 рођендан. Ова прича ће вас охрабрити, само напред и не размишљајте много о бластама, ендометријуму и осталим стварима. Ја сам се много оптерећивала тиме и увек гледала какви су ми били стари резултати и ако је ендометријум тањи клонем духом и почнем да се нервирам. Кад хоће хоће, верујте!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 5.11.2013 18:46:15
|
|
|
|
Brbljivica
|
....ali moras uvek gledati dali nesto nedostaje od analiza ,pogotovo kada par ima problem....
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 5.11.2013 19:46:36
|
|
|
|
Fibi82
|
Hvala Nato. Mene je sestra koja mi se javila na telefon pitala da li zelim kod dr. Nebojse ili kod prof. Stojkovica, rekoh joj kod profesora.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 5.11.2013 22:42:41
|
|
|
|
alex88
|
Beba srecan rodjendan sa zakasnjenjem sincicu i da za sledeci dobije sekicu
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 5.11.2013 23:42:04
|
|
|
|
17 joka
|
Brbljivice,Fibi , srecu i uspeh vam zelim Maka, sve znam Alex, samo da te jako Jole, eto i ja htedoh to strucno da im objasnim ali imam koleginicu višeg ranga ljubim te puno
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 5.11.2013 23:53:17
|
|
|
|
Fibi82
|
Hvala Joko na lepim zeljama, Bebo i ja se pridruzujem cestitkama za malisin rodjendan..
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Ime za bebuTrudnicica83Koje ime Vam se vise dopada za devojcicu?Anastasija (
26%)
Una (
37%)
Tara (
37%)
Ukupan broj glasova: 100Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!