|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Naš akvarium
22.1.2011 13:42:23   
aleksandraz
Ma ne mislim stvarno grubo izgleda.I zamisli sada situaciju nov pod, beli zidovi,LCD televizor a nad njega vlaga i muvla.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja19)
Direktna veza do poruke: 151
25.1.2011 19:21:11   
Anoniman
I opet male ribice u mom akvarijumu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandraz)
  Direktna veza do poruke: 152
25.3.2011 13:12:17   
Anoniman
Ja sam imala dve ribice. Jednu zlatnu i jednu japan(s)ku, medjutim ne znam zasto, ali prvo se ova japanka izvrnula, a zlatna imala nesto belo oko usta, pa je to pocrnelo, a ribica u roku od 7 dana crkla. user posted image . Sad se razmisljam dal da opet uzmem ribice, plasim se da opet ne pocrkaju.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 153
8.2.2012 0:53:00   
jelena038
Klinac stalno kuka, ljubimac, ovo, ono.. i ja, posto sam nekad drzala balerine u akvarijumu, odlucim da mu kupimo jednu u kugli, cisto da oset_i odgovornost i da ima nesto. pojma nisam imala da se kugla tako brzo prlja od jedne ribe, a ne da mi se u tu glupost ugradjivati filtere i cuda, ako cu kupovati komplet opremu, onda cu uzeti ceo akvarijum, a oko toga stvarno nemam vremena da se bakcem, kazem, imala sam ih jednom, znam koliko je to posla. i jos iscitam na netu da ribe u kuglama nisu srecne, da su pod stresom i krive vid, skroz sam se sj.. dodje mi da je vratim. eto, iskukah se i uopste mi nije lakse. ps. koza u pet sopu mi je dala samo crvice, sta jos da joj dajem, to sam pozaboravljala, a mrzi me da citam..

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 154
8.2.2012 9:43:32   
hanka
Kugla je mnogo dobra za odlaganje svakodnevnih gluposti u hodniku user posted image
Kupi veci akvarium sa filterima,nemoj da ti bude mnogo izlozen suncu i kupi jednog cistaca zbog algi
Problem resen za 1-2 god samo dolivas vodu i hranis ih mada i za to postoji resenje
Hrana lisnata,govedje srce,tubifex,mozes i onu dzigericu mada mnogo muti vodu najbolja je za male ribice

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 155
8.2.2012 9:54:59   
jelena038
vdecu nesto.. hvala.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 156
1.3.2012 14:33:48   
Mama 78
user posted image IN MEMORIAM 2005/2012user posted image user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 157
14.8.2012 10:48:38   
lanajelena
Juce smo kupili akvarijum i ribice i vec imamo jednu manjeuser posted image ,jutros smo ustali kad ona na podu,nemam pojma kako je ispala,zatvoreno je odozgo ima otvor taman toliko da se ugura crevo za filter,mora da je filter izbacio napolje user posted image

(odgovor članu Mama 78)
Direktna veza do poruke: 158
15.2.2013 22:50:58   
MarijaIvanovic

5 razloga zasto da koristite tecnu prihranu:

-kada nema hranljive podloge u akvarijumu
-kada je ima, ali su se zbog duzeg vremenskog perioda hranljive materije iz nje istrosile (mozda vec posle 6 meseci, max 2 godine)
-kada imate hranljivu podlogu, ali zelite da vam duze traje
-kada imate jako zahtevne biljke (pre svega SVE CRVENE BILJKE)
-da bi vam sve biljke izgledale lepse, bile jace i zdravije
Osim toga, kod PPS-Pro nacina doziranja prihrane, nema potrebe za cestim izmenama vode, kao kada imate hranljivu podlogu ili koristite EI sistem doziranja.

Reklamiranje je zabranjeno!!! Ukoliko želite reklamu,obratite se marketingu Ringeraje!

< Poruku je uredio lesica RR -- 16.2.2013 7:53:49 >

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 159
4.11.2013 15:07:32   
makisa.maki
nista lepse nema od akvarijuma, ja ga imam 5 god i sve su mi riibice zive i zdraveuser posted image

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 160
4.11.2013 15:11:36   
vikiveki
Mi smo imali veliki akvarijum koji smo poklonili kada je br dece u kući počeo da rasteuser posted image samo se šunjaju oko akvarijuma i bilo me strah da se ne povrede...tako da ćemo akvarijum nabaviti kad sve troje malo odrastuuser posted image

(odgovor članu makisa.maki)
Direktna veza do poruke: 161
4.11.2013 15:14:12   
Peace*

IZVORNA PORUKA: Koukla

Koukla... jel zna neko gde je, šta je sa njom? user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Koukla)
Direktna veza do poruke: 162
12.11.2013 11:06:02   
Figaro88
Andrea vec mesec dana kuka da joj kupim ribicu.Ja bi uzela onaj mali akvarijum,i samo jednu ribicu.Zena u petshopu kaze da joj onda menjam vodu svaki dan,i da prvo ostoji u flasi dan pre nego sto sipam u akvarijum.Ne znam da li za taj mali ide jos nesto,i kakvu ribicu da uzmem?

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 163
12.11.2013 11:39:56   
lanajelena
Figaro mozda zlatnu ona je debela pa ce da popuni kuglu user posted image

Mi kao da gajimo pirane,cim stigne novo meso one ih ubiju,zlatnoj su i oci izvadile user posted image a se*u za medalju svaki cistac od spremanja crkne ili izvrsi samoubistvo user posted image

< Poruku je uredio lanajelena -- 12.11.2013 11:40:18 >

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 164
12.11.2013 11:43:13   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: lanajelena

Mi kao da gajimo pirane,cim stigne novo meso one ih ubiju,zlatnoj su i oci izvadile user posted image a se*u za medalju svaki cistac od spremanja crkne ili izvrsi samoubistvo user posted image

user posted image user posted image Pa kakve ribetine imate u akvarijumu kad ne primaju nikakve goste?user posted image
Meni devojčica danima dosađuje da joj kupim akvarijum i ribice ali nema od toga ništa dok mali vragolani malo ne porastu

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 165
12.11.2013 12:55:29   
Žapkić
Od malena sam uvek imala ribice. Međutim , kada sam se udala-više ih nisam gajila. MOj ih brat i dalje ima.T. ih obožava; uvek kad ode kod ujka mora da im menja vodu i da ih hrani.
Nedavno je jedna bila uginula, i moj je brat odmah išao da kupi istu takvu da T. ne bi plakala kad vidi da je nema!user posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 166
12.11.2013 13:03:12   
Anck Su Nmaun
Ova ideja mi se mnoogo svidja, pogotovo kad vidim da su akvarijumi veci i dobro opremljeni bas zna fantasticno da izgleda!
Moje curice jako vole kad vide akvarijume, zalepe se nemogu ih odvojiti!
Interesuje me kosta li to mnogo akvarijum 10-tak ribica, precistaci..sta jos sve ide u paketu?

(odgovor članu aleksandraz)
Direktna veza do poruke: 167
12.11.2013 13:07:41   
Janncica

Ulepsa mi dan user posted image user posted image
Inace i mene tako nekad uhvati ludilo da bih kupila neki manji akvarijum i malo nekih ribica,ali znam da bi do kraja zavrsile u wc solji. Je l? oko toga ima puno posla ili se to samo meni cini?

< Poruku je uredio Janncica -- 12.11.2013 13:09:06 >

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

Direktna veza do poruke: 168
12.11.2013 13:10:48   
Torbica

Ijao, za ovo imaas kafu od mene! Grohotom si me nasmejala!
Ja ne znam gde bih stavila akvarijum, moji traze dva zeca!!! A gde li cu sa nima, nemam pojma...Nesto cu ipak mrati da im uzmem!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 169
12.11.2013 14:38:34   
lanajelena
Ako imas filter onda nema posla oko njih sem da ih hranis i ponekad taj filter operesuser posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 170
12.11.2013 14:57:28   
Figaro88
LJuser posted image Meni su one zlatne u petsopu bas malecke,koliko porastu?
Zecevi bas smrde,mi smo ih gajili godinama,cak i kad im se redovno cisti opet imaju neki miris.Jedino ako imate dvoriste,ima prelepih drvenih kucica za njih.
Meni se ne uzima samo zato sto ja moram sve oko njih,i oko Gricka sve radim ja.Nije to neki posao,ali kad ustanem ujutru obicno ne znam sta cu pre pa mi samo jos jedna obaveza fali...

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

Direktna veza do poruke: 171
12.11.2013 17:15:47   
Sanchy
Mi imamo akvarijum od dvadeset litara,trenutno imam jednu ksifo,jednu ajkulicu,dve neonke,algojeda i cistaca..,pumpa ,neonsko svetlo,filter,grejac i opet imam povremeno problem sa algama sto me izludjuje...,inace bebac je odusevljen akvarijumom i svaki dan se iznova odusevljava ribicama,,ksifo mu je Nemo,posto najvise lici na ribu klovna koga inace obozava da lista:)

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 172
12.11.2013 20:52:26   
Moiraina
Ja sam nekoliko godina imala akvarijum od 60l, sa kompletnom opremom (filter, pumpa za vazduh, neonsko osvetljenje), prirodim biljkama i gomilom ribica i do druge bebe sam se baš bavila njime. Međutim, pre par meseci sam ga rasformirala i eno ga, stoji u kutiji i čeka da klinci malo porastu, pa ću ponovo da ga aktiviram. Da bi akvarijum zaista bio ukras, treba ga redovno održavati, i tu ne mislim samo na menjanje vode i hranjenje ribica (to je najmanji problem, ja sam vodu menjala jednom mesečno, kada imaš filter nema ni potrebe češće), treba redovno presađivati/proređivati biljke jer baš brzo rastu (napravi se džungla u njemu, što se meni desilo kad sam konačno odlučila da nemam vremena za njega user posted image )... I kao Sanchy, i ja sam imala problem sa algama jer je stajao na lošem mestu (pored prozora), itd... Tako da, jedva čekam da ga ponovo formiram, ali to će biti tek kada (i ako) budem imala više vremena da se bavim time kako treba.

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 173
12.11.2013 21:22:46   
Moiraina
A ovako je to nekad izgledalo, pre nego što se pretvorio u baru user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 174
12.11.2013 21:35:17   
hanka
Nas akvarium je poceo da propada jer nema ko da ga odrzava user posted image

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here