|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Naš akvarium
25.2.2010 22:13:19   
Anoniman
Gagi, ja sam kao mala imala ribe, nisu imale pumpu i ništa im nije falilo. Te narandžaste male sam imala. Žvele su godinama... već svima dosadile. user posted image

(odgovor članu Brisani korisnik)
  Direktna veza do poruke: 101
   [Obrisana poruka]
25.2.2010 22:15:17   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 102
25.2.2010 22:16:20   
Anoniman
skalari su ova crna i bela? A kako se zovu oe narandžaste?

Direktna veza do poruke: 103
   [Obrisana poruka]
25.2.2010 22:17:55   
Brisani korisnik

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 104
25.2.2010 22:22:24   
Anoniman
Tasho, imas u apoteci da kupis aktivni kiseonik, jeftin je dosta. On se koristi i za preciscavanje vode koja nije za pice, samo malo spricnes, inace se koristi i za bubuljice, za sve infekcije u ustima, i trebalo bi da je potpuno bezbedan, a mogao bi ti procistiti vodu i ubiti  bakterije s vremena na vremeuser posted image

Direktna veza do poruke: 105
26.2.2010 8:40:54   
Anoniman
Ove ribe imam, belu više nemam:

user posted image

I ove ribe imam, te sam imala i kao mala, bile su baš izdržljive:

user posted image

Valjda su to te.... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 106
   [Obrisana poruka]
26.2.2010 8:42:02   
Brisani korisnik

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 107
26.2.2010 8:46:22   
Anoniman
Ne. Stvorili su se balončići po površini. user posted image

Posolila sam jutros. user posted image

Direktna veza do poruke: 108
   [Obrisana poruka]
26.2.2010 8:48:08   
Brisani korisnik

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 109
26.2.2010 8:53:28   
Anoniman
Pitao me je jel mogu da spavaju sa njim u krevetu? user posted image

Ma ribice su skroz dosadne životinje za dete. user posted image

Direktna veza do poruke: 110
   [Obrisana poruka]
26.2.2010 8:56:27   
Brisani korisnik

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 111
26.2.2010 8:58:12   
Anoniman
Ja sam Luki beki dan rekla NE na psa. Nije se usudio ni da pita "Zašto?" user posted image

Direktna veza do poruke: 112
   [Obrisana poruka]
26.2.2010 8:59:34   
Brisani korisnik

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 113
26.2.2010 9:00:09   
mamanp

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Ma nema ništa, sobna T vode, juče kupljene, stavljene u čistu vodu. 

mm je godinama vodio brigu o akvarijumu (sto je mene jako nerviralo) i znam da je vodu retko menjao jer je imao svu tu opremu za akvarijum, ali i kad bi je promenio ne bi stavljao vodu sa cesme nego "formiranu" vodu (tako je zvao) a to je ustajala voda iliti voda koju je cuvao u posudi 3-4 dana.

Niko nije rekao da je lako biti roditelj, sad znam i zasto

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 114
26.2.2010 20:48:48   
Ellenica
Potpisujem za so.
Moja jetrva ima prodavnicu kućnih ljubimaca i ona nam je ovo savetovala.
Ako ribice počnu da se ponašaju čudno preventivno kašičicu soli ubaciti u akvarijum.
Mada nam za ove kanibale nije pomoglo!

Veliki sam mamin dečak

Direktna veza do poruke: 115
27.2.2010 21:13:25   
Anoniman
Voda je sve čistija.
Svaki dan menjam pola vode, i stavim pola kašičice soli.
Ribice su zadovoljne i vesele. user posted image

(odgovor članu Ellenica)
  Direktna veza do poruke: 116
27.2.2010 22:03:26   
Koukla
Tasha pazi, molim te, da ne presolis vodu. Koliko god da im so godi u suzbijanju bakterija ili kod iskrzalih peraja i repa, toliko moze i da im skodi, nikako se ne savetuje da stalno postoji so u vodi. Pogotovo ako svaki dan izbacujes pola vode, i dodajes pola kasicice soli, koncentracija soli se povecava! Na prethodnoj strani mi se čini da si stavila sliku akvarijuma, ako je te velicine, slobodno prestani da ubacujes so, ne valja ni voda da se menja svakog dana (osim u slucajevima bolesti i lecenja). Preporučujem proizvod od firme Sera (inače proizvode sve za svet akvaristike) zove se aguatan - za formiranje vode u akvarijumu.
Vec duzi niz godina imam akvarijume, i iz iskustva znam (kao sto si ti vec pre napisala) da nekad ribice opstaju u potpuno nemogucim uslovima, a nekad im bukvalno napravim tropske uslove prefektne i one ne prezive. Koliko sam videla imas skalara mnogo lepog user posted image ,  najcesce se razboljevaju od "coton wool" bolesti, prvo prestaju da jedu, umire se, i pojavljuje se kao pamuk po ocima i perajima, to se naravno leci, ali ukoliko je ribica vec poprilicno obolela (ili ne zelis da se bavis bolescu riba) najbolje je izbaciti na vreme iz akvarijuma. Japankica narandžasta je mala koliko vidim, one mogu jos da rastu, ja ih mnogo volim, inače vaze sa prozdrljivce user posted image , ješće uglavnom sve i koliko god ima user posted image !!!
Bas mi je drago sto su ribice bolje i veseleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 117
28.2.2010 9:16:09   
Anoniman
user posted image Nisam svaki dan dodala so.
Dva puta sam stavila po pola kašičice, a vodu menjala već 4 puta (ili 5 user posted image ).

Ma biće one dobro! user posted image

Jedino što jednoj narandžastoj ribici visi govance iz guze... prvo je bilo malo, sada je već duže od ribice. Zašto ne otpadne? user posted image

(odgovor članu Koukla)
  Direktna veza do poruke: 118
28.2.2010 10:42:47   
Koukla
user posted image user posted image user posted image  Hoće to da se razvuče kod njih, otpašće samo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 119
6.3.2010 10:19:40   
Anoniman
Niko u mojoj porodici nije vise normalan otkako sam rodila deteuser posted image
Moj tata je strastveni pecaros. Pre nedelju dana dolazi kuci sa punom kofom ribe, a Nesa i ja smo bili kod njih. Njegovoj fascinaciji nije bilo kraja, prvi put je video pravu zivu ribu i nije hteo da se odvoji od njih, pa su ih moji izrucili deo u kadu, a deo u lavor. Cak me naterao da pipnem ribu, a pisala sam u temi o fobijama da su mi ribe jedina fobija.
Elem, dolazim kod njih pre neki dan, pogledam na sto, kad ono akvarijum. Boze, reko', ovi poludeli, kupuju ribice pod stare dane. Pogledam ja malo bolje, kad ono u akvarijumu 3 MELEZA, DUNAVSKA!!! Svaki put kad ide tata na pecanje, a to je par puta nedeljno, on te ribe zameni, a Nesa....malo je reci da mu nista nije vazno osim tih riba i da po ceo dan prica samo o njima. Juce je 2 sata sedeo pored akvarijuma, dirao i hvatao ribeuser posted image Cak sam prestala toliko da ih se plasim kad mu vidim osmeh na licu dok mu se riba pracaka u ruciuser posted image
user posted image

(odgovor članu Koukla)
  Direktna veza do poruke: 120
6.3.2010 10:50:07   
eugenija
Jao kako lepa priča, "Kako me rođeno dete rešilo fobije " user posted image user posted image

Super je slika, a osmeh govori sve! Duša dragauser posted image

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 121
6.3.2010 10:56:00   
Anoniman
Ma 'ebes i strah i sve, samo kad se on meni smeje, ne bojim se nicegauser posted image

(odgovor članu eugenija)
  Direktna veza do poruke: 122
6.3.2010 10:59:11   
eugenija
Slažem se! user posted image user posted image

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 123
20.6.2010 20:18:25   
Anoniman
Od juče ujutru kada god pogledam u akvarijum, vidim da jedna ribica leži na boku na površini. Kada kucnem, onda se trgne, i otpliva. Pomislila sam "Baš si skot, kad si im vodu menjala, možda nemaju kiseonika", onda sam danas promenila vodu, i ribica pluta i dalje. Bori se sa vodom da je ne izbacuje na površinu, sva se naduvala. ŠTA JOJ JE???? user posted image

(odgovor članu guppy RR)
  Direktna veza do poruke: 124
20.6.2010 20:30:38   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: Tashke

Od juče ujutru kada god pogledam u akvarijum, vidim da jedna ribica leži na boku na površini. Kada kucnem, onda se trgne, i otpliva. Pomislila sam "Baš si skot, kad si im vodu menjala, možda nemaju kiseonika", onda sam danas promenila vodu, i ribica pluta i dalje. Bori se sa vodom da je ne izbacuje na površinu, sva se naduvala. ŠTA JOJ JE???? user posted image

ovde sam našla da je možda upala plivajućeg mehura
http://www.akvarij.net/forum/index.php?topic=872.0

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here