|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 7 [8] 9   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Naš akvarium
13.11.2013 7:43:06   
Anck Su Nmaun
Jaooo bas ste me zarazileeee.... zeliiimmmmm user posted image

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 176
13.11.2013 11:59:01   
Torbica
Moiraina user posted image user posted image user posted image , bio je predivan!
Figaro, imamo dvoriste, samo ne znam kako oni mogu zimu napolju da provedu..user posted image Bas lepo sto u temi akvarijuma pricam o zecevima user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 177
22.11.2013 19:27:58   
Anck Su Nmaun
A jel drzi neko male kornjace u akvarijumu sa ribicama? One se meni jako svidjaju!

I sta kad odetet na godisnji, ko ih onda hrani user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 178
22.11.2013 19:34:44   
Moiraina
Kornjačice u akvarijumu nisu baš najbolja ideja, obično im trebaju drugačiji uslovi nego ribicama (temperatura vode), treba im neko ostrvce da mogu da izađu, pa onda ako imaš ribice kao moje što su bile (čitaj: agresivne), kornjačice bi tu izvukle deblji kraj...
Inače, postoji neka hrana u tableticama, koju ubaciš u akvarijum i ona se polako topi... To im bude dovoljno hrane za oko nedelju-desetak dana, zavisi od broja ribica. Koristila sam ih jednom i sve je bilo ok. A u krajnjem slučaju, mogu da gricnu i biljke (ako imaš prave, naravno), neće im ništa biti. user posted image

Direktna veza do poruke: 179
22.11.2013 22:16:50   
Sanchy
Mi smo juce ponovili akvarijum,kupili jos par neonki i neke male crvenkaste ribice,propustih da vidim kako se zovu,,novu podlogu i dve tri biljcice,prirodne,,opet sam uzela bez obzira na fijasko prosli put,,ali ove rastu iz nekog panjcica ,nema zemlje,pa racunam nece biti haos kao prosli put...inace kad odemo na put ,ribice hrani uglavnom svekrva ili moja mama ,snadjemo seuser posted image

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 180
23.11.2013 13:51:04   
lanajelena

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

A jel drzi neko male kornjace u akvarijumu sa ribicama? One se meni jako svidjaju!

I sta kad odetet na godisnji, ko ih onda hrani user posted image

Mi kad smo posli na more odneli smo ih u radnju gde smo ih i kupili(njihova dobra volja),malo smo se zaboravili kad smo se vratili tako da su dzedzale vise od mesec dana tamo,sve su prezivele user posted image

Direktna veza do poruke: 181
23.11.2013 14:03:21   
Anck Su Nmaun
Lj,. Sanchy postavite koju slikicu vasih akvarijuma...

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 182
23.11.2013 17:21:01   
nata11
Anck ja hocu da kupim malim rodjacima za NG te male kornjacice. Jel one idu bas u akvirijum ili vidjala sam kao plasticno nesto pa pola voda, pola kao ostrvce_

Direktna veza do poruke: 183
23.11.2013 17:30:11   
Anck Su Nmaun
Ma , daaaa one idu na tom malo plasticnom sa udubljenjem za vodu i kao imaju ostrvce, nego sam ja videla da neki drze bas u akvarijumu pa zato ..

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 184
23.11.2013 19:05:38   
Moiraina

IZVORNA PORUKA: nata11

Anck ja hocu da kupim malim rodjacima za NG te male kornjacice. Jel one idu bas u akvirijum ili vidjala sam kao plasticno nesto pa pola voda, pola kao ostrvce_

Ja sam imala baš to plastično kada sam (davno) imala kornjačicu.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 185
24.11.2013 10:01:48   
nata11
A sta jedu? Hranu za ribice ili nesto drugo?

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 186
27.11.2013 22:23:29   
Anck Su Nmaun
Ja bih nesto ovako..ako moze user posted image
Bas sam mnogo citala na jednom forumu o akvaristici, ono..ako hocete da bude sve full nije to bas ni jeftina zabava! Uglavnom... i dalje me drzi... jos samo da iskesiram user posted image

user posted image

user posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 27.11.2013 22:25:41 >

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 187
29.11.2013 11:37:37   
nata11
Vauuu Anck user posted image Prelepo je.
Ali za odrzavanje sigurno treba puno vremena i novca.

Hahaha evo ga Nemo i njegov tata na drugoj slicici user posted image

< Poruku je uredio nata11 -- 29.11.2013 11:38:18 >

Direktna veza do poruke: 188
29.11.2013 12:48:03   
Anck Su Nmaun
user posted image E da ..al nije to Nemo to je ona njegova luda drugarica, a raspitivala sam se za nema ( Clownfish) ali on je morska riba pa bi morla da drzim onda slanu vodu.. a jos nemamo ni ovaj obicni user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 189
29.11.2013 16:54:39   
isidora88
ja ne volim ribice, secam se kad mi je tata doneo akvarijum i sa ribicama, posle par dana mi rekao da ga ocistim i ja nagnula akvarijum u kadu, a ribice odoseeeeuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 190
29.11.2013 20:38:07   
nata11
E jesi genijalac Isidora user posted image

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 191
2.12.2013 14:13:06   
nata11
Bila sam danas do pet shopa, akvarijumske kornjace se ne prodaju vise. Zabranjeno je prodavati ih jer su navodno ugrozena vrsta user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 192
2.12.2013 14:19:19   
sladjanaa
obozavam ribice ali kod nas nigde nemaju da se kupe,kada sam bila mala imala sam ih puno i zaista prelepo za svaki uzrast dece :)

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 193
3.12.2013 8:16:26   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: nata11

Bila sam danas do pet shopa, akvarijumske kornjace se ne prodaju vise. Zabranjeno je prodavati ih jer su navodno ugrozena vrsta user posted image

user posted image ja bas htela da kupim deci, a istina odavno nisam videla da se negde prodaju?

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 194
6.12.2013 1:18:57   
srculence25
Mi imamo ribice user posted image moj tata drzi ribice od kad sam se rodila i taj hobi prenela sam i kao zena.Kupili smo akvarijum ribice i imamo cak i male njih nisam mogla da uslikam jer se jedva vide.Jako umirujuce deluje kad gledas u akvarijum
user posted image

Direktna veza do poruke: 195
6.12.2013 8:44:37   
nata11
Lepo izgleda mada je slika bas mala. Koliko cesto menjas vodu?

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 196
6.12.2013 10:46:19   
srculence25
Na svaka 3 meseca izvadim polovinu vode i dosipam novu.Iza akvariju tj je spoljasnji filter

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 197
4.1.2014 21:13:11   
Anck Su Nmaun
Zene moje drage, interesuje me nesto u vezi akvarijuma a to je Cikliranje!?
Nasla sam na forumima kako ali oni to sve strucno bla bla truc... nista ih ne povatam user posted image
Skontala sam da se (pre ubacivanja ribica) Pusti u rad i pumpa za vazduh i grejac i filter da bi se stvorile dobre bakterije.
Znaci sipa se obicna cesmovaca?
Sipa se malo hrane za ribice da bi se razvile te bakterije i treba li jos sta?

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 198
23.1.2014 12:35:03   
srculence25
obicna cesmovaca samo treba da odstoji 24 sata

Direktna veza do poruke: 199
28.1.2014 13:11:31   
Anck Su Nmaun
Evo i naseg novog akvarijuma... jos treba da se dotera i da se ubace ribice. Ova zlatna je samo tu malo privremeno...eto da ne bude prazan user posted image

user posted image

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 7 [8] 9   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 7 [8] 9   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here