Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 7.11.2013 17:35:34
|
|
|
|
nata11
|
Nista smazala sam skoro celu milku sa lesnicima a veceras idemo na slavu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 7.11.2013 19:23:51
|
|
|
|
Jole84
|
IZVORNA PORUKA: adulence Dve musake ,prva klasicna sa krompirim,a druga sa poh .tikvicama i paprikama...mmmmm...mljac,bela corbica...a rol virsle se peku... Adulence ovu musaka za tikvicama i paprikama praviš slično kao grčku musaku? Jel može grilovano ili baš ide pohovano?
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 7.11.2013 19:29:17
|
|
|
|
Figaro88
|
Andrei i mm-u cufte u sosu,makarone i bakine kolace.Meni govedje pljeskavice iz rerne,i kuvano povrce(brokoli,karfiol,sargarepica i krompirici)..
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 7.11.2013 19:54:50
|
|
|
|
vikiveki
|
Meni se nešto jele kokice,pa sam ih sad malo iskokala
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 7.11.2013 22:52:07
|
|
|
|
Torbica
|
Mm narucio slatki kupus sa dimljenim mesom, i jos coko mafini
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 7.11.2013 22:54:01
|
|
|
|
isidora88
|
pojma nemam sta cu sutra za rucak mrzim da kuvam
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 7.11.2013 22:55:39
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Meni mnogo nedostaje kuvanje.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 8.11.2013 8:30:11
|
|
|
|
Torbica
|
Danas pasulj corba i sad trazim neki receptic za lososa.. Ako uspem posne krofne, napravicu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 8.11.2013 8:33:30
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
I kod nas danas pasuljce
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 8.11.2013 8:35:09
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Danas pasulj corba i sad trazim neki receptic za lososa.. Ako uspem posne krofne, napravicu. Kako ga inače spremaš? Ja nađoh neki na netu i oduševila se
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 8.11.2013 8:38:44
|
|
|
|
minnica
|
Ne znam kad ću se vratiti iz grada, ali će verovatno biti dinstani kupus sa šargarepom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 8.11.2013 8:48:01
|
|
|
|
Torbica
|
Trco, inace ga pravim u marinadi - sok od 1 limuna, 1 kasicica soli, ruzmarin i maslinovo ulje, odstoji i bude fenomenalan. l rekoh da probam drugacije pa nadjoh ovo http://www.coolinarika.com/recept/761714/ i izgleda strava!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 8.11.2013 9:35:45
|
|
|
|
adulence
|
Jole ja pravm sa pohovanim pa,kad ispohujem onda ih drzim na ubrusima da pokupe masnocu i bude divna,mada moja ma pravi bez pohovanja,ali men ovako lepse... IZVORNA PORUKA: Jole84 IZVORNA PORUKA: adulence Dve musake ,prva klasicna sa krompirim,a druga sa poh .tikvicama i paprikama...mmmmm...mljac,bela corbica...a rol virsle se peku... Adulence ovu musaka za tikvicama i paprikama praviš slično kao grčku musaku? Jel može grilovano ili baš ide pohovano?
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 8.11.2013 10:12:32
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Trco, inace ga pravim u marinadi - sok od 1 limuna, 1 kasicica soli, ruzmarin i maslinovo ulje, odstoji i bude fenomenalan. l rekoh da probam drugacije pa nadjoh ovo http://www.coolinarika.com/recept/761714/ i izgleda strava! uuu da znaš da izgleda dobro! fala za recopis ja sam ga spremala kao i ti, samo umesto ruzmarina, beli lukac i bez soli
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 8.11.2013 10:27:18
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja za doručak razvlačila pitu sa sirom...za ručak ču već nešto smisliti
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 8.11.2013 10:33:52
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Danas pasulj corba i sad trazim neki receptic za lososa.. Ako uspem posne krofne, napravicu. Postiš danas?
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 8.11.2013 11:36:51
|
|
|
|
Torbica
|
Da, sredom i petkom i kad su postovi, pravoslavni. A posne krofne su jako lepe iz Minjine kuhinjice, a toliko jednostavne. http://www.minjina-kuhinjica.com/posna-jela/posne-krofne/ Eve ih!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 8.11.2013 11:55:25
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Odlicne su. Uglavnom ih pravim kad je post.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 8.11.2013 13:41:55
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Da, sredom i petkom i kad su postovi, pravoslavni. Još jedan plusić imaš kod mene
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 8.11.2013 13:50:22
|
|
|
|
Olga75
|
danas paradajz corbica sa cipetkama i mekike
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 8.11.2013 13:53:24
|
|
|
|
jole82
|
Teleća supa i rinflajš sa paradjz sosom
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 8.11.2013 14:18:11
|
|
|
|
Torbica
|
Snelle, uobrazicu se. Apdejt - umesto krofni, medenjaci. To mi je doslo lakse i brze http://www.coolinarika.com/recept/medenjaci-bez-jaja-posno/
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 8.11.2013 14:24:42
|
|
|
|
Alexxa
|
Pica sa tunjevinom i puno povrća
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 8.11.2013 14:30:16
|
|
|
|
Anoniman
|
nista. imamo malo corbe od leblebija od juce (danas mi se ne jede), malo spanaca sa pirincem sto je poslala sveki (jela M, ostalo samo par zalogaja)... razmisljam da zamesim nesto ili ne...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 8.11.2013 14:30:37
|
|
|
|
nata11
|
Danas ce biti mekike sa sirom.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pita sa mesomRingerajin kuvar: lelaigor
Anketa
Одмор.пеперутка16Са колико месеци бисте одвели своју бебу на море?Мање од 3 месеца. (
0%)
Са 6 месеци. (
0%)
Са 9 месеци. (
50%)
Само са годину дана и више. (
50%)
Ukupan broj glasova: 2Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!