Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.11.2013 14:50:05
|
|
|
|
Ana RR
|
Trco, testo naraste taman dok ja sve rasklonim i operem, i pripremim sastojke za ređanje. Moja mama je pravila neko testo sa jogurtom, bilo je lepo, ali ovo mi se baš sviđa. Treba mi sat vremena sve ukupno, od početka pravljenja do vađenja iz rerne.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.11.2013 15:37:27
|
|
|
|
mtajcica83
|
Danas junetina leso, supica, i pire krompir. Za veceru cu pravti pizzu
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.11.2013 15:47:07
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: minnica Danas dinstana pileća krilca i zapečeni karfiol sa šargarepom Kako pravis karfiol?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.11.2013 15:57:07
|
|
|
|
minnica
|
Obarim ga u posoljenoj vodi, ocedim, stavim u podmazani vatrostalni sud i zalijem mešavinom pavlake, mleka i jaja sa začinima po želji. Nekad ubacim i drugo povrće, recimo brokoli. Pečem u rerni na 200 stepeni i nekad dodam izrendan tvrdi sir pred kraj.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.11.2013 16:01:08
|
|
|
|
lokica77
|
testenina day za dorucak: makarona trikolor sa pavlakom sirom i ajvarom rucak: gusta pileca supa. lazanja,flekice sa kupusom i makaronama, kupus salata i salata od pecenih paprika vecera:nadam se nista a ako bas bude frka ima testenine od dorucka i rucka
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.11.2013 16:09:52
|
|
|
|
madre
|
za sad samo pileca supa. za veceru planiram proju sa sirom
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.11.2013 18:01:35
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja ću morati sada da pravim i sutlijaš,deci se jede a nama pa i nama odraslima se to jede
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.11.2013 18:24:30
|
|
|
|
nata11
|
Jao kako mi se jede pita savijaca a nemam kora. Za veceru upravo pravim kajganu sa sirom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.11.2013 19:27:56
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Ja ću morati sada da pravim i sutlijaš,deci se jede a nama pa i nama odraslima se to jede i ja sam pravila malopre
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.11.2013 19:31:00
|
|
|
|
lesica
|
Ja sam danas podgrejala ručak iz zamrzivača (đuveč) i od mene nakon današnjeg dana dosta.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 6.11.2013 8:46:44
|
|
|
|
Lu
|
Kuha se slatki kupus sa telećom koljenicom a biće i domaći ražev kruh.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 6.11.2013 8:55:04
|
|
|
|
madre
|
planiram da przim praziluk sa belim pilecim i ima pileca supa od juce. a mogla bih i ja da napravim sutlijas, bogi ga bas voli
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 6.11.2013 8:59:12
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam rešila za doručak picu a za ručak ću pasulj što mi ostao od juče...a za večeru još je rano...smisliću nešto već
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 6.11.2013 11:51:45
|
|
|
|
minnica
|
Zakuvaću pileću supicu od pre neki dan i napraviti makarone sa sirom. Ručak na brzinu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 6.11.2013 12:25:57
|
|
|
|
Žapkić
|
Danas čorbica sa puno šargarepe i sitno seckanog pilećeg mesa i pohovane tikvice.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 6.11.2013 12:29:38
|
|
|
|
Ana RR
|
Makarone sa sirom i prelivom od paradajza.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 6.11.2013 12:56:51
|
|
|
|
isidora88
|
supa, cufte i grasak
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 6.11.2013 19:54:21
|
|
|
|
Torbica
|
Pored pasulja, danas sam pravila i mafine sa jabukama i ccimetom. Tasa i Djole pojeli 10 kom!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 6.11.2013 19:56:11
|
|
|
|
viking
|
I kod mene danas klasika - ćufte u paradajz sosu, pire i kupus salata.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 7.11.2013 10:51:39
|
|
|
|
minnica
|
Danas po želji mm dimljena butkica sa krompirom
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 7.11.2013 11:00:34
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Izvadila sam pilece grudi ali jos razmiljam na koji nacin da ih spremim
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 7.11.2013 11:06:45
|
|
|
|
cockic
|
ja pocela neke slane stapice da pravim.eno stoji testo u frizderu nekih 30min.pa da ga razvucem i seckam na stapice.videcu kako ce ispasti.a rucak jos se razmisljam da li musaku od krompira ili neku corbu.jer klinci svakako rucak imaju u vrticu pa kuci bude jos dodatka necega na kasiku
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 7.11.2013 11:25:17
|
|
|
|
adulence
|
Dve musake ,prva klasicna sa krompirim,a druga sa poh .tikvicama i paprikama...mmmmm...mljac,bela corbica...a rol virsle se peku...
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 7.11.2013 11:42:47
|
|
|
|
lokica77
|
piteee , krompirusa i jaja i sir, mozda i bundevara videcemo, idemo kod mame pa cemo razvlaciti kore ufff obozavam domace pite. Kod mene cufte od juce i spanac pa sta mm bude hteo neka rucka K i ja idemo da pravimo pite, za K ce biti neka teletina sa baby mixom i corbica
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 7.11.2013 13:30:35
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja ću za ručak špagete jer sam se tek sad vratila od doktora....znači špagete sa sosom od mesa i pravim slane štapiće
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pita sa mesomRingerajin kuvar: lelaigor
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
vaspitanjesupermDa li treba razmaziti decu?da (
47%)
ne (
53%)
Ukupan broj glasova: 96Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!