Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 4.11.2013 22:22:42
|
|
|
|
Jole84
|
Ja za večeru pravila picu po Aninom receptu,baš je lepo testo
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.11.2013 8:56:08
|
|
|
|
Anoniman
|
corbicu od povrca (onako u blenderu), za M barena govedina, za nas snicle i brokoli za salatu. Mozda napravim i koji krompir ili pire za mm, to cu jos da razmislim.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.11.2013 8:59:26
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: ksena spagete sa mlevenim mesom, tzatziki i kejk. Ksena, daj mi reci od kakavog jogurta oni prave tzatziki? I daj mi tačan recopis. Kakvi krastavci idu? Jel ide i mirođija (meni se čini da ide)? Hoću detaljan recept Kad odem u GR davim se u tzatzikiju Khm da ne idem ot - danas za ručak mm ima punjene patlidžane, za mene verovatno tunjevina sa povrćem. Ani gibanica
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 5.11.2013 9:00:22 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.11.2013 9:02:51
|
|
|
|
Anoniman
|
hahha...pa znas da su njihovi mlecni proizvodi malo drugaciji od nasih, oni jogurtom zovu onu ono sto je kod nas kiselo mleko. a za tzatziki koriste tzv. "straggisto jaurti" (tuceni jogurt) sto je u principu pavlaka. ja iseckam mali komadic krastavca na sitne kockice, posolim, malo odstoji pa bacim tu vodu (i sperem so, jer ponekad presolim). Onda samo u te krastavce dodas pavlaku, malo maslinovog ulja, seckanu mirodjicu, i ako hoces sitni iseckan beli luk (mi jedemo bez, da ne smrdimo). i to je to.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.11.2013 9:04:52
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja razmišljam za ručak da napravim pasulj...deca ga obožavaju a za salatu će biti kupus
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.11.2013 9:10:05
|
|
|
|
Trcosava
|
Jel može suva mirođija ili mora sveža? Krastavci su kiseli ili sveži? znaš li kada sam zadnji put jela pravi tzatziki Zanči pavlaka? Negde sam gledala i recept da oni taj 'jogurt' (pavlaku) cede?
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.11.2013 11:13:56
|
|
|
|
Jole84
|
Joj i ja obožavam tzatziki Ima kod nas da se kupi onaj začin tzatziki,ustvari je to mahom beli luk u prahu ali meni se sviđa taj ukus,sušena mirođija,2 pavlake,2 krastavca i uživancija p.s. trćo,ne kisela
< Poruku je uredio Jole84 -- 5.11.2013 11:14:16 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.11.2013 11:23:25
|
|
|
|
minnica
|
Danas dinstana pileća krilca i zapečeni karfiol sa šargarepom
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.11.2013 11:26:22
|
|
|
|
Olga75
|
danas pilav i imam jos paradajza svezeg i sad sam vrlo zadovoljna , evo novembar ihahaj a ja jos berem paradajz , pa nidje me nema
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.11.2013 11:56:07
|
|
|
|
jole82
|
Idem kod kume na ručak Što volem ove gostujuće dane
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.11.2013 12:52:57
|
|
|
|
viking
|
Trco, možeš i da improvizuješ. Dovoljni su ti svež krastavac, beli luk, pavlaka i jogurt (ja jogurtom malo razredim pavlaku, ali kod nas sad ima i grčki jogurt da se kupi) a od začina može i malo sušenog origana, soli, malo sirćeta i maslinovog ulja (ulje i sirće često zaboravim da stavim). Vidim na 24 kitchen da je sad moderno da se krastavac ne seče na kolutove nego se ceo iseče ljuštilicom na tanke trake i tako prave tzatziki. IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Jel može suva mirođija ili mora sveža? Krastavci su kiseli ili sveži? znaš li kada sam zadnji put jela pravi tzatziki Zanči pavlaka? Negde sam gledala i recept da oni taj 'jogurt' (pavlaku) cede?
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.11.2013 13:11:22
|
|
|
|
Žapkić
|
Danas ne kuvamo!! MM je na putu, a nas dve imamo pileću čorbicu od juče i samo ćemo još dodati nešto što T. bude želela za ručak. Danas - opušteno...
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.11.2013 13:14:51
|
|
|
|
Žapkić
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: Žapkić IZVORNA PORUKA: Ana RR Imam odličan recept za testo za picu, jednostavan a savršen svaki put. Juče sam baš pravila, moje dete je pojeo pola pice Hajde, Ana, napiši taj recept-pošto moje dete obožava Picu i trudim se da što manje jede kupovnu Anci napisi i meni taj recept Staviću vam link KLIK Stvarno je savršeno Hvala Ana!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.11.2013 13:38:11
|
|
|
|
branki*
|
pravila galete,boza to voli...
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.11.2013 13:42:34
|
|
|
|
Torbica
|
za Bozu! Kod mene pileca supica, pogacice sa cvarcima i rolnice sa cokoladom. Tzatziki sam pravila par puta, nikad nije kao Grcki, dzaba, nemamo mi te pavlake.... nasa je slabija, vodenasta, spram njihove. Pravila sam i sa mladim sirom, ali opet, nije to to....
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.11.2013 13:42:55
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mi imamo rucak od juce za mm, deca u vrticu ruckaju a ja sam sebi spremala pohovani karfiol..al .. nisam se bas odusevila
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.11.2013 13:47:33
|
|
|
|
Torbica
|
Moji rucaju dva puta , uredno sa nama u 15h, iako su jeli u 13h. Pa jos voce oko 17h i vecera u 19h. Kao bebe su, 6 obroka dnevno... Sutra cu pasuljce njam njam!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.11.2013 13:53:16
|
|
|
|
vikiveki
|
I moji isto tako ručaju i u vrtiću i kad dođu kući nešto prezalogaje,i onda redovan ručak sa svima nama Meni se polako krčka pasulj
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.11.2013 13:58:56
|
|
|
|
Mušmulica84
|
Caos...jao kakve ideje, mi smo danas piletinu sa sampinjonima i prazilukom...jos samo pire fali
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.11.2013 14:16:56
|
|
|
|
Ana RR
|
Probajte da napravite grčki jogurt, ja nisam pokušavala ali moja drugarica jeste i kaže da je odličan. KLIK
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.11.2013 14:19:56
|
|
|
|
Modessty
|
mojsin je juče baki reko da on voli "kockasti kjompij", u prevodu - pomfrit i to će danas i da dobije za ručak
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.11.2013 14:21:59
|
|
|
|
Mušmulica84
|
Dobro izgleda...dodati os i koju maslinu i...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.11.2013 14:23:57
|
|
|
|
Mušmulica84
|
Aaaaa...sad vidim ispod recepra predloge za serviranje...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.11.2013 14:29:48
|
|
|
|
Trcosava
|
Kakovas ne mrzi da čekate da nadođe testo sa kvascem? Ja testo za pizzu pravim sa pzp i jogurtom, zadnji put sam stavila integralno brašno. Nema akanja i pravljenja sto godina. Ko ima konvekcijsku rernu i skalameriju za pečenje više pizz aodjednom može sve da bude gotovo mnogo brže (skalameriju imam, rernu konvekcijsku nemam :D)
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.11.2013 14:50:01
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Jel može suva mirođija ili mora sveža? Krastavci su kiseli ili sveži? znaš li kada sam zadnji put jela pravi tzatziki Zanči pavlaka? Negde sam gledala i recept da oni taj 'jogurt' (pavlaku) cede? ja stavljam svezu, tj. najcesce svezu iz zamrzivaca. krastavci - svezi. ne, ne treba cedjenje. ako ces toliko da se mlatis oko jednog priloga, prisesce ti. viking, grcki jogurt ima dve varijante - obicni i "straggisto" (sto, upravo shvatih, moze da se prevede i kao cedjeni) za mene je bilo kakvo dodavanje origana i bilo cega drugog malo bezveze jer mnogo menja ukus. volim ga i sa belim lukom, ali kazem iz obzira prema drugim ljudima - ne pravim. sto se tice testa za pizzu, ja pravim tako kako je i Ana napisala, mislim to nije nikakav poseban recept. A poslednja dva puta i nisam cekala da se digne testo, nego sam odmah umesila i stavila u tepsiju, cekalo je samo toliko koliko mi je bilo potrebno da pripremim sve ostalo i super je ispalo.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
krevet ili krevetacemicaapustate li vi vase bebice da spavaju sa vama u krevetuda (
61%)
ne (
27%)
samo kad je bolesno (
12%)
Ukupan broj glasova: 132Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!