Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 2.11.2013 23:02:36
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: milicicak A kod nas na pijaci karfiol na svakom cosku :) ja pravila corbu od bundeve i sad se dinsta krompir za pire i ja glasam za didin tart :) da dodam i pizzu sa paradajzom i paprikama od domaceg testa i upravo sam iz rerne izvadila mafine od cokolade sa korom od pomorandze, ceo stan mirise sad ovo ceka da se malo ohlade pa da smaze jedan pre odlaska u krevet
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.11.2013 12:09:34
|
|
|
|
Anoniman
|
spagete sa mlevenim mesom, tzatziki i kejk.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.11.2013 12:54:25
|
|
|
|
minnica
|
pileću supu, pire krompir, pohovano belo meso, paradajz sos i napraviću bundevaru kad stignem danas
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.11.2013 13:01:32
|
|
|
|
jole82
|
Kupus sa krompirom, teletinom i kimom za nas, a za T punjena paprika isto sa teletinom A večeras palačinke ....a testo ću da umutim prvo bez jaja i da odvadim malo za nju, pa će dobiti sa rendanom jabukom i par zrna sitno seckanog suvog grožđa..
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.11.2013 13:32:59
|
|
|
|
big mum
|
Goveđu supu sa povrćem Zakuhala sam ludo tjesto pa čekam šta će od njega da bude,ako uspje piće pizza
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.11.2013 14:08:13
|
|
|
|
vikiveki
|
Kod nad je tipičan nedeljni ručak....supa,paradaiz sos i meso a za dezert baklava
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.11.2013 15:03:08
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: big mum Zakuhala sam ludo tjesto pa čekam šta će od njega da bude,ako uspje piće pizza Imam odličan recept za testo za picu, jednostavan a savršen svaki put. Juče sam baš pravila, moje dete je pojeo pola pice
< Poruku je uredio Ana RR -- 3.11.2013 15:04:09 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.11.2013 15:20:40
|
|
|
|
Torbica
|
Danas klasika - pileca supica, fasir snicle, pire krompir, zelena salata i coko mafini. I Vranac, za mm i mene. Opalilo me dve case!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.11.2013 15:37:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Supa od domace kokosi,sos od paradajza,pire krompir,pohovane snicle,kupus salatica i šimi gibanica
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.11.2013 15:44:54
|
|
|
|
Žapkić
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Imam odličan recept za testo za picu, jednostavan a savršen svaki put. Juče sam baš pravila, moje dete je pojeo pola pice Hajde, Ana, napiši taj recept-pošto moje dete obožava Picu i trudim se da što manje jede kupovnu
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.11.2013 18:32:58
|
|
|
|
nata11
|
Kad smo kod pice. Kupila sam skoro gotovu zamrznutu margaritu, bila je Ja danas spremala brzinski rucak kobasice (koje su skoro izgorele dok sam ja zevala po RR ), paradajz salatu, pire, kolac sa breskvama.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.11.2013 18:50:26
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Žapkić IZVORNA PORUKA: Ana RR Imam odličan recept za testo za picu, jednostavan a savršen svaki put. Juče sam baš pravila, moje dete je pojeo pola pice Hajde, Ana, napiši taj recept-pošto moje dete obožava Picu i trudim se da što manje jede kupovnu Anci napisi i meni taj recept
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.11.2013 22:10:23
|
|
|
|
milicicak
|
Junece pljeskavice ala Dzejmi :) za prilog karfiol pohovan u rerni :) grasak sa piletinom djuvec sa piletinom pileca corba od brokolija a za rucak nista :) bili u prirodi pa klopali rostilj :)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 4.11.2013 15:45:58
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja za ručak danas imam supicu od juče i danas sam pravila pilav...za dezert ono što je ostalo od baklave Samo da dođe mm i ručak počinje
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 4.11.2013 17:46:36
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: Žapkić IZVORNA PORUKA: Ana RR Imam odličan recept za testo za picu, jednostavan a savršen svaki put. Juče sam baš pravila, moje dete je pojeo pola pice Hajde, Ana, napiši taj recept-pošto moje dete obožava Picu i trudim se da što manje jede kupovnu Anci napisi i meni taj recept Staviću vam link KLIK Stvarno je savršeno
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 4.11.2013 17:52:07
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Riba pecena u rerni sa belim vinom, belim lukom i dooosta persuna, krompirici, salata od cvekle i belolucene paprike.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 4.11.2013 17:55:04
|
|
|
|
lesica
|
Ja sam danas spremala u mesari koja peče meso... fine šnicle sa roštilja, i kad konačno stigoh kući, naseckala sam zelenu salatu i mladi lukac, i divota.
< Poruku je uredio lesica RR -- 4.11.2013 18:05:16 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 4.11.2013 17:58:36
|
|
|
|
Torbica
|
Danas cufte u sosu od pavlake, prilog bareno proso, kupus salata. Mafini sa jabukama
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 4.11.2013 18:02:05
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Zaboravila sam da su uz rucak isle i projice od sinoc i cheesecake
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 4.11.2013 18:45:32
|
|
|
|
nata11
|
Tek trebam da spremam pilece dzigerice i uz to naravno paradajz salata (komsika mi dala punu kutiju, pa da se nebaci) Ostalo do juce i malog vocnog kolaca.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 4.11.2013 19:40:56
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Danas cufte u sosu od pavlake, prilog bareno proso, kupus salata. Mafini sa jabukama Kako pravis te cuftice?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 4.11.2013 20:32:03
|
|
|
|
Torbica
|
http://www.coolinarika.com/recept/dobre-stare-cuftekuhane-za-7-min/ Evo Mimahana, s tim da razmutim pavlaku u vodi i budu jako lepe. Nekad pravim i sa paradajzom, ali i ovako su predobre. Taj Delimano ekspres mi puno pomaze u kuhinji, gomilu toga zacas spremim. Veceras jos i pizze, 5 komada, bas smo se najeli, a i to je jako jako dobra fora, evo http://www.coolinarika.com/recept/pizza-iz-tave/ Prste da polizes kad nemas puno vremena!A bez rerne!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 4.11.2013 20:44:48
|
|
|
|
big mum
|
Goveđa supa sa povrćem pire krompir ćevapi Sutra grah sa kobasicom domaći hljeb
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 4.11.2013 20:48:47
|
|
|
|
Figaro88
|
Nista Juce sam pravila rol-virsle,krofne,dinstala piletinu i corbicu od povrca,pa smo imali i za danas...
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 4.11.2013 21:02:49
|
|
|
|
Didy
|
Ja imam isto ekspres-lonac, nije delimano, ali radi posao i dosta ga koristim. Ćufte još nisam probala praviti u njemu, ali mogla bih probati, sviđa mi se recept. Za picu je u našoj kući mm zadužen. Stavi testo u onu pekaricu da se zamesi, razvuče ga u tepsije i onda se on i deca zezaju i slažu nadev. Već godinama on (i oni) to rade, mislim da sad ne bih znala ni sa gotovim testom da ispečem picu. Kod nas danas bio ručak od juče - pileća supa, pohovano belo i pečeni krompirić i kupus salata. Za dezert čokoladni mafini i svekrva poslala bundevaru. Sutra grašak i batačići, Sofija danas plakala što nema graška, moram joj ispuniti želju.
< Poruku je uredio Didy -- 4.11.2013 21:04:44 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
Anketa
Najlepse je:pisuljicapomozite :)Adrijana (
19%)
Sofija (
23%)
Aurora (
13%)
Hana (
45%)
Ukupan broj glasova: 91Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!