|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta smo danas pravile V deo
2.11.2013 23:02:36   
milicicak

IZVORNA PORUKA: milicicak

A kod nas na pijaci karfiol na svakom cosku :)
ja pravila corbu od bundeve i sad se dinsta krompir za pire
i ja glasam za didin tart :)

da dodam i pizzu sa paradajzom i paprikama od domaceg testa i upravo sam iz rerne izvadila mafine od cokolade sa korom od pomorandze, ceo stan mirise user posted image sad ovo user posted image ceka da se malo ohlade pa da smaze jedan pre odlaska u krevet

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 2051
3.11.2013 12:09:34   
Anoniman
spagete sa mlevenim mesom, tzatziki i kejk.

Direktna veza do poruke: 2052
3.11.2013 12:54:25   
minnica
pileću supu, pire krompir, pohovano belo meso, paradajz sos i napraviću bundevaru kad stignem danas

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2053
3.11.2013 13:01:32   
jole82
Kupus sa krompirom, teletinom i kimom za nas, a za T punjena paprika isto sa teletinom
A večeras palačinkeuser posted image ....a testo ću da umutim prvo bez jaja i da odvadim malo za nju, pa će dobiti sa rendanom jabukom i par zrna sitno seckanog suvog grožđa..

Enyoj the silence!

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 2054
3.11.2013 13:32:59   
big mum
Goveđu supu sa povrćem

Zakuhala sam ludo tjesto pa čekam šta će od njega da bude,ako uspje piće pizzauser posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 2055
3.11.2013 14:08:13   
vikiveki
Kod nad je tipičan nedeljni ručak....supa,paradaiz sos i meso a za dezert baklava

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 2056
3.11.2013 15:03:08   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: big mum

Zakuhala sam ludo tjesto pa čekam šta će od njega da bude,ako uspje piće pizzauser posted image

Imam odličan recept za testo za picu, jednostavan a savršen svaki put. Juče sam baš pravila, moje dete je pojeo pola pice user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 3.11.2013 15:04:09 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 2057
3.11.2013 15:20:40   
Torbica
Danas klasika - pileca supica, fasir snicle, pire krompir, zelena salata i coko mafini. I Vranac, za mm i mene. Opalilo me dve case! user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2058
3.11.2013 15:37:06   
Anoniman
Supa od domace kokosi,sos od paradajza,pire krompir,pohovane snicle,kupus salatica i šimi gibanica

Direktna veza do poruke: 2059
3.11.2013 15:44:54   
Žapkić

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Imam odličan recept za testo za picu, jednostavan a savršen svaki put. Juče sam baš pravila, moje dete je pojeo pola pice user posted image

Hajde, Ana, napiši taj recept-pošto moje dete obožava Picu i trudim se da što manje jede kupovnu

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2060
3.11.2013 18:32:58   
nata11
Kad smo kod pice. Kupila sam skoro gotovu zamrznutu margaritu, bila je user posted image
Ja danas spremala brzinski rucak kobasice (koje su skoro izgorele dok sam ja zevala po RR user posted image ), paradajz salatu, pire, kolac sa breskvama.

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 2061
3.11.2013 18:50:26   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Žapkić

Hajde, Ana, napiši taj recept-pošto moje dete obožava Picu i trudim se da što manje jede kupovnu

Anci napisi i meni taj receptuser posted image

(odgovor članu Žapkić)
  Direktna veza do poruke: 2062
3.11.2013 22:10:23   
milicicak
Junece pljeskavice ala Dzejmi :) za prilog karfiol pohovan u rerni :)
grasak sa piletinom
djuvec sa piletinom
pileca corba od brokolija
a za rucak nista :) bili u prirodi pa klopali rostilj :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2063
4.11.2013 15:45:58   
vikiveki
Ja za ručak danas imam supicu od juče i danas sam pravila pilav...za dezert ono što je ostalo od baklave
Samo da dođe mm i ručak počinje

Direktna veza do poruke: 2064
4.11.2013 17:46:36   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: Unina mama

IZVORNA PORUKA: Žapkić

Anci napisi i meni taj receptuser posted image

Staviću vam link KLIK

Stvarno je savršeno user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2065
4.11.2013 17:52:07   
Ivanka 75
Riba pecena u rerni sa belim vinom, belim lukom i dooosta persuna, krompirici, salata od cvekle i belolucene paprike.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2066
4.11.2013 17:55:04   
lesica
Ja sam danas spremala u mesari koja peče meso... fine šnicle sa roštilja, i kad konačno stigoh kući, naseckala sam zelenu salatu i mladi lukac, i divota.

< Poruku je uredio lesica RR -- 4.11.2013 18:05:16 >

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 2067
4.11.2013 17:58:36   
Torbica
Danas cufte u sosu od pavlake, prilog bareno proso, kupus salata. Mafini sa jabukama user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 2068
4.11.2013 18:02:05   
Ivanka 75
Zaboravila sam da su uz rucak isle i projice od sinoc i cheesecake user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 2069
4.11.2013 18:45:32   
nata11
Tek trebam da spremam pilece dzigerice i uz to naravno paradajz salata (komsika mi dala punu kutiju, pa da se nebaci)user posted image Ostalo do juce i malog vocnog kolaca.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 2070
4.11.2013 19:40:56   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Torbica

Danas cufte u sosu od pavlake, prilog bareno proso, kupus salata. Mafini sa jabukama user posted image

Kako pravis te cuftice?

(odgovor članu Torbica)
  Direktna veza do poruke: 2071
4.11.2013 20:32:03   
Torbica
http://www.coolinarika.com/recept/dobre-stare-cuftekuhane-za-7-min/
Evo Mimahana, s tim da razmutim pavlaku u vodi i budu jako lepe. Nekad pravim i sa paradajzom, ali i ovako su predobre. Taj Delimano ekspres mi puno pomaze u kuhinji, gomilu toga zacas spremim. user posted image
Veceras jos i pizze, 5 komada, bas smo se najeli, a i to je jako jako dobra fora, evo http://www.coolinarika.com/recept/pizza-iz-tave/ Prste da polizes kad nemas puno vremena!A bez rerne!

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2072
4.11.2013 20:44:48   
big mum
Goveđa supa sa povrćem
pire krompir
ćevapi

Sutra
grah sa kobasicom
domaći hljeb

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 2073
4.11.2013 20:48:47   
Figaro88
Nistauser posted image Juce sam pravila rol-virsle,krofne,dinstala piletinu i corbicu od povrca,pa smo imali i za danas...

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 2074
4.11.2013 21:02:49   
Didy
Ja imam isto ekspres-lonac, nije delimano, ali radi posao i dosta ga koristim. Ćufte još nisam probala praviti u njemu, ali mogla bih probati, sviđa mi se recept.user posted image
Za picu je u našoj kući mm zadužen. Stavi testo u onu pekaricu da se zamesi, razvuče ga u tepsije i onda se on i deca zezaju i slažu nadev. Već godinama on (i oni) to rade, mislim da sad ne bih znala ni sa gotovim testom da ispečem picu.user posted image
Kod nas danas bio ručak od juče - pileća supa, pohovano belo i pečeni krompirić i kupus salata. Za dezert čokoladni mafini i svekrva poslala bundevaru.
Sutra grašak i batačići, Sofija danas plakala što nema graška, moram joj ispuniti želju.user posted image

< Poruku je uredio Didy -- 4.11.2013 21:04:44 >

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 2075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ružice sa sirom
Ringerajin kuvar: minnica
Musaka sa tikvicama i pečurkama
Ringerajin kuvar: lesica RR

Anketa

Najlepse je:
pisuljica

pomozite :)

Adrijana (19%)

Sofija (23%)

Aurora (13%)

Hana (45%)

Ukupan broj glasova: 91

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here