Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 25.10.2013 13:23:36
|
|
|
|
viktori
|
Bravo! p.s. jedva nadjoh temu. Samo napred drugari
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 25.10.2013 13:50:11
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Didy IZVORNA PORUKA: lanajelena Cestitke novim modovima ,nadam se da cemo u nekoj buducnosti imati i portparola iz NS Gle ove autonomašice! Ja ni ne razmišljam ko je odakle. Dobrodošle nove moderatorke, pozdrav za sjajni tim! ,moram malo kad nas ignorisu,uvek sve u BG sto bi rekao nas narod ,salim se naravno zelim vam uspesan rad
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 25.10.2013 13:59:04
|
|
|
|
Ivanka 75
|
A ja sam samo htela da pohvalim naseg Admina kad ono i novi moderatori se prikljucili! Ko baba Vanga sam! Bravo!
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 25.10.2013 14:02:10
|
|
|
|
jole82
|
Oce ta vidovitost i u trudnoci
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 25.10.2013 14:05:33
|
|
|
|
minnica
|
Čestitam novim moderatorkama!
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 25.10.2013 15:13:33
|
|
|
|
NadaR
|
Dobrodosleee
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 25.10.2013 19:15:19
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR Lu , Marince ,Leax i Nela , divno je bilo saradjivati sa vama Hvala, ma još ćemo se mi s vama družiti, bar ja...ne mogu bez vas Čestitam novim moderatoricama, ko da su mene pitale ove stare
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 25.10.2013 20:21:03
|
|
|
|
milicicak
|
Cestitam novim moderatorima
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 25.10.2013 20:35:52
|
|
|
|
mtajcica83
|
Cestitke novim moderatorima
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 25.10.2013 20:38:13
|
|
|
|
Leax
|
IZVORNA PORUKA: Lu IZVORNA PORUKA: Olga RR Lu , Marince ,Leax i Nela , divno je bilo saradjivati sa vama Hvala, ma još ćemo se mi s vama družiti, bar ja...ne mogu bez vas Čestitam novim moderatoricama, ko da su mene pitale ove stare Tako je Lu druzicemo se mi jos dugo dugo, bilo bi bas pusto bez vas Fenomenalna Oldzi Cestitam novim modovima
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 25.10.2013 20:39:11
|
|
|
|
New Mom
|
Cestitke novim modovima! Al moram da priznam da mi jako zao sto Lu to nije, navikla sam na to od prvog dana ovde. I nekako je bila bas to - ono RR u nick-u.
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 25.10.2013 20:43:47
|
|
|
|
Lu
|
NM, ja sam još davno prestala biti mod iz nekih osobnih razloga, ali čim sam mogla vratila sam se na RR i tu sam jer VOLIM
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 25.10.2013 20:45:31
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Al moram da priznam da mi jako zao sto Lu to nije, navikla sam na to od prvog dana ovde. I nekako je bila bas to - ono RR u nick-u.
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 26.10.2013 10:17:30
|
|
|
|
ivaMark
|
Jole i Trco, cestitam na RR
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 26.10.2013 23:54:20
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Lesice hvala na dobrodošlici, a ostalim članicama - I got my eye set on you Ih, ko da si pa nova, imas preko 6000 'iljada postova hehe. Svaka vam cast zene na entuzijazmu, mene mrzi da uredjujem i ove sajtove sto radim na poslu za pare a kamoli nesto da volontiram...
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.11.2013 13:16:51
|
|
|
|
lesica
|
Poslednja promena stanja RR tima Novi moderator koji nam se pridružio od juče je: Modessty RR ( Dobrodošla draga i ovde ) I sada nam konačno ceo moderatorski tim izgleda ovako: Ana RR, Nada RR, Olga RR, Viking RR, dijana1 RR, Trcosava RR, jole82 RR, Modessty RR i svakako naša neizostavna Dunja RR Administrator portala je lesica RR. Urednik portala je lesica RR
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.11.2013 13:18:23
|
|
|
|
jole82
|
Mod je mod Dobro nam došla i ovde
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.11.2013 13:19:25
|
|
|
|
Trcosava
|
Mod
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.11.2013 13:23:40
|
|
|
|
vikiveki
|
Bravo Mod i zaslužila si
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.11.2013 13:28:12
|
|
|
|
serpica
|
Eh evo teme devojke cestitam vam
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.11.2013 13:30:37
|
|
|
|
Modessty
|
Hvala cure
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.11.2013 13:37:02
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.11.2013 13:38:50
|
|
|
|
Torbica
|
Cestitam!
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.11.2013 14:01:20
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mooooood
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 5.11.2013 14:02:34
|
|
|
|
Leax
|
Cestitam Mod
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?