Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 14.2.2014 10:38:56
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Je l' ovo neki od vasijeh -Pebbles RR Taj je izgleda kao ja kad sam se ulogovala pa gledam kako se ja nisam toga setila da stavim RR uz nick
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 14.2.2014 10:39:19
|
|
|
|
lesica
|
Oooo jeeees Pebbles RR je Dunjina i Anina kolegenica, i ona je novi moderator u podforumu Kampanje i promocije Pebbles RR, i ovde još jednom, dobrodošla!!!
< Poruku je uredio lesica RR -- 14.2.2014 10:40:22 >
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 14.2.2014 10:41:48
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena IZVORNA PORUKA: Verolina Je l' ovo neki od vasijeh -Pebbles RR Taj je izgleda kao ja kad sam se ulogovala pa gledam kako se ja nisam toga setila da stavim RR uz nick Ha ha ha...Bilo ti sigurno predugacko Ali skraceno zvucis dobro LJRR (ko neka stranka LUDI JUGOSLOVENSKI RADIKALNI REVOLT )
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 14.2.2014 10:41:52
|
|
|
|
lanajelena
|
bas sam se ispalila ...dobro dosla
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 14.2.2014 10:46:40
|
|
|
|
Pebbles
|
Hvala na dobrodošlici!
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 14.2.2014 10:47:17
|
|
|
|
Verolina
|
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 14.2.2014 11:36:02
|
|
|
|
Trcosava
|
Kamičak, dobro došla
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 14.2.2014 11:41:25
|
|
|
|
Didy
|
E, nek i Ana ima s kim da pije kafu. Dobrodošla Pebbles! Lanajelena, vodu u usta, što bi rekli.
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 14.2.2014 17:51:24
|
|
|
|
17 joka
|
Pebbles RR dobrodošla
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 14.2.2014 19:46:16
|
|
|
|
NadaR
|
Dobro nam dosla!
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 14.2.2014 20:01:31
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Didy E, nek i Ana ima s kim da pije kafu. Daaaa
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 14.2.2014 20:16:45
|
|
|
|
anci kv
|
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 27.8.2014 11:32:03
|
|
|
|
lesica
|
Od danas su se moderatorskom timu pridružile branki RR i doktorkakristal RR Drage moje, da vam poželim dobrodošlicu i ovde!!!
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 27.8.2014 11:35:51
|
|
|
|
doktorkakristal
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 27.8.2014 11:37:37
|
|
|
|
wivern
|
Sjajno
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 27.8.2014 11:38:05
|
|
|
|
vonavoj
|
za nove moderatore! a kako se postaje moderator
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 27.8.2014 11:40:52
|
|
|
|
Torbica
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 27.8.2014 11:41:15
|
|
|
|
Trcosava
|
ooo pa dobro nam došle drage moje
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 27.8.2014 11:44:13
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj za nove moderatore! a kako se postaje moderator Bravo ahahha zato branki linkuje sve teme, pa niste pisali tu, pisite ovde I mene interesuje kako se postaje?
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 27.8.2014 11:46:11
|
|
|
|
Ana RR
|
Paaaa... nema javnog konkursa ako ste to mislile obično nas Lesica samo iznenadi
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 27.8.2014 11:46:37
|
|
|
|
branki*
|
hvala na dobrodoslici sad imam i funkciju,hehe nastavljamo da pisemo i da se druzimo kao i do sad
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 27.8.2014 11:47:12
|
|
|
|
Anoniman
|
ahahha znaci lesica nas uhodi pa ko je najbolji
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 27.8.2014 11:48:02
|
|
|
|
vonavoj
|
Mislila sam da se dobrovoljno devojke prijavljuju
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 27.8.2014 11:51:36
|
|
|
|
lesica
|
Von, čuj kad bih čekala da se neko sam prijavi, naročito nakon objašnjenja šta i kako treba... mrka kapa bi bila. Ovako posmatram, posmatram, posmatram pa dovedem pred svršen čin
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 27.8.2014 11:59:24
|
|
|
|
17 joka
|
ja sam sanjala pre neku noc da sam moderator i svi napali sto bas ja , e nisam imala odgovor. i ja sam se uvek pitala kako neko dude MOD. rado bih i ja Branki,Drkristal za vas
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?