Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 18.11.2012 21:45:49
|
|
|
|
aalisa
|
Marinče RR Dobrodošla
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 28.11.2012 22:34:29
|
|
|
|
lesica
|
Evo izmena dragi naši, i nadamo se da se, osim promene na administratorskoj poziciji ništa drugo neće promeniti, te da ćemo lepo raditi kao i do sada :) Aktuelan spisak moderatora: Moderatori porodičnog portala Ringeraja.rs važi od: 28.11.2012. Administrator portala je lesica RR. Urednik portala je Tatamata. Viking RR, Lu RR, Ana RR, Olga RR, Nada RR,Dunja RR i marince RR ---> su moderatori celog portala (=veliki šefonja) aalisaRR --->moderator podforuma Kampanje,promocije
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 28.11.2012 22:40:01
|
|
|
|
bratzz
|
lesice cestitam
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 28.11.2012 23:20:42
|
|
|
|
oxy7
|
Meni je jasno da pravila na forumu treba da postoje, ali molim uvažene administratora i moderator da obrate pažnju na nezadovoljstvo koje se ovdje ispoljava u poslednje vrijeme. To sigurno nešto znači. Poslednjih godinu i devet mjeseci družim se sa vama i nikada nigdje nisam došla u sukob sa bilo kim. Medjutim, ovakvo ograničavanje mišljenja je razlog da i mi miroljubivi malo poludimo. Bila bi šteta da se ovako nastavi....
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 28.11.2012 23:26:28
|
|
|
|
isidora88
|
ja se nadam da ce adminstrator da mi odgovori, izgleda je na rr obicaj da jednom godisnje stari clanovi odlaze a novi dolaze
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 29.11.2012 6:45:14
|
|
|
|
Lu
|
Članovi odlaze i dolaze, moderatori se izmenjuju, tako je na svim forumima pa i na našoj dragoj RR
< Poruku je uredio Lu RR -- 29.11.2012 6:47:58 >
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 29.11.2012 6:52:47
|
|
|
|
minavb
|
Nema nista cudno u tome sto clanovi odlaze i dolaze. Cudno je sto odlaze odjednom u velikom broju, i to upravo oni koji su forum i napravili takvim kakav jeste. Cudne su price i prepricavanja, spletkarenja i optuzivanja. Praviti se da je sasvim normalno to sto su neki otisli, a da si upravo ti u to umesala prste, vrlo je licemerno.
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 29.11.2012 6:57:40
|
|
|
|
Lu
|
Ovaj forum smo svi mi, trudilice, trudnice, majke, a ne nekolicina članova.
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 29.11.2012 7:04:43
|
|
|
|
minavb
|
A ta fraza ima veze sa mojim postom kako? Smesno mi je sve sto pises nakon onoga sto si iskonstruisala.
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 29.11.2012 7:11:09
|
|
|
|
Lu
|
Ako imaš nešto protiv mog rada kao moderatora, izvoli se obratiti adminu
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 2.4.2013 13:49:04
|
|
|
|
lesica
|
Ovih dana došlo je do pojačanja u moderatorskim redovima Novi moderatori koji su nam se priključili su: dijana1 RR nela79 RR Leax RR Pored novih devojaka, ceo moderatorski tim čine još i moderatori bez kojih do sada Ringeraja nije mogal da funkcioniše i koje daju maksimum da bi naša RR bila ono što jeste. Dakle sada nam ceo moderatorski tim izgleda ovako: Ana RR, Lu RR, Nada RR, Olga RR, Viking RR, marince RR, Leax RR, nela79 RR, dijana1 RR i svakako naša neizostavna Dunja RR Administrator portala je lesica RR. Poželimo dobrodošlicu novim moderatorima!!!
< Poruku je uredio lesica RR -- 2.4.2013 13:50:11 >
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 2.4.2013 13:53:00
|
|
|
|
Verolina
|
Diksi, unapredjena si Cestitke tebi i curama
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 2.4.2013 13:55:30
|
|
|
|
Olga75
|
jeeeej sad smo pojacaneeeee
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 2.4.2013 13:58:16
|
|
|
|
NadaR
|
Dobrodosle curee Hvala Lesice na pohvalama , ti si divna sefica!
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 2.4.2013 14:03:28
|
|
|
|
dijana1*
|
Devojke hvala vam na pozivu I nadam se da cemo se lepo druziti O da Verka sada imam veci cin
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 2.4.2013 14:34:32
|
|
|
|
dunja RR
|
Dobrodošli novi moderatori, kakav sjajan tim, bravo Lesice
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 2.4.2013 14:36:58
|
|
|
|
Modessty
|
Čestitam!
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 2.4.2013 14:41:59
|
|
|
|
nela79
|
Cudo jedno od tima :D
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 2.4.2013 14:46:47
|
|
|
|
sneza24
|
Čestitam novim moderatorima!
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 2.4.2013 14:51:14
|
|
|
|
Leax
|
Hvala svima
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 2.4.2013 21:46:03
|
|
|
|
Snelle
|
Opa, novi modovi! Čestitam svima! P.S. Dijana, menjaj tiker, dete će ti uskoro 3 godine
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 2.4.2013 22:12:28
|
|
|
|
Jole84
|
Čestitam novim moderatorkama
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 3.4.2013 1:55:09
|
|
|
|
vikiveki
|
Sve čestitke novim moderatorima
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 3.4.2013 8:31:02
|
|
|
|
lanajelena
|
Cestitam novim moderatorima
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 25.10.2013 11:35:46
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Jedva pronadjoh temu Danas setam nasom RR-om i moram da pohvalim Administratora Lesicu na izuzetno svestranom i korektnom vodjenju portala!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?