Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 8.10.2012 20:42:54
|
|
|
|
lesica
|
Snelle moja! Hvala zene.
< Poruku je uredio lesica RR -- 8.10.2012 20:43:20 >
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 8.10.2012 21:56:38
|
|
|
|
New Mom
|
O-ho! Pa ovde ima novosti! Čestitke lesice!
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 8.10.2012 22:41:10
|
|
|
|
jovicaa
|
cestitam lesice
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 8.10.2012 22:43:22
|
|
|
|
Verolina
|
Lesice I ja bih te birala za moda. Bravo. Odlican izbor.
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 17.10.2012 23:27:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Sad videh, ČESTITAM RINGERAJI NA RAVNO 33 000 ČLANOVAAAAA!!!
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 17.10.2012 23:34:36
|
|
|
|
dunja RR
|
33.000
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 30.10.2012 12:29:17
|
|
|
|
snovi
|
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 12.11.2012 12:21:01
|
|
|
|
dunja RR
|
Došlo je do izmena u našem timu - nažalost, Verus RR prema sopstvenoj želji, iz ličnih razloga, odlazi sa funkcije moderatora i ovom prilikom želim da joj se zahvalim na svemu što je uradila za Ringeraju. Veruškice draga, uvek si dobrodošla u RR tim A pridružuje nam se marince RR - marince verovatno svi dobro znate, poželimo joj dobrodošlicu Aktuelan spisak moderatora: Moderatori porodičnog portala Ringeraja.rs važi od: 12. 11. 2012. Administrator portala je dunja RR. Urednik portala je Tatamata. Viking RR, Lu RR, Ana RR, Olga RR, Nada RR, Nedja RR, lesica RR i marince RR ---> su moderatori celog portala (=veliki šefonja) aalisa RR ---> moderator podforuma "Kampanje, promocije"
< Poruku je uredio dunja RR -- 12.11.2012 13:33:22 >
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 12.11.2012 12:22:11
|
|
|
|
Olga75
|
Verus , draaagaaa Marince , dobrodoslaaaaa
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 12.11.2012 12:45:46
|
|
|
|
viking
|
Verka, nedostajaćeš nam! Marinče
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 12.11.2012 12:47:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Verus, Marinče, jesam li ti ikad rekla kako te volim i kako si ti diiivna i tako tooooo
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 12.11.2012 12:58:19
|
|
|
|
lesica
|
Verus Marince RR, dobrodošla
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 12.11.2012 13:04:47
|
|
|
|
New Mom
|
Jao, Verus mi nekako sastavni deo RR. Marince, dobrodošla!
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 12.11.2012 13:27:21
|
|
|
|
caca81
|
Da li moderatori na ovom portalu, tj. forumu primaju platu?
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 12.11.2012 13:29:58
|
|
|
|
Olga75
|
ne ne primamo platu radimo ovo stvarno samo iz ljubavi prema portalu
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 12.11.2012 13:31:19
|
|
|
|
caca81
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR ne ne primamo platu radimo ovo stvarno samo iz ljubavi prema portalu
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 12.11.2012 17:45:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Veruškice, nedostajaćeš nam Marinče draga, dobrodošla, jedva čekam da se družimo još više
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 12.11.2012 17:47:40
|
|
|
|
Lu
|
Marince dobrodošla u tim
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 12.11.2012 18:24:23
|
|
|
|
marince1
|
Hvala vam
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 12.11.2012 18:44:42
|
|
|
|
sneza24
|
Marinče čestitam!
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 12.11.2012 18:51:20
|
|
|
|
Ana RR
|
marince
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 13.11.2012 9:03:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Čestitamo
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 13.11.2012 9:10:52
|
|
|
|
adulence
|
Cestitamo...
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 13.11.2012 9:22:58
|
|
|
|
Modessty
|
Ooooo Marinčeee!!! Čestitam!
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 18.11.2012 16:25:31
|
|
|
|
simke
|
Verus Marinče čestitam
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?