Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 4.11.2013 18:38:49
|
|
|
|
jole82
|
Strašno Isi...žena je očito poremećena A dirpci dolaze zbog usisavanja i deteta, a ja kad ih zovem jer komšija narkoman pravi stalno žurke(ustvari tako i živi) i gde mi pri tom njegova majka svesna svega, kaže Pa pomeri dete tamo negde kad on sluša muziku ko da je T stočić za kafu pa mogu i na terasu da je izbacim da spava Vidim i ja da ću uskoro morati službeno da pozovem kolege - drugariće malo da mu pretresu sobu
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 4.11.2013 18:41:41
|
|
|
|
nata11
|
Uzas, smeta im dete dok se igra. Kakvih nas sve ima
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 4.11.2013 18:45:00
|
|
|
|
isidora88
|
nema nikog, ima oko 35 godina, umisljena profesorica, nadmena i nadrndana vecito, sta da vam pricam kad nas je bila napala i sto smo isprljali zid u zgradi(a nismo jer nemamo crni namestaj, to su neke komsije koje su se uselile pre par meseci), dosla mi sa lavorom da operem zidove ili ce da me prijavi komunalcima. ma budala zesca, a komunalci kazu morali su da izadju posto se vec par puta zalila, kazu da ima svakavih budala, kazu zovu ih zbog i zbog dece sa invaliditetom, smeta bim buka ili sta vec, pa tacno da umlatis takve budale koje zovu zbog toga. a ne zna da zove zbog cigana koji prosjace po zgradi i oko zgrade, sto zapisavaju svaki prolaz i slicno
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 4.11.2013 18:47:12
|
|
|
|
isidora88
|
jos sam pitala i komsinice ispod nas koje sve mogu da cuju, kazu da nista ne cuju osim nekog autica sto mateja vozi minut, dva jednom u sto godina i da im ne smeta jer je mizerna buka, ali ne nekima smeta sve, pa mrs u sumu onda pa zivi u apsolutnoj tisini, ili bi i tamo zvala komunalce da pobiju zivotinje i ptice zato sto prave buku besna sam uzasno
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 4.11.2013 18:48:04
|
|
|
|
jole82
|
Pod hitno dečka da nadje...ili skupljajte mesečno članarinu i barem jednom mesečno da joj se iznajmi dečko..pa će da se smiri
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 4.11.2013 20:10:30
|
|
|
|
Maya21
|
Dunjci znas da sam ja rodjena ranije u 26. nedelji pa eto me hrabri smo mi i borimo se, tako ce i ova mrvica IZVORNA PORUKA: dunja RR Plačem, drugarica se porodila u 29. nedelji, na poslednjem UZ ustanovili da bebi sporo kuca srce, hitan carski .. bebi mora da se ugradi pesmejker .. ne mogu da verujem
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 4.11.2013 20:14:11
|
|
|
|
isidora88
|
hhaha jole, pa nju nece niko ni da mu platimo nema nam spasa, a maltrerita pola komsiluka
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 4.11.2013 20:49:52
|
|
|
|
Didy
|
Isidora, to je bio jedan od razloga zašto smo se mi odselili iz zgrade i kupili stan. Uvek imaš neku budalu za komšiju koja ti trenira živce. Moji oboje dobili T 38,2. Baš sam se nešto smorila, Stefan ima u petak rođendan, zakazali smo igraonicu, poručili tortu, pozvali drugare... Nadam se da će ozdraviti...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 4.11.2013 20:59:06
|
|
|
|
isidora88
|
i mi planiramo kucu, samo ima gomilu peripetija oko toga, verovatno bismo gradili, a treba nam plac sa svim dozvolama i da nam odgovara cena i lokacija, sto je malo teze naci, ali nadam se za koju godinu didy brz oporavak slavljeniku
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 4.11.2013 23:35:19
|
|
|
|
Didy
|
Hvala, Isidora! Mm bi vam savetovao da nađete neku polugotovu kuću, pa da je završite ili da uzmete neku već gotovu i renovirate je ako ima potrebe. Oko placa ima puno peripetija, administracija u Srbiji je spora, katastrofa. Mi smo 2008. počeli da sređujemo papire, još uvek nismo uspeli da je uknjižimo. Treba puno živaca, vremena, energije, a i dosta je skuplje kad sam gradiš od temelja. Jedino pozitivno je što bude baš onako kako si planirao i prilagođeno tvojim potrebama i željama. Izduplirah post, izvinjavam se.
< Poruku je uredio Didy -- 4.11.2013 23:36:56 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 5.11.2013 9:27:33
|
|
|
|
vikiveki
|
Mene moja majka sad izvela iz takta 100 posto.. Došla da mi pomogne dok se malo ne oporavim i rana zaraste..a ona se ponaša kao da mi nije ništa i očekuje od mene da mogu da radim sve kao pre,a ona bi da rešava ukrštene reči i gleda turske serije...već nekoliko dana ključam u sebi a jutros sam proključala kada mi je rekla da hoće da ode malo do Šida kod moje sestre za vikend..ja joj kažem pa kako ja da dižem sama Stefana kad treba da se presvuče
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 5.11.2013 10:49:33
|
|
|
|
Ognjenka
|
Meni je vise muka od agenata za nekretnine. Cast izuzecima, i postujem svaki posao, ali neki od njih misle sa sam rodjena juce. "Da li ste vec gledali stanove na Altini, i gde?" ma pazi da ti ne kazem! Zove 20 puta dnevno i jos joj kazem da cu se javiti cim budem bila na pauzi, a to je u 11h, ne! Ona zove jos dva puta da proveri da li sam rekla u 11!!! I kazem joj da ne zove mm-a, jer je promenio posao i radi nocnu smenu, a ona njega zove kad se ja ne javim. On, mukica ne iskljuci telefon, da bih mogla da ga probudim oko 13h, a sad ga budi agentica 3 sata ranije! Imali smo kupca za stan, koji je bio tri puta, pregovarali i na kraju se sve dogovorili, i sad je covek nestao. Jednostavno se ne javlja. Propasce mi cela prica sa prodajom i kupovinom!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 5.11.2013 10:55:21
|
|
|
|
Ognjenka
|
a da, i muka mi je od moje direktorke! Ali to je druga prica!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 5.11.2013 11:10:47
|
|
|
|
Ana RR
|
Joj Ognjenka Skoro sam mislila na tebe ali nikako da ti napišem koje slovce
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 5.11.2013 11:24:04
|
|
|
|
Ognjenka
|
I ja sam mislila na tebe Nasa draga doktorka te uvek pozdravi
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 5.11.2013 11:41:42
|
|
|
|
Alexxa
|
Jako sam ljuta na sebe! Besna! Otuđila sam se od svih koje znam. U gradu u kojem sam, nisam se ni potrudila da nađem društvo, čak sam i izbegavala kontakt. Sad bih tako rado natenane ispijala kaficu sa drugaricama, ali sve su daleko, a ja nisam tužna ni najmanje, možda ću biti kasnije. Ja sam besna! Besna sam što sam čudak, što se ne uklapam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! B
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 5.11.2013 11:50:48
|
|
|
|
nata11
|
Dobro dosla u klub Alexxa. Vec danima me kuma juri da odem na kafu, obecala sam joj za danas ali sanse nema do odem. Razlog- ne ide mi se. Zasto- nemam pojma. Isto tako me rodjaka ceka da joj se javim da idemo na kafu i nju cu iskulirati. Neznam kako da objasnim. Vise volim da kuliram kuci. Samo sto ja za sada nisam besna
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 5.11.2013 11:56:53
|
|
|
|
lesica
|
Mrziiiiiiiim, ali iz dna duše mrziiiiiiim kiseli kupus trenutno!!!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 5.11.2013 12:03:36
|
|
|
|
Alexxa
|
Nato, ti makar imaš sa kim na kafu, ja ovde nemam Lesice, bez uvrede, pošalji meni malo
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 5.11.2013 12:19:13
|
|
|
|
Anoniman
|
I ja nemam drustvo za kafu ovde sem zlaove koja radi pa kad dodje kod nas ni ne znam sta da pricam sa njom jer je sva prefinjena ne zna da radi nikakve kucne i okolokucne poslove sve joj je tesko a kuka da nema para
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 5.11.2013 12:26:08
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Ognjenka I ja sam mislila na tebe Nasa draga doktorka te uvek pozdravi Bila sam nedavno kod nje, baš sam pitala da li dolaziš.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 5.11.2013 12:29:06
|
|
|
|
smeško
|
Razbiću mm kad se vrati s posla! Dobro, ne radim zato što sam popila otkaz čim sam rekla da sam trudna! Samo mi još fale njegove čarape na sred kupatila, čaša od popijene multivite na stočiću i jedan tanjir u sudoperi! Razmazila sam ga, to kod svoje mamice nije smeo da radi!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 5.11.2013 13:13:42
|
|
|
|
vikiveki
|
Kod nas se malo strasti stišale ali i dalje po kući sevaju varnice
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 5.11.2013 13:31:03
|
|
|
|
branki*
|
ognjenka ne volim sto te vidim u ovoj temi,ali volim sto te vidim uopste... nekad sam toliko negativna,da jednostavno nemam snage ni da se istresem..kao ispuhani balon..
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 5.11.2013 14:18:56
|
|
|
|
Ana RR
|
Branki nije tema, ali da te pitam kak oje Boža?
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?