|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - I...
4.11.2013 18:38:49   
jole82
Strašno Isi...žena je očito poremećena user posted image
A dirpci dolaze zbog usisavanja i deteta, a ja kad ih zovem jer komšija narkoman pravi stalno žurke(ustvari tako i živi) i gde mi pri tom njegova majka svesna svega, kaže Pa pomeri dete tamo negde kad on sluša muziku user posted image ko da je T stočić za kafu pa mogu i na terasu da je izbacim da spava user posted image
Vidim i ja da ću uskoro morati službeno da pozovem kolege - drugariće malo da mu pretresu sobuuser posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 2201
4.11.2013 18:41:41   
nata11
Uzas, smeta im dete dok se igra. Kakvih nas sve imauser posted image

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 2202
4.11.2013 18:45:00   
isidora88
nema nikog, ima oko 35 godina, umisljena profesorica, nadmena i nadrndana vecito, sta da vam pricam kad nas je bila napala i sto smo isprljali zid u zgradi(a nismo jer nemamo crni namestaj, to su neke komsije koje su se uselile pre par meseci), dosla mi sa lavorom da operem zidove ili ce da me prijavi komunalcima. ma budala zesca, a komunalci kazu morali su da izadju posto se vec par puta zalila, kazu da ima svakavih budala, kazu zovu ih zbog i zbog dece sa invaliditetom, smeta bim buka ili sta vec, pa tacno da umlatis takve budale koje zovu zbog toga.
a ne zna da zove zbog cigana koji prosjace po zgradi i oko zgrade, sto zapisavaju svaki prolaz i slicnouser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 2203
4.11.2013 18:47:12   
isidora88
jos sam pitala i komsinice ispod nas koje sve mogu da cuju, kazu da nista ne cuju osim nekog autica sto mateja vozi minut, dva jednom u sto godina i da im ne smeta jer je mizerna buka, ali ne nekima smeta sve, pa mrs u sumu onda pa zivi u apsolutnoj tisini, ili bi i tamo zvala komunalce da pobiju zivotinje i ptice zato sto prave bukuuser posted image
besna sam uzasnouser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 2204
4.11.2013 18:48:04   
jole82
Pod hitno dečka da nadje...ili skupljajte mesečno članarinu i barem jednom mesečno da joj se iznajmi dečko..pa će da se smiri

Enyoj the silence!

Direktna veza do poruke: 2205
4.11.2013 20:10:30   
Maya21
Dunjci znas da sam ja rodjena ranije u 26. nedelji pa eto meuser posted image hrabri smo mi i borimo se, tako ce i ova mrvica user posted image
IZVORNA PORUKA: dunja RR

Plačem, drugarica se porodila u 29. nedelji, na poslednjem UZ ustanovili da bebi sporo kuca srce, hitan carski .. bebi mora da se ugradi pesmejker .. ne mogu da verujem user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 2206
4.11.2013 20:14:11   
isidora88
hhaha jole, pa nju nece niko ni da mu platimouser posted image
nema nam spasa, a maltrerita pola komsilukauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 2207
4.11.2013 20:49:52   
Didy
Isidora, to je bio jedan od razloga zašto smo se mi odselili iz zgrade i kupili stan. Uvek imaš neku budalu za komšiju koja ti trenira živce.
Moji oboje dobili T 38,2. Baš sam se nešto smorila, Stefan ima u petak rođendan, zakazali smo igraonicu, poručili tortu, pozvali drugare...user posted image Nadam se da će ozdraviti...

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

Direktna veza do poruke: 2208
4.11.2013 20:59:06   
isidora88
i mi planiramo kucu, samo ima gomilu peripetija oko toga, verovatno bismo gradili, a treba nam plac sa svim dozvolama i da nam odgovara cena i lokacija, sto je malo teze naci, ali nadam se za koju godinuuser posted image

didy brz oporavak slavljenikuuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 2209
4.11.2013 23:35:19   
Didy

Hvala, Isidora!
Mm bi vam savetovao da nađete neku polugotovu kuću, pa da je završite ili da uzmete neku već gotovu i renovirate je ako ima potrebe. Oko placa ima puno peripetija, administracija u Srbiji je spora, katastrofa. Mi smo 2008. počeli da sređujemo papire, još uvek nismo uspeli da je uknjižimo. Treba puno živaca, vremena, energije, a i dosta je skuplje kad sam gradiš od temelja. Jedino pozitivno je što bude baš onako kako si planirao i prilagođeno tvojim potrebama i željama.

Izduplirah post, izvinjavam se.

< Poruku je uredio Didy -- 4.11.2013 23:36:56 >

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 2210
5.11.2013 9:27:33   
vikiveki
Mene moja majka sad izvela iz takta 100 posto..user posted image Došla da mi pomogne dok se malo ne oporavim i rana zaraste..a ona se ponaša kao da mi nije ništa i očekuje od mene da mogu da radim sve kao pre,a ona bi da rešava ukrštene reči i gleda turske serije...već nekoliko dana ključam u sebi a jutros sam proključala kada mi je rekla da hoće da ode malo do Šida kod moje sestre za vikend..ja joj kažem pa kako ja da dižem sama Stefana kad treba da se presvučeuser posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 2211
5.11.2013 10:49:33   
Ognjenka
Meni je vise muka od agenata za nekretnine. Cast izuzecima, i postujem svaki posao, ali neki od njih misle sa sam rodjena juce.
"Da li ste vec gledali stanove na Altini, i gde?" ma pazi da ti ne kazem! Zove 20 puta dnevno i jos joj kazem da cu se javiti cim budem bila na pauzi, a to je u 11h, ne! Ona zove jos dva puta da proveri da li sam rekla u 11!!! I kazem joj da ne zove mm-a, jer je promenio posao i radi nocnu smenu, a ona njega zove kad se ja ne javim. On, mukica ne iskljuci telefon, da bih mogla da ga probudim oko 13h, a sad ga budi agentica 3 sata ranije!
Imali smo kupca za stan, koji je bio tri puta, pregovarali i na kraju se sve dogovorili, i sad je covek nestao. Jednostavno se ne javlja. Propasce mi cela prica sa prodajom i kupovinom!

Mame, radjajte deci sestre, jer sestre postaju tetke, a tetke su najlepsi, nezamenljivi dar svakom detinjstvu.
Dusko Radovic

-Tetka, ja te VOLIM! 5. 2. 2013.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 2212
5.11.2013 10:55:21   
Ognjenka
a da, i muka mi je od moje direktorke!
Ali to je druga prica!user posted image

Mame, radjajte deci sestre, jer sestre postaju tetke, a tetke su najlepsi, nezamenljivi dar svakom detinjstvu.
Dusko Radovic

(odgovor članu Ognjenka)
Direktna veza do poruke: 2213
5.11.2013 11:10:47   
Ana RR
Joj Ognjenka user posted image

Skoro sam mislila na tebe ali nikako da ti napišem koje slovce user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Ognjenka)
Direktna veza do poruke: 2214
5.11.2013 11:24:04   
Ognjenka
I ja sam mislila na tebe user posted image
Nasa draga doktorka te uvek pozdravi user posted image

Dusko Radovic

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2215
5.11.2013 11:41:42   
Alexxa
Jako sam ljuta na sebe! Besna! Otuđila sam se od svih koje znam. U gradu u kojem sam, nisam se ni potrudila da nađem društvo, čak sam i izbegavala kontakt. Sad bih tako rado natenane ispijala kaficu sa drugaricama, ali sve su daleko, a ja nisam tužna ni najmanje, možda ću biti kasnije. Ja sam besna! Besna sam što sam čudak, što se ne uklapam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! B

(odgovor članu Ognjenka)
Direktna veza do poruke: 2216
5.11.2013 11:50:48   
nata11
Dobro dosla u klub Alexxa. user posted image Vec danima me kuma juri da odem na kafu, obecala sam joj za danas ali sanse nema do odem. Razlog- ne ide mi se. Zasto- nemam pojma. Isto tako me rodjaka ceka da joj se javim da idemo na kafu i nju cu iskulirati. Neznam kako da objasnim. Vise volim da kuliram kuci. Samo sto ja za sada nisam besna user posted image

(odgovor članu Alexxa)
Direktna veza do poruke: 2217
5.11.2013 11:56:53   
lesica
Mrziiiiiiiim, ali iz dna duše mrziiiiiiim kiseli kupus trenutno!!! user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 2218
5.11.2013 12:03:36   
Alexxa
Nato, ti makar imaš sa kim na kafu, ja ovde nemam user posted image

Lesice, bez uvrede, pošalji meni malo user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 2219
5.11.2013 12:19:13   
Anoniman
I ja nemam drustvo za kafu ovde sem zlaove koja radi pa kad dodje kod nas ni ne znam sta da pricam sa njom jer je sva prefinjena ne zna da radi nikakve kucne i okolokucne poslove sve joj je tesko a kuka da nema para

(odgovor članu Alexxa)
  Direktna veza do poruke: 2220
5.11.2013 12:26:08   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: Ognjenka

I ja sam mislila na tebe user posted image
Nasa draga doktorka te uvek pozdravi user posted image

Bila sam nedavno kod nje, baš sam pitala da li dolaziš. user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Ognjenka)
Direktna veza do poruke: 2221
5.11.2013 12:29:06   
smeško
Razbiću mm kad se vrati s posla!

Dobro, ne radim zato što sam popila otkaz čim sam rekla da sam trudna! Samo mi još fale njegove čarape na sred kupatila, čaša od popijene multivite na stočiću i jedan tanjir u sudoperi! Razmazila sam ga, to kod svoje mamice nije smeo da radi!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2222
5.11.2013 13:13:42   
vikiveki
Kod nas se malo strasti stišale ali i dalje po kući sevaju varniceuser posted image

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 2223
5.11.2013 13:31:03   
branki*
ognjenkauser posted image
ne volim sto te vidim u ovoj temi,ali volim sto te vidim uopste...
nekad sam toliko negativna,da jednostavno nemam snage ni da se istresem..kao ispuhani balon..

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 2224
5.11.2013 14:18:56   
Ana RR
Branki user posted image nije tema, ali da te pitam kak oje Boža?

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here