Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 31.10.2013 12:27:42
|
|
|
|
Jole84
|
Uh i ja volim pohovani ako ti ne izgore zovi na probu
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 31.10.2013 12:43:59
|
|
|
|
17 joka
|
Kod mene danas Sarma ;)
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 31.10.2013 12:50:56
|
|
|
|
Ana RR
|
Kod mene đuveč i kupus salata.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 31.10.2013 12:52:12
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Uh i ja volim pohovani ako ti ne izgore zovi na probu nema problema , cekam te u subotu :smajlikojipostavljasto:
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 31.10.2013 14:47:25
|
|
|
|
jole82
|
Kumi danas slava(al ne slave, samo obelezavaju porodičnim ručkom, jer joj je tata skoro umro...čisto da se ne pitate što nisam jela kod nje )...pa mi je zapakovala domaće jagnjeće pečenje(još vruće), a ja ću da dopravim police kormpira u rerni sa prešunom i belim lukom i neka salatica će padne pride...mljac mljac Olga i moja kćer je ljubitelj solo blanširanog karfiola tek ćemo da vidimo za pohovani kako će da ga mota
< Poruku je uredio jole82 RR -- 31.10.2013 14:49:20 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 31.10.2013 14:49:07
|
|
|
|
Modessty
|
stigoh danas da spremim ručak! Bravo za mene ! Tikvice zapečene u rerni sa mlevenim mesom
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 31.10.2013 14:50:11
|
|
|
|
viking
|
Ja sam malopre pojela tri kuvana jajeta, dva paradajiza i cottage sir, pravi trudnički proteinski meni, a šta će muž da kuva danas nemam pojma Sinoć sam ga iscimala da ide do Lokija da mi donese leskovačku pljesku, radovala sam se kao kuče u liftu!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 31.10.2013 15:05:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Supica sarma i palacinke za moju princezu!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 31.10.2013 15:06:37
|
|
|
|
Anoniman
|
pasulj - zato sto moje dete voli hranu koja je u kuglicama (pasulj, leblebije, grasak, kukuruz...), a sto ce njen tata da se "obraduje" kad vidi, to je druga prica...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 31.10.2013 15:42:45
|
|
|
|
tanjica85
|
corbicu od brokolija. palacinke ostao mi pasulj od juce, ima da ga jedu samo da puca
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 31.10.2013 16:08:47
|
|
|
|
Ana RR
|
Mare i ja sedimo ispred šporeta na stoličicama i gledamo kako se peku muffini (sa bananom, čokoladom i kokosom) ne može dete da dočeka
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.11.2013 7:34:47
|
|
|
|
Anoniman
|
kuva se pileca supica, a kad se vratimo ubacicu to meso u rernu sa krompiricima.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.11.2013 8:09:57
|
|
|
|
vikiveki
|
Eee ja ovih dana uživam,operisala se,pa moja majka došla da mi pomogne pa sprema jela Ja sam mozak i smišljam šta da sprema Šalu na stranu juče sam joj malo i pomogla jer sam mogla da ustanem i sremila sam punjenu papriku
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.11.2013 9:40:20
|
|
|
|
Didy
|
Kod nas će danas biti krem-čorba od bundeve i pileći bataci i krompirići pečeni na teflonu. Uz to neka salatica (možda sveži kupus) i vitamniski sveže ceđeni sok od cvekle, šargarepe, jabuke i limuna s medom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.11.2013 10:08:46
|
|
|
|
little_one
|
Ja uvijek ogladnim kad udjem na ovu temu zenice, bas kuvate... Mi smo doruckovali sirnicu (pitu sa sirom, burek sa sirom...kako ko da ga zove) a za rucak cu njoj spremati neke tikvice sa junetinom a nama vjerovatno svinjske krmenadle sa pire krompirom i kupus salatom...desert ostavljam za veceras, dragi me vodi napolje kad uspavamo dijete
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.11.2013 10:10:12
|
|
|
|
Olga75
|
ja danas pravim uzlivancu i corbu od tikvica i klopacemo peceno kestenje tj. vec smo pojeli pola litre , bice do kraja dana i litra i po
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.11.2013 10:17:30
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja juce napravila tavce za danas, samo da se podgreje, plus kobasice kad dodjem s posla i mljac mljac
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.11.2013 10:22:22
|
|
|
|
vikiveki
|
Mi ćemo danas na meniju imati paradaiz čorbu i makarone sa sirom,za dezert će biti palačinke
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.11.2013 10:42:24
|
|
|
|
madre
|
grasak sa belim pilecim mesom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.11.2013 11:31:14
|
|
|
|
minnica
|
Zapečenu boraniju sa malo slaninice, malo mlevene junetine i puno povrća (luk, šargarepa, paškanat, celer)
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.11.2013 13:53:29
|
|
|
|
Jole84
|
Danas pasulj na tepsiče,trljana salata,rolat od spanaća a za dezert rolat od jagoda. Kod mene je dezert retka pojava
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.11.2013 14:02:42
|
|
|
|
viking
|
Šta je trljana salata? Inače, kad smo kod salata i Niša, ja mnogo volim albansku salatu, to sam samo u Nišu jela.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.11.2013 14:08:23
|
|
|
|
adulence
|
Grasak sa pilecim mesom krmpir pire i kupus salata...
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.11.2013 15:28:51
|
|
|
|
Jole84
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Šta je trljana salata? Inače, kad smo kod salata i Niša, ja mnogo volim albansku salatu, to sam samo u Nišu jela. Mi nišlije smo pravi salatari Albansku često pravim kad mi ostane bajat hleba. Trljana ili pretrljana salata se pravi tako što se ispečene paprike (naravno oljušte i ohlade) iseckaju na kockice i pomešaju sa sirom i belim lukom. To je baš ukusno Inače se tu ništa ne trlja,ne znam zašto se tako zove
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.11.2013 15:49:02
|
|
|
|
viking
|
Jole, zanimljivo zvuči! Koji sir koristiš, može feta? Pretpostavljam da staviš malo ulja i soli?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici KrekeriRingerajin kuvar: Nedja RR
Anketa
omeksivacsneza90koji omeksivac koristite za bebinu odecu?duel (
21%)
lenor (
21%)
chicco (
34%)
neki drugi (
9%)
ne koristim (
15%)
Ukupan broj glasova: 307Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!