Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.10.2013 11:14:18
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Lu Pite, sa kupusom, sirom i višnjama. Lu Moram da priznam da nisam nikad probala pitu sa kupusom, mislim da nju ovde niko i ne pravi. Kod nas će biti pasulj za danas i sutra.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.10.2013 11:19:06
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Moja mama redovno pravi pitu sa kupusom kad je post i to sa domacim korama. Nikako da naucim.da razvijam kore. Kod nas danas pilav sa piletinom, krem corba i puding od cokolade.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.10.2013 11:22:34
|
|
|
|
Torbica
|
Ja sam pravila lane pitu sa kupusom, fina je. Danas kod nas cureca supica, guzvara-gibanica i tartaran ala Didy
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.10.2013 11:32:29
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Moja mama redovno pravi pitu sa kupusom kad je post i to sa domacim korama. Nikako da naucim.da razvijam kore. Kod nas danas pilav sa piletinom, krem corba i puding od cokolade. http://www.coolinarika.com/recept/kako-do-domace-pite-na-stolu-u-samo-sat-vremena/ Nepogresiv recept, ja pravim ovako i uvek uspe!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.10.2013 11:50:18
|
|
|
|
tanjica85
|
rendam bundevu...biće nešto upravo sam natopila belo meso limunom i čekam... muka mi je od smišljanja šta kuvati
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.10.2013 11:57:39
|
|
|
|
isidora88
|
danas supica, grasak i snicle. dezert medena pita, koja je grozno ispala
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.10.2013 12:05:49
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Danas kod nas cureca supica, guzvara-gibanica i tartaran ala Didy Dopalo ti se? Meni se od svega najviše sviđa što je brzinski. IZVORNA PORUKA: tanjica85 rendam bundevu...biće nešto Ja sam juče pravila neku pitu s bundevom, onako sve se izlije u kalup ili pleh, ništa komplikovano, a ukus je baš dobar. Nije preslatka, a ide dosta bundeve. Na kraju sam je dala deci za večeru uz šolju jogurta, baš su slatko jeli.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.10.2013 12:17:37
|
|
|
|
adulence
|
mozda cu sada da ispadnem glupa ali diddy sta j tartaran?
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.10.2013 12:22:04
|
|
|
|
Torbica
|
Didy, blagosiljam te! OOOOdlicna!!! Adulence prelistaj unazad, ima linkic.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.10.2013 12:23:26
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: Didy IZVORNA PORUKA: Torbica Danas kod nas cureca supica, guzvara-gibanica i tartaran ala Didy Dopalo ti se? Meni se od svega najviše sviđa što je brzinski. IZVORNA PORUKA: tanjica85 rendam bundevu...biće nešto Ja sam juče pravila neku pitu s bundevom, onako sve se izlije u kalup ili pleh, ništa komplikovano, a ukus je baš dobar. Nije preslatka, a ide dosta bundeve. Na kraju sam je dala deci za večeru uz šolju jogurta, baš su slatko jeli. Imas link za ovo?
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.10.2013 14:06:38
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: adulence mozda cu sada da ispadnem glupa ali diddy sta j tartaran? Stavila sam recept i u temu VOĆNI TART.
< Poruku je uredio Didy -- 29.10.2013 14:07:08 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.10.2013 14:21:17
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Torbica IZVORNA PORUKA: Didy IZVORNA PORUKA: Torbica Danas kod nas cureca supica, guzvara-gibanica i tartaran ala Didy Dopalo ti se? Meni se od svega najviše sviđa što je brzinski. IZVORNA PORUKA: tanjica85 rendam bundevu...biće nešto Ja sam juče pravila neku pitu s bundevom, onako sve se izlije u kalup ili pleh, ništa komplikovano, a ukus je baš dobar. Nije preslatka, a ide dosta bundeve. Na kraju sam je dala deci za večeru uz šolju jogurta, baš su slatko jeli. Imas link za ovo? Nemam link, imam recept: oguliti i očistiti bundevu da se dobije 400 g čistog mesa, iseći na kockice, skuvati u malo vode, procediti i izgnječiti. Čvrsto umutiti 2 belanca. Izmiksati 80g maslaca sa 120g šećera (ja sam stavila šećer u prahu, verovatno ne mora), dodati 2 žumanca, zgnječenu bundevu, 125g kiselog mleka, kašičicu cimeta (ja sam stavila više jer ga mi svi baš volimo), 180 g brašna, 1 suvi kvasac i na kraju umešati sa belancima. Smesu izliti u prethodno podmazanu okruglu modlu ili kalup (što manji to bolje, moj je 26 i bila je tanka pita). Peći 40 minuta na 180 stepeni (ja sam i duže, jer mi je bilo jako bljeckavo). Kolač bude onako mekan, nikad se ne stvrdne kao npr. piškota, ali kad se ohladi bude fin za jelo. Može se posuti šećerom u prahu ko voli. Stavila sam recept i u temu KOLAČI SA BUNDEVOM.
< Poruku je uredio Didy -- 29.10.2013 14:32:01 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.10.2013 14:29:49
|
|
|
|
Torbica
|
Hvala Didy, 3-4 jaja pretpostavljam? Volimo bundevu pa da iznenadim decicu ovih dana sa novim recepticem!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.10.2013 14:31:19
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Hvala Didy, 3-4 jaja pretpostavljam? Volimo bundevu pa da iznenadim decicu ovih dana sa novim recepticem! Dva. Promaklo mi je, sad ću izmeniti i u receptu. Baš javi da li im se dopalo. Moji su se udavili. I nemoj da s ebrineš ako ti bude delovalo kao da nije pečeno, takvo treba da bude, bundeva mu ne da da se skroz stegne, a ona dominira količinski.
< Poruku je uredio Didy -- 29.10.2013 14:33:26 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.10.2013 14:43:56
|
|
|
|
Torbica
|
Javljam
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.10.2013 14:45:14
|
|
|
|
viking
|
Meni je pita od bundeve trauma iz detinjstva, tačnije iz produženog boravka u nižim razredima osnovne, non stop je bila na meniju. Tako da, evo ima 25 godina, nisam je stavila u usta. A sad se mislim, možda je red da je probam ponovo... Ja odoh da pravim austalijski hleb, videla na 24kitchen, čuvam taj papirić već skoro godinu dana, tek sam se sad nakanila da probam.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.10.2013 14:45:55
|
|
|
|
17 joka
|
Fitnes mešavina povrca i filete Soma
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 30.10.2013 22:03:42
|
|
|
|
Jole84
|
Pljeskavice od karfiola i krastavac salata
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 31.10.2013 10:18:39
|
|
|
|
isidora88
|
sarma napokon ima li neko ideju sta sutra da spremim za veceru, da je bas brzo, doci ce mi sestra, a nemam vremena da kuvam uvece. mislila sam da kupim lisnato testo pa da filujem necim ili da odmah uzmem punjene pogacice
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 31.10.2013 10:22:03
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Pljeskavice od karfiola i krastavac salata molim recepAt
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 31.10.2013 11:06:52
|
|
|
|
Jole84
|
Bubulence skuva se karfiol u slanoj vodi,onda se ispasira i u to stavi 2 jaja,brašno,prezle,malo belog luka ako volite,rendani kačkavalj (mada može i bilo koji sira) i vegeta..i prži u zagrejanom ulju. Mnogo je ukusno
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 31.10.2013 12:01:10
|
|
|
|
Olga75
|
Jole 84 pa to je nesto njaaam ja cu danas blitvu i kobaje domace a od juce imam corbuljak i neki slozenac sto se zveri nije svideo al meni je fino
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 31.10.2013 12:03:26
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Bubulence skuva se karfiol u slanoj vodi,onda se ispasira i u to stavi 2 jaja,brašno,prezle,malo belog luka ako volite,rendani kačkavalj (mada može i bilo koji sira) i vegeta..i prži u zagrejanom ulju. Mnogo je ukusno mmm, znaci slicno onom kako pravim tikvice samo karfiol . probacemo, hvala
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 31.10.2013 12:22:02
|
|
|
|
Jole84
|
Olga da znaš da jeste,mada iskrena da budem malo su mi zagorele al bila sam gladna pa ne biram Bubulence jeste slično,a sad se setih možeš i malo peršuna da staviš,ja ga ne jedem ali sigurno bude još bolji ukus
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 31.10.2013 12:23:44
|
|
|
|
Olga75
|
iskreno ja karfiol mogu i samo blansiran a najvise volim pohovani , ma pojela bih ko zna koliko , halava a ove pljseke cu da probam u subotu pa nek se bune briga me , pojescu ih sama
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici KrekeriRingerajin kuvar: Nedja RR
Anketa
kreme protiv celulitamtajcica83Da li koristite kreme ili gelove protiv celulita i strija i koje su to,ali provjereno dobre?? (
56%)
(
44%)
Ukupan broj glasova: 45Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!