|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Produvavanje jajovoda HSG - 2. deo
20.10.2013 10:39:25   
branki*
gago,obavezno uradi hsg.ako postoje manje priraslice,moze se desiti da prilikom ubrizgavanja kontrasta,jajovodi se "otpue",tj."produvaju".ako su bas zapuseni,uputice te na laparoskopiju.u svakom slucaju,znaces kakvo je stanje i sta dalje da cinis.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 251
20.10.2013 11:40:11   
Jole84
Gago dobijaš vrlo vrednu analizu,meni je tek hsg pokazao pravo stanje posle mnogo godina ultrazvukova. Rezultati su mi bili katastrofalni a sad sam kao što znaš trudna. Srećno draga user posted image
Branki moram da te ljubnem user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 252
20.10.2013 11:50:14   
branki*
jole,jole,svaka ti je zlatnauser posted image user posted image

branki

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 253
21.10.2013 7:34:11   
GagaT
Hvala vam ljubicice moje. Da Jolence znam da si bebecka i jako sam srecna zbog tebe. user posted image

Znaci mogu da me prodzaraju!? hahaha

Hocu radicu to.

Puno vas ljubim.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 254
21.10.2013 21:05:58   
sana.
JOLE posle koliko od HSG-a si ostala u drugom stanju...prvi mesec?Meni prvi mesec nije bio uspesanuser posted image ?

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 255
21.10.2013 21:39:37   
Jole84
Sana tek posle 9 meseci,meni hsg nije pomogo da ostanem trudna,već da se nađu problemi. Kakav ti je rezultat? Želim ti puno sreće user posted image
Gago oni nek te džaraju a ja ću da te prašim,pa šta upali user posted image user posted image

(odgovor članu sana.)
Direktna veza do poruke: 256
22.10.2013 2:16:01   
sana.
Moji jajnici prohodni e sad su nam dali sansu tri meseca prirodno posle HSGa ja sam se nadala da ce nesto vec biti zbog toga sto su prvi mesec najprohodniji jajnici a i prosli mesec sam bila na Klomifenu a on ima dugorocno dejstvo...pa sam se nadala da ce te dve kombinacije uroditi plodom ali nisuuser posted image .A ti da li si posle Hsg-a imala neki potpomognut postupak ili je prirodno kazi nam sta je da prepisemo.Zelim ti brzu i laku user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 257
22.10.2013 8:03:36   
iva80
Sana, i kod mene sve OK, sve lepo prohodno,hormonni su dobri itd...sledeći mesec mi je 6 meseci posle HSGa user posted image sledeći korak laparoskopija (tako su mi rekli)... Jole se pripremala za VTO i iznenadilo je to malo slatko čudo- prirodno!

you try-you fail,
you try-you fail,
but the only true failure is when you stop trying!
So, YOU MUST WIN!!!

(odgovor članu sana.)
Direktna veza do poruke: 258
22.10.2013 13:04:15   
Jole84
Ivice moja user posted image
Sana meni su baš loši bili rezultati hsg-a pa sam dobila terapije magnetima i laserima na fizikalnoj medicini,posle nekog vremena sam radila 2 inseminacije,sve neuspešno itd...Posle borbe od 4 godina,avgusta sam sakupila papire za vto i kad je trebalo da ih predam za prvostepenu komisiju,saznam da se čudo desilo user posted image Digla sam ruke od prirodnog zatrudnjivanja i valjda se malo opustila i skrenula misli.
Kako si odreagovala na klomifen,imaš li ovulacije,kakvi su ti hormoni? Želim vam puno sreće od srca i da vam se put do bebe skrati na malu putanjicu user posted image

(odgovor članu iva80)
Direktna veza do poruke: 259
22.10.2013 13:17:26   
branki*
jole,ljubavi,a sta je bilo sa tvojim rezultatom hsg-a?kakvi laseri i magneti?nisam nikad cula za to..user posted image

branki

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 260
22.10.2013 13:22:56   
Jole84
Branki user posted image čini mi se da je bio najgori ovde od svih produvavanja user posted image
Pokazalo mi je da imam priraslice,upalu grlića materice koja je bila toliko jaka da mi je ostavila "ožiljak" i suzila grlić,i plus dvorogu matericu,koja srećom nije bila za operaciju već malo blaži oblik. Bilo je sigurno još nečeg ali ne mogu da se setim,znam da sam pala u trans kad su rezultati stigli.
Tad su mi preporučili te terapije na fizikalnoj medicini (magneti,struja i laseri) išla sam čini mi se mesec,dva,i poboljšale su mi se ovulacije.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 261
22.10.2013 13:28:01   
branki*
ahaa,ok.shvatam sad.eto,vidis,sta je priroda i kako nikad 1 i 1 nisu 2 u ljudskom organizmu..
mazi bebuuser posted image

branki

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 262
22.10.2013 20:48:12   
GagaT
Jole, oni dzaraju ti prasis.. user posted image

A na koga cemo da nabedimo kad zatrudnim...hhahahahhahahahahahah user posted image

Ne smem vise da citam o iskustvima dovoljno sam saznala sto me zanimalo.
Hvala vam drage moje lepotice. Za sve user posted image

< Poruku je uredio GagaT -- 22.10.2013 20:49:39 >

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 263
24.10.2013 14:42:59   
sana.
Devojke a zasto se ide na laparaskopiju ako je HSG dobar...ja sam imala problem sa ovulacijom tj.niskim progesteronom i to sam popravila Klomifenom,uvek sam lepo odreagovala na klomifen po 2-3 folikula 20mm primim Pregnyl i nista...Jos nisam radila hormone one sto se rade 3dmc TSH,FSH,LH...to cu raditi ako sad dobijem mecu pa na svoju ruku a valda necu dobiti..user posted image ..Svim user posted image zelim lepu i laku trudnocu a za cekalice sto pre .user posted image

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 264
24.10.2013 14:50:44   
sana.
Devojke procitala sam negde da je nekima devojkama posle HSG-a pomoglo valda i to pile su Ocajnicu,C.Zdravac i Virak...ja ovaj mesec probavam i tako user posted image

(odgovor članu sana.)
Direktna veza do poruke: 265
24.10.2013 17:29:36   
Jole84
Sana moj ti je savet da prvo proveriš hormone pa onda sve ostalo. To mu dođe kao početna analiza user posted image

(odgovor članu sana.)
Direktna veza do poruke: 266
24.10.2013 18:06:22   
sana.
Ok hvala ti...ja sam do sad radila samo prolaktin i progesteron......a moracu i ovo pa ko zna mozda tu lezi problem.user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 267
26.10.2013 19:38:43   
Staša88
Ćao devojkeuser posted image , ja sam radila HSG i rezultat je grozan, obe tube su mi neprohodneuser posted image , doktorka mi preporučuje VTO ali ja a nekako ne mogu da se pomirim sa tim, krenula sam sa skupljanjem nalaza ali mi se ne da. Jel znate vi koliko košta na privatnoj klinici produvavanje jajovoda laparaskopijom i to bi da pokušam...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 268
26.10.2013 19:53:48   
branki*
stasa,ja ne znam koliko kosta laparoskopija privatno,ali mozes i drzavno to da uradis.sa uputom je besplatno.ja sam radila laparoskopiju i histeroskopiju preko uputa u GAK-u.

< Poruku je uredio branki -- 26.10.2013 20:00:44 >

branki

(odgovor članu Staša88)
Direktna veza do poruke: 269
26.10.2013 19:54:27   
Maslacak15
Stasa88,
ja ti nebi savetovala privatnu kliniku nego ozbiljnu drzavnu bolnicu, jer se ne radi bas o tako naivnoj stvari. Nije "produvavanje" nego operativno otcepljivanje laparoskopskim putem. Ali i ja bih na tvom mestu isto postupila. Ako je to zaista jedini problem, a operacija uspe sto zavisi od tipa zacepljenja i ostecenja, zatrudneces kao od sale posle toga. Puno te pozdravljam i raspitaj se gde je najbolja ginekoloska hirurgija. Devojke imaju puno iskustva....

(odgovor članu Staša88)
Direktna veza do poruke: 270
27.10.2013 11:29:17   
gale77
Stasa u Nisu postoji jedan dr koji radi privatno, i koji na osnovu snimaka i merenja pritiska u kanalima preporucuje ti dalje postupke. Ako je pritisak zadovoljavajuc otpusava ih, a ako ne savetuje VTO.

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 271
27.10.2013 16:43:18   
Staša88
Hvala devojke, bila sam kod tri različita lekara i svo troje mi je reklo različite stvari...više nisam pametna, jedna doktorka me priprema na VTO, druga neće i da čuje za to...pa bih ja malo da se sklonim od svo troje...

(odgovor članu gale77)
Direktna veza do poruke: 272
28.10.2013 17:15:30   
misika
Drage zene,
Danas sam bila u GAKu i konacno predala sve papire za HSG.. I sad cekam da me zovu :)
Inace danas mi je 9 dan ciklusa i rekli su mi da cak ni ne znaju da li ce mi zakazati ove nedelje??? u sustini sedi kuci, cekaj poziv i nemoj da imas odnose. Da li je neko od vas radio ili cuo da se radi HSG posle 10. dana ciklusa? Da li je moguce da je svejedno..

(odgovor članu Staša88)
Direktna veza do poruke: 273
28.10.2013 17:55:13   
Staša88
meni su isto nešto kasno radili i kad sam otišla kod drugog doktora rekla mi je da su mi tube neprohodne verovatno jer je HSG kasno rađen...

(odgovor članu misika)
Direktna veza do poruke: 274
28.10.2013 17:56:11   
Staša88
mada nije rekla da je to 100% posto razlog user posted image , užas, nisu normalni

(odgovor članu Staša88)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here