Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 24.10.2013 17:11:39
|
|
|
|
jole82
|
Uvek sam drzala distancu...naravno uvek i bila i vise nego pristojna.. Al kako to vremenom ide, pocne ljudima piling da se skida sa lica pa vidis tacno ko su(iako sam od starta imala "neko" misljenje)...dakle kad videh neke stvari npr..dok sam bila trudna najvaznije joj je bilo da li ce dete da ima plave oci kao njen sin (a meni sta je sve prolazilo kroz glavu, bolje da ni ne znate) pa onda ogovaranje jetrve meni i to sve pred jetrvinom decom...op stop...definisala sam jasno granicu..i od tad me se moja sveki, pa mogu slobodno reci, plasi Tako da sad nam je odnos super, uostalom kao sto je bio i dosada, sem sto mi se malo vise slihta
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 24.10.2013 17:21:49
|
|
|
|
Jole84
|
Jolence svako mora da zna di mu je mesto
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 24.10.2013 17:24:26
|
|
|
|
jole82
|
Vaistinu trudnjaco
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 25.10.2013 9:48:18
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
moja sveki otisla a petla nije zaklala . E izes ga, al dobro puno mi je pomogla ne mogu dusu da gresim samo sto smo beka i ja srecnije kad ona nije ovde . Nas dve se ok slazemo, ona je zena uvek na mojoj strani a ne na sinovoj eheheh ako slucajno on nesto meni zvoca pred njom. Cak se i ja nekad njoj pozalim. Ma ona mi uvek stigne u pravi momenat, jednom mesecno bas kad dodbijem i kad mi je sve tesko. Sveke bas zna da ubode trenutak jedino sto me zivcira sto stalno melje nesto, i glasno prica pa mi Dunja imala problem sa spavanjem. I postuje moja sveki bekin ritam, nema sta. (mislim za hranu a spavanjac joj bas ne postuje ) I ja nju iskreno cesce nazovem nego ona mene. Ja joj javim sve za svaki zub za tasi tasi, za pregled kod lekara. Ma ja je uvek zvrcnem da javim sta ima novo.
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 25.10.2013 13:29:20
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha I ja nju iskreno cesce nazovem nego ona mene. Ja joj javim sve za svaki zub za tasi tasi, za pregled kod lekara. Ma ja je uvek zvrcnem da javim sta ima novo. Ja svoju zovem baš kad je nešto hitno i kad mm nije tu da mu kažem - Hajde javi svojoj mami to i to i to... A i ona sad retko zove. A i kad zove (hvala onom ko izmisli idntifikaciju poziva), prosledim telefon mm pre nego što se javim (Mama te zove ) ili kažem deci - Javite se, baka vas traži.
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 25.10.2013 13:50:39
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha moja sveki otisla a petla nije zaklala Izvini, ali ja crkoh od smeha
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 26.10.2013 20:34:49
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
hehehe Ana drago mi je da sam te nasmejala . Ja se ponadala da ce ona da bude ubica jer ja iskreno jako tesko radim taj posao i vicem samo Jao Boze, jao Boze jao Boze ja to ne mogu, jao Boze.... Meni je to uzasan posao. Uzasan. Iskreno da nemam dete i svest da treba da jede domace i da treba da bude svastojed po meni bi svi trebali da budu vegeterijanci. Ja jedva osolim meso, uzasava me sve sto ima veze sa mesom. Jedem ga, ali nisam ljubitelj nnjegovog spravljanja a sveki je maher za takve stvari. Al eto morala i snajka da se pokaze.
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 26.10.2013 21:36:39
|
|
|
|
smeško
|
Joj, razumem te. Da moram sama da ubijem zbog mesa, nikada ga ne bih jela. Ovako kad kupim u prodavnici, ne razmišljam o tome. A za dete je stvarno domaće, koje je trčkalo i kljucalo, nezamislivo bolje. I ja bih to prepustila nekom drugom.
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 10.11.2013 19:08:01
|
|
|
|
dunja RR
|
Moja svekrva mi jutros poslala paket (putovao noćas 500 km) sa raznim đakonijama (puna šerpa sarmica od raštike, suvo meso, domaći kajmak, pita od sira i zelja, domaće voće i povrće, čak i cveće iz njene bašte), a pritom i ne zna da sam u drugom stanju. Ona je genijalac, šta će tek slati kada bude saznala
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 10.11.2013 19:11:14
|
|
|
|
lesica
|
Dunja bravo za sveki. A kad sazna, eeeee tad će već biti zabavno
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 10.11.2013 19:17:48
|
|
|
|
dunja RR
|
A svekar me sinoć zove da kaže da je poslao u 11 uveče autobusom paket, ja mu kažem što se mučite (imaju preko 70 godina), a on - Slaću dok sam živ mojoj djeci! Pritom na svakoj kutiji ili šerpi piše šta je, npr. Sarma od raštike - Djeco prijatno Genijalci!
< Poruku je uredio dunja RR -- 10.11.2013 19:18:55 >
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 10.11.2013 19:20:42
|
|
|
|
Lu
|
Dunja, možda im je ptičica šapnula pa da snajka ne bude gladna
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 10.11.2013 19:25:38
|
|
|
|
dunja RR
|
Lu, pa niko ne zna osim vas Mm sigurno nije rekao. Pazi, moja najbolja drugarica je kod nas već deset_ak dana, došla iz Dubaia, i biće još neko vreme, svi se pravimo kao da niko ne zna, niko ne spominje da sam trudna, a oboje znaju, pravimo se ludi Nema šanse, ne znaju, ali imaju oni neki osećaj. A pre tri nedelje mi mm bio u Bosni i tada je od njih doneo puno đakonija, nismo ni to pojeli kad evo, stigla nova pošiljka
< Poruku je uredio dunja RR -- 10.11.2013 19:27:25 >
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 10.11.2013 19:33:10
|
|
|
|
Lu
|
E pa onda sigurno čitaju RR
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 10.11.2013 19:33:18
|
|
|
|
vikiveki
|
Opasni su ti stariji,imaju oni neki predosećaj...čak i na takvu daljinu Neka,neka baš je lepo kada vidim da još ima takvih svekrva to je zato što su oni od onih starog kova,i moja sadašnja svekrva je takva....a bivša je bila mlađa i blagi haos
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 27.11.2013 22:13:29
|
|
|
|
mtajcica83
|
Bili nam juce sveki i svekar da provjere jeli svrcu tolpo u stanu i da li ja dobro grijem ,pa necu valjda stedjet na svom djetetu da se prehladi a da ne grijem na ovu yimu..Yatim idu pitanja jeli doro jede, pa sta mu dajes za dorucak, pa vidis sada su mu malo rukice hladne,da mu nije zima ako sjedne na tepih da se igra sa a uticem, pa se malo zakaslje jeli sazrio kasalj svako kolio ga inhaliram, koja mi je temperatura u sobi kad spavamo...Znaci odlijepila sam samo u jednom trenutku rekoh jeli imate jos koje pitanje da mi postavite moram da provjerim rucak,Valjda je ukapirala da je pretjerala pa nije vise pitala nista.Inace zivu svrca da dodje u nedelju kod njih jer je tada jeftina struja pa ce moci da upale grijanje..Joj stipsare jedne kako me nerviraju.. Znaci nijedan drugi dan oni ne griju osim nedelje i jedino tad svrco moze kod njih..Mislim strasno.
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 27.11.2013 22:17:28
|
|
|
|
Jole84
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Moja svekrva mi jutros poslala paket (putovao noćas 500 km) sa raznim đakonijama (puna šerpa sarmica od raštike, suvo meso, domaći kajmak, pita od sira i zelja, domaće voće i povrće, čak i cveće iz njene bašte), a pritom i ne zna da sam u drugom stanju. Ona je genijalac, šta će tek slati kada bude saznala Dunjči bravo za sveki moja je sad načisto odlepila,mesi i kuva mi sve što poželim o kupovini da i ne pričam...vidi se kad ti se iskreno raduju
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 27.11.2013 22:19:54
|
|
|
|
mtajcica83
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 IZVORNA PORUKA: dunja RR Moja svekrva mi jutros poslala paket (putovao noćas 500 km) sa raznim đakonijama (puna šerpa sarmica od raštike, suvo meso, domaći kajmak, pita od sira i zelja, domaće voće i povrće, čak i cveće iz njene bašte), a pritom i ne zna da sam u drugom stanju. Ona je genijalac, šta će tek slati kada bude saznala Dunjči bravo za sveki moja je sad načisto odlepila,mesi i kuva mi sve što poželim o kupovini da i ne pričam...vidi se kad ti se iskreno raduju Ovo je stvarno divno kad cujes za nekoga..Za mene je to kao u bajci..Ne bi mogla ni da zamilsim da se tako lijepo ponasaju prema meni...
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 27.11.2013 22:24:06
|
|
|
|
Jole84
|
Mtajčice kad se moja sestra udala i prošla kroz pakao zbog sveki (na kraju se i razvela ) ja sam mislila da su sve svekrve takve. Baš sam imala predrasuda i prema mojoj,al vreme je pokazalo da je žena šampion,nikad neću da joj zaboravim "sitne" stvari koje su za mene značile svemir. Žao mi je što nemaju sve žene makar upola takvu sveki,iskreno.
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 27.11.2013 23:08:51
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mislim da se moja sveki mnogo razocarala u moju buducu jetrvu novu snajku....
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 27.11.2013 23:26:21
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja se sa sadašnjom sveki super slažem čak i bolje nego sa majkom...Ivanka možda ćeš joj ti sada biti omiljena i zaboraviće sve vaše nesuglasice
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 28.11.2013 0:22:50
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Ja se sa sadašnjom sveki super slažem čak i bolje nego sa majkom...Ivanka možda ćeš joj ti sada biti omiljena i zaboraviće sve vaše nesuglasice Nemamo nas dve nesuglasice... ona nece MENEda slysa, to je nas problem
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 28.11.2013 0:28:02
|
|
|
|
vikiveki
|
Mislim da znam kakav je vaš problem...ona sluša SAMO SEBE i niko nije pametniji od nje.....imala sam ja jednu takvu svekrivu i baš iz tih južnih krajeva....sve je moralo da bude po njenom ili nikako,ja popuštala, popuštala ali za sve ima prepuna čaša.Sada se bolje slažem sa njom nego sa mojim bivšim mužem
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 28.11.2013 0:34:47
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ma nije ona losa, stvarno je veoma brizna, dobra je i majka i baka, ali mene izludjuju izjave tipa "nemoj vise da joj stavljas kapi u nos, to je cista hemija". Za mnogo stvari je prestala da komentarise, naucila se da cuti, iako joj, vidim, nije pravo, ali smeska se. Butno je da joj mm ne popusta, on joj odbrusi samo tako kad god pocne da tupi o nekim stvarima. Dobra je, stvarno mi je draga iako me nekad izludi sa jednom recju
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 28.11.2013 0:43:22
|
|
|
|
jovana jojo
|
Ja nemam baš pravu svekrvu ,možda bi mogla reći da je imam...to je maćeha moga muža i od skora živi sa mojim svekrom, inače majka mm je umrla još pre nego što smo se upoznali
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?