World
|
IZVORNA PORUKA: majeno znam da bi to bilo super, ali vjerovatno mi ovi iz medicoS neće dati. vto mi je zakazana za decembar još početkom jula, tolika je gužva kod njih...ma ništa, počeću sa mikroginonom, pa ću vidjeti šta ću dalje... ali bitno je da sam došla do dr Bojić, i da je pristala da me primi. Ma, radila sam ja lh i fsh, nema inverzije, idealni svi hormoni, i estradiol, i progesteron, i sve ostalo....I na ultrazvuku čisti jajnici. Menstruacije uredne i bezbolne, ne preobilne. Sad branim ove iz MedicoS, ali stvarno mi nisu mogli dati dijagnozu pcos, jer ništa nije ukazivalo na to. Jedino, ako nije kakva greška u laboratoriji. Vidjećemo. Rekla mi je da ponovim lh i fsh, i da joj se sa svim nalazima složenim po datumu nacrtam u srijedu u ordinaciji.Hvala joj, jer iako me izgalamila, pristala je da se bakće još i sa mnom... Hvala tebi, draga, na podršci i pozivu na okupljanje! I ja bih baš voljela da vas upoznam...Naravno da ostajem na forumu, ovo mi dođe k'o neka psihoterapija, ispričam šta me muči, i uvijek dobijem utjehu, savjete...Svaka čast, cure! ja ti ipak savjetujem da ne pocinjes sa pripremom za vto dok ne rijesis insulin.. mene su htjeli zakazati tako, ali ja nesto nisam bila psihicki spremna za jos jedan neuspjeh pa sam odlozila i uz siofor ostala prirodno trudna... sad znam i da sam uradila vto da ne bi uspjelo definitivno, kao sto nisu uspjele ni prethodne inseminacije niti bilo sta drugo... mislim da sto manje hormona tim bolje, pogotovo sto se to sve da rijesiti na drugi nacin, a uspjecete sigurno uz dr Bojic... i pusti te price guzva i ovo i ono, trpaju zene samo tako bez ikakvog smisla.. ja sam se 'lijecila' kod njih nekoliko godina bez ikakvog uspjeha.. niti mi je iko od njih predlozio da uradim recimo taj insulin...