Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 4.10.2013 11:54:50
|
|
|
|
New Mom
|
Nije mi više tako blizu, sad sam kod Sajma. Ne znam, videću da li ću moći to da izvedem/izdržim.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 4.10.2013 12:01:35
|
|
|
|
Torbica
|
Lesice, ako ne pre, za Deda Mraza vas svakako ocekujemo! NM, uh.... Opusteno, kako se budes osecala. Ja sam stvarno imala srece, sva tri puta, ne znam sta je to mucnina....
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 6.10.2013 19:56:11
|
|
|
|
isidora88
|
zene da li se vidimo sutra?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 6.10.2013 20:09:38
|
|
|
|
pocahontas
|
mi dolazimo oko pola pet!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 6.10.2013 20:20:37
|
|
|
|
pocahontas
|
Isi, ajd mi molim te objasni gde je to u z. ognjena vuka, u odnosu na ambulantu?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 6.10.2013 20:56:04
|
|
|
|
isidora88
|
kralja petra , od ulaza u deciji dispanzer pa tacno preko puta
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 6.10.2013 22:07:30
|
|
|
|
Torbica
|
Vidimo se, izmedju 16-16 i 30.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 6.10.2013 22:15:51
|
|
|
|
isidora88
|
jel dolazi neko u 16h ili kasnije, da ne budemo jedini tamo
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 6.10.2013 22:22:56
|
|
|
|
Torbica
|
I ja sam bas mislila o tome! Ti dolazis u 16h? Evo potrudicemo se ondaK i mi!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 6.10.2013 22:28:50
|
|
|
|
isidora88
|
ja mogu kad god, nego da ne dolazimo ranije ako svi stizete kasnije, meni je ograonica blizu pa mi mozes poslati poruku kad krenete pa da dodjemo kad i vi koliko ce nas biti da nazovem sutra igraonicu i da nam rezervisem mesta do prozora
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 6.10.2013 22:37:13
|
|
|
|
Torbica
|
Ok, Javicu ti. Za sada standardno, Pocahontas, Lanajelena, jedino za Anck ne znam, javice se sigurno!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 7.10.2013 7:11:10
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
auto nece biti popravljen danas tako da nista od mene Nadam se da naredni put necu preskociti. (sad kad naredni put bude neka mecava ili neki kijamet)
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 7.10.2013 8:17:50
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja nista ne obecavam, neznam kad mm stize s posla, a malo mi je i daleko igraonica...sve u svemu ako se iskombinujemo dolazim ako ne... devojke..vidimo se sledeci put
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 7.10.2013 8:31:47
|
|
|
|
isidora88
|
anck ajde sta ti daleko, ides kolima, i meni je onaj kafic bio daleko pa sam isla i to peske ljiso vidimo se sledeci put, cesto se druyimo, ne verujem da ce sneg tako brzo
< Poruku je uredio isidora88 -- 7.10.2013 8:32:36 >
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 7.10.2013 10:01:25
|
|
|
|
lanajelena
|
Smrc necu ni ja doci,jutros na vratima Lanine sobe stoji da imaju cas fizickog na keju u 16:30 tako da moram da idem da vezbam ,sledeci put se vidimo,lepo se provedite
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 7.10.2013 10:30:45
|
|
|
|
Torbica
|
Onda samo Isidora, Pocahontas i ja? Isidora jesi zakazala, da pomerimo?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 7.10.2013 11:44:03
|
|
|
|
pocahontas
|
meni malo curi nos, nista strasno, obicna prehlada, mogu doci, ali ako hocete mozemo i odloziti za koji dan pa da se sve skupimo...sta kazete?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 7.10.2013 12:02:36
|
|
|
|
isidora88
|
meni je svejedno, kako se dogovorite, nisam zakazala, evo sad sam stigla kuci pa rekoh da vidim koliko vas je pa da zovem ili ne... aj brzo smislite, ne znam koliko cu jos biti kod kuce
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 7.10.2013 12:19:46
|
|
|
|
Torbica
|
Ja glasam za pomeranje, ako se slazete?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 7.10.2013 13:07:11
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
A sta mislite o tome da se nadjemoi sutra na starom mestu oko 16h? Kazu bice super vreme, ja sredom i cetvrtkom ne mogu jer smo poceli da idemo na moderan ples.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 7.10.2013 13:26:48
|
|
|
|
isidora88
|
ja sutra ne mogu, idemo da gledamo neki auto i treba mm da spremim stvari za teren
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 7.10.2013 14:25:39
|
|
|
|
lanajelena
|
Mi imamo sutra rodjus
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 7.10.2013 14:29:51
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ove nedelje kazu i do 25 stepeni pa ako uspemo bilo bi dobro da se nadjemo da iskoristimo ovo lepo vreme
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 7.10.2013 14:31:42
|
|
|
|
lanajelena
|
Ja ne smem nista da kazem jer mi je ova nedelja haos,ako se vi dogovorite ja cu samo probati da uletim(kao prosli put )
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 7.10.2013 18:35:30
|
|
|
|
pocahontas
|
hocete onda petak? najavili su suncano i 24 stepena...moze i staro mesto ili ovaj mogli, meni svejedno...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?