Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 4.10.2013 10:26:03
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka znam da je sve ok sve briseve sam 17 radila na jednom mestu u zavodu za javno zdravlje a 25 kod dr.. u DZ sad je glupo pitanje ali ja tek kad mi prodje ciklus mogu stavljati vaginalete? Ja mislim da tek kada prođe, meni su uvek tako govorili.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 4.10.2013 10:26:57
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Maslacak15 Cekamo Dacu da se javi danas sa aspiracije Čekamo i navijamo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 4.10.2013 10:28:07
|
|
|
|
17 joka
|
pa baš to , pisala sam u Prag videcu šta kazu... toliko sam se iznervirala da nemogu da dišem kako treba
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 4.10.2013 10:29:01
|
|
|
|
17 joka
|
Dacika svim srcem
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 4.10.2013 10:42:37
|
|
|
|
Dani.kv
|
Joko opusti se bice sve ok. Sredice se to, samo ne nabijaj nervozu Stetice, Dunja embrioni se vracaju posle onoliko dana koliko su stari. Meni su vratili peti dan
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 4.10.2013 10:43:50
|
|
|
|
17 joka
|
e tako i moji neki 5-6 dan Dani e ovo me je bas rzbesnelo a od ovoga mi raste TSH
< Poruku je uredio 17 joka -- 4.10.2013 10:44:51 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 4.10.2013 10:47:13
|
|
|
|
Dani.kv
|
Ne zezaj sad na kraju. Patike na noge i u jednu duuugu setnju
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 4.10.2013 10:50:09
|
|
|
|
degu
|
Daco Joko moje iskustvo s njima je da greše, ne znam kako al u našem dz brisevi budu gotovi isti dan. Nikad nisam verovala u njihove rezultate, frljaju se od candide do bakterija. Radila sam briseve dok nisam došla do sterilnih bez ikakve terapije. Poslušaj Jess, to bi ti rekle i sestrice da uradiš.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 4.10.2013 10:50:21
|
|
|
|
17 joka
|
eno me deka tri metra drva još u da uteram u podrum i slozim pa sutra jos tri da cepam sve cu ovo da izbacim iz sebe
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 4.10.2013 10:56:22
|
|
|
|
nina26
|
Dunjci, nisu mi nista davali, isto iz prirodnog, nego me valjda nisu ni informisali tada, pratili samo endo posto nije bio dobar u pocetku. Daci, danas aspiracija??? kad pre Joko, uradi na drugom mestu bris,cisto da ti bude lakse, a i da bude isti rezultat, nije strasno, canesten je dobar sredi se to brzo, a mislim da ti nece uticati to na uspe
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 4.10.2013 11:01:08
|
|
|
|
17 joka
|
ja neznam šta bih bez vas
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 4.10.2013 11:32:48
|
|
|
|
NoraBo
|
Joko odmah prestani ali odmah da se nerviraš!!!Meni je pre iui rezultat iz zavoda za javno zdravlje bio ok, a kako sam tada išla i na redovni pregled kod svoje dr i dom zdravlja u krivolačku sekret mi je bio treća grupa kod nje, i kad sam joj pokazala rezultate iz zavoda, rekla mi je da su njihovi sigurniji i da kod njih u dz imaju reagense koji su prevaziđeni, tako da me nijeuopšte lečila. Glavu gore i slaži drva, moj savet malo ispiranja octaniseptom, i bez brige
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 4.10.2013 13:00:38
|
|
|
|
dunja RR
|
Draga da ti javnem, pitala sam doktorku, nije joj stigao tvoj mail. Rekla je da je sasvim normalno da TSH skoči kada krene hladnije vreme + malo i stres od ulaska u postupak. Rekla sam joj kada krećeš u postupak, kaže da ima dovoljno ihahaj vremena da se sredi do postupka, dalje će ti sve ona objasniti. Zato ne brini IZVORNA PORUKA: plašljiva Devojke drage, Evo da Vam se malo izjadam, sve mislim tako će mi biti lakše. Ko može bolje da me razume nego vi. Od utorka krećem sa dugim protokolom VTO u Frontu, tj od 08.10. Zahvaljujući Dunji i ostalim devojkama sam pronašla internitu koji me sprema za VTO. Svašta sam tu saznala, da imam Hašimoto, urodjene trombofilije MTHFR i PAI gena, lupus mi je takodje povećan. Već tri nedelje sam na dijeti, batalila cigarete, tu i tamo se trudim da šetam. Uhvatil me blaga panika. Dr. mi je tražila da pred postupak ponovim hormone štitne TSH i FT4. Pijem i eurotirox već te tri nedelje i danas mi stigoše rezultati veći nego što su bili pre mesec dana. TSH 3,2 a FT4 16,50. Neznam koliko to može da utiče na ishod celog postupka. Umesto da se radujem svemu, ja se plašim. Verujem da je većina prošla slične faze. Ljubim Vas sve puno. Želim Vam svima najlepši dar od boga što pre.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 4.10.2013 13:30:27
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Ne znam tačno, folikul bi trebao da pukne sutra prekosutra, e sada ne znam koji dan vraćaju. Računam ako je drugi dan, kao prošli put kod VTO, onda bi trebalo ponedeljak ili utorak, videćemo :) Dunja pa to su divne vesti :) Navijam jakoooo Ja sam ove nedelje trebala da dajem krv za analize ali sam se toliko ukocila da primam injekcije....bas sam zaribala
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 4.10.2013 13:36:53
|
|
|
|
daca77
|
Samo da vam se javim... Danas bila aspiracija i iz ovog mog folikulcica izvadili jednu jc...dr kaze da je sve ok i da ocekujem transfer u nedelju. Sada mi preostaje da molim Boga da jc prezivi do nedelje, a i posle. Hvala svima na podrsci
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 4.10.2013 13:38:38
|
|
|
|
17 joka
|
Hoce Dacika dušo hoce bice jedna mala lepa beka Vivern cuvaj se ozdravi pa u pobede
< Poruku je uredio 17 joka -- 4.10.2013 13:40:29 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 4.10.2013 13:39:17
|
|
|
|
Maslacak15
|
JOJ Daco cekam te ko prozebo sunce :):) LEPO REKOH DA NIJE PRAZAN ! Izvinjavam se sto krsim pravila foruma ali pade mi kamen sa srca :) Necu vise nista da kazem da ne izbaksuziram....
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 4.10.2013 13:40:14
|
|
|
|
dunja RR
|
Wiv, spominjala sam te jutros doktorki kada mi je računala BMI. Upisuje ona tamo 169 cm, kažem ja ma nisam, ja sam 170, merila sam se sa jednom Ringerajkom Kaže dr. skini cipele, izmeri me i ono 170, kožda čak i malo više ;) BMI je sada 23, dr. oduševljena (bio u julu 26). Inače, saznala sam da vraćaju embrione 5. dana, tako da računam krajem sledeće nedelje transfer. Navijam da brzo prođe ukočenost, pa da idemo zajedno u nove pobede
< Poruku je uredio dunja RR -- 4.10.2013 13:41:11 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 4.10.2013 13:40:55
|
|
|
|
Bebana17
|
Daco, nego šta će nego da preživi, i narednih devet meseci Broj jajnih ćelija ne znači ništa, ja imala 13 i ćorak, a moja mila drugarica sa VTO dve-tri, dve preživele kao embrioni do trećeg dana i sad su te dve dva mala čeda u njenom stomaku. Biće to sve dobro, samo napred
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 4.10.2013 13:41:05
|
|
|
|
dunja RR
|
Dacika, kao što ti rekoh i preko telefona, biće to sve super
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 4.10.2013 13:41:53
|
|
|
|
daca77
|
Joko, Maslacak hvala puno Sa mnom je bila cura sa niskim AMH, ali stimulisani ciklus i dobila je 4 folikula, 2 prazna i 2jc. Meni ostaje da se nadam da ce ova moja jc preziveti sve sto sledi...
< Poruku je uredio daca77 -- 4.10.2013 13:43:01 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 4.10.2013 13:42:03
|
|
|
|
Bebana17
|
Daco, ti si se namučila da dođeš i do te jedne jc, pa će te valjda Bog pogledati
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 4.10.2013 13:45:36
|
|
|
|
daca77
|
Bebana, nadam se da hoce pogledati...videcemo... Znam da je sve ovo jako slozeno i da sa jednom jc ne mogu puno ocekivati, ali meni preostaje da verujem u pozitivan ishod.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 4.10.2013 13:45:49
|
|
|
|
Meisje
|
Dacooo,pa ti si u postupku Drzim fige jaaako,jedna a vredna!!!!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 4.10.2013 13:46:36
|
|
|
|
daca77
|
Hvala, Mei
|
|
|
Anketa
tijaiduletijaidulepo vama,najlepse zensko ime od ponudjenih je???mia (
34%)
teodora (
24%)
nikolina (
24%)
katarina (
19%)
Ukupan broj glasova: 119Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!