|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Idemo u vrtić-2. deo
23.9.2013 12:11:32   
Peace*
Ma znam, nije frka, nego mi žao što izostaje jer voli da ide.

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 401
25.9.2013 11:57:36   
Sanjica26 RR
Mi smo krenuli u vrtic proslog ponedeljka. Za sada je sve super. Svidjaju mi se vaspitacice jer su spremne za saradnju.
Teodori se dopada da ide. Jos uvek nisu spavali
Od sutra ce krece spavanje. Pricala sam sa vaspitacicom kaze da nema problema sa njom. Jedini problem koji imaju je hrana. Znaju svi sa foruma koliko sam se zalila. Jede sve, ali je jako spora. Sredice oni to da brze jede.Rekla sam da joj stave pelenu za spavanje. Kaze da nema potrebe. Nije im problem da je presvlace. Izgleda sam jedina od roditelja koja dygo razgovora sa njima. Na kraju sam se izvinila sto sam ih udavila.

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 402
25.9.2013 12:28:24   
Sandricak
Mi smo krenuli u vrtic 02.og septembra i isli smo citavih nedelju dana, pa smo nedelju dana bili bolesni pa opet isli nedelju i sad smo opet bolesni... user posted image

Jos nijednom nije ostao do 14 casova, dosli smo do 10h (od 08-10)...

I ta dva sata jedva izdrzi, navikao na mene i sad drekaaaaa......

Ne znam da li ce se ikada navici na vrtic...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 403
25.9.2013 12:30:30   
lesica
Sandricak, navići će se! Polako i samo strpljivo. Ja to iz iskustva user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Sandricak)
Direktna veza do poruke: 404
25.9.2013 12:39:41   
milicicak
Mi smo krenuli pre dve nedelje, izdrzala je 4 dana pa se razbolela i celu proslu nedelju bila kod kuce ;) dovodim je posle dorucka oko 9 a od juce ostaje do spavanja (11:30), bilo je vristanja i plakanja na pocetku, sad se svelo na glasno protestvovanje, a danas smo dobili pohvalu da nikad nisu imali tako pricljivo dete :) nadam se da cemo uskoro ostati i do kraja dana...

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 405
25.9.2013 13:26:36   
Sanjica26 RR
Bea i ja sam pocela Teodori svako jutro pre vrtica kasicicu meda. Nama je mama davala i skoro nikad nismo bili bolesni. Posle rucka joj cedim i limun. I to bas popije u slast bez trunke secera. A i dobija posle obroka pikovit.

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 406
25.9.2013 18:33:11   
Anoniman
Uni je strasno tesko pao povratak, isla je dve nedelje, a onda 4 dana pauze zbog prehlade, i ove nedelje se vratila i pakao, nece da jede, nece da spava, nervozna je po ceo dan, danas je cak pokusala i da pobegne vaspitacici.... i tako... ne znam sta da joj radim, nisam je navikla ovakvu, po ceo dan histeriseuser posted image

Direktna veza do poruke: 407
25.9.2013 21:32:31   
Didy
Um, tako je meni Stefan prva dva meseca nedelju dana išao, pa nedelju dana nije zbog bolesti i baš mu je dugo trajala adaptacija.user posted image Činilo mi se da je svaki ponovni polazak nakon pauze bivao sve gori i njemu sve teže padao.user posted image
Šta da ti kažem - Izdrži i jačaj joj imunitet.user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 408
25.9.2013 21:36:36   
milicicak

IZVORNA PORUKA: milicicak
nadam se da cemo uskoro ostati i do kraja dana...

ko me terao da lajem :( popodne je dobila temperaturu, drugi put za 10 dana :(
sutra imamo prvi roditeljski ali i pre njega moram da pohvalim vaspitacice iz vrtica i upravu jer se bas trude da nam pomognu da alergicno dete uklopimo u kolektiv

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 409
26.9.2013 13:37:33   
tanjicak79

IZVORNA PORUKA: tanjicak79
Evo već dve sedmice u jaslicama su prošle. Od prošlog četvrtka ostaje na ručku i spavanju, ali od ručka slabo šta pojede, a zaspala u jaslicama još nije. Svi spavaju, samo ona neće i bojkotuje, pa ja dolazim po nju i onda se ukomira kad stigne kući. Od petka je dovodim i na doručak. Danas je novi dan, pa ćemo videti kako će proći.
Ali svakim danom je sve bolja i više interaguje sa decom. Od početka je htela da se igra sa igračkama, ali ne voli kad je uzimaju vaspitačice u ruke, jer još nema poverenja u njih. I naravno da plače kad je dovodim, sad već počinje da se žali pre ulaska u jaslice.
Nadam se da će do kraja meseca biti malo lakše i da će početi da prihvata svoju ljutu sudbinu user posted image

Od ponedeljka je potpuno druga priča. Super se opustila u vrtiću. Brblja, priča i igra se sa vaspitačicama. Bolje jede, a i počela je da spava. Danas u 14h idem po nju. Bilo bi lepo da je uskoro ne savata neki virus i da ne napravi veliku pauzu. Držim fige da nastavi ovim tempom.
Jedino još ujutro plače kad je predajem vaspitačici.

(odgovor članu tanjicak79)
Direktna veza do poruke: 410
27.9.2013 9:13:29   
mati
Nisam znala u kojoj temi o vrticu da napisem pa hajde ovde...
Trebalo bi od ponedeljka da krenemo u vrtic, posle pauze od 2,5 mes... Odem jutros da vidim sta sve treba da se kupi... Ljudi moji, sramota...
Sveska A4, blok br.5, slikovnica, bojanka(zar to nije isto)user posted image , bojice, flomasteri, lepak i kolaz papir, podrezac, plastelin, fascikla... Pa ja kao da dete od tri god saljem na master...
A da i neki radni listovi user posted image

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu tanjicak79)
Direktna veza do poruke: 411
27.9.2013 9:32:55   
Olga75
kod nas je trebala prva sveska , radni listovi iz matematike i poznavanja okoline i knjiga za engleski , ustvari samo sam svesku ja kupila a za ostalo sam dala pare a pribor za likovno placaju deca koja su u poludnevnom a za ostale valjda daje grad ili tako nesto
iskreno , vise ni ne razmisljam , kad kazu toliko para ja dam i ono izes ga , puno majkumu al sta ces user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 412
27.9.2013 9:54:50   
Lu
Jel to vrtić ili predškolsko?

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 413
27.9.2013 9:57:45   
Olga75
Lu , vrtic , sledece godine ide u predskolsko

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 414
27.9.2013 10:13:01   
bea83
Ako je za utehu, bar će nešto da rade sa tim materijalima user posted image  Najgora varijanta je da nemaju sve to, ne traže i onda ništa ni ne rade user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 415
27.9.2013 11:09:39   
mati
Lu, Matina grupa su trogodisnjaci... Od toga neki kasnije rodjeni jos nose pelene.
On se kuci igra sa plastelinom,obozava,vac smo mu treci kupili, i boji. Mi smo malo i preterali, imamo tri para tempera,dva vodenih boja,blokovi, sveske...
Meni samo nije jasno sta ce njima u grupi 36 podrezaca (toliko ih je trenutno u grupi),pari flomastera i tako oko toga. A i to sve kosta, ima ljudi sa po dvoje dece u vrticu, pa koliko je to para,preko cene vrtica. I kakvi su to "radni listovi"?
Juce mi je bila drugarica kojoj cerka ide isto u drzavni vrtic , ima cetri godine i oni nista ne uzimaju... Mislim da su mali za toliko "talenta".

< Poruku je uredio mati -- 27.9.2013 11:11:16 >

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 416
27.9.2013 11:23:18   
Torbica
Moja cerka je starija grupa u drzavnom vrticu, i mi isto kupujemo potrosni materijal. Danas kupujem blok 5 i makazice a do kraja sledece nedelje dva radna lista, jedan iz matematike a drugi neki opsti. Inace dajemo po 500 din po polugodistu za flomastere i bojice.
Sin mi je mladja grupa, sad je krenuo kod vaspitaca, tamo jos nista ne treba.
Zasad smo platili po 500 din za krecenje cerkine i 500 din za krecenje sinove sobe. U jaslicama smo isto platili 500 din za potrosni materijal.
E, a nov momenat je da kod cerke treba da se naruci servis za ciscenje tepiha!!! user posted image To su nam rekli na roditeljskom pre dva dana.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 417
27.9.2013 13:44:39   
bea83
Moje dete je jutros cičeći od sreće odletelo u zagrljaj vaspitačici (koja je isto tako cičala) user posted image  Meni srce puno, a posle sam malo i plakala, priznajem, od sreće user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 418
27.9.2013 16:36:29   
Sanjica26 RR
Mi smo danas malo plakali kad sam je ostavljala. Vaspitacica mi je rekla cim sam izasla prestala je da place. I dok traje adaptacija bice raznih reakcija. Od ponedeljka ostaje da spava.
Pohvalila je da brze jede. Od kako mi je rekla da najsporije jede od sve dece forsiram je da jede sama. Tacno se vidi da uziva da sama jede. Ona koja ne voli da jede.user posted image

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 419
30.9.2013 15:20:11   
Sanjica26 RR
Mi smo danas prvi put ostali na spavanju. Sva deca su spavala. Ona nije.user posted image
Mene interesuje da li su vasa deca prvi put izbegavala da spavaju u vrticu?
Vaspitacica kaze da je sve vreme bila mirna u krevetu dok su druga deca spavala.I svaki obrok sama jela. Izgleda da sam bespotrebno brinula oko jela.

Direktna veza do poruke: 420
30.9.2013 15:23:16   
bea83
Moj je spavao od prvog dana, tu nismo imali problem. Al jesmo oko jela, negde mora da škripi user posted image
A inače ja nisam nikad spavala u vrtiću, a krenula sam sa dve godine. Bitno je da ona leži mirno i da se malo odmori

Direktna veza do poruke: 421
30.9.2013 15:38:58   
Sanjica26 RR
U pravu si Bea. Ona koja je uvek mucila muku sa jelom tamo super jede. Cak sama jede. Nadam se da ce za koji dan da spava. Evo sad je skroz povilenela jer nije spavala. Zato ce u 8 u krevet.

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 422
30.9.2013 16:08:40   
jovicaa
ni aleks ponekad nece da spava, sedi sa vaspitacicama, kazu da ga maze i svasta nesto, terorista maliuser posted image
a jede odlicno, i to sto kazes sanjice, cak i sam... sto je kod kuce retko slucaj.

don't shit where you eat :))

Direktna veza do poruke: 423
30.9.2013 21:34:46   
Didy
Moji su oboje spavali tog prvog puta. Vaspitačica kaže da deca koja imaju rituale za spavanje ne spavaju prvih dana. Ili ne spavaju uopšte. Sa Stefanom je krenula devojčica kad je imala nepune 2 godine i nikad nije spavala u vrtiću sve do sad, evo već četvrta godina kako idu. Kaže njena mama da ju je ona ljuljala na rukama kod kuće dok ne zaspi. Naravno da to vaspitačice neće raditi.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 424
30.9.2013 22:24:31   
Sanjica26 RR
Teodoru ne ljuljamo. Tesko zaspi, pa je verovatno to problem. Evo veceraa sam je stavila da spava oko 7 i odmah je zaspala.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Njoj je 15, jednom nogom još u detinjstvu,...
Teško je imati 15 godina. Takođe je prilično sjajno biti 15. 15 je hodajuća kontradiktornost.
Dušica Eli - priča o dobroćudnom duhu žens...
U mts Dvorani u nedelju 3. novembra u 15h održaće se specijalna projekcija animirane priče "Dušica Eli", na kojoj će p...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here