|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XI deo
20.9.2013 7:42:54   
pari
hvala daco! kako se vide antitela štitne? koja je to analiza? mislim da nemam problem sa tim...
Ja sam mislila da idem kod dr Jelene Todorović, par devojaka sa foruma ide kod nje...
Gde radi dr Miljić? privatno radi negde?

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 126
20.9.2013 8:24:36   
daca77
Antitela stitne zlezde su: anti TPO i anti TG.
Miljic radi u KC Srbije, a privatno kod Ivanovica, Jevremovoj...

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 127
20.9.2013 12:26:29   
pilence83
drage moje moje od 8. oktobra krećem sa bockanjem( trebalo bi da su inekcije na slovo D nešto diplerelin tako nešto , možda sam sad baš lupila ali nečitko je napisano pa ne mogu da pročitam ). opet su mi rekli da od 5. dana pijem ciklu. na dugom sam protokolu. dok ne krenem sa bockanjem dali su mi da uradim još neke analize. nadam se da će biti sve kako treba user posted image svim devojkama srećno i da bude puno puno beba ove jeseni. Imperijal draga žao mi je što je postupak prekinut, ali je dobro to što su ti našli problem.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 128
20.9.2013 12:32:19   
17 joka
Pilenceuser posted image srecno mila, neka nam oktobar donese srecu

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu pilence83)
Direktna veza do poruke: 129
20.9.2013 12:47:58   
pilence83
Joko user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 130
20.9.2013 12:53:46   
17 joka
ja i ti cemo cekati bete negde u slicno vremeuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

Direktna veza do poruke: 131
20.9.2013 13:02:18   
pilence83
biće bogami to dobre bete i to velike velike user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 132
20.9.2013 13:03:07   
viking
Chipsy, nemoj sada da se ždereš oko toga, uradila si sve što si mogla i znala, uostalom, ti nisi doktor... kao da nemaš dovoljno sekiracije u životu. Ipak, u sledećoj trudnoći za koju ti želim da dođe što pre, povedi računa.
Meni je moj ednokrinolog rekla da i u trudnoći jednom mesečno vadim TSH i da ako pređe 2,5 da je zovem. To mi nije rekao ni jedan ginekolog niti bilo koji drugi lekar. Pri tom, ja nisam imala problem sa hormonima ni sa štitnom, kod endokrinologa sam otišla da mi da uput za insulinski test jer sam to htela samoinicijativno da proverim (ni to mi ginegolozi nisu rekli da radim) ali eto, od nje sam čula mnogo pametnih saveta. Ne znam tačno koje probleme TSH može da izazove, ali očigledno da može mnoge (skoro je jedna devojka ovde pisala da je imala spontani u nekom 5-6. mesecu zbog visokog TSH).

IZVORNA PORUKA: Chipsy
ja sam rodila bebicu,ali ona ima genetsku mutaciju, i izmedju ostalog ima i mozdane anomalije, za koje za sada ne znamo kako ce da joj uticu na inteligenciju. Jbt da li je moguce da je do toga doslo zbog TSH? Nigde, bas nogde to nismo procitali, sve moguce slucajeve smo iscitali, cak smo bili i kod geneticara Stojkovica u Leskovcu, i niko nije pomenuo tsh. Sad ce da me grize touser posted image Ni u Jevremovoj, ni na komisiji moj tsh od 3,55 niko nije ni pomenuo...

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 133
20.9.2013 15:30:39   
naci1
drage moje samo da vas pozdravim....zelim vam puno user posted image
joko.degu,viking,pilence,,pari,daco,imperial,dunjauser posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 134
20.9.2013 15:55:43   
17 joka
Naci draga user posted image user posted image

(odgovor članu naci1)
Direktna veza do poruke: 135
20.9.2013 16:22:05   
pilence83
user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 136
20.9.2013 18:28:52   
pari
user posted image i ja još malo...oko 20.10. user posted image

Direktna veza do poruke: 137
20.9.2013 20:05:29   
Chipsy
Pilence, sa srecomuser posted image
Jokouser posted image
Vik, ma ja sam bas vodila racuna, jela samo zdravo, cuvala se, isla svakog meseca na uz, 4d, i tek su u 8.mesecu nesto primetili i onda haos do sada. Nervira me sto moramo mi da istrazujemo, a dajemo im tolike pare.
kod kog endokrinologa si isla?

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 138
20.9.2013 20:15:45   
viking
Chipy, kod dr Veselinke Jovanović, radi u dr Ristiću, divna je i predivna. Toliko je sva fina, strpljiva, posvećena, smirena, dođe mi da joj sednem u krilo svaki put kad je vidim, majke mi. Sve doktore moraš da ispituješ, da dođeš pripremljen i da pitaš sve što te interesuje, ova je jedina (od svih specijalnosti kod kojih sam ikada bila) koja ti sama sve objasni, ja sam kod nje prvi put sedela sat vremena, a otišla sam samo zbog insulinske rezistencije koja je relativno lagana dijagnoza. A izveštaj koji mi je posle pregleda iskucala bio je na dve strane. Za ceo postupak VTO sam dobila malo više od pola strane. 

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 139
21.9.2013 0:19:08   
Chipsy
Ok, hvala ti draga.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 140
21.9.2013 8:08:14   
pari
dobila sam i rezultate proteina... Protein S mi je iznad normalnih vrednosti...ne nešto puno, ali je iznad... Da li znate šta to može biti?

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 141
21.9.2013 12:01:35   
wivern
Devojcice samo da vas sve pozdravim i pozelim srecu... ja sam napunila baterije na moru i sad krecem u zavrsnicu sa analizama

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 142
21.9.2013 12:36:29   
Biki34
Dosta se pise o tsh pa da napisem ovde i moje iskustvo...Pre vto tsh mi je bio oko 2...trudnoca bez problema...6meseci posle porodjaja tsh 14...sad sam na terapiji i tsh je ok ali endokrinolog smatra da je ne odgovorno od klinike(gde sam radila vto a posle i vodila celu trudnocu) sto nijednom u toku trudnoce nije kontrolisana stitna zbog svih hormona dobijenih u postupku vto...endokrinolog kaze da sam imala srece jer je moglo "svasta" da bude...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 143
21.9.2013 14:18:54   
cvećka
Biki, sad me bacas u frku user posted image
Wiki, samo napred sad svom snagom user posted image i sve ostale koje ste u postupku user posted image

(odgovor članu Biki34)
Direktna veza do poruke: 144
21.9.2013 14:59:52   
Biki34
Cvecka ja sam razumela "svasta" u smislu spontanog(vec sam ga imala u prirodnoj trudnoci...
Ti ces uskoro da se mazis sa svojom decicom...user posted image user posted image

(odgovor članu cvećka)
Direktna veza do poruke: 145
21.9.2013 15:11:58   
viking
Slažem se, i meni je endokrinolog rekla da jednom mesečno pratim TSH (iako nisam imala nikakvih problema sa hormonima), a niko od ginekologa nije. Zato i pišem ovde, da ostale ženice znaju, pošto im to uglavnom niko neće reći.

Cvećka, ne sekiraj se, tvoje bebice su dobro, to bi se videlo da nešto ne valja.  

IZVORNA PORUKA: Biki34

Dosta se pise o tsh pa da napisem ovde i moje iskustvo...Pre vto tsh mi je bio oko 2...trudnoca bez problema...6meseci posle porodjaja tsh 14...sad sam na terapiji i tsh je ok ali endokrinolog smatra da je ne odgovorno od klinike(gde sam radila vto a posle i vodila celu trudnocu) sto nijednom u toku trudnoce nije kontrolisana stitna zbog svih hormona dobijenih u postupku vto...endokrinolog kaze da sam imala srece jer je moglo "svasta" da bude...

(odgovor članu Biki34)
Direktna veza do poruke: 146
21.9.2013 16:47:35   
niki28
Ja se ubacujem po drugi put,jer s vremena na vreme procitam vase postove,i iako nismo jos u nikakvom postupku verovatno cemo jednog dana i biti (trenutni spermogram 400.000 hiljada!),leci ureaplazmu pa cemo videti sta dalje.
Htela sam da se ukljucim zbog ovog TSH,ja se lecim Dragisi Misovic,unazad godinu i nesto, slucajno otkrila povecan TSH na 7,2 lecila sa 50 mg eutiroksa - spustio se na 2 da bi pre nepunih 3 meseca na kontroli opet bio 7.Posto sam rekla dr da planiram trudnocu dala mi je 75 mg i kontrola mi je u oktobru.Nadam se da ce biti poboljsanja.
Da napomenem da mi je rekla da TSH s vrednoscu 7 nije razlog za neplodnost i ako ostanem u drugom stanju,sve ce se to odrzavati uz pomoc tabletica i kontrole svaki mesec.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 147
21.9.2013 17:23:30   
Chipsy
Hvala vam drage na tim informacijama. Drugarica mi je rekla da je njena komsinica ostala trudna bez problema 2 puta sa tsh 128!!! Ima dve prelepe devojcice, samo je ona kao prase

(odgovor članu niki28)
Direktna veza do poruke: 148
21.9.2013 23:02:35   
cvećka
Uh, jos malo [: user posted image

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 149
21.9.2013 23:35:38   
degu

IZVORNA PORUKA: Chipsy

Hvala vam drage na tim informacijama. Drugarica mi je rekla da je njena komsinica ostala trudna bez problema 2 puta sa tsh 128!!! Ima dve prelepe devojcice, samo je ona kao prase

Joj Chipsy uz svu ovu muku baš si me nasmejala sa ovim kao prase user posted image
Sve može biti a ne mora, a na nama je samo da učinimo sve što je u našoj moći da bude ok, a opet će biti kako mora da bude.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Ime za našu vevericu
Mishica 77

Koje vam se ime najviše sviđa? Mi smo još neodlučni.

Nina (66%)

Milena (15%)

Jovana (19%)

Ukupan broj glasova: 171

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here