Yula
|
IZVORNA PORUKA: Macaki yula, nemoguce da ste ti i tvoja mica pokvarile odnose. pa uvek si pricala da ste se lepo slagale. ja za moju moram da kazem da lepo cuva K, nista joj ne zameram. jedino sto se ne cima prerano oko hranjenja, oblacenja isl. tako da ne bismo definitivno mogli da joj je ostavimo na nek duze vreme, ne bi se snasla. ona bi jedino da se igra sa njom ili da je izvede u set_nju, na igraliste..ali meni i ta pomoc znaci, bar za to vreme uspem nesto da uradim. i kad god treba da se vodi kod dr, ona dolazi da mi pomogne, da je ne vucem ja sama po cekaonicama.. a sto se bezbednosti tice, moja mama apsolutno misli da mi nismo sposobni da cuvamo K i da ona to najbolje zna. sve sto je mi pustamo, ona je ne bi pustala, preterano brine i vidim da je jako nervira nasa opustenost. Hej, ja tek sada vidim ovaj post. Nismo pokvarile odnos, ali kao sto vec napisah, previse je opustena po pitanju bezbednosti deteta, toliko da prosto ne mogu da verujem! Mi smo na 2 spratu, stalno drzi otvorene prozore, stolica nedaleko do prozora, ona u kuhinji a bolesnog ( slogiranog i dementnog ) svekra ostavi da pricuva dete, dok ona prcka nesto po kuhinji, iako joj je striktno naglaseno da pazi samo dete. I njen je komentar, nije dete vrabac pa da izleti kroz prozor! A ovde su prozori veoma nisko postavljeni, na nekih 80-ak cm od poda, strasno! Jednom prilikom joj dete izletelo iz parka na ulicu, stigla ga tako sto je stao kod parkiranih automobila, muz poludeo! I bilo je jos mnooogo takvih situacija, uzasno sam preplasena da ostavim dete sa njom i na 20 min. Tu mi je trenutno majka, i ona je daleko od savrsentva, ali sto se tice bezbednosti deteta bas vodi racuna i pored toga sto ga pazi kao oci u glavi, on je uspeo da je zakljuca u sobi ( ja budala ostavila kljuc u vratima sa spoljne strane ). Mrzi me da pisem sta se sve izdesavalo, ali je tada moja keva videla kako dete u sekundi bukvalno, moze haos da napravi. Ja samo sto se nisam porodila i brinem kako ce one paziti dete dok sam ja u porodilistu, dobro, bice i mm malo kuci, malo sa mnom... Ali posle kada dodje beba kuci... Ja da sam sama, zatvorim prozore ili otvorim a pozakljucavam vrata, a ovako, moram samo da idem za njom i svekrom i da kontrolisem jesu li vrata zatvorena, ili bar prozori. A oni samo otvaraju prozore, stalno im vruce. Inace mi je svekrva zaista mnogo dobra zena, trudi se, lepo se slazemo, ja je uvek pitam za savet, nekada poslusam, nekada ne, kako kada. Ima tu stvari koje mene nerviraju kod nje, i nju kod mene, ali sve je to normalno.
< Poruku je uredio Yula -- 19.8.2013 21:59:06 >