|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio)
21.6.2013 22:13:51   
nina26
Verka,ima da slavimo tvoju selidbu,ali da ce ove stranice biti prazne bez tvoje sveki,to je cinjenicauser posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1301
21.6.2013 22:15:18   
Ana RR
Ma biće tu još bisera, samo u drugačijem ruhu user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 1302
21.6.2013 22:28:41   
Verolina
Ne sumnjam da ce biti biserauser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1303
22.6.2013 16:15:50   
Anoniman
verka user posted image sve najbolje vam zelim!

ja sam mojoj dozvolila da mi pomaze onoliko koliko se nudi. naravno, to je daleko od pomoci koju bih dobijala od mame, ali nije ni bitno, jer znam da se trudi. kad god zeli da cuva kseniju, da je proseta isl. dozvoljavam. znam koliko sam ja volela da me cuvaju oba bake, to su mi najlepse uspomene iz detinjstva, i resila sam da to ni svojoj deci ne uskracujem. do sada stvarno nije nikada procerdala moje poverenje, uvek uradi sve po dogovoru i dok je tako bice dobro svima.

(odgovor članu Verolina)
  Direktna veza do poruke: 1304
23.6.2013 1:35:35   
Yula
Mene moja pocinje sve vise da nervira a najvise zbog njenog nonsalantnog odnosa prema detetovoj bezbednosti. Za ove dve godine je bila gomila ispada da smo se mm i ja dogovorili da vise sa njom uopste ne ostavljamo dete u smislu da ga cuva. Strasno me je neprijatno iznenadila i razocarala.

Ljubav, sreca i najveca radost:

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1305
23.6.2013 23:47:50   
Anoniman
yula, nemoguce da ste ti i tvoja mica pokvarile odnose. pa uvek si pricala da ste se lepo slagale. user posted image
ja za moju moram da kazem da lepo cuva K, nista joj ne zameram. jedino sto se ne cima prerano oko hranjenja, oblacenja isl. tako da ne bismo definitivno mogli da joj je ostavimo na nek duze vreme, ne bi se snasla. ona bi jedino da se igra sa njom ili da je izvede u setnju, na igraliste..ali meni i ta pomoc znaci, bar za to vreme uspem nesto da uradim. i kad god treba da se vodi kod dr, ona dolazi da mi pomogne, da je ne vucem ja sama po cekaonicama..
a sto se bezbednosti tice, moja mama apsolutno misli da mi nismo sposobni da cuvamo K i da ona to najbolje zna. sve sto je mi pustamo, ona je ne bi pustala, preterano brine i vidim da je jako nervira nasa opustenost. user posted image

(odgovor članu Yula)
  Direktna veza do poruke: 1306
24.6.2013 17:30:25   
Jole84
Verkić moj nek vam je sa srećom,dobro si i ovoliko trpela,drago mi je što ste se rešili na ovaj korak user posted image
Uvek sam govorila da je bolje da se s mužem deli parče hleba ali mir ne može da se plati.
Srećno dušo user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1307
24.6.2013 21:20:56   
Verolina
Cekam te na posedak. Muza cu zbog tebe svecano da sutnem kod mame na par danauser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1308
27.6.2013 13:53:49   
jabukica
Ja ću odlepiti od moje svekrve, jedva čekam da opet ode "u pm", nije bitno, samo da ode, tu je nedelju dana i već mi ide na živce. Naime mala ima 14 meseci, juče joj je kupila smoki, čokoladu i htela da joj da parče dimljene rolovane piletine koja se vuče po frižideru sva se ulepila, e tu sam pop*****, sreća pa sam ja to parče što je ostalo nešto pre toga dala kerovima, i onda joj umesto toga dala salamu dok joj nije ispekla jaje. Mislim mala je ionako buca (ima 15kg), i baš pazim da je zdravo hranim, a ona kako je došla kao da mi prkosi. Mislim šta će joj salama, kad svi znamo da je to najveće smeće od hrane, i jaje joj nikad nisam pekla jer ga lepo jede i kuvano, a voli da ga jede i sa španaćem onako kad se skuva, i što bih je kljukala smokijem i čokoladom, kad joj to, baš zato što je buca ne treba. Uff odlepiću stvarno, valjda preživim još ovih par dana user posted image

Već smo imali jedan manji okršaj oko ishrane male, i kako joj se nešto kaže ona se naljuti pa ne bih opet da se prepiremo oko toga, ali stvarno mi ide na živce user posted image

Sve što raste htelo bi da raste, neka raste i treba da raste... Duško Radović

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1309
13.8.2013 12:07:45   
Наташица
била некад добра, док смо били у вези. и док послије није пукла прича како сам ја хтјела брак и дијете...да муж то није хтио, да сам га наговорила. док је заправо било обрнуто. кад се малена родила понашала се као да ће двоје ментално заосталих људи добити дијете, да ми везе немамо. и онда смо се добро посвађале који пут и сад смо здраво за здраво. срећа па не живимо у истом граду. нема нам петљања у живот.

"timeo hominem unius libri"

(odgovor članu jabukica)
Direktna veza do poruke: 1310
13.8.2013 12:23:50   
Torbica
Ajd da i ja napisem koju na ovu temu. Moja je previse brizna, ali smo u razlicitim gradovima, i ne govorimo joj nista sto bi joj dalo materijala za brigu. Uvek je sve divno i krasno. Inace dodje svaka dva-tri meseca. Sad mi je tu od subote, jer smo mm i ja isli na svadbu pa da ostane sa decom. Bude u prizemlju, posebna soba, kupatilo, tako da mi je to ok. Naucila sam vremenom da je najbolje imati pristojnu distancu. Cim nemaju materijala sve je ok. Ali u pocetku nisam bila tako mudra pa smo imale rasprave. Ali sad unazad par godina, sve je ok, ne mesa se i slusa sta joj kazemo. user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Наташица)
Direktna veza do poruke: 1311
19.8.2013 15:55:48   
mamma9
Mislim da cu uskoro da prsnem od muke zbog moje svekrve.
Prvo sto uziva na pokvaren i potuljen nacin da se mesa u nase zivote. Zove mm i servira mu neke gluposti. Od kako smo dobili bebu pokusava preko njega da me promeni i nametne svoje misljenje, npr Zasto ne dajem bebi od 15 dana da pije vodu? Pa to nije normalno, dete mora da pije vodu ne samo da sisa. Zatim, kada sam pocela da je hranim kako je sve preslano i odvratno, beba to nece da jede... I jos gomila svakodnevnih gluposti. Najskorije pitanje je bilo zasto nismo bebu odveli na dacu koja se davala njegovom dedi pre neki dan. Pa zar se beba vodi na groblje???
Drugo. Stalno pokusava da nam izvuce pare iz novcanika na svaki moguci nacin... Mi smo jos uvek podstanari, a ona zivi u svom stanu sa obe cerke i njihovim momcima koje izdrzava... Do te mere da im i cigare kupuje... A kada treba u bolnicu zove sina da je vozi, kada treba da se ide na selo kod njenih opet zove sina, pri tom nikada se ne seti da da za gorivo, kao da kola idu na vazduh. On naravno ne bi uzeo jer bi sve uradio za majku. A ja se pitam kako se ne seti jednom mesecno da nas pozove na rucak, obzirom da ovo cetvoro hrani svaki dan a za sina i kada se najavi da ce doci,gospodja nije tu.
Ne mogu muzu da kazem da mu je majka licemerna grebatorka jer bih ga povredila a i posvadjali bi se tako da ko zna sta bi bilo...
Da li je neka imala slican problem i resila ga?
Sve je od pomoci....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1312
19.8.2013 21:58:33   
Yula
IZVORNA PORUKA: Macaki

yula, nemoguce da ste ti i tvoja mica pokvarile odnose. pa uvek si pricala da ste se lepo slagale. user posted image
ja za moju moram da kazem da lepo cuva K, nista joj ne zameram. jedino sto se ne cima prerano oko hranjenja, oblacenja isl. tako da ne bismo definitivno mogli da joj je ostavimo na nek duze vreme, ne bi se snasla. ona bi jedino da se igra sa njom ili da je izvede u set_nju, na igraliste..ali meni i ta pomoc znaci, bar za to vreme uspem nesto da uradim. i kad god treba da se vodi kod dr, ona dolazi da mi pomogne, da je ne vucem ja sama po cekaonicama..
a sto se bezbednosti tice, moja mama apsolutno misli da mi nismo sposobni da cuvamo K i da ona to najbolje zna. sve sto je mi pustamo, ona je ne bi pustala, preterano brine i vidim da je jako nervira nasa opustenost. user posted image

Hej, ja tek sada vidim ovaj post.

Nismo pokvarile odnos, ali kao sto vec napisah, previse je opustena po pitanju bezbednosti deteta, toliko da prosto ne mogu da verujem! Mi smo na 2 spratu, stalno drzi otvorene prozore, stolica nedaleko do prozora, ona u kuhinji a bolesnog ( slogiranog i dementnog ) svekra ostavi da pricuva dete, dok ona prcka nesto po kuhinji, iako joj je striktno naglaseno da pazi samo dete. I njen je komentar, nije dete vrabac pa da izleti kroz prozor! A ovde su prozori veoma nisko postavljeni, na nekih 80-ak cm od poda, strasno!

Jednom prilikom joj dete izletelo iz parka na ulicu, stigla ga tako sto je stao kod parkiranih automobila, muz poludeo! I bilo je jos mnooogo takvih situacija, uzasno sam preplasena da ostavim dete sa njom i na 20 min.

Tu mi je trenutno majka, i ona je daleko od savrsentva, ali sto se tice bezbednosti deteta bas vodi racuna i pored toga sto ga pazi kao oci u glavi, on je uspeo da je zakljuca u sobi ( ja budala ostavila kljuc u vratima sa spoljne strane ). Mrzi me da pisem sta se sve izdesavalo, ali je tada moja keva videla kako dete u sekundi bukvalno, moze haos da napravi.

Ja samo sto se nisam porodila i brinem kako ce one paziti dete dok sam ja u porodilistu, dobro, bice i mm malo kuci, malo sa mnom... Ali posle kada dodje beba kuci... Ja da sam sama, zatvorim prozore ili otvorim a pozakljucavam vrata, a ovako, moram samo da idem za njom i svekrom i da kontrolisem jesu li vrata zatvorena, ili bar prozori. A oni samo otvaraju prozore, stalno im vruce.

Inace mi je svekrva zaista mnogo dobra zena, trudi se, lepo se slazemo, ja je uvek pitam za savet, nekada poslusam, nekada ne, kako kada. Ima tu stvari koje mene nerviraju kod nje, i nju kod mene, ali sve je to normalno.

< Poruku je uredio Yula -- 19.8.2013 21:59:06 >

Ljubav, sreca i najveca radost:

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1313
5.9.2013 7:33:04   
ivanarepova

IZVORNA PORUKA: mamma9

Mislim da cu uskoro da prsnem od muke zbog moje svekrve.
Prvo sto uziva na pokvaren i potuljen nacin da se mesa u nase zivote. Zove mm i servira mu neke gluposti. Od kako smo dobili bebu pokusava preko njega da me promeni i nametne svoje misljenje, npr Zasto ne dajem bebi od 15 dana da pije vodu? Pa to nije normalno, dete mora da pije vodu ne samo da sisa. Zatim, kada sam pocela da je hranim kako je sve preslano i odvratno, beba to nece da jede... I jos gomila svakodnevnih gluposti. Najskorije pitanje je bilo zasto nismo bebu odveli na dacu koja se davala njegovom dedi pre neki dan. Pa zar se beba vodi na groblje???
Drugo. Stalno pokusava da nam izvuce pare iz novcanika na svaki moguci nacin... Mi smo jos uvek podstanari, a ona zivi u svom stanu sa obe cerke i njihovim momcima koje izdrzava... Do te mere da im i cigare kupuje... A kada treba u bolnicu zove sina da je vozi, kada treba da se ide na selo kod njenih opet zove sina, pri tom nikada se ne seti da da za gorivo, kao da kola idu na vazduh. On naravno ne bi uzeo jer bi sve uradio za majku. A ja se pitam kako se ne seti jednom mesecno da nas pozove na rucak, obzirom da ovo cetvoro hrani svaki dan a za sina i kada se najavi da ce doci,gospodja nije tu.
Ne mogu muzu da kazem da mu je majka licemerna grebatorka jer bih ga povredila a i posvadjali bi se tako da ko zna sta bi bilo...
Da li je neka imala slican problem i resila ga?
Sve je od pomoci....user posted image user posted image user posted image

IMAM JA ... isti takvi problem osim sto svekar i svekrva odbacuju djete svoga sina katastrofa skoro smo bil u srbiji i nisam se imala cime vratit za inostranstvo “ gospodja “ koja je bila tamo kad i ja i mali mi je rekla “A STO TI NEBI AUTOBUSOM???“ glupacr hej djete tek ima 7 mjeseci ??? mozete mislit kolika je pamet te Glupace .... a naravno mora za cerkicu biti mjesta u autu i za unuku sto ih izdrzava . Odlucila sam da cu otic kod njih samo kad maloj od zave bude rodjendan e onda nikad vise MOJI RODITELJI su me razumeli i podrzali a oni oni nek se stide sram ih i stid bilo...

(odgovor članu mamma9)
Direktna veza do poruke: 1314
9.9.2013 22:07:14   
Verolina
I evo me...user posted image
Dakle, vratili se moj brat i snajka sa Majorke i doneli nam dva kaktusa za jelo. I M. i ja probali jedan, a drugi cemo da odnesemo svekrvi i svekru za degustaciju. Dok sam se okrenula svekrva je zagrizla kaktus (nije joj palo na pamet da treba da se oljusti) i zavrsila je sa ubodima po jeziku. Ne moze da prica normalno i sad me ponovo ne voli. A taman me je zavolela kad sam otisla i poklonila mi ekolosku pastu za ribanje domacinstvauser posted image
P.S. Kad smo naisli taj dan, pod garazom je svekar od 78 godina rzao kao pastuv na moju svekrvu od 70 godina. Moj muz se pravio kao da nije nista video. Ja sam bila zabezeknuta.A onda se taj nemili dogadjaj desio sa krastavcem, te sad mislim da ne mogu da primenjuju francuski poljubac. user posted image

(odgovor članu ivanarepova)
Direktna veza do poruke: 1315
9.9.2013 22:11:11   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: Verolina

A onda se taj nemili dogadjaj desio sa krastavcem, te sad mislim da ne mogu da primenjuju francuski poljubac. user posted image

Me jel krastavac ili kaktus?? user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1316
9.9.2013 22:13:22   
ivaMark
Krastavac je mozda bio upotrebljen kao pomagalo u delu gde svekar rze na svekrvu user posted image
Hihihihih, morala sam user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1317
9.9.2013 22:14:28   
Lu
Jaoooo umirem, ne zna se jel luđe ovo prvo ili drugo, pa nemoj više da se žališ Verka na sveki, tebi su dani ispunjeni smijehomuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1318
9.9.2013 22:16:26   
Verolina

IZVORNA PORUKA: dunja RR

IZVORNA PORUKA: Verolina

A onda se taj nemili dogadjaj desio sa krastavcem, te sad mislim da ne mogu da primenjuju francuski poljubac. user posted image

Me jel krastavac ili kaktus?? user posted image

Ma kaktus, pogresila sam u kucanju. Meni je izgleda krastavac u glaviuser posted image
Ali nema vidne bodlje, brat me je lepo upozorio, nego izadju kad se stisne (pri zagrizaju, na primeruser posted image )

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1319
9.9.2013 22:18:20   
Ana RR
Pa Verka, dočekali da ostanu sami u kući pa da iskoriste priliku user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1320
9.9.2013 22:20:03   
Verolina
Znaciiiiiiiiiiiiiiii.................Moji roditelji su mladji petnaest godina od muzevljevih i ne bih zelela nikakve aluzije na sex svojih roditelja, a kamoli svekijevaca kojima su se polni organi vec sasusili. Mislim, uzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasuser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1321
9.9.2013 22:22:13   
jole82
Hahahhaha
Sad ce sveki da prica kako si ti ljubomorna u stvari, pa si joj namerno dala bodlje da jede user posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1322
9.9.2013 22:23:54   
Verolina
Sad ja shvatam zasto se ona grabila za onaj crveni neglize koji je meni poslal kuma iz inostranstva. Jaooooooooooooj, bljak, breuser posted image

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1323
9.9.2013 22:25:47   
jole82
Nemoj da si na kraj srca..mozda je na neglize htela da prisije "zutu kragnu" user posted image
A ti joj ne dade pa je zato mukica morala na one sljokiceuser posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1324
9.9.2013 22:27:34   
Verolina
Ha ha ha ha ha ha...zapamtila si. Jbte, ja bih mogla da zapisujem njene bisere. Doduse, vec su zapisani na RR-u. user posted image

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here