Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 4.9.2013 12:17:46
|
|
|
|
Maja1309
|
uspoređujem sa svojim :) meni je danas 9dpo, a ovulacija bila 15dc. znači ja i ti smo blizu. mene baš žigaju jajnici i muka mi je danas. kupila sam test i radim ga ujutro.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 4.9.2013 12:43:15
|
|
|
|
babby
|
Majo pre par meseci kada sam imala biohemisku trudnocu na zalost test sam radila 10dpo imala sam taj neki osecaj da je to to ibilo je ali kratko navijamda kod tebe sutra budu ... a meni konacno skocila t
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 4.9.2013 12:52:45
|
|
|
|
Maja1309
|
svjesna sam ja da može biti biokemiska, al opet ako i bude ne daj bože, volim da znam da je bila, nego da ne znam. jer onda mogu tražiti razloge zašto je bial :) a tebi je izgleda jučer bila temp, trebalča si jedan X udariti, al ti danas za svaki slučaj i to čim čim prije tim tim bolje, jer jajana ćelija ne živi dugo...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 4.9.2013 13:00:56
|
|
|
|
babby
|
navijamo da bude prava ...a udaricemo jedan x za svaki slucaj
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 4.9.2013 16:31:08
|
|
|
|
17 joka
|
Majo, bice prava videces Bebby,samo ti lupaj X budi vredna
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 5.9.2013 9:29:58
|
|
|
|
Maja1309
|
Jutro ženice, evo radila sam jutros test, 10dpo i negativan je. Nadam se da za par dana neće biti negativan evo bazalne jutros 37
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 5.9.2013 9:37:11
|
|
|
|
daca77
|
Majo, samo ti lepo budi nama vrela
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 5.9.2013 10:48:56
|
|
|
|
New Mom
|
Majo, to je onda taj treci skok? Znam da nisu svi grafikoni trofazni, al eto skolski kod tebe. :) Test za vikend i to je to! :) Kod mene i danas 36,6. Jos i meni da dodje taj treci skok i da sam skoro 100% sigurna da mogu polako da se radujem.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 5.9.2013 11:46:57
|
|
|
|
Maja1309
|
NM nadam se da si u pravu, al evo ja se nešto bojim nadati, al se nadam, to je ono nešto u nama da se nadamo io kad vidimo negativan test, al mislim da je moj rano urađen, neću ga sada raditi do subote-nedjelje koliko mognem izdržati...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 5.9.2013 15:01:51
|
|
|
|
New Mom
|
Evo do danas kako izgleda. Danas je 9dpo, 26dc.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 5.9.2013 15:39:33
|
|
|
|
Maja1309
|
NM pa čudan mi je ovaj tvoj pad temp koji traje 4 dana. implementacijski pad je samo jedan dan. jesi pila neke tablete, više spavala nego inače, možeš li naći bilo kakav razlog niske temp?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 6.9.2013 8:02:47
|
|
|
|
Maja1309
|
Jutro bazalke moje, evo lagano me hvata panika, nervoza... temp opet 37, tako se bojim, nadam se da sam trudna, dani su mi ko godine? Ne znam bil sutra test uradila, to bi bio 12dpo... evo grafića, pomagajte
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 6.9.2013 8:39:14
|
|
|
|
New Mom
|
Ne znam koji razlog moze da bude, svaki dan (i noc i jutro) su mi isti. Kod mene jutros mali skok na 36,7. Majo, sjajan ti je grafikon! Sutra ces test? Jao, drzim fige! :)
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 6.9.2013 8:45:11
|
|
|
|
Maja1309
|
a mislim da hoću sutra test. ako skupim snge Nm pošaljem ti link na pp pa pročitaj o ovim grafićim. tri su bitne temp u jednom ciklusu dan ovulacije 21dc 25dc ne znam smijem li ovdje link staviti?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 6.9.2013 8:53:11
|
|
|
|
Peace*
|
Odlični su vam grafovi! NM, mogla si bolje pokriti ovaj drugi pad. Ovako, ako je O ipak bila na ovaj drugi pad, biće devojčica.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 6.9.2013 10:20:44
|
|
|
|
Jole84
|
Super su vam grafići,navijam jakooo
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 6.9.2013 10:23:45
|
|
|
|
New Mom
|
Evo kako to izgleda danas. Majo sad ću da vidim pp. Tasha, pored ovog pekmeza od sina i kćeri, ne bih se bunila.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 7.9.2013 7:30:11
|
|
|
|
New Mom
|
Gde ste, bazalke? Kod mene jutros jos jedan manji skok na 36,9. Majo, procitala sam tekst, ali ja sam skopcala da to za 21 i 25dc nije bukvalnk vec samo ako je o. 14dc. Tj. najvazniji dani su dan o., 7dpo i 11dpo.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 7.9.2013 8:44:00
|
|
|
|
New Mom
|
Zašto neće da mi poveže jučerašnju i današnju tačku?
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 7.9.2013 8:48:31
|
|
|
|
dijana1*
|
NM lep grafic, navijam jako
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 7.9.2013 16:48:59
|
|
|
|
GagaT
|
hajde devojke... hocemo jos beba ovaj mesec.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 7.9.2013 21:58:57
|
|
|
|
New Mom
|
Današnji, 28dc, 11dpo. Majo, gde si danas?
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 7.9.2013 22:40:55
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Zašto neće da mi poveže jučerašnju i današnju tačku? Da sama sebi odgovorim. Greškom sam kod simptoma otkačila i "groznicu" pa je valjda tumačio da sam bolesna i da je T. zbog toga. Tek sam skoro skopčala i sklonila to, pa se naravno spojile sve tačke.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 7.9.2013 22:42:28
|
|
|
|
degu
|
E dobro, ja sam se pitala šta je sa tačkama, a vidim da su spojene
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 8.9.2013 10:32:03
|
|
|
|
New Mom
|
Bazalke, gde ste? Babby kako ide? Ne vidim te par dana ovde vec. Gaga, ti ne meris ovaj ciklus? Majoooo? Meni danas pala na 36,6. Ali stoji cinjenica i da sam neplanski merila skoro sat i po kasnije no inace. Danas je 29dc i 12dpo.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?