Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 26.7.2013 10:56:45
|
|
|
|
Dani.kv
|
Meni je komisija pogresno odradila ocenu,doznake pogresno ispisane na osnovu nje. Firma je mislila da mi isplati posle konacnog al niko ne priznaje gresku,niti zeli da je ispravi pa je ispao haos. Banja je mala opstina, svi se znaju pa ako neke vise istance to ne rese doguracu ja bez dinara do decembra. Sve sto mogu da kazem je da je jad i beda
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 26.7.2013 13:14:17
|
|
|
|
milevita
|
Devojke jel znaci da mogu da se nadam isplati za maj od fonda? Ako ste vas dve dobile mislim- na Serpicu I Marelu, od ovih u nemanjinoj nema nikakve koristi, zvala sam vise puta I taman kada treba da im dam pib ono fora nista ne cuju I naravno ne dobijem nikakvu informaciju. Slala sam I tatu, soba 7 u Nemanjinoj njihov odg je bio neka trpi I ceka...mozete misliti koja neprofesionalnost, al takva nam je drzava pa I sluzbenici.. Nista nada poslednja umire, aj kao da se nadam da cu uskoro dobiti za maj....POZZZ
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 26.7.2013 14:13:30
|
|
|
|
lepoticarka
|
:( Jos nista nemam uplaceno na racun,a zvucalo je kao savrsenstvo....
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 26.7.2013 15:23:25
|
|
|
|
jocikaa
|
Milevita, meni na ovom broju u Nemanjinoj rekli da je moja stvar ako sam navikla da primam platu redovno, i kao da je bitno kad ce biti isplata, bitno je da bude!Ima li neki broj gde se mozemo raspitati za ovih 35 posto od grada?
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 26.7.2013 18:34:00
|
|
|
|
chipatsua
|
Videla sam da su neke od vas dobile 65% za april, pa sam se sve nadala da i meni samo sto nije legla uplata. Kako uplate nije bila zvala sam filijalu za grad Bg i dobila informaciju da su papiri prosledjeni 17. 7. i da uplatu ocekujem sredinom sledece nedelje. Tako da ako jos neka nije dobila pare za april ne brinite stizu uskoro.
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 26.7.2013 20:09:11
|
|
|
|
milevita
|
Jocika ne znam stvarno, za grad koga pitati, ja sam mislila da I to znaju u Nemanjinoj, jer kada sam zvala jos na pocetku bolovanja rekli su mi da 35% za prvih mesec dana ne daje grad pa reko oni znaju I to...:-), al svako gleda da te otkaci. Meni je krivo sto me I u firmi nisu lepo informisali kao kasni najvise mesec dana pre je to kasnilo vise al sada ne, I ja se tako nadala , inace da sam dobila prave informacije pomirila bih se to je tako.. Ovo cekanje me najvise izludi.
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 29.7.2013 18:31:08
|
|
|
|
jocikaa
|
Meni danas leglo 65% za maj
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 30.7.2013 15:32:44
|
|
|
|
milevita
|
Jocika jel ti se desilo nekada da ti isplate dva meseca odjednom? Od kada si ti na trudnickom? Meni nista nije leglo danas je tacno tri meseca kako ni dinara nisam dobila...
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 30.7.2013 22:48:20
|
|
|
|
jocikaa
|
Ja sam na trudnickom od marta, za april i maj sam dobila u julu u razmaku od nekih 10tak dana.Tad sam vec otvorila i porodiljsko!
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 31.7.2013 12:03:17
|
|
|
|
milevita
|
Znaci ti si mesec dana pre mene na bolovanju, meni je termin 12.09 sad u avgustu otvaram porodiljsko, ne mogu da verujem da nas tako zavlace. Nista Jocikaa hvala ti na info.
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 7.8.2013 1:11:02
|
|
|
|
jocikaa
|
A da li je nekome leglo 35% od grada za april?
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 8.8.2013 16:35:04
|
|
|
|
lepoticarka
|
Meni je lela uplata od fonda i za maj ali od grada nije ni za april,a o maju i da ne mislim...
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 8.8.2013 16:42:25
|
|
|
|
Dani.kv
|
Meni je firma danas isplatila za jun. Bas sam srecna sto su konacno sredili papire. Posle dvadesetog bice i za jul-ako Bog da
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 8.8.2013 18:57:06
|
|
|
|
lela123
|
Dani.Kv ,da li si to primila porodiljsko ili trudnicko? ja sam na porodiljskom za trce dete ali ja tek sad treba da primim za maj... u junu nije bilo isplate,prosli mesec treceg a sad evo opet nema...
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 9.8.2013 1:27:53
|
|
|
|
jocikaa
|
I meni je danas leglo od fonda za jun
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 10.8.2013 16:02:46
|
|
|
|
lela123
|
blago tebi jocikaa,kod mene jos nista i kako je bilo proslih meseci sad ce biti oko 20og pa sledeceg nista :(
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 10.8.2013 21:32:19
|
|
|
|
milevita
|
Da li se nekoj od vas desilo da Vam Fond uplati za 15 dana? Meni je 02.08.2013 uplaceno samo za 15 dana maja od fonda.. toliko sam se razocarala tek mi sad nista nije jasno.. Pozdrav
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 16.8.2013 16:24:14
|
|
|
|
Grbict
|
Meni je konacno 6.8 leglo za pola aprila,maj i jun.. ..sve isti dan...a za polovinu jula,posto sam od 18.na porodiljskom rekli su mi da ce u septembru...od grada ostatak kazu da ce za 10-15 dana...pa cemo da vidimo...
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 16.8.2013 23:44:33
|
|
|
|
lanatea
|
Ja sam od 8.maja na porodiljskom,nista nisam primila do sada,inace radim u prosveti pa da li neko zna kada bi trebalo biti? Resenje mi je stiglo proslog meseca. Inace nisam iz Beograda. Hvala vam unapred
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 17.8.2013 15:17:30
|
|
|
|
chipatsua
|
Ja sam od 8. juna na porodiljskom i dobila sam za jun 19. jula kada je bio drugi deo plate. Za jul nisam dobila, ali se nadam da ce biti 21. avgusta.
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 19.8.2013 10:38:46
|
|
|
|
reve84
|
Devojke jel leglo nekome onih 35% sto dodaje Beograd za jun? :(
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 22.8.2013 12:12:40
|
|
|
|
lanatea
|
Chipatsua jesi primila ovaj mesec porodiljsko i za koji mesec?
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 22.8.2013 14:30:26
|
|
|
|
Powerpuff Girl
|
Reve, ja sam pre nekoliko dana dobila 35% za maj i to mi je prva uplata od grada, napokon! Tako da se jun jos ceka...
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 22.8.2013 20:23:44
|
|
|
|
lepoticarka
|
Danas sam dobila uplatu 65% za jun,a od grada 35% jos nisam dobila ni za april ni maj.O junu da i ne mislim.Od septembra ce mi krenuti i porodiljsko... oze li se nekako proveriti,sem u firmi,kada se moze ocekivati uplata od grada ili i to mogu u Nemanjinoj gde sam proverila i za republicku?
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 22.8.2013 21:13:13
|
|
|
|
chipatsua
|
Lanatea, danas mi je uplaceno porodiljsko za jul u celosti (ocekivala sam da ce kao i plate uplacivati 6. i 21.). Inace, danas sam dobila i 35% od grada za maj.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?