|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje
22.8.2013 21:20:16   
lanatea
A meni nema uplata!? Od cega li to zavisi? Ne znam koga da pitam?

(odgovor članu chipatsua)
Direktna veza do poruke: 1176
22.8.2013 21:52:50   
chipatsua
Ne znam. Citala sam neke komentare da moze prvog meseca da kasni, a onda drugog isplate za oba. Pozovi racunovotstvo da pitas.user posted image

(odgovor članu lanatea)
Direktna veza do poruke: 1177
22.8.2013 22:18:12   
milevita
Blago Vama.... ja nisam ni ceo maj jos dobila a vec otvorila I porodiljsko.user posted image

Direktna veza do poruke: 1178
23.8.2013 8:16:59   
Powerpuff Girl
Mislim da zavisi i od same firme, prvo koliko oni azurno proslede svu potrebnu dokumentaciju. A onda kad i napokon legnu pare na racun, koliko oni brzo urade isplatu. Meni su kolege bas htele da izadju u susret i onog dana kada su dobili 35% za maj od grada, odmah su radili hitni nalog meni za isplatu. user posted image

(odgovor članu milevita)
Direktna veza do poruke: 1179
29.8.2013 22:08:57   
dacamladenovic
Ja sam na trudnic kom bolovanju od 03.juna, predala sam papire 22 avgusta u socijalno na Novom Beogradu,da li neko zna koliko se vremenski ceka na uplatu posle predavanja papira? Inace ovo je prvi put da predajem papire do sada mi je firma uplacivala oko 15 jula a od tada nisam ni dinar dobilauser posted image

Direktna veza do poruke: 1180
6.9.2013 13:01:55   
Veca77
Beograđanke moje, sećate li se kada vam je isplaćeno onih 35% razlike u trudničkom koju vam obezbeđuje grad? Nisam sigurna, ali mislim da sam imala samo jednu uplatu u maju... Onih 65% mi je firma redovno uplaćivala, kad je uplaćivala ostalim radnicima plate...
Kome da se obratim da proverim? Računovodstvu u mojoj firmi ili opštini ili, pak, nekom trećem?
Već mesec i po dana sam na porodiljskom, a od trudničkog imam samo šipak!user posted image

Tajna čovečjeg bića nije u tome da živi, nego zašto živi.

Direktna veza do poruke: 1181
6.9.2013 21:39:38   
Caca88
Veca77, meni je pre 2 nedelje u jednom danu isplaceno za januar, februar i mart od grada. Na nekoj od prethodnih stranica imas br. tel. na koji se mozes raspitati za isplate.

(odgovor članu Veca77)
Direktna veza do poruke: 1182
6.9.2013 21:51:29   
Veca77
Hvala ti, Caco! user posted image

Tajna čovečjeg bića nije u tome da živi, nego zašto živi.

(odgovor članu Caca88)
Direktna veza do poruke: 1183
11.9.2013 10:09:04   
stefi 922
drage,,knjigovodja nije od maja predala papire za trudnicko,otvorila sam porodiljsko pa me zanima dal to bar ide redovno i od kada,samo sto se nisam porodila a nista nisam primila,jako sam zabrinuta,hvala user posted image

(odgovor članu Veca77)
Direktna veza do poruke: 1184
11.9.2013 11:53:29   
vonavoj
i porodiljsko zavisi od knjigovodje,kada ce predati dokumentaciju za obracun porodiljskog! Moras da pritisnes knjigovodju!user posted image

(odgovor članu stefi 922)
Direktna veza do poruke: 1185
16.9.2013 17:50:23   
mamma3
ako te nesto tesi, ja sam na trudnickom od 10.3. tek krajem jula su mi predali doznake i to sve odjednom i trudnicko mi je leglo oko 20.8. za sve mesece odjednom. e sad, ni meni nije jasno jer mi je puno leglo, a znam da je sve od socijalnog... pa ne znam dal cu uopste dobiti tih 35% od grada

(odgovor članu stefi 922)
Direktna veza do poruke: 1186
20.9.2013 23:46:00   
lanatea
leglo mi je porodiljsko za maj i jun. napokon.
valjda ce sada biti svakog meseca uplate

(odgovor članu mamma3)
Direktna veza do poruke: 1187
21.9.2013 22:18:09   
mamma3
da li neko iz bg-a zna da li je moguce da onih 35% legne zajedno sa 65? Naime, doznake mi nisu redovno predavane vec sve odjednom (2.5mes). oko 20.8.mi je leglo vise od 65% moje plate a znam da je sve leglo preko socijalnog (proverila sam). e sad ne znam dal da se nadam cemu od grada ili ne

(odgovor članu lanatea)
Direktna veza do poruke: 1188
21.9.2013 23:34:28   
jana82
da li neko zna da li je bila refundacija porodiljskog za awgust.bg je u pitanju,jer moj poslodawac preda papire kao da je meni isplatio pa ceka refundaciju pa mi tek onda da pare.

(odgovor članu mamma3)
Direktna veza do poruke: 1189
24.9.2013 14:04:17   
Anabelaa
Ja nisam primila porodiljsko bolovanje jos od januara sad mi istice u oktombru porodiljsko zanima me dal je moguce da mi uplate odjdnom zaostalu naknadu.

(odgovor članu lanatea)
Direktna veza do poruke: 1190
24.9.2013 16:41:41   
jana82
kad ce wise refundacija porodiljskog za awgust

(odgovor članu Anabelaa)
Direktna veza do poruke: 1191
26.9.2013 17:59:22   
jana82
bila juce refundacija.user posted image

(odgovor članu jana82)
Direktna veza do poruke: 1192
24.10.2013 22:28:47   
mirjanica
Jano da li znas jeli bila regundacija za septembar?

Niko kao Bane... 30.7.2011. - 9.05.

(odgovor članu jana82)
Direktna veza do poruke: 1193
31.10.2013 10:39:05   
buba m
Ja radim u prosveti. na bolovanju sam od 2.9. Prva isplata je bila na vreme. Sad treba da mi legne prva isplata što ide preko socijalnog. Direktor me je zabrinuo rečenicom :"Ko zna kada ćete sad primiti platu! Neće biti plate mesecima!" Da li je to istina? Inače, na sebi imam stambeni kredit pa mi je jaaaako važno da koliko toliko bude redovna plata.
Da li je ima neko ko radi u prosveti a da je već bio u ovskvoj situaciji?

(odgovor članu mirjanica)
Direktna veza do poruke: 1194
31.10.2013 13:09:14   
lanatea
Ja radim u prosveti. Na porodiljskom sam od 8-og maja ja sam prvu platu od socijalnog primola septembra za maj i jun i sada oktobra za jul i avgust. Obicno uplate su oko 25-og u mesecu. A nerazumem zasto ti je tako reko direktor? Meni je blagajnik kasnio sa predajom papira za bolovanje. POzzz

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 1195
1.11.2013 11:17:43   
marena
Ako se neko nacekao to sam onda ja! trudnickootvorila sredinom novembra 2012, sto znaci prvi mesec 65% a dalje ide ono 100%, sto znaci da od polovine decembra ocekujem uplatu i sve do kraja dok nisam otvorila porodiljsko koje je od aprila! Znaci ja sam primala redovno 65% kao i ostali u firmi, a onaj ostatak jos nisam, a razlog, nisu bili placeni doprinosi??? pa su mi zagubili papire???!!! pa sve to je sada nadam se predato u septembru, osim ako i to nisu opet odlozili. A sve je to nemarnost firme i knjigovodstva, to je sramota!I eto ocekujem tih 35% za par meseci, i nadam se kad isplate septembar da ce i meni to biti isplaceno ako je uopste predato! Molim vas mame kad budete imali neku informaciju kad je bila neka uplata vi pisite.

(odgovor članu lanatea)
Direktna veza do poruke: 1196
1.11.2013 12:36:13   
viking
Meni su firmi izgubili doznake. Da li je moguće da mi izdaju kopije u DZ i na komisiji?

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu marena)
Direktna veza do poruke: 1197
3.11.2013 22:51:49   
Aleksandraaa
Pomoc!Poslednja uplata 35%mi je legla u junu mesecu,od tada nista.Do juna sam redovno dobijala sve.Plata mi je redovna,ali te druge uplate vise nema:Ja sam na porodiljskom od februara...zvala sam firmu,oni kao svoj deo obavljaju,stvarno od njih mi plata nikada nije kasnila.Da li neko zna kako i da li moze da se to proveri?Da li da se nadam uplatamNista mi vise nije jasno!:-)user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1198
5.11.2013 17:32:27   
marena
zoves gradsku upravu i pitas na br 3232568 user posted image

(odgovor članu Aleksandraaa)
Direktna veza do poruke: 1199
6.11.2013 21:25:21   
Powerpuff Girl
meni je danas legla uplata od 35% za mesec jul user posted image

(odgovor članu marena)
Direktna veza do poruke: 1200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here