|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje
20.7.2013 21:25:23   
stefi 922
Hvala ti puno na odgovoru,ali moja knjigovodja je neodgovorna,pa ne znam dal ce me obavestiti o tome,jel sama treba ja da je pitam za to resenje?ili je ona obavezna da me obavesti?user posted image

(odgovor članu chipatsua)
Direktna veza do poruke: 1126
21.7.2013 15:16:15   
lanatea
Ja sam od 8.maja na porodiljskom,a porodila sam se 25.maja,pa me zanima kada ce poceti isplate jer nista do sada nisam primila? A inace da kazem da radim u prosveti. I za koji mesec isplacuju?

(odgovor članu stefi 922)
Direktna veza do poruke: 1127
21.7.2013 18:43:25   
chipatsua
Stefi 922, nisu u obavezi da obaveste, a verovatno nece skoditi da nazoves.

Lanatea, ja sam na porodiljskom od 9. juna, isto radim u prosveti, i u petak 19. 7. sam dobila porodiljsko za jun.

(odgovor članu lanatea)
Direktna veza do poruke: 1128
21.7.2013 23:08:59   
stefi 922
hvala najlepse
user posted image

Direktna veza do poruke: 1129
22.7.2013 12:44:11   
viking
Ženice, kad dobijete onaj uput za komisju, kad odete na tu komisju? Koliko se čeka, jel komisija isti dan, sutradan, za nedelju dana?

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

Direktna veza do poruke: 1130
22.7.2013 12:47:32   
Ana RR
Vik, trebalo bi da ti dr kaže koji dan ideš, kad ti da uput. A posle ti dr na komisiji kaže kada sledeći put dolaziš.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1131
22.7.2013 12:48:15   
viking
E, super, hvala :)

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1132
22.7.2013 13:08:53   
Modessty
kad pomislim da sredinom avgusta otvaram porodiljsko, muka me uhvati jer se odmah spremam psihički na to da bar dva meseca neću primiti ni dinar! Užas jedan!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1133
22.7.2013 13:39:50   
lanatea
Chipatsua meni danas stiglo resenje za porodiljsko bolovanje. E sad kad li ce uplata vec cekam....user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1134
22.7.2013 18:50:47   
zocika
Ovako, ja cu vam reci moje iskustvo. Na porodiljskom sam od februara 2013.godine. Pre toga sam bla na trudnickom i firma mi je isplacivala nadoknadu, kad i ostalim radnicim. Inace, radim u prosveti. Porodiljsko sam pocela da primam aprila, pocetkom meseca sam primila za februar, a krajem aprila za mart mesec. Meni sef racunovodstva odradi kad i ostalima platu i kad njemu uplate ovi iz drzave, on odmah meni prebaci. Jedino mi je kasnila uplata za maj, pa sam primila pre par dana, a uskoro ocekujem za jun. I mogu da kazem da nikakvih problema nisam imala, ni sto se uplata tice, a ni bilo cega drugog. Resenje o porodiljskom sam dobila posle dve uplate, jer se po zakonu, tako su mi rekli, to resenje dobija posle 2 ili 3 meseca od porodjaja.

(odgovor članu lanatea)
Direktna veza do poruke: 1135
23.7.2013 1:11:49   
jocikaa
Modessty, potpuno te razumem, ja sam od prvog marta na trudnickom, tek mi je pre neki dan bila prva uplata od 65 posto, a sad sam vec i porodiljsko otvorila.Tri meseca ako ne i duze nisam dinara primila, pa ako i porodiljsko bude kasnilo jos toliko...UZAS!

(odgovor članu zocika)
Direktna veza do poruke: 1136
23.7.2013 15:18:59   
Dani.kv
Meni lekar pogresno ispisao doznake. Hocu da poludim. Pare bi legle danas ovako ce ko zna kad

Direktna veza do poruke: 1137
23.7.2013 16:56:40   
Modessty
KOd nas neće da uplate pare pa da čekaju refundaciju. Radim inače na fakultetu. Državna firma pa ipak zezaju koliko mogu! Kolegenici je tri meseca kasnilo održavanje, a prvu uplatu porodiljskog dobila nakon dva i po meseca čekanja na rešenje. Do tada ni dinar.
Zato sam ja gledala da izbegnem komisiju i bolovanje duže od mesec dana

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 1138
23.7.2013 21:35:24   
Nana87
Hvala Modessty, moraću da intervenišem. user posted image

(odgovor članu jocikaa)
Direktna veza do poruke: 1139
23.7.2013 21:36:56   
Nana87
Jocika meni još uvek ni april nije legao user posted image

(odgovor članu Nana87)
Direktna veza do poruke: 1140
24.7.2013 8:59:08   
lepoticarka
Konacno mi je leglo 65% za april.sad cekamo grad sa njegovih 35%.Nadam se da ce u naredne dve nedelje i to stici,a mozda sam preambiciozna?!
U firmi kazu da bi sada trebalo ici redovno,a porodiljsko da necu ni cekati.Videcemo jos.

Direktna veza do poruke: 1141
24.7.2013 11:57:47   
viking
Da vas pitam, ako mi bolovanje traje do 30.7. da li vredi otići do komisije npr. u petak 26.7. ili moram da čekam baš 30.? Da li može ranije?

(odgovor članu lepoticarka)
Direktna veza do poruke: 1142
24.7.2013 13:32:07   
Nana87
Na komisiju mora da se ide na tačan datum sa uputa. Ja sam otišla dan ranije i nisu me primili.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1143
24.7.2013 14:08:04   
viking
Hvala puno na informaciji, tako sam i mislila user posted image

(odgovor članu Nana87)
Direktna veza do poruke: 1144
25.7.2013 10:24:49   
marella

IZVORNA PORUKA: lepoticarka

Konacno mi je leglo 65% za april.sad cekamo grad sa njegovih 35%.Nadam se da ce u naredne dve nedelje i to stici,a mozda sam preambiciozna?!
U firmi kazu da bi sada trebalo ici redovno,a porodiljsko da necu ni cekati.Videcemo jos.

Meni juce uplaceno za maj od Fonda 65% i za april od grada 35%, proverite mozda je i vama. Pozz

(odgovor članu lepoticarka)
Direktna veza do poruke: 1145
25.7.2013 11:56:21   
milevita
Cao! Ja sam od danas novi clan na ovom sajtu, mnogo sam radoznala oko isplata trudnickog bolovanja, danima pratim vasa dopisivanja pa sam htela I ja da iznesem svoju "pricu"..user posted image
Ovako ja sam na trudnickom bolovanju od 01.04.2013, za taj mesec sam primila 65% od poslodavca, I evo skoro tri meseca nista nisam dobila ni od drzave ni od grada. Inace sam iz Beograda.
Vidim da je u prethodnom komentaru devojka napisala da je dobila 65% od fonda za maj, pa ne znam da li I ja da se nadam ili je to za porodiljsko....
Za manje od mesec dana cu otvoriti porodiljsko a ni dinara nisam dobila od trudnickog bo.
Molim vas ako neko moze da mi pojasni tu situaciju dal stvarno toliko kasne uplate. Hvala unapred. user posted image

(odgovor članu marella)
Direktna veza do poruke: 1146
25.7.2013 21:31:51   
indians32
Reklamiranje je zabranjeno!!! Ukoliko želite da se reklamirate preko ringeraja.rs, obratite se našem marketingu!

< Poruku je uredio lesica RR -- 25.7.2013 21:35:49 >

(odgovor članu gina)
Direktna veza do poruke: 1147
26.7.2013 1:02:14   
jocikaa
Marella,a kad ti je leglo 65 posto od Fonda za april,u odnosu na ovu isplatu za maj?

(odgovor članu indians32)
Direktna veza do poruke: 1148
26.7.2013 10:43:47   
marella
Ovog meseca su mi ulacene dve uplate za trudnicko bolovanje: od fonda 65% 02.07. za april i 24. 07. za maj, tako i od grada 35% za mart i april. U junu mesecu nisam nista dobila, kasnile su uplate ne znam iz kog razloga. Primetila sam da bez ikakvog smisla i reda lezu uplate... najbolje da fond pozovete s vremena na vreme i da se raspitate o uplati tel je 3618-772, potreban vam je pib firme ili br zdr. knjizice. pozz

(odgovor članu jocikaa)
Direktna veza do poruke: 1149
26.7.2013 10:46:46   
serpica
Ja sam dobila 65% za maj prosle nedeljeuser posted image nama grad ne uplacuje ostalih 35 %..znaci trebalo bi da od sada sve bude redovno.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu marella)
Direktna veza do poruke: 1150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here