pandina
|
Verujte mi, otisla sam na letovanje beskrajno srecna, ostavili smo dete mojim roditeljima da bismo se mi posvetili jedno drugom. Bez telefona, posla, obaveza kucnih i oko deteta, bez icega... samo mi. A on se covek udruzio i dao sebi oduska. Toliko sam se tamo svadjala sa njim i upozoravala ga da se vise ne ponasa kao mlad majmun tamo pred narodom, prosto me bilo sramota od onih ljudi na plazi. Ne, on meni kako sam ja ljubomorna, kako ga gusim, ne znam da se opustim, pa zar bi on to meni radio na moje oci itd. Pa, ja posle pomisljam mozda sam i ja umislila. Ali, toliko mi se smucilo njegovo ponasanje i preselo mi letovanje. kad smo se vratili, bila sam bas nesrecna, ali posto sam se uzelela deteta skoncentrisala sam se na njega. Medjutim, razgovarala sam sa njim otvoreno i rekla sam mu da mi njegovo ponasanje govori da me ne voli, da sam se mnogo puta postidela, da ga prezirem, da mora ozbiljno da se potrudi i preispita ako misli da me sacuva. On idalje ista prica, ja umisljam, on mene voli, ne bi on meni ovo,, ne bi ono, ja ljubomorna itd. Ok, ja prihvatim to, sta cu, ajde...I vidim ja danima on pise poruke pise pise......Pvi put u zivotu mu uzmem telefon da proverim i nema nista, sve obrisano i prmljeno i poslato. I posle desetak dana stigne mu poruka dok je bio u drugoj sobi i ja poletim pre njega i na njegove oci zgrabim telefon i imam sta da vidim. "ZNAJ DA TE ZELIM JAKO!" Znate sta je rekao? "Bas je mnogo sebi dozvolila" da nije tragedija, bila bi komedija
|