|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
16.8.2013 18:42:45   
lesica
Draga, ti znaš najbolje šta ti je dalje činiti, naše je da te saslušamo, zagrlimo, i podržimo u odluci. user posted image

< Poruku je uredio lesica RR -- 16.8.2013 18:43:28 >

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1526
16.8.2013 18:43:13   
Anoniman
Pandina, ne znam sta da ti kazem, nemam reci, tako kratko ste u braku, malo dete, a on misli na prevaru, ja sam brza i impulsivna licnost , planula bih i verovatno bih odreagovala kao ti, ali posto nije doslo do najgoreg, i kratak je vremenski period, razmisli malo bar zbog Vukasina znam da ne moze da bude kao pre, ali probaj, daj sebi malo oduska, i polako razmisli o svemu...

(odgovor članu adulence)
  Direktna veza do poruke: 1527
16.8.2013 18:49:28   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: Unina mama

razmisli malo bar zbog Vukasina znam da ne moze da bude kao pre, ali probaj, daj sebi malo oduska, i polako razmisli o svemu...

Uh ja se sa ovim ne slažem..ako ne može da bude kao pre zašto bi trajalo? Poverenja tu više nema, teško da će ga ikada biti, a ostajati u braku zbog deteta.. čemu to? Ne mislim da je za dete bolje da su mama i tata u braku koji više ne postoji.

Opet, to je samo moje mišljenje i ne želim ni na koji način da utičem na nekoga.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1528
16.8.2013 18:57:55   
pandina
Verujte mi, otisla sam na letovanje beskrajno srecna, ostavili smo dete mojim roditeljima da bismo se mi posvetili jedno drugom. Bez telefona, posla, obaveza kucnih i oko deteta, bez icega... samo mi. A on se covek udruzio i dao sebi oduska. Toliko sam se tamo svadjala sa njim i upozoravala ga da se vise ne ponasa kao mlad majmun tamo pred narodom, prosto me bilo sramota od onih ljudi na plazi. Ne, on meni kako sam ja ljubomorna, kako ga gusim, ne znam da se opustim, pa zar bi on to meni radio na moje oci itd. Pa, ja posle pomisljam mozda sam i ja umislila. Ali, toliko mi se smucilo njegovo ponasanje i preselo mi letovanje. kad smo se vratili, bila sam bas nesrecna, ali posto sam se uzelela deteta skoncentrisala sam se na njega. Medjutim, razgovarala sam sa njim otvoreno i rekla sam mu da mi njegovo ponasanje govori da me ne voli, da sam se mnogo puta postidela, da ga prezirem, da mora ozbiljno da se potrudi i preispita ako misli da me sacuva. On idalje ista prica, ja umisljam, on mene voli, ne bi on meni ovo,, ne bi ono, ja ljubomorna itd. Ok, ja prihvatim to, sta cu, ajde...I vidim ja danima on pise poruke pise pise......Pvi put u zivotu mu uzmem telefon da proverim i nema nista, sve obrisano i prmljeno i poslato. I posle desetak dana stigne mu poruka dok je bio u drugoj sobi i ja poletim pre njega i na njegove oci zgrabim telefon i imam sta da vidim. "ZNAJ DA TE ZELIM JAKO!" Znate sta je rekao? "Bas je mnogo sebi dozvolila" da nije tragedija, bila bi komedija

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1529
16.8.2013 18:58:39   
Sanja90
Ajoj Pandina ne znam sta da ti kazemuser posted image Mogu samo da ti pruzim podrskuuser posted image

Nije srecan onaj koji puno ima,vec je srecan onaj kome malo treba.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1530
16.8.2013 19:01:33   
marince1
Pandina,ti si jako lepa zena,glavu i gore i misli na sebee i dete.
Ja te razume bolje nego sto mozes da zamislis.
SKloni se na neko vreme,razmisli,ne lomi preko kolena,ali ono na sta moras da se spremis je da nece nikad vise biti isto.
Sta god da resis,nece biti nikad isto.

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1531
16.8.2013 19:02:23   
pandina
IZVORNA PORUKA: Ana RR

IZVORNA PORUKA: Unina mama

razmisli malo bar zbog Vukasina znam da ne moze da bude kao pre, ali probaj, daj sebi malo oduska, i polako razmisli o svemu...

Uh ja se sa ovim ne slažem..ako ne može da bude kao pre zašto bi trajalo? Poverenja tu više nema, teško da će ga ikada biti, a ostajati u braku zbog deteta.. čemu to? Ne mislim da je za dete bolje da su mama i tata u braku koji više ne postoji.

Opet, to je samo moje mišljenje i ne želim ni na koji način da utičem na nekoga.

To mi je najgore. Svi kazu nemoj zbog detea. Ali, ja ne mogu sa njim da sednem vise ni za sto da rucam, a kamoli da legnem u istu postelju. Nacin na koji je sve to radio ne mogu nikad da mu oprostim. Imali smo uslove da zivimo kao u bajci, od njega sam ocekivala samo ljubav, paznju i postovanje. Nista vise. A on tako, na takav nacin, olako je sve bacio na kocku...
Pri tom da ne pominjem cinjenicu da je 80% letovanja kao i mnogo cega u nasem zajednickom zivotu platio moj otac.

A ako mu sad zbog deteta oprostim,sta ce ga spreciti da to opet uradi kad zna da zbog deteta cu oprostii.

A poverenja ne bih imala ni u prodavnicu da ode.

< Poruku je uredio pandina -- 16.8.2013 19:03:46 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1532
16.8.2013 19:04:11   
Anoniman
Ana nisam ni ja zbog ostajanja u braku zbog deteta, ali o svakom koraku treba razmisliti, kako kazu dva puta meri, jednom seci.... Ali posle ovog nastavka sto sam procitala, i toga kako on negira sve... onda je njena odluka ispravna.

< Poruku je uredio Unina mama -- 16.8.2013 19:06:51 >

(odgovor članu Sanja90)
  Direktna veza do poruke: 1533
16.8.2013 19:04:47   
pandina

IZVORNA PORUKA: marince RR

Pandina,ti si jako lepa zena,glavu i gore i misli na sebee i dete.
Ja te razume bolje nego sto mozes da zamislis.
SKloni se na neko vreme,razmisli,ne lomi preko kolena,ali ono na sta moras da se spremis je da nece nikad vise biti isto.
Sta god da resis,nece biti nikad isto.

Proslo je vec mesec danauser posted image

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 1534
16.8.2013 19:05:47   
Olga75
Pandina , ti razmisli dobro
da je to ogavno sto je uradio jeste i zasluzuje da ga pljunes
ali razmisli pa ces videti
ljudi zive bez ruke i noge a ne bez muza ili zene
sta god da odlucis sigurna sam da ces postupiti kako treba user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1535
16.8.2013 19:08:38   
Sanja90
Pandina, iskreno detetu nece nista biti i da se razvedes,jer los brak nije zdrav za dete,ali odluku moras doneti hladne glave,ne odjednom i ne dok si ljuta. Znas kako kazu bolje dobar razvod nego los brak. To je neko moje misljenje,ali ti dooobro razmisli.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1536
16.8.2013 19:17:11   
mati
Pandina duso user posted image

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Sanja90)
Direktna veza do poruke: 1537
16.8.2013 19:24:58   
anci kv
kad jednom tako pocnu,ne prestaju,samo pokusavaju da ne zabrljaju javno,onda nauce da se kriju
da li zelis svaki put da strepis i pitas sta je sledece?
ako imas podrsku okoline,nisi sama.muz je zamenljiv cinilac

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1538
16.8.2013 19:37:57   
pandina
Zene, hvala za svaku rec. Ne pamtim da mi je ikad ovako znacila vasa podrska. Zaista, ovakvo stanje ne bih nikom pozelela. Najgore mi je sada sto on moli da se vrati (posto je suzama zamoljen da ode, nije izbacen), navodno promenice se, tako je pricao prih desetak dana, pa posle kad je video da sam odlucna rekao mi je da kad bi mi rekao primere muskaraca iz naseg okruzenja koje ja postujem sta rade zenama iza ledja i kako ih varaju, bila bih zapanjena, a on navodno nikad nije ni pomislio da me prevari, sve je to bio bezazleni flert i dopisivanje bez odredjenog cilja user posted image Da cu ga praviti od blata ako ga ostavim. To mi samo govori da ne shvata svoju gresku na pravi nacin.

Razmisljala sam mnogo. Ova situacija je okidac. Jednostavno, mislim da me ne voli vise cim je mogao u mom prisustvu tako nesto da radi. On nije upao u iskusenje, on ga je sam napravio i aranyirao ga na moje oci. Za svakakve svaleracije sam cula, za ovako nesto zaista nisam. Znam ljude koji bi pljunuli ljubavnicu u lice samo da spase brak i ubede zenu u svoju vernost (mada ni to ne opravdavam), a on se nije ususio ni da je pozove posle te poruke na moje usi, da ja cujem sta ima da joj kaze. Zasto je nije bar tada pozvao?! Mogao je svasta da joj kaze da ja cujem, da me razuveri (mada i to bi bilo pozoriste), ali nije covek verovatno hteo da nju dovodi u neprijatnu situaciju i da je ponizava preda mnom. A sta cu ja da mislim, nema veze, oprosticu pre ili kasnije....

Pri tom, mogu reci bez preterivanja da sam ga gledala kao cara i da sam se trudila da mu uvek udovoljim. Bezuslovno, samo zato sto sam ga volela.

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 1539
16.8.2013 19:54:32   
Torbica
user posted image pandina draga, zao mi je....
Mislim da je veca muka ostati, jer zbog izgubljenog poverenja, svaki dan je nova borba sa sobom... Naravno, moras sama doneti odluku, ali da ti se zgadio to ti verujem... Ja iskreno ne znam da li bih mogla preci preko toga. Jako jako strasno. Moja majka je samohrana, ja se mog oca ne secam, ostavio nas je dok sam bila beba zbog druge zene i kasnije nije hteo kontakt sa nama. Izrasla sam u normalnu osobu. Moja majka je uvek govorila - bolje jedan normalan roditelj nego dva nenormalna...a to apropo sestre svoje koju je muz celog zivota varao..i na kraju sahranio, nazalost.... A dete svoje je vodao po ljubavnicama sto se tek kasnije ispostavilo kad je ona umela da preprica, ma grozota... I zbog svog slucaja a i zbog pokojne tetke, naginjem na stranu razvoda. U svakom slucaju te ljubim i zelim ti svako dobro user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1540
16.8.2013 20:09:47   
Janncica
user posted image pandina user posted image user posted image samo hrabro dalje...Tu smo za tebe

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1541
16.8.2013 20:13:59   
pandina
Prave reci u pravom trenutku, zene hvala do neba na podrsci user posted image

Mnogo mi je tesko, obraze ne susim od suza, ali imam ovo divno dete, imam podrsku roditelja, pa kako nam Bog da. Nemam garanciju za srecu posle razvoda, ali sa njim da ostanem ne mogu. Malo se bojim kako ce on reagovati kad mu bude stigla tuzba za razvod, verujem da je ubedjn da nisam u stanju tako nesto da uradim.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1542
16.8.2013 20:18:59   
Moiraina
Jako mi je žao što ti se to dešava user posted image Kad ovako nešto pročitam, ne mogu a da se ne stavim u tu situaciju i pomislim šta bih ja uradila - definitivno ne bih mogla da pređem preko toga, da oprostim, zaboravim, znam da bih uvek iznova pokretala tu temu, krivila bih ga uvek i to ne bi funkcionisalo. Ostanak u braku SAMO zbog deteta/dece, nikako, tu deca najviše pate (znam iz iskustva, ali iz perspektive deteta).

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1543
16.8.2013 20:24:57   
pandina
Tako i ja mislim, a dodatno me ubija sto ja sada svaki njegov raniji izlazak iz kuce dovodim u pitanje. Kada je mogao tako preda mnom da se opusti, ne verujem da mu je to prvi put. Kako mogu znati? Verovala sam mu beskrajno. Mozda je to bila greska.
Oduvek je voleo zene, prosto je takav, nije to nikad krio, ali oduvek je govorio i meni i u drusvu kada je ta tema kako sam ja njegov jedini izbor i kako ne bi dozvolio sebi da predje granice iako voli i da vidi i da poprica sa lepom zenom. Eto, mislila sam iskren je, otvoren...Trebalo je jos tada da pretpostavim....

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 1544
16.8.2013 20:37:01   
milicicak
pandina, jako mi je zao sto prolazis kroz sve to user posted image samo hrabro sta god da odlucis user posted image

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1545
16.8.2013 20:41:53   
Anck Su Nmaun
Uvek taj koji je prevaren zna najbolje kakva je situacija i treba li preci preko toga...sto je vaznije Vredi li?!

Ja sam uvek za borbu, da se ostane u braku .... ali nekada stvarno nema spasa, ali ti najbolje znas, zaaar ne?

Mnogo mi je zao sto prolazis kroz ovo! Znam kako je tesko i kad se duga veza raskida a kamoli brak a kjos + tu je i dete .... zelim ti da budes jaka i doneses za tebe pravu odluku! user posted image

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1546
16.8.2013 21:24:37   
pandina
IZVORNA PORUKA: Sanja90

Pandina, iskreno detetu nece nista biti i da se razvedes,jer los brak nije zdrav za dete,ali odluku moras doneti hladne glave,ne odjednom i ne dok si ljuta.

Ali, kako, proslo je mesec dana, vise nisam besna i ljuta, sada sam ogorcena, razocarana i duboko nesrecna sto jedini spas vidim u razvodu. Ja sam mu cak i rekla da je svojim ponasanjem ucinio da ga vise nimalo ne zelim niti volim, on bi da me ponovo osvoji, da pocnemo sve ispocetka.
Mene nikada nisu impresionirali muskarci koji osvajaju, nego oni koji znaju da cuvaju i unapredjuju.

"Jednom si to uradio, uradices isto ponovo....Nemoj mi prici...."

< Poruku je uredio pandina -- 16.8.2013 21:25:26 >

(odgovor članu Sanja90)
Direktna veza do poruke: 1547
16.8.2013 21:28:24   
Sanja90

IZVORNA PORUKA: pandina

IZVORNA PORUKA: Sanja90

Pandina, iskreno detetu nece nista biti i da se razvedes,jer los brak nije zdrav za dete,ali odluku moras doneti hladne glave,ne odjednom i ne dok si ljuta.

Ali, kako, proslo je mesec dana, vise nisam besna i ljuta, sada sam ogorcena, razocarana i duboko nesrecna sto jedini spas vidim u razvodu. Ja sam mu cak i rekla da je svojim ponasanjem ucinio da ga vise nimalo ne zelim niti volim, on bi da me ponovo osvoji, da pocnemo sve ispocetka.
Mene nikada nisu impresionirali muskarci koji osvajaju, nego oni koji znaju da cuvaju i unapredjuju.

"Jednom si to uradio, uradices isto ponovo....Nemoj mi prici...."

E pa to je vec druga stvar,ja sam mislila da je to bilo skoro,ali posto je proslo mesec dana onda si potpuno u pravu... sta god da odlucis imas moju podrsku.

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1548
16.8.2013 21:30:33   
pandina
Hvala ti, draga user posted image

(odgovor članu Sanja90)
Direktna veza do poruke: 1549
16.8.2013 21:32:34   
Ivanka 75
Pandina znam kako ti je, prosla sam kroz to u jednoj vezi, ali vezu je lakse prekinuti nego brak...
Ovo sam nekad davno negde procitala...
"Trenutno imas peticu iz poverenja, na tebi je da je odrzis..."
Pamet u glavu, papir i olovku u ruke pa dve kolone: za i protiv ostajanja s njim i ocuvanja braka, mislim da ces tako da dodjes do moguceg odgovora sta ti je ciniti.
Ali poverenje je tesko ponovo steci... na njegovu zalost...

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 16.8.2013 21:34:10 >

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here