|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bračni problemi
10.1.2013 18:32:25   
boba 11
obicno se muskarci brane tako sto napadaju.Mislim da ma koliko se mi trudili ono sto su ih roditelji naucili nikada ne mozemo promeniti.Jedini nacin je da on svojevoljno krene kod psihologa ali to je malo teze nasim balkancima jer to znaci da su prihvatili da imaju problem.Srecno

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1901
11.1.2013 20:03:10   
Anoniman
Mislite li da je braku kraj kada muž ženu koja mu je rodila dva klinca, koja radi, zaradjuje duplo više od njega, svo vrijeme posvećuje porodici, koja već godinu dana pokušava da dopre do njega ih ukapira u čemu je suština problema, u svakoj svadji počne da naziva pogrdnim imenima, šalje je u materinu, govori kako je dosadna kao neka baba...??? Pri tom samo mu je bitno da ima para da može da izadje iz kuće, ne želi da ozbiljno razgovara o bilo čemu, propustio joj je sve brige o kući, pojma nema šta treba, ona nabavlja, kupuje, donosi...i tako u nedogled....

(odgovor članu boba 11)
  Direktna veza do poruke: 1902
11.1.2013 20:16:50   
lesica
Nažalost,meni to deluje kao tipičan "problem" nezadovoljnog i nesigurnog,a pre svega nezrelog muškarca,koji ne zna da se suoči sa svakodnevnim problemima,sa uspesima svoje žene,i onda sve svoje frustracije tako manifestuje. Nemam nikakav pametan savet,sem da kažem sretno kako god odlučiš,to ćeš sama najbolje znati-vredi li pokušavati da se brak spašava (uz pomoć savetnika,konstantnih razgovora...) ili krenuti svako svojim putem.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1903
11.1.2013 23:08:46   
Anoniman
U tome i jeste najveci problem.
I ja sam u slicnoj situaciji. Problem je upravu u tome sto danasnje drustvo nema ulogu za muskarce koji su losiji od svojih zena. Njima je jedino bitno da se iskazu, ostvare i dokazu, a ako ti sve radis bolje, za njega tu nema mesta.
Onda pocinju da vredjaju, svadjaju se, odaju zavisnostima itd. Mm je poceo kompulsivno da laze i i uzima mi novac (pisala sam o tom problemu pre dva posta).... Uzas
Da li ima leka? Ne znam.Ja cu se potruditi jos neko vreme da razgovorom resimo problem.
Ako se razidjemo, najvise se bojim se sta ce biti s njim. Ipak je on otac moje dece, a uvidjam kakav je nestabilni slabic.
Cini mi se da je bolje da bar ima porodicu, da ce valjda kontrolisati te svoje lose porive.
Ali ako se nastavi, necu jos dugo izdrzatai.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1904
12.1.2013 7:01:12   
Anoniman
Definitivno smo u sličnoj situaciji, i ovaj moj zna da slaže, nikada ne bi priznao, naravno. Ja sam gotovo potpuno izgubila obrtanje u njega, sve mu je “lako ćemo “, “sutra ću “ itd. A stvarno sam se trudila. Ne mogu više, jer kad izgovori neke stvari ja shvatim da ga više ne poznajem, kao da živim sa strancem. A nismo kratko zajedno, već 12 godina.
I pored svega toga, i ja pomislim kakav ga život čeka kad ostane sam,.pa se gotovo sazalim. Pa se sjetim da sam za NG prvi put u životu bila sama jer je otišao demonstrativno u krevet, a uz to mi uputio niz uvreda, pa shvatim da sam obična krpa i služavka, a to nikako ne mogu sebi da dozvolim.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1905
12.1.2013 7:06:14   
Anoniman
Izvinjenje zbog grešaka u pisanju, kuckam s telefona, pa pobrka neke riječi. Povjerenje u njega, to sam izgubila. Evo sad ga čujem kako ustaje i hvatam sebe kako žarko želim da što prije ode iz kuće.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1906
12.1.2013 9:28:05   
boba 11
Bicu surova-da li oni misle sta ce biti sa Vama ako nastave ovako?Kad vec toliko brinete o tome sta ce im se desiti ako ih ostavite.Moj bivsi mi je pretio da ce se ubiti ako ga ostavim ali se jadnicak nakon dva meseca posle burnog raskida ozenio i dobio dete(bukvalno nakon dva meseca)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1907
12.1.2013 15:22:30   
Anoniman
Ne brinem se ja za njega zbog njega, nego zbog deteta. On ne moze da prestane da bude njen otac.

On je i pored svega veoma dobar otac i divan je prama njoj (kad je tu). Nasa devojcica ga obozava. I on ce uvek biti njen otac sta god ja da uradim.
Volela bih da izbegem da jednog dana moje dete ima oca narkomana/alkoholicara/lopova i sl. ili bilo kakvog propalog coveka.

A bivse momke sam ostavljala bez ikakvih problema kad ne valjaju. Sta me briga sta ce biti s njima ako nisu sa mnom.
Ali drugo je sa detetom.

(odgovor članu boba 11)
  Direktna veza do poruke: 1908
12.1.2013 15:24:01   
Olga75
pa to je ok , da ne zelis deteu posle problem ali ako on tebi ne valja sta ce ti ?

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1909
12.1.2013 15:34:07   
Lu
IZVORNA PORUKA: Anoniman

On je i pored svega veoma dobar otac i divan je prama njoj (kad je tu). Nasa devojcica ga obozava. I on ce uvek biti njen otac sta god ja da uradim.
Volela bih da izbegem da jednog dana moje dete ima oca narkomana/alkoholicara/lopova i sl. ili bilo kakvog propalog coveka.

Ti tu ne možeš ništa da napraviš, to je njegov život i on će biti ono što želi da bude a sigurno je da je već otac tvog djeteta.
A druga stvar, ti to samo predpostavljaš da bi mogao biti, ne znam zašto o tome razmišljati pored nekih problema koje trenutno imate i koje trebate rješavati?

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1910
12.1.2013 15:37:07   
vojvodjanka87
Ako ga volis,bori se za svog muskarca,ne daj mu da padne pomozi mu ,njemu se nesto desava mislim da ima ozbiljan problem i da mu sad treba sva tvoja ljubav!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1911
12.1.2013 15:53:09   
Anoniman
I moj je dobar otac, u smislu da se igra sa njima, vodi ih u vrtić, šetnju, ludi su za njim, ali mislim da je najbolje što otac djecu može da ponudi da voli njihovu majku. Ako krade pare iz kuće, krade od svoje porodice, ako sam nervozna i preumorna da se igram sa njima, to je zato što je svalio sve obaveze na mene.Ponekad neće da ode da uspava dijete meni za inat, da ja ne bih imala deset minuta odmora više, ma da, divan otac.

(odgovor članu vojvodjanka87)
  Direktna veza do poruke: 1912
12.1.2013 15:56:45   
Olga75
pa onda sve mozes sama , on je tu samo kao slika ili jos gore , kao slika koja te nervira user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1913
12.1.2013 19:54:24   
boba 11
Sva deca vole svoje oceve i jako im je tesko kad se razdvoje od njih-govorim iz iskustva( bili smo razdvojeni godinu dana dok nismo kucu zavrsili-i svako vece je bila kuknjava i plakanje gde mu je taja i kad ce doci)ali kad vidim vec razdvojene parove i njihovu decu shvatim da to deca lakse prebole nego sto ce preboleti nekakve lose stvari koje se ok onjih desavaju.Ne ubedjujem vas da ostavite svoje muzeve niti bilo sta slicno ako mislite da ima nade potrudite se da ispravite stvari,ali ovako necete nista resiti.Treba oni da se potrude oko toga puno vise od vas jer su po vasoj prici oni uprskali ,tako da treba prvo da shvate da imaju problem

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1914
12.1.2013 19:54:55   
Anoniman
E baš tako! Ma ja sam svjesna da je sve ovo teško popravljivo, ali nije lako odlučiti sr na formalan kraj. Valjda zato i pišem ovde, da skupim dodatnu snagu.

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 1915
12.1.2013 20:24:23   
Olga75
ma gde bi bilo lako , zato dobro razmisli , vidi sta ces i kako ces
a on , pa punoletan je , snaci ce se

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1916
4.2.2013 16:27:20   
Anoniman

Izvinjenje zbog grešaka u pisanju, kuckam s telefona, pa pobrka neke riječi. Povjerenje u njega, to sam izgubila. Evo sad ga čujem kako ustaje i hvatam sebe kako žarko želim da što prije ode iz kuće.

E to je stvarno tuzno.Ja sam do skoro kukala njemu sto ne dolazi kuci i sto ne provodi vreme sa nama i sto ne pomaze oko kuce a sada sam se na sve to navikla, da uhvatim sebe cesto kako se nadam da ce sto kasnije doci kuci i jos vise se nadam da cu imati mira

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1917
4.2.2013 16:29:42   
Anoniman

E baš tako! Ma ja sam svjesna da je sve ovo teško popravljivo, ali nije lako odlučiti sr na formalan kraj. Valjda zato i pišem ovde, da skupim dodatnu snagu.

I meni treba dodatna snaga i ja sma zato na ovim forumima, a nadam se i da cu naci neko rame za plakanje ili bar malo utehe, nemam petlju da sve okoncam i strah me je sto mi preti da ce uzeti dete ako se razidjmo a mislim da ni on ne zeli da ostanemo zajedno.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1918
10.8.2013 11:59:32   
mali_mis
Ne mogu vise da cutim, i sve drzim u sebi, jer cu eksplodirati.
Probacu da budem sto kraca, ako je to muguce.
Nasi bracni problemi su poceli kad sam ostala trudna. Odmah da kazem da smo oboje zeleli bebu. Tad je prvi put frku napravio oko odlaska ginekologu. Kao zasto bih isla da proverim da li sam trudna kad cu saznati nakon 9 meseci user posted image Mislila sam da se zeza. Njegov odgovor je bio da njegova mama kad je bila trudna sa njim, nije tako isla kod lekara. Naravno, objasnim mu da je to bilo pre 30 godina, da su bila eto druga vremena, ali su i tada zene isle kod lekara kad su trudne, da je bitno znati je li sve u redu sa trudnocom...Nakon naseg vencanja, morala sam da dodjem kod mame, i izvadim nova dokumenta zbog promene prezimena. Na red je dosla druga kontrola kod dr., tad sam radila double test. E tu je digao frku, zasto sam ja isla kod privatnog, a zna da tad nisam imala zdravstvenu, zar je neophodno da radim takav test kad u njegovoj familiji nema nikog sa daunovim sindromom... Opet, krenem i objasnjavam zasto se radi double test...
Stvari su se malo zakomplikovale oko papirologije, i kad sam vec tu, da uradim jos jedan pregled. Tad sam saznala da nisko nosim, da je grlic poceo da mi se skracuje, da moram da lezim, i da ne smem da putujem, jer postoji rizik da izgubim bebu. Moj "dragi" se toliko naljutio na mene, da naredna 2 meseca nije zeleo da progovori sa mnom, i skroz me je ignorisao. Usput mi je rekao da se ne vracam kuci, da i kad bi izgubila bebu, napravili bi drugu. Vec tad je odjednom postao stranac za mene. Nije mi bilo jasno kako nisam videla da je toliko sebican, i da samo misli da njemu bude lepo. Ali ajde, mislila sam da ce se promeniti. Nakon ta dva meseca cutanja, doticni mi je izjavio kako ja njemu unistavam zivot. A onda, je dosao da me obidje, kad sam bila kraj 6 meseca. Bio je ovde 5 dana, od tih 5 dana, 3 dana se durio kao malo dete, nije hteo da prica ni samnom, ni sa mojom mamom. Svaka normalna zena bi ga naglavacke izbacila iz stana, ali ne, ja sam budala, koja je mislila da ce se promeniti. Tad sam se naslusala bas svega, i nagutala se guser posted image samo tako. Tad mi je rekao kako beba nije njegova, kako sam se udala za njega da bi beba imala tatu, da sam djubre sto necu da dodjem kuci, da sam se promenila on me ne prepoznaje, njemu nema ko da sprema rucak jer eto ja bi da uzivam kod mame. Ja uopste nisam uzivala u strahu da li ce se moja beba roditi pre vremena, i ako se rodi da li ce preziveti, nije mi bilo ni svejedno kad me creva zabole zbog zatvora, jer tada nisam znala gde se nalaze moja creva jer ih je beba ispomerala, nije mi bilo ni malo lepo sto se neko koga volim i sa kim cu imati dete tako ponasa, i sto me ne razume niti mi pruza podrsku onda kad mi najvise treba. Tad sam se jako razocarala u njega kao osobu, i rekla sam mu da ima fore do porodjaja da dodje sebi, i pocne da se ponasa kao normalan muz, inace smo zavrsili. Doticni je do porodjaja bio med i mleko, ali nakon toga se vratio na staro.
Dosao je da vidi svog sina. Niti mi je cestitao (valjda sam i ja zasluzila cestitke, nije lako roditi bebu), niti me je zagrlio ni poljubio. Bebu je uzeo svega par puta u ruke. Nije se potrudio da pomogne mami i meni oko bebe, on je legao da spava svaki put kad je bila frka. Na moje pitanje, oce li me makar zagrliti, dobila sam odgovor da nisam zasluzila, i da mi se sad sveti sto sam ga odvojila od moje trudnoce. I njemu nije jasno zasto ja tada 5 dana nakon porodjaja nisam mogla da sednem sa njim i bebom u bus i da idemo kod njega kuci.
Sada me i dalje optuzuje da sam ja dezirni krivac za apsolutno sve. I dalje sam kod mame, nemam ni zelju da se vratim kod njega, dok god je takav kakav je. Nikad se ne seti da pita da vidi dete preko skype, i dalje se duri kao dete od 5 godina i ne javlja se po 2 nedelje. Ajd sto se naduri na mene, pa me bas briga nakon svega, ali sto on ne pita za svoje dete, e to me boli. I sto onda, kad se odljuti i javi, njemu nije jasno zasto sam se ja ovde porodila a ne tamo, zasto sam sad tako hladna prema njemu. I dzaba objasnjavati, kad pricam mesecima, a on nista ne shvata.
Ja stvarno ne znam, kako pre braka nisam videla kakav je. Moje oci su se otvorile kad sam ostala trudna, kad je on poceo da se ponasa kao kreten. Ne vidim da sam krivac sto se on tako ponasa, jer sam samo slusala savete lekara i mirovala, da bih sacuvala zivot deteta, sto verujem da bi svaka majka uradila za svoje dete. Kriva sam, jer sam mu dopustala da se tako ponasa prema meni.
Ne znam, ali sada pruzam poslednju sansu, ako ne dodje sebi, dovidjenja.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1919
10.8.2013 12:45:36   
Ana RR
Uh bre.. dođe mi da pitam koliko ima godina, neverovatno mi je da se odrastao čovek tako ponaša..

Sve si sama rekla i svesna si situacije, da li će se on promeniti... iskreno, sumnjam. Mislim da bi sa godinama bivao sve gori user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 1920
10.8.2013 18:06:45   
Trcosava
Uf Mišu user posted image

Osim user posted image ne znam šta bi ti rekla........

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1921
10.8.2013 18:19:55   
Verolina
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Uh bre.. dođe mi da pitam koliko ima godina, neverovatno mi je da se odrastao čovek tako ponaša..

Ovo i ja mislim, ali prosto ima takvih ljudi.user posted image
U ovim godinama i sa ovom pamecu ja mu ne bih dala sansu. Ozbiljno. Ja sam mnogo zrtvovala za druge, a kad predjes trideset__u, pun si iskustva, sto dobrog sto loseg, i za sebe trazis samo najbolje. Da je moj muz u pitanju, leteo bi iz moga zivota kao "letaci" u Kusturicinim filmovima. Jos pre dve godine sam mislila drukcije, kako treba pokusavati, kako treba smirivati, kako treba uraditi sve zarad ljubavi. A onda sam videla sta te zrtve , odricanja i patnje donesu zdravstveno deset__ godina kasnije i rekla sam sebi_a ne, jok ja! Moj zivot mi je najpreci i jednog dana zivot moje dece (deteta). Ostali, je l'''' hoce da budu polujajare, polumozgovi, polulicemeri i poluljudi, neka budu, ali bez mene u njihovom zivotu. Za sebe zelim samo najbolje!!!! I to svima savetujem, apsolutno svima.

< Poruku je uredio Verolina -- 10.8.2013 18:25:51 >

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1922
10.8.2013 22:00:24   
mtajcica83
Mali misu, takve osobe se nikada ne mjenjaju, sto kaze Ana, godinama ce biti sve gori!
Verolina slazem se sa tobom user posted image

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1923
12.8.2013 12:31:06   
ivaMark
Mali misu, zelim ti da najdes snage za dalje kako god i sta god da odlucis!
Imam i ja problema, svakog dana me mm izludjuje, ali bukvalno... necu da pisem kako se ponasao dok sam bila trudna (cak me jednom prilikom napao da ga varam, a ja osmi mesec trudnoce user posted image )
Sada mi popuje oko bebe: zasto moraju vrata da budu zatvorena dok se ona kupa, zasto je masiram, zasto mora da pere ruke pre nego sto je uzme (kada se smiluje da je uzme, jer nece da dete razmazi), kako cu ja od nje da napravim debila jer sam opsednuta higijenom, smejace joj se deca kada bude stalno prala ruke...aaaaaaa, ma gomila toga, ali gomila... i povrh svega ga nevrira moja nemarnost jer nije sve cakum-pakum u kuci, rana mi jos nije kako treba, tj boli me a on ne razume da me BOLI jos uvek i duri se kada mu kazem da ne moguuu!
Pre neki dan posekao prst, ima jedan sav pa me pitao da ga tusiram jer zaboga-ne moze sam, a ja sam mu rekla na to: a ko je meni pomagao da se udjem i zadjem iz kade onako rasecena posle porodjaja, a znao je da kaze kako mu je mama rekla da je ona sedam dana posle porodjaja sve sama radila...dok ja nisam mogla da sednem dve nedelje...
ma puno, punooo toga ima! Svadjamo se i oko njegovih, jer mene nervira sto nije realan, brani ih i ako zna da nisu u pravu! Uh...

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 1924
12.8.2013 12:50:28   
Sanja90
Uh,ja zaista ne znam sta bih rekla na ovo osim da pruzim podrsku malom misu.Zao mi je sto se sve to izdesavalo. Sva sreca ja tih problema nemam,posvadjamo se ponekad sto je normalno, ali nikad nista ozbiljnije. Bas mi je zao kad cujem kakvih sve ima i zahvalna sam Bogu sto imam normalnog muskarca kraj sebe,mozda zato sto je on mnogo propatio sa svojim roditeljima...
U svakom slucaju, za sve koje imate probleme sa muzevima velikiuser posted image i moja podrska...

Nije srecan onaj koji puno ima,vec je srecan onaj kome malo treba.

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 1925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here