|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2013.
27.7.2013 21:41:14   
srnad

IZVORNA PORUKA: Torbica

Ja tapsem za odluku Srnad, hihi!
E, nismo preskakali letovanja, ni zbog trudnoce, malih beba...i uvek nam je bilo ekstra. user posted image

E Torbice vise ga ni ja ne preskacem! Prosle godine me isprepadali trudnocom a ona nikada bolja, mogla sam i na Mars!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 776
31.7.2013 20:59:40   
srnad
Drugari mi krecemo za 2h! Samo da vam mahnem. Saljem detaljan izvestaj kako je prosao put i kakav je Kumbor!

(odgovor članu srnad)
Direktna veza do poruke: 777
1.8.2013 10:33:17   
Shishica
Lepo da vam bude!

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu srnad)
Direktna veza do poruke: 778
2.8.2013 8:06:49   
tixy1
Cure,
kakva su pravila ponasanja na plazama u Hrvatskoj? Jel moze beba od godinu da ide bez kupaceg/pelena ili su strogi po tom pitanju?
tnx

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 779
2.8.2013 8:32:00   
Anoniman
Draga ja sam neznam koliko puta sam isla na Hrvatsko primorje,nikada nisam primjetila da postoje ta pravila...Samo opusteno,jedino vode dosta racuna o bacanju smeca, srecno user posted image

(odgovor članu tixy1)
  Direktna veza do poruke: 780
2.8.2013 8:32:20   
MASHKA
Drugarice mene interesuje koje ste mleko tamo kupovale deci? tj. koje je najpribližnije po ukusu kravici da hoće deca da ga piju? da ne vučem odavde još i to...

(odgovor članu tixy1)
Direktna veza do poruke: 781
2.8.2013 10:01:51   
nata11

IZVORNA PORUKA: tixy1

Cure,
kakva su pravila ponasanja na plazama u Hrvatskoj? Jel moze beba od godinu da ide bez kupaceg/pelena ili su strogi po tom pitanju?
tnx

Nije valjda da postoji takvo pravilo da bebe nesmeju da budu bez kupaceg ili pelenice user posted image To bi bas bilo glupo.

(odgovor članu tixy1)
Direktna veza do poruke: 782
2.8.2013 10:41:19   
isidora88
postoji, znam da sam citala, samo ne znam gdeuser posted image meni je to ok, sad na moru je bilo gomilu dece koja su gola a imaju po 5,6,7 godina, meni je to bezveze, moje dete je i kad je bio beba bio u pelenama i kupacem.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 783
2.8.2013 11:41:23   
nata11
To se vec slazem da je glupo. Ali ovo je ipak bebica. Mada je mozda i zbog higijena bolje da ima gacice user posted image

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 784
2.8.2013 11:55:52   
New Mom

IZVORNA PORUKA: nata11

Nije valjda da postoji takvo pravilo da bebe nesmeju da budu bez kupaceg ili pelenice user posted image To bi bas bilo glupo.

Većina hotela gde imaju bazene zahteva da beba nije gola ako se kupa tamo.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 785
3.8.2013 17:13:34   
ivaMark
Joj, nama more propade izgleda.. mm ima samo nedelju dana odmora, mada je i to pod znakom pitanja!
Najverovatnije cemo ovde par dana, u brvnari... Hocu na moreeeeeeeee!
Zelim svima vama koje putujete da se nauzivate user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 786
3.8.2013 23:50:10   
Leax

IZVORNA PORUKA: ivaMark

Joj, nama more propade izgleda.. mm ima samo nedelju dana odmora, mada je i to pod znakom pitanja!
Najverovatnije cemo ovde par dana, u brvnari... Hocu na moreeeeeeeee!
Zelim svima vama koje putujete da se nauzivate user posted image

Eh bas bezvezeuser posted image ali lepo izgleda i ovo sto ste izabrali kao drugu opciju , ma bitno je da se opustite i uzivate a bice valjda vremena sledece godine za more a opet ko zna mozda vam se svidi ova destinacija pa pozelite da i sledece leto provedete tu. Nekada ne planirane stvari ispadnu sjajne user posted image

-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.-
-Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.-
-Dušan Radović-

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 787
4.8.2013 11:05:48   
MASHKA
niko da mi odgovori za mleko? user posted image

(odgovor članu Leax)
Direktna veza do poruke: 788
4.8.2013 12:32:38   
Anoniman
mashka, za koje mesto si pitala?

(odgovor članu MASHKA)
  Direktna veza do poruke: 789
4.8.2013 12:36:42   
minnica
maska, moje dete je prošle godine pilo svako mleko koje smo uzimali, samo joj je ono punomasno bilo jako (jače je od našeg u tetra paku). za ukus ne znam, ja ga ne pijem uopšte, ni ovde ni tamo.

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 790
6.8.2013 1:29:58   
ivaMark
Drugarice, odosmo mi ujutru na more..odluka je pala u trenutku user posted image
P.S. nemam kupaci ... ahahhahaha
Sve vas user posted image

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 791
6.8.2013 8:37:56   
dunja RR

Mi se vratismo, Parga je predivna, dođe mi da se vratim u septembru user posted image

Vreme je bilo divno, voda savršena, u grad smo se zaljubili, plaže sve obišli ..

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 792
7.8.2013 19:48:16   
Shishica
Kazem ja da ko tamo ode mora da se vrati.
I ja bi svake godine ponovo i ne znam posle nje gde bi drugde..

Jeste isli na neke izlete?

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 793
7.8.2013 21:26:28   
dunja RR
Nismo. Ja htela Albaniju, mm nije. Oboje smo razmišljali o Paxosu i Antipaxosu, na kraju ni tamo ne odosmo, jer toliko smo izgoreli prva dva dana (u vodi), a nismo se sunčali ni dana. Toliko je jako sunce, prosto nam ne odgovara, i nismo navikli, jer letujemo poslednjih 15 godina krajem avgusta kada je sunce drugačije. I tako, posle smo se oporavljali od ta prva dva dana, i taman kada nam se koža navikla dođe kraj letovanja. Ali nema veze, biće prilike. Sada mi je prijala SAMO Parga. Pešačili smo do Lihnosa kroz šumu (ta plaža nam je najlepša), tako da smo imali izlete u svojoj režiji user posted image

Što se izleta tiče, ovi naši koji su bili, svi bre nešto nezadovoljni, te zemljotresi, te vrućine, te gužve, te smrzli se na brodu. Nemam pojma .. retko koga sam čula da je zadovoljan došao sa nekog izleta dok smo bili tamo ..

< Poruku je uredio dunja RR -- 7.8.2013 21:30:25 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 794
7.8.2013 21:52:06   
gagana83
Dunjci , ja cekam da vidim neku tvoju sliku sa Lihnosa na FB al neeemaaa. Kako ja volim tu plazu. Znala sam da ce ti se najvise svideti.

Shishi, Parga je stvarno slatko mestasce, ali ja se npr ne bih vracala tamo, dok bih na Tasos ili Sitoniju opet :)

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 795
7.8.2013 22:06:29   
dunja RR
Joj Gaganče, nemam ni jednu lepu sliku Lihnosa (a i inače sam slabo slikala ove godine, tako mi nešto došlo), tj. nisam imala odakle da je uhvatim jer smo silazili na nju kroz šumu, pa zadnji deo sa magistrale i nisam imala lep pristup. Ima par slika na FB gde se vidi more na Lihnosu, ali se ne provali da je to baš LIHNOS jer nije cela uhvaćena.

Ja bi se vratila u Pargu u septembru, kada nema gužve user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 7.8.2013 22:08:54 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 796
7.8.2013 22:11:17   
gagana83
Pa sad, ne bih ni ja imala nista protiv jos jednom da odem na more ove godine, ˝pa makar˝ i u Pargu user posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 797
7.8.2013 22:17:29   
dunja RR
Pa to user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 798
8.8.2013 22:02:34   
srnad
Ja samo sa vam mahnem iz Kumbora! Vukasin je super podneo put,prespavao celu noc,vodu obozava poslednja tri dana i sve mu prija. Na plazi ga svi zovu srecko jer se samo smije. Ja sam se preporodila!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 799
8.8.2013 22:16:12   
adulence
Joj mnogo mi je drago da vam je lepo...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu srnad)
Direktna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Svetski dana deteta uz popuste na knjige z...
Svojim najmlađim čitaocima Vulkan izdavaštvo omogućava da dođu do nekih od najzanimljivijih i najboljih dečjih naslova, ...
17.11.2024. - VELIKE ZVEZDE ZA MALE DIVOVE
Povodom Svetskog dana prevremeno rođene dece 17.novembra, Udruženje roditelja prevremeno rođene dece Srbije Mali Div org...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here