Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 2.7.2013 17:42:11
|
|
|
|
nadjaa
|
Zao mi je Lalo. Nisam dugo bila na forumu pa samo da cestitam trudnicama. Definitivno dole nesto ne valja. kod mene isto osam praznih folikula a Nebojsa je jedino znao da se cudi sta nije valjalo. Ja sam prvu VTO radila u novembru kod njih,drugu u maju a razlika izmadju prve i druge nebo i zemlja.Pisala sam vec o tome, forsiraju najskuplju mogucu terapiju koja ne daje dobre rezultate pa se posle kao cude sta ne valja. Lalo,ja sam ga pitala zasto je sve ispalo tako,rekao je da ne zna i da to nikada necemo ni saznati.Dva puta sam im dala sansu, da ne pricam koliko je sve kostalo, od mene dosta. Daleko im lepa kuca!!!!
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 2.7.2013 18:20:23
|
|
|
|
lalojedac
|
joj pa bice nam problem oko tih 5 miliona,jer muz ponovo ima azzo dajte neke lekice da ga fiksam...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 2.7.2013 18:27:44
|
|
|
|
Dani.kv
|
Profertil
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 2.7.2013 19:18:58
|
|
|
|
lalojedac
|
e dani sve smo to probali,i to,i proksid,i nolvadex,i cajeve,sve zivo...nista nije delovalo,sem menopura...ali opet daleko je od 5 miliona,pre je bilo oko par komada...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 2.7.2013 19:56:46
|
|
|
|
Dani.kv
|
Lalo ne bih da budem gruba ali da li ste razmisljali da pomoc potrazite preko?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 2.7.2013 20:07:06
|
|
|
|
lalojedac
|
pa razmisljali smo o Pragu ali kazu da je papreno skupo...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 2.7.2013 20:11:29
|
|
|
|
Dani.kv
|
Mene je u Mariboru kostalo 2050€+ lekovi. Razmislite i o njima
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 2.7.2013 22:28:49
|
|
|
|
jela 76
|
Lalo
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 2.7.2013 22:38:37
|
|
|
|
dunja RR
|
Prag je 2400 + lekovi i smeštaj, ali mislim da oni najbolje rade. Ako mi ne uspe FET, ja planiram Prag. IZVORNA PORUKA: lalojedac pa razmisljali smo o Pragu ali kazu da je papreno skupo...
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 2.7.2013 23:19:32
|
|
|
|
Brbljivica
|
devojke koje govore o praznim folikulima ....kazite mi dali ste i ranije imale takve situacije sa tim praznim folikulima ,ako ste negde drugde jos radile vto ,ili je to slucaj samo sa leskovcem ? moje tri drugarice vec trudne ,a bile u Le ....
ja --"76...hsg-ok,ureaplazma-kako kad... oktobar 2013,histeroskopija-otkolnjen septum mm--"72.oligospermija i ureaplazma -non stop od 2008 god! (otac dvoje dece!) 1.vto KC.Nis-2010god.--spontani u 2mesecu 2. vto KC Nis 2013-beta 0...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 3.7.2013 8:48:41
|
|
|
|
lalojedac
|
zenske to kad kazete plus lekovi i smestaj koliko to kosta? brbljivice meni je prva vto,tako da nemm pojma zasto su prazni folikuli,znam samo da kod moje dr kad god mi prati O uvek ima puno folikula,i ovulacija mi je dobra,hormoni su mi bili perfektni,ma sve je islo dobro dok nisu izvadili folikule... takodje jedno pitanje koliko vremenski treba da prodje izmedju 2 vto i da li neko radi preko fonda u spebu pa da mi objasni sta mi treba od papira? citam po internetu da mi nalazi vaze od 3 meseca do godinu dana pa bih iskoristila to da skupim za komisiju...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 3.7.2013 9:03:24
|
|
|
|
nadjaa
|
IZVORNA PORUKA: Brbljivica devojke koje govore o praznim folikulima ....kazite mi dali ste i ranije imale takve situacije sa tim praznim folikulima ,ako ste negde drugde jos radile vto ,ili je to slucaj samo sa leskovcem ? moje tri drugarice vec trudne ,a bile u Le .... Brbljivice,ja sam i prvu VTO radila kod njih ali je stimulacija bila skroz drugacija(menopur+diferelin) i dobili smo od 13 folikula 13 jajnih celija.Ja ne znam doktora koji ce posle tako dobrog rezultata da menja terapiju. Razumem da te ne pogode iz prvog puta pa ne ispadne bas sve kako treba. ali dobiti 13 jc. i menjati terapiju pa dobiti prazne folikule......????? Van svake pameti!!!!
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 3.7.2013 12:10:24
|
|
|
|
Brbljivica
|
IZVORNA PORUKA: lalojedac zenske to kad kazete plus lekovi i smestaj koliko to kosta? brbljivice meni je prva vto,tako da nemm pojma zasto su prazni folikuli,znam samo da kod moje dr kad god mi prati O uvek ima puno folikula,i ovulacija mi je dobra,hormoni su mi bili perfektni,ma sve je islo dobro dok nisu izvadili folikule... takodje jedno pitanje koliko vremenski treba da prodje izmedju 2 vto i da li neko radi preko fonda u spebu pa da mi objasni sta mi treba od papira? citam po internetu da mi nalazi vaze od 3 meseca do godinu dana pa bih iskoristila to da skupim za komisiju... macko ,ja sam u junu zavrsila drugu vto o trosku rzzo ...kazu da je potrebno najmanje 6 meseci da prodje izmedju 2 vto ...e sad....inace spebo ooooodavno nije u drzavnom fondu ,kao ni druge privatne klinike .ja sam konkurisala za njih(privatnike ),prola u februaru komisiju ...a tada su i prekinuti privatnici .bacili su me u najblizu drz kliniku,sao da bi me skinuli sa spiska .uzas .i eto ,,bar da mi je uspelo ,pored tako dobrih embriona .to me najvise cudi ,,,neznam...
ja --"76...hsg-ok,ureaplazma-kako kad... oktobar 2013,histeroskopija-otkolnjen septum mm--"72.oligospermija i ureaplazma -non stop od 2008 god! (otac dvoje dece!) 1.vto KC.Nis-2010god.--spontani u 2mesecu 2. vto KC Nis 2013-beta 0...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 3.7.2013 12:19:26
|
|
|
|
dunja RR
|
Lalo, ono što čitam, devojke izađe između 3000 i 4000 eura, zavisi od jačine stimulacije. PICSI se plaća još dodatnih 500 eura, na onih 2400, zavisi ako treba PICSI, nama ne treba jer je dobar spermogram, pa ga zato nisam računala. IZVORNA PORUKA: lalojedac zenske to kad kazete plus lekovi i smestaj koliko to kosta?
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 3.7.2013 12:49:52
|
|
|
|
lalojedac
|
kako spebo nije u drzavnom programu? pa sa mnon na transferu je bila zena kojoj fond placa a cula sam i kad su neki zvali i pitali i sestra im objasnjava kako i sta treba...????
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 3.7.2013 12:55:00
|
|
|
|
dunja RR
|
Bio je Lalo, trenutno nije ni jedna privatna klinika. Biće jedino ako raspišu novi tender, ali o tome nema reči u zadne vreme.
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 3.7.2013 13:05:45
|
|
|
|
Brbljivica
|
neznam sta je to PICSI ,ali reci ce mi oni koju metodu predlazu i sta misle .....u sustini n amojom otpusnim lisatma iz Nisa ,pise ....IFV URADJEN INSEMINACIJOM .....(oba puta za vto mi tako pise ) ...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 3.7.2013 13:22:50
|
|
|
|
Dani.kv
|
Lalo smestaj je od do. Zavisi koliko mozes da se pruzis. Apartmani su 30-35€ dan. U obavezi si osam do deset dana da budes tamo a ako pozelis i duze. Terapija zavisi od rasta folikula. Meni je trebalo 36 merionala a nekome i 70. Ja sam kupila u Madjarskoj kod nas su skuplji. Sve je to individualno
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 3.7.2013 13:25:48
|
|
|
|
Dani.kv
|
Nama je za te pare radjena ICSI metoda. Pokretljivost je bila slaba
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 3.7.2013 13:44:29
|
|
|
|
Brbljivica
|
danikvjel ti uspelo ICSI ? i kako ste uspele iz madjarske da kupite lekove,,,imate li neki kontakt itd ?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 3.7.2013 13:51:23
|
|
|
|
dunja RR
|
To je unapređeni ICSI milsim da to ne rade kod nas nigde, ni u Mađarskoj ni u Sloveniji, tj. samo za Prag to znam da rade. I ta metoda se preporučuje kada je spermogram lošiji. IZVORNA PORUKA: Brbljivica neznam sta je to PICSI ,
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 3.7.2013 13:53:22
|
|
|
|
Dani.kv
|
Da. ICSI. Sestra nam je dala beli recept s njim smo otisli u prvi grad preko granice,nekih 100km i kupili
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 3.7.2013 13:57:55
|
|
|
|
Dani.kv
|
Dunja i sve druge raspitajte se da li ta metoda vama treba. Najnovije sto sam uspela da cujem da su zeni iz Pazara preporuculi London. Da li neko nesto zna o Londonu?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 3.7.2013 14:05:12
|
|
|
|
viking
|
Devojke, malo mašite temu, pređite u Vantelesnu oplodnju, čisto zbog drugih žena kojima će ovo biti korisne informacije a neće ima pasti na pamet da ih traže u temi Spebo Lesovac
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 3.7.2013 14:17:40
|
|
|
|
dunja RR
|
Nama ne treba, pisala sam, nama čak možda ni ICSI ne treba jer je ok spermogram, ali dobra je metoda za one kojima je spermorgam loš. A li što reče Vik, prećimo u temu VTO, baš smo omašili IZVORNA PORUKA: Dani.kv Dunja i sve druge raspitajte se da li ta metoda vama treba. Najnovije sto sam uspela da cujem da su zeni iz Pazara preporuculi London. Da li neko nesto zna o Londonu?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Anketa
Porodjaj posle klasicne operacije vanmatericne trudnoceJelenaArDrage zenice
Kako ste se porodile posle klasicne operacije vanmatericne trudnoce? Proslo je godinu dana, operacija je bila hitna, odstranjen je jajovod i rez je kao kod carskog porodjaja.Prirodno (
100%)
Carskim rezom (
0%)
Ukupan broj glasova: 2Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!