|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Upis u jaslice-vrtić
10.6.2013 17:35:53   
milicicak
Izasli su spiskovi za Vracar. Mi smo primljeni :) sreca, sreca, radost

(odgovor članu Odri Hepbern)
Direktna veza do poruke: 1051
10.6.2013 18:49:12   
Tiziana
Da,izasli su. Usla sam kod na su jasle da vidim spisak i vec su u bili neki ljudi koji su se zalili.Zive u Kralja Milana i nisu primljeni u Biser koji je u Svetozara Markovica,sto je strasno...ova glavna sestra je navalila idite odmah se zalite,pa vi svakako pripadate ovde...

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1052
10.6.2013 19:06:54   
Odri Hepbern
A gde su te liste? Mi smo konkurisali u Zvoncic u Franca Rozmana i danas su muzu rekli da su spiskovi sutra.

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 1053
10.6.2013 19:15:10   
milicicak
Mi smo konmurisali u Carolijama. Spisak je na ulazu. Pise i da ce biti naknadno obavestenje o roditeljskom.

Direktna veza do poruke: 1054
10.6.2013 19:22:34   
Tiziana
Okacene su liste na ulaz.

Direktna veza do poruke: 1055
10.6.2013 19:22:55   
Tiziana
ulazu.

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 1056
10.6.2013 19:23:53   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: bea83

Kakva zapetljancija user posted image
Nadam se da ćete biti primljeni i na Čukaricu, ipak nije u pitanju Brdo,Cerak ili Padina, tu je ludnica, mislim da u Sremčici nije nega frka

Naprotiv, ovde je haos jer postoji samo jedan vrtić a dece gooooomila (hvala bogu). Zato ljudi konkurišu i u drugim naseljima, jer su male šanse da ovde budu primljeni.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 1057
10.6.2013 19:25:27   
Moiraina

IZVORNA PORUKA: milicicak

Mi smo konmurisali u Carolijama. Spisak je na ulazu. Pise i da ce biti naknadno obavestenje o roditeljskom.

Čarolija u Zemunu?

Direktna veza do poruke: 1058
10.6.2013 19:48:39   
Sanchy
Ja sam nesto odustala od vrtica za sada,vidim deca su mnogo bolesljivija ona koja idu u vrtic nego ona koja ne idu,,mala od mog brata je sada zaradila i infektivnu mononukleozu,,nista mi se to ne svidjauser posted image

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 1059
10.6.2013 19:54:42   
milicicak

IZVORNA PORUKA: Moiraina

Čarolija u Zemunu?

Carolije Vracar.
I moram da kazem da obozavam tvoj nik :)

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 1060
10.6.2013 19:59:10   
Moiraina
user posted image

Mi smo konkurisali u Čaroliji u Zemunu, nema još ništa na njihovom sajtu, a sigurno su izašli spiskovi... Mada, ne nadam se mnogo, kod nas je baš gužva...

Direktna veza do poruke: 1061
11.6.2013 8:12:41   
bea83
Izašli spiskovi za Čukaricu, mi smo konačno dobili premeštajuser posted image
Ana jel ste primljeni?

Sanchy kad god krene to mu sleduje, imunitet mora da prodje kroz proces prilagodjavanja kolektivu, samo će bebac teže adaptirati što kasnije krene

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 1062
11.6.2013 13:45:24   
adulence
nama izasle liste nismo primljeni i poludela sam...imam jedno pitanje mi kada smo predavali papire navela sam dva objekta,e sada me zanima ja sam isla da vidim liste tamo gde sam predala a to je i jedan od izabranog objekta,da li bi ako je primljena u drugi izaslo isto na tim listama ili treba da odem do drugih jaslica?
ovo su moji ocajnicki potezi...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 1063
11.6.2013 14:17:39   
Tiziana
Adulence, mozda je to ono o cemu je Jole82 pisala juce,da su ta dec aprimljena,ali ih nema na spisku ejr krecu tek od naredne godine.Mozda da odes i da ih pitas. Inace spiskovi za sva obdanista izlaze u svakom obdnaistu, bar je na Vracaru tako.

Sanchy razboljevanje im ne gine kad god da krenu u kolektiv,pa makar to bila i osnovna skola. Svako dete prodje kroz to jer dodju iz polu sterilne izolovane sredine u veliki kolektiv i to je normalno.Pa ja sam oba puta posle porodiljskog prvih meseci bila vise bolesna nego ikada u zivotu,a ipak sam kroz zivot stekla neki imunitet. Zamisli njih koji jos nemaju nikakav steceni imunitet! Ja nikada necu zaboraviti pricu jedne dr alergologa koja nam je rekla kako je nju majka drzala do osnovne skole u 'izloaciji' pa kad je krenul au osnovnu skolu,prvi razred skoro uopste nije isla jer je non stop bila bolesna.kaze pita se uopste kako je zavrsila taj prvi razred..

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1064
11.6.2013 14:20:35   
Ana RR
Nismo, Bea, mada nama je oktobar mesec polaska a to tek treba da izađe. Bila sam gore u upisnoj komisiji i pričala sa njima, kažu da su šanse minimalne jer mm nije prijavljen a za Sremčicu je ogromna gužva, kaže da tamo prosto nema mesta.

Gde ste se vi prebacili?

Adulence, za koji mesec je prijavljena? Ovi spiskovi su za decu koja kreću u julu, avgustu ili septembru.

< Poruku je uredio Ana RR -- 11.6.2013 14:21:24 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1065
11.6.2013 14:44:19   
adulence
sledece godine jer u decembru puni godinu dana....ok jasno mi je samo mi nije jasno zasto su nam rekli da konkurisemo ako sam im predocila situaciju...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1066
11.6.2013 14:47:01   
tijatija
Svo cetvoro primljeni user posted image , sutra idemo da ih upisemo user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1067
11.6.2013 14:53:32   
bea83
IZVORNA PORUKA: adulence

sledece godine jer u decembru puni godinu dana....ok jasno mi je samo mi nije jasno zasto su nam rekli da konkurisemo ako sam im predocila situaciju...

Adulence postoje posebni spiskovi za decu koja kreću kasnije, idi do vrtića gde ste se prijavili i pitaj da pogledaju na tim spiskovima (njih ne kače na vrata da ne prave zbrku)

Ana, mi smo se konačno premestili u vrtić Bajka (pre je bio Stankom privatni, sad je državni) a to mi je oko 150m od kuće

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1068
11.6.2013 14:57:42   
adulence
bila do vrtica i pitala sta je sa nama koji nismo na spisku a krecemo u martu,kaze pa niste primljeni...

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 1069
11.6.2013 15:00:23   
bea83
Ne razumem, zovi komisiju za upis na tvojoj opštini, to je van pameti, nemoj da dozvoliš da tako prodje. Lepo piše na spiskovima da su samo za decu koja kreću u julu/avgustu/septembru, šta je sa svim ostalima???Nemoguće da nije niko primljen

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1070
11.6.2013 15:07:16   
adulence
hocu hvala ti puno,dajes mi nadu....mada ovaj covek koji mi je tamo dao neke informacije cini se da bas i nema pojma...

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 1071
11.6.2013 15:19:32   
bea83
Ma veruj mi ne može to tako da prodje. Mi smo prošle godine konkurisali kad je Viki imao 3 meseca, kad su izašli spiskovi njega nema, mi pravo u upravu već narogušeni a oni nam tamo kažu da je primljen al nije na spisku jer je trebao da krene u decembru ( i za to smo se svadjali pošto nisu hteli da ga prime pre februara kad napuni godinu a ja sam morala da počnem da radim u januaru, na kraju su ga ipak primili u januaru, našli smo se u srediniuser posted image ) Za sve moraš da pitaš, vučeš za rukav

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1072
11.6.2013 15:31:47   
Odri Hepbern
Primili su nas u jaslice na Vracaru, ali ni u jedan sa naseg spiska vec u Lunju- kod Obilicevog stadiona. Malopre sam videla. Nije mi jasno po kojim kriterijumima dodeljuju kada nama nije ni posao ni kuca nisu blizu. Cekam rezultate sa Vozdovca, izlaze 14.6., pa ako tu upadnem u prvi izbor onda odustajemo od Vracara. Videcu gde nam je blize. Mislila sam da pisem zalbu, mada koliko vidim to je samo proforme i nema neke koristi od nje. Zvoncic mi je bio idealan izbor, na 5min peske od kuce.
Bas sam se iznervirala.user posted image
PS: Ima li neko iskustva sa ovim jaslicama?

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 1073
11.6.2013 22:53:03   
lokica77
nas nema na spisku, bas sam user posted image , doduse ja sam pisala decembar pa moze da se desi da smo primljeni a nema nas na ovom spisku , nadam se da je tako, idem ujutru pa cu videti

Ako ne ide po planu, ide po sudbini...

Direktna veza do poruke: 1074
11.6.2013 22:57:30   
jole82
Lokice...naravno proveri za svaki slucaj...al meni su rekli (Rakovica) da ce sad izaci spisak dece koja krecu u septembru-oktobru...ja sam T prijavila za februar 2014..i rekli mi da dodjem u oktorbru da se dogovirimo oko datuma za februar...i sami su mi 2 puta napomenuli da T nece biti na ovom spisku sto sad izlazi...

Enyoj the silence!

(odgovor članu lokica77)
Direktna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Koksaki virus hara vrtićima širom Srbije
Američki koksaki virus, u narodu poznat i kao bolest prljavih ruku hara po vrtićima u Srbiji i regionu i beleži se mnogo...
Dušica Eli - priča o dobroćudnom duhu žens...
U mts Dvorani u nedelju 3. novembra u 15h održaće se specijalna projekcija animirane priče "Dušica Eli", na kojoj će p...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here