Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 7.6.2013 10:45:10
|
|
|
|
bea83
|
Ana, dobila sam informaciju da izlaze rezultati 10.06. za Čukaricu
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 7.6.2013 10:48:48
|
|
|
|
adulence
|
ja zvala juros za novi beograd izlaze rezulati 11.06
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 7.6.2013 13:15:01
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: bea83 Ana, dobila sam informaciju da izlaze rezultati 10.06. za Čukaricu Baš sam došla to da napišem zvala sam ih zbog nečega pa su mi to rekli, inače Marko je primljen u Barajevu, ako ga prime i na Čukarici odabraćemo Čukaricu.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 7.6.2013 13:16:01
|
|
|
|
bea83
|
koje vrtiće ste pisali na Čukarici?
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 7.6.2013 13:23:30
|
|
|
|
Ana RR
|
U Železniku i Sremčici.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 10.6.2013 10:20:30
|
|
|
|
Tiziana
|
Da li neko zna da li ce upis biti samo jedan dan ili ce trajati duze i da li mora licno da se dodje ili ne?
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 10.6.2013 10:39:10
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: Tiziana Da li neko zna da li ce upis biti samo jedan dan ili ce trajati duze i da li mora licno da se dodje ili ne? i mene ovo zanima :)
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 10.6.2013 10:43:21
|
|
|
|
adulence
|
na n.beogradu rezultati sutra u 12:00 najnovija info...
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 10.6.2013 10:52:57
|
|
|
|
jole82
|
Kad sam prijavljivala T za jaslice...rekli su mi da nece izaci na ovom spisku, jer sad izlaze deca koja krecu ove godine, a T bi krenula od februara...nego su mi rekli da dodjem u oktobru da se dogovorimo oko datuma u februaru.. Doduse ja sam je prijavila i bila sam u vrticu koji je glavna administracija i gde je konkursna komisija za celu opstinu, pa valjda s njima moze takav dogovor....Rekli su da ce da je prime
< Poruku je uredio jole82 -- 10.6.2013 10:54:02 >
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 10.6.2013 10:57:09
|
|
|
|
adulence
|
ja sam napisala da Iva krene u martu sledece godine isto sam bila u glavnom objektu za nasu opstinu,tako da videcemo sutra sta ce da nam kazu...
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 10.6.2013 11:05:09
|
|
|
|
jole82
|
Pa jel su ti rekli nesto za spisak? Meni su to u dva razlicita razgovora sami napomenuli i da docem u oktobru Ja cu boga mi uskoro da svratim kao da vidim sta se desava...da ne bude posle zaboravili smo..iako mi je glavna tamo obecala da ce je primiti bas u taj vrtic...em nam je na 2 min od stana i meni se bar svidja kako to tamo izgleda A inace povela sam i T jer nemam kome da je ostavim...a ona...shlihtarica mala samo se kezila onim tetama... i kaze glavna sva deca danas namrstena i meni se ni jedno ne smeje, plase me se... a ona mi se pile moje smeje..eto majka primicemo je ovde kod nas...hahahaha...tako da idem ja ipak da proverim...da ne bude posle buc truc
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 10.6.2013 11:14:21
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nama je komsinica preko puta nas rekla da verovatno nismo primljeni cim nas nisu pozvali. Pita me zasto joj se nisam obratila kad ona radi u vrticu. Ona je vise dece tako ubacila. Ja nisam imala predstavu da ona radi u vrticu. Inace kod nas tako idu stvari sa vrticem. Ako imas vezu upisujes dete, a ako nemas nikad ga neces ni upisati. Mrzim takve stvari. Muz je malo pre isao do vrtica i sekretarica direktorova kaze da jos nije izasao spisak. Koje ovde lud Uzela je nas broj i zvace nas.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 10.6.2013 11:18:30
|
|
|
|
Sandricak
|
drzite nam palceve mi cekamo llistu za vrtic 17og juna
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 10.6.2013 11:21:23
|
|
|
|
nela79
|
U Sremcici sutra izlaze liste
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 10.6.2013 11:23:02
|
|
|
|
Sandricak
|
17og je za NS
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 10.6.2013 11:23:05
|
|
|
|
adulence
|
Ha cu sutra otici da vidim da li smo primljwni...nisu meni eekli nista za oktobar...
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 10.6.2013 12:54:06
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: nela79 RR U Sremcici sutra izlaze liste Da, a ja išla i do Banovog brda, međutim ni tamo još nema. Sve sam više sigurna da je Marko bio primljen u Sremčici ali da ans je ova ćurka iz Barajeva izbacila sa liste. Odlepiću.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 10.6.2013 13:10:34
|
|
|
|
bea83
|
Što se spiskova tiče, ovako je bilo prošle godine - mi smo se prijavili regularno u maju i pisali decembar kao mesec kad želimo da krene. Nismo izašli na zvaničnim spiskovima ali smo išli u upravu vrtića da provere da smo primljeni za decembar jer za to postoje posebni spiskovi. Sad izaze samo deca koja kreću jul/septembar Ana što bi vas izbacili iz Barajeva? Jutros nisu izašli ni u našem vrtiću spiskovi, videćemo u toku dana
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 10.6.2013 14:55:33
|
|
|
|
tanjicak79
|
Za PU "Čika Jova Zmaj" na Voždovcu rezultati konkursa će biti u petak 14. juna. Nadam se da će ih odmah okačiti na sajt, da ne moramo ići do uprave. A za opštinu Zvezdara su bili rezultati sad u prošli petak. Moje dve prijateljice su tamo konkurisale za svoju decu i nijedna nije dobila mesto. Jednoj je prvo dete, ali ona trenutno nije zaposlena. A druga je konkurisala za treće dete, srednje dete joj već ide u vrtić, ona jeste zaposlena i muž joj isto radi, ali nije prijavljen. Baš je bila očajna.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 10.6.2013 15:16:34
|
|
|
|
Odri Hepbern
|
Jesu li izasli rezultati na Vracaru? Taman sam htela da prosetamo i da pogledamo ali opet kisa.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 10.6.2013 15:18:15
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: bea83 Ana što bi vas izbacili iz Barajeva? Jutros nisu izašli ni u našem vrtiću spiskovi, videćemo u toku dana Mi smo konkurisali i u Barajevu jer smo bili sigurni da nas nigde drugde neće primiti (mm nije prijavljen). Kada smo tamo predavali papire, ona je odmah počela da se buni kada sam ja rekla da ćemo konkurisati i na Čukarici, rekla je da to već tri godine ne može i da će automatski biti izbrisan kod njih ako ga prijavimo i tamo. Ja odem na Banovo brdo, kažem šta mi je ona rekla, oni me pogledaju bledo (u fazonu, ko je ta ćurka) i kažu da normalno mogu da prijavim dete na više opština ali da se posle odlučim gde će ići, ukoliko ga prime na dva mesta. I, zove mene ta iz Barajeva u petak i drsko mi kaže kako sam ja konkurisala na Čukarici iako nisam smela (!?) i pita me da li to znači da odustajem od Barajeva, ja kažem da ne odustajem jer ne znam ni da li je primljen negde i da ako ga ne prime na Čukarici onda može i Barajevo (to je u stvari u Meljaku, nije mi usput, nije da mi odgovara ali prosto ga negde moram upisati) i ona mi kaže pozvaću za vas za 5 minuta i kad je pozvala rekla mi je sređeno je, u Meljaku ste. Ja kažem, to znači da je primljen, ona kaže da. I tek posle razmišljam, zašto bi ona mene zvala ako nije nekako imala uvid u listu za Čukaricu, verovatno je bio i tamo primljen (ali lista tu nije izašla i ja to ne znam) i zvala me da se odlučim. Ali do kraja razgovora ja nisam znala da je on primljen bilo gde, ni jednog momenta nije rekla. Odmah sam zvala komisiju na brdum objasnila im, oni su se svemu nasmejali i rekli da može biti primljen i na Čukarici i da sačekam listu. A lista nikako da izađe, danas sam bila, rekli su sutra. Odmah idem da se žalim ako ga nema na slisku za Čukaricu. Besna sam na sebe jer me ova ćurka zbunila.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 10.6.2013 15:19:00
|
|
|
|
vikiveki
|
A ja sam se upisala na vreme tako da sada kada počnem da radim nema problema
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 10.6.2013 15:27:12
|
|
|
|
bea83
|
Kakva zapetljancija Nadam se da ćete biti primljeni i na Čukaricu, ipak nije u pitanju Brdo,Cerak ili Padina, tu je ludnica, mislim da u Sremčici nije nega frka
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 10.6.2013 15:40:42
|
|
|
|
Tiziana
|
Odri, na Vracaru nisu jutros bili spiskovi,ja sam gledala za drugaricu kad sam vodila decu u obdaniste. Moji su u Biseru. Kad se budem vracala sa posla pogledacu ima li spiskova...
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 10.6.2013 15:46:10
|
|
|
|
Odri Hepbern
|
Ok, javi da li su izasli.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Koksaki virus hara vrtićima širom SrbijeAmerički koksaki virus, u narodu poznat i kao bolest prljavih ruku hara po vrtićima u Srbiji i regionu i beleži se mnogo...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.